Byter bloggsite

Jag börjar min nedräkning till resan på Johannaislivingthedream.blogspot.com! See you there :)


Me like Chris Brown

Hej!

Idag har jag varit med lite när Tepp har jobbat, han skjutsade mig till Johanna i Huddinge med lite mer av mina grejer som jag ställde upp på hennes vind så hade han två jobb kvar efter det. Då kunde jag lika gärna följa med. Och det coola var att ett av jobben var på Rikspolisstyrelens kontor på Kungsholmen! Hjälp vilken kontroll det var för att komma in på stället! Me like!

Sen åkte vi hem och åt lunch, vilade lite och åkte sen till Sats Zenit för ett pass Combat. Men shit vad sena vi var. Det var Tepps premiärklass på Zenit och klassen skulle börja 17.30. 17.25 stod vi i kö för att komma in till stan (Zenit ligger typ vid Åhlenshuset) och hade ingen parkering. Mitt i rusningstrafiken. Helt plötsligt slår en man superhårt på bilen så backspelen vek sig. Vi bara skrattade, shit vad ont i handen han måste fått :) Men han får skylla sig själv när man går rakt ut i vägen, speciellt framför ett par som har superbråttom! Vi kom i alla fall inte i tid. Men fem minuter sena var inte så farligt, mest för Tepp då hela Sats chef var där.. Tur att alla gillar Tepp så mycket, så ingen skada skedd :)

Nu har jag precis skjutsat Tepp till några kompisar och jag körde för första gången bil själv i Stockholm och jag hittade suveränt! Grym bil (Saab 93a), grym musik (helt såld på Chris Browns nya skiva!) och en Johanna framför ratten, vad kan gå fel?! Jag till och med fickparkerade! Jag är grym :)

Nu pratar jag med Hanna och planerar lite för resan (vi är hyper!) och lyssnar på Chris Brown. Ska snart slå på Desperate Houswifesboxen och se första säsongen. Måste hålla mig vaken för ska förmodligen hämta Tepp senare ikväll. Men jag är ju ledig så det gör inget :) Blev ingen hemresa idag utan det blir imorgon.




Upp och ner

Hej!

Shit, mitt liv är verkligen upp och ner just nu! Jag har grejer på tre olika ställen, har inget riktigt hem, är inte klar med planeringen för resan och ska snart börja jobba på ett nytt kontor som jag inte ens vet vart det ligger och ja, det är som ni hör, kaos i mitt liv!

Men hörrni! Det är september idag. SEPTEMBER! Om 30 dagar står jag och Hanna förväntansfulla på Arlanda och har ett långt äventyr framför oss! Tiden går så fort, kommer ihåg när jag bokade resan för över fyra månader sen..

Igår jobbade jag min sista dag på Upplands Väsby kontoret och det var lite sorgligt. Jag tycker ju så mycket om dem! Åtta månader har verkligen gått fort. Men vecka 37 ska vi förhoppningsvis träffas för middag!

Ikväll åker jag hem till Säter och på fredag åker jag, mamma, Pål, mormor, morfar, Åsa och Raimo upp till Sälen för att fjällvandra och bo i stuga. Suupermysigt ska det bli! :)

RSS 2.0