Söndag

Hej! Har ni haft en bra dag i solen? Jag har haft en jättebra dag. På förmiddagen åkte jag och Andreas till Säter och firade morsdag. Mamma blev som tur var glad över min present, en klänning och leggings :) Det var jättefint! Det var så skönt att sitta i en solstol på altanen och sola. Hoppade även lite studsmatta med småttingarna och ritade lite :)

Igår hade jag det jättekul! Det blev en lyckad kväll. Fast var så sjukt mycket folk ute, för mycket, så det var inte så jättekul där. Dansgolvet var proppat och det var dövarmt! Men måste bara säga att jag hade det riktigt kul med Hanna på väg ner till stan!! :)





Morsdag

Nu ska jag hem till Säter och fira världens bästa mamma på morsdag! Jag älskar dig! <3


En härlig dag

Hej! Idag har jag bara njutit av solen och värmen hela dagen! Mathilda och Isabel hämtade upp mig vid tio så åkte vi lite cabb och handlade jordgubbar. Sen la vi oss i Hagge och solade. Nu är jag hemma en snabbis och ska duscha och göra mig iordning sen åka till Mathilda där det blir grillning och party. En perfekt dag!


Lite bilder från igår







Lördag

Hej! Igår var det klassfest hemma hos läraren Bertil. Vi grillade och hade det jättemysigt! Det blev en tidig kväll för mig, men idag blir det nog desto senare. För ikväll ska vi grilla hemma hos Mathilda sen gå ut.

Nu sitter jag och väntar på Mathilda och Isabel som kommer i cabben. Vi ska sola och äta glass :)

Ha en bra dag!

Senil i förtid

Hej! Sommaren har kommit! Vilken härlig dag. Var först ner till skolan en sväng sen gick vi till Engel och åt lunch/fika samtidigt som vi njöt av den varma solen! Handlade mors-dag-present på Åhlens (nöjd!) och en skjorta i lång modell till mig själv. Var också på banken och pratade lite om i sommar. Längtar tills jag börjar , det ska bli så spännande, är riktigt förväntansfull!

Förresten... Jag har nog blivit senil.. Imorse tog jag bilen till skolan (hade klackskor och tycker inte om att gå långt med dem) och även ner till stan. När jag hade gått klart på stan och var på väg hem ringde jag mamma och pratade lite om studenten. När jag var utanför min lägenhet slog det mig. Jag har glömt bilen på stan! Hur kan man glömma bort att man har bil? Jag kände när jag gick hem att jag började få ont i fötterna av skorna, så då borde jag ha kommit på att jag hade bil. Men nej det var bara att vända på klacken och hämta bilen.

Jag och Andreas har precis gjort våra egna Engel-mackor med salami och brieost. De blev till och med godare än på Engel! Nu ska jag göra mig iordning och åka på klassfest sen blir det utgång :)

Regn, regn och regn

Hej! Hoppas ni inte regnat bort under dagen! Jag frös ihjäl när jag gick till skolan imorse, trodde det fortfarande skulle vara varmt fast det regnade, men inte! Svinkallt. Johanna var snäll och skjutsade hem mig efter skolan så jag slapp frysa ihjäl igen. Nu värmer jag upp mig i soffan och väntar på att Johanna ska komma och klippa mitt löshår. Sen blir det träning för fullt!

Ikväll är det klassfest så ska nog dit en sväng också efter träningen.

Shopping och fotboll

Hej! Skolan idag var inte långvarig, fick bara reda på betyg i miljöpolitik och psykologi (som gick superbra!) sen åkte jag, Hanna, Mathilda och Isabel till Borlänge. Jag lämnade tillbaka balklänningen (sorligt) och så shoppade vi lite på kupolen. Jag handlade ett linne, en t-shirt, en trekvartsärmad tröja och ett par skor. Skorna var skitsnygga men tyvärr lite för stora! Men var bara tvungen att köpa dem ändå! Jag kör med sulor och papper i tårna så blir det bra! Men jag blir så matt på min minifötter, det är faktiskt 36 på skorna!! (Jag ska ha dem på studenten).

Sen var det raka vägen hem och sen till Grängesberg. Var derby mellan Grängesberg och Ludvika. Självklart vann Ludvika! Min älskling var som vanligt jätteduktig :) Nu har vi precis tjockat i oss lite kinamat och kollar på CL-finalen. Ska snart hoppa i säng och läsa lite.

Tisdag

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag! Vi har med skolan varit ute i skogen för sista gången. Lite sorgligt. Vi fick göra exakt vad vi ville så vi tog tillfället i akt och solade på taket :) Sen åkte vi lite båt också. Supermysigt!

När jag gick hem idag så tänkte jag på vad jag skulle göra idag. Nu när allt skolarbete är avklarat har jag all tid i världen till annat. Jag har i princip pluggat varje dag i flera månader så jag har typ glömt bort vad man gör på ledig vardagstid. Speciellt hur man städar, för det har jag inte gjort på hur länge som helst! Har hela tiden skyllt ifrån mig på plugg men nu kan jag inte det längre :)

Nu blir det sängen och en bra bok! Imorgon blir det betygsprat i miljöpolitik sen Borlänge!

I can't believe it

Nu har jag precis skickat in mitt sista sista sista arbete i skolan! Nu är mitt 3-åriga slit i gymnasiet över. Det känns såå skönt. Nu kan jag bara njuta av den sista tiden i skolan. Betygen sätts på torsdag och efter det börjar den riktiga njutningen. Sen får vi se om jag börjar plugga vecka 35, men det är lång tid kvar tills dess :)


Jag tycker om att handla

Nu har jag och Andreas precis varit och storhandlat. Många säger att handla är det jobbigaste och tråkigaste de vet, men jag tycker faktsikt det är riktigt underhållande. Man träffar folk, ibland stöter man på någon man inte träffat på länge, man får en stund för sig själv (om man nu handlar ensam) och att gå och plocka varor är i sig ganska underhållande. Ännu bättre är det att plocka upp varorna och stoppa in dem i kyl och frys, I love it!

Nu ska jag byta om till träningskläder och hämta upp Johanna, idag blir det pump och step. Sen måste jag hem och skriva klart mitt sista skolarbete.

Sommarvärme

Är det inte härligt när våren börjar övergå till sommar? När man kan byta ut jackan mot en tunnare tröja och sätta på sig sina sommarskor. Idag är det verkligen sommarvärme och jag bara njuter.

Något mer jag njuter av är att jag bara har ett skolarbete kvar att göra. Och det ska jag skriva klart NU. Så imorgon kommer jag vara fri! Kan man ha en skönare känsla i kroppen?!


Ännu en slappdag

Hej! Nu är jag mycket stolt att jag skrivit klart mitt sista arbete i psykologi. För alltid! (Om jag nu inte ska läsa det på högskolan förståss). Det tog sin tid men det var det värt, för nu fick jag ett lyckopirr i magen! Har bara ett arbete + en redovisning kvar, som blir klart imorgon, sen sätts betygen på torsdag. Yesyesyes!

Idag när vi var ute och sprang trodde jag att jag skulle kolappsa. Det var helt sjukt, mina ben var som spagetti. Det var inte den roligaste rundan jag sprungit direkt.. Kände mig som världens tyngsta person! Jag tog mig runt den vanliga vändan, men det tog tid. Jag skyller på allt dansande i fredagsnatt.. :)

Nu ska jag återgå till mitt slappande i soffan och hämta lite mer glass (har nyss ätit tonvis).

Hemma från jobbet

Hej! Eller god morgon för vissa kanske! Jag har precis kommit hem från jobbet. Har jobbat några timmar imorse. Skönt att bli av med jobbet på morgonen. Så har man hela dagen kvar sen. Har lite plugg som måste avklaras. Sen tänkte jag och Andreas ta oss en löparrunda, men det är ju så dystert väder ute så det lockar inte!

Hörde någon hur det regnade imorse (vid 4 ungefär)?? Det spöregnade verkligen! Det är inte ofta jag vaknar på nätterna men regnet väckte både mig och Andreas. Jag hade svårt att somna om för det lät som jag hade fönstret öppet fast det inte var det. Trodde typ att huset skulle dras med av floderna!

Ha en bra söndag!

Godnatt

Hej! Min dag idag har som sagt varit mycket lugn. Har pluggat lite, ytterst lite, kollat på fotboll i Smedjebacken och sovit lite. Selina har varit här och vi har sett på Robinson, haft kul med ett måttband, ätit pizza, godis och glass. Mums! :)

Nu ska jag sova, är så himla trött! Fick bara 5 timmars sömn inatt.. Fast ska upp 6 imorgon, uh. Börjar jobba klockan 7. Men jobbar bara til 11 så det är inte så farligt :) Sen blir det plugga som gäller för hela slanten!

Återigen så hade jag en superkväll igår! Det var verkligen toppen. Tack vare världens bästa gäng i klassen!

Godnatt!

Lördag, efter balen

Godmorgon! Jag är som vanligt uppe med tuppen fast det blev en sen kväll. Så idag blir det bara en slappdag med massa godis och god mat. Ska träffa Selina ikväll också :)

Gårdagen var toppen! Det var så himla härligt. Jag har aldrig fått så mycket uppmärksamhet i hela mitt liv! Att få känna sig så fin en dag är verkligen underbart. Med i tidningen blev vi också :) Jag är så chockad att det inte regnade! Det spöregnade när jag åkte upp till Erik i klassen innan cruisingen. Så tur hade vi. Jag är mycket nöjd med kvällen, det var superkul! Fast fötterna värkte som bara den mot slutet. Men det hör till!

Lite bilder.














Idag är det studentbal!

Godmorgon! Vid sex-tiden imorse vaknade jag och var superpigg. Nervös? Ja. Det ska bli så kul :) Nu sitter jag och väntar på att Elin, min frisör, som ska komma och göra mig fin i håret. Sen blir det på med sminket (själv, hur ska det gå??) sen träffa klassen lite innan cruisingen :)             Sooooolen skiiiiiiiiiner, håll iiiiiiiii!

Varför ska det regna?

Hej! När jag vaknade imorse kännde jag att jag hade fullspeckat schema och var tvungen att kliva upp. Men när jag väl var uppe och kom ur duschen så orkade jag ingenting. Jag har i princip inte gjort någonting av det jag egentligen skulle. Det kanske är för att jag är så sjukt deprimerad över det kommande hemska balvädret imorgon! Hur kan det stå att det ska spöregna precis när vi ska till stadsparken?? Driver de med oss?? Det kan ju fortfarande ändras och bli uppehåll men det känns inte så just nu..

Har precis kommit hem från träningen och ska göra varma mackor med tio lager ost!

Godnatt!

Har precis lagt mig i sängen efter ännu en traditionell tårfylld onsdag. Helt omöjligt att hålla tårarna tillbaka under Grey's! Sååå sorligt och sååå bra.

Nästa gång jag lägger mig i sängen är inför baldagen.. Vädergudarna verkar ha ändrat sin vilja! Nu ser de ut att bli bra väder under balen! Tummen upp för det!

Leedig imorgon, ska bli så skönt! Måste dessvärre plugga lite :/ Men det är det näst sista arbetet jag gör under hela min gymnasietid!!! När jag tänker på det blir jag alldeles svimfärdig! Jag kan inte förstå det, det är helt omöjligt. Att jag tar studenten om två veckor. Studenten!


Debatt om klimatfrågan

Idag har vi haft debatt i skolan om klimatfrågan. Klassen var uppdelad i olika länder och organisationer. Som jag sa igår representerade jag tillsammans med Johanna Greenpeace. Det var riktigt kul! Ett mycket bra inlärningsmoment.

Utöver debatten pratades det självklart mycket om balen som är på fredag! Jag har pirr i magen och är jätte förväntansfull. Det ska bli så kul! :) Var och köpte det sista på Åhlens idag som behövs till fredag. Imorgon blir det en slappdag med lite plugg, fika med Selina och förberedelser.

Nu ska jag plugga lite, äta sen åka och träna.

Pluggkväll i sängen

Hej! Nu ligger jag nedbäddad i sängen sen en timme tillbaka. Har skrivit klart min religionsuppsats och ska snart börja läsa lite på miljöpolitiken, vi ska ha debatt om klimatfrågan imorgon. Jag ska företräda Greenpeace :)

Träningen idag var som vanligt jättekul! Jag körde på riktigt stenhårt. Det är så himla härligt, att vara så trött efter träningen att man knappt kan stå på benen och måste dra sig upp för trapporna i lägenheten. Det är det bästa jag vet! Jag är riktigt glad över att jag älskar att träna och att jag hittat en träningsform som jag tycker är sjukt rolig!

I skolan är balen och studenten det enda som det pratas om. Jag blir så pirrig :) Men vädret visar fortfarande regn och mulet på fredag vilket får mig deprimerad! Men det kan fortfarande ändras, och jag håller tummarna! Föresten, vet ni vart man kan köpa stora spolar till håret?

En dag i skogen

Hej! Nu är jag hemma från en dag i skogen. Vi letade efter växter, insekter och lyssnade på fåglar :) Har haft på mig mina tunga vinterkängor och var trött i benen sen pumpen igår så nu är jag helt utmattad.

Som jag skrev igår så fick jag lite plugg gjort igår, jag blev klar med mitt religionsarbete. Men när jag kom hem från träningen var den nya versionen på 5 sidor borta!! Jag hade inte sparat det (idiot), så kvar var bara mina 2 första sidor.. Hela dagen igår till spillo.. Så det är bara att sätta sig igen och skriva klart den igen!

Så det ska min dag bestå av. Plus träning ikväll!

Balklänning

Det blev lite plugg avklarat idag trots allt.. Stolt över mitt angagemang! :) Träningen gick jättebra, det var superskönt och roligt. Åkte till Terese efter träningen för att hämta min kära balklänning. Hon var snäll och hämtade den i Borlänge åt mig samtidigt som hon skulle hämta hennes. Vi testade dem och båda var jättefina! Nu längtar jag, trots det visande dåliga regnvädret. Det finns alltid ett hopp!

Nu har jag precis ätit en jättegod sallad och ser på CSI. Borde hoppa in i duschen men också göra matssäck till imorgon. Vi ska vara i skogen då.

Ge mig den 5e juni!

Nu är jag trött.. Nu börjar jag verkligen känna av pressen och stressen. Vill bara lägga mig ner och sova tills den 5e juni. Eller möjligtvis vakna den 28 maj (betygen ska vara satta då).

Idag är det pump och step, det ska bli så skönt att träna. Släppa allt och bara konsentrera mig på träningen. Det är det bästa jag vet!

Utan spår

Vilken slappdag det varit idag! Riktigt skönt. Borde tagit tag i lite plugg men ägnade dagen till massa annat, som bland annat godis, fruktsallad, film, vilostunder, solning och ännu fler vilostunder. Såg nyss på en jättebra film på Canalplus - Action. Utan spår hette den, en thriller som gjorde mig riktig rädd ibland! Andreas undrade en gång vad jag höll på med när jag råkade skrika rakt ut!

Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon är det skola igen, men veckan innehåller bara tre skoldagar. Ledig torsdag sen bal på fredag! Kom igen nu vädergudarna, give us some sun!

Godnatt!

Söndag

Hallå! Hoppas helgen varit bra. Jag har haft en jättebra helg. Träffat både familj och vänner och bara tagit det lugnt men ändå hunnit med mycket nyttigt. 

Imorse tog jag och Andreas oss en joggingrunda, det var jätteskönt ute! Varmt och nästan vindstilla. Det märks att sommaren är på väg, det börjar bli riktigt grönt och det luktar så gott överallt!

Nu har jag färgat löshåret, det gick väl sådär.. Inte ritkigt som jag tänkt men jag tror det blir bra i slutändan. Får hoppa över att färga mitt eget. Men utväxt har väl ingen dött av, eller?

Nu ska jag smälta smörgåstårtan jag precis proppat i mig och sen kila och sola. Det kan hända att det slinker ner en och annan godisbit också. Det är ju söndag!

Läggdags

Som vanligt floppar Sverige i melodifestivalen.. Men det var många riktigt bra låtar med i år tyckte jag! Johanna och Jimmy har varit här och kollat med oss och vi har kikat på lite semesteridéer. Borgholm kanske? Ett bra alternativ iaf :)

Nu blir det sängen för ögonen håller på att ploppar ut! Godnatt!

Lördag

Hej! Gårdagen var toppen! Jag mötte upp Åsa på busstationen så åkte vi till kupolen och hon bjöd mig på lunch. Sen gjorde jag det jag inte skulle göra. Shoppade hej villt! Men som tur är har jag världens bästa mormor, moster och mamma! Jag hittade två jackor som jag inte kunde välja mellan och Åsa tyckte inte jag skulle behöva välja eftersom det var två olika färger och stilar så då köpte hon en åt mig. Mormor köpte mina balsmycken och mamma tog paraplyet :) Ändå rök närmare 900kr från mitt konto... Vad handlade jag??? Jo, en jacka, en väska, mascara, nagelackbortagningsmedel, nagelack (lila och fransk manikyr), leggings.. tror det var allt. Men nöjd blev jag :) Skratta ihjäl mig gjorde jag åt oss också. Vi var väl hyfsat sist ut från kupolen. Mamma sprang in i provhytten när alla affärer började fälla ner gallrena. Men hittar man ett plagg man måste prova så är det så :) 

När jag åkte buss till Borlänge insåg jag att jag faktiskt saknar att åka buss. I nästan ett år pendlade jag mellan Ludvika och Säter nästan varje dag. Då skapar man en slags bussrelation. Att sitta med mp3n i och spela sin favoritmusik samtidigt som man slappnar av och kan samla alla tankar. Konstigt nog så tycker jag om det och saknar det lite.

Nu ska jag klä på mig och åka ner på stan. Ska möta upp mormor och morfar, vi ska kolla på smycken. Sen ska jag upp till Andreas och äta. Sen bär det av till Borlänge igen och heja på LFK och Andreas :)

Mentalvårdsmuséet i Säter

Hej! Idag har vi varit på Mentalvårdsmuséet i Säter med Psykologin. Det var jätteintressant! Jag passade på att stanna i Säter så nu sitter jag hemma och ska snart ta en buss till Borlänge och möta upp moster Åsa. Vi ska äta lunch och shoppa lite. Sen kommer mormor och mamma upp så ska vi kolla lite smycken. Blir att sova kvar i Säter inatt :) 

Jag har jättemycket som jag behöver handla idag och jag vet inte vart pengarna ska komma ifrån.. Måste hålla strama tyglar när jag går runt i affärerna. Annars blir jag luspank, vilket jag redan är! Men ett måste är ett måste :)

Ajajaj..

Jag blir galen.. Jag har haft långa naglar på varje finger i flera veckor, om inte månader och idag, just en vecka innan balen, går min lillfingernagel av. På aerobicen. Hur sjutton kan en nagel gå av på ett aerobicpass? Jag som sparat så länge..Jag vägrar göra lösnaglar så jag får gå med en kort lillfingernagel... Morrr..

Det börjar närma sig..!

Nu har jag precis testat min studentklänning tillsammans med mössa och skor. Skitsnyggt! Jag längtar så jag tror jag döör. Jag ville inte ta av mig det. 22 days left. Det kommer gå fort, särskilt efter allt skolarbete är klart. Jag har 4 arbeten kvar sen är det slutttt.

Arla-reklamen gick precis på tv och det är verkligen världens bästa reklam. Ungen som ropar på kossorna skulle jag kunna äta upp! Vilken sötnos. Jag och Andreas skrattar varje gång reklamen kommer för han är så söt.

Nu måste jag sluta drömma och ta tag i plugget. Sen blir det Attack och Core!


Dagens finesser

Vilken skön skoldag! En lektion med eget arbete, perfekt för mig. Lämnade också in Ölandsrapporten som jag gjorde klart. En rapport som jag gruvat mig över hela trean, och nu är den över. Hallelujah!

Hunnit med att sola också.. Testade ett nytt solarium idag. Vilka finesser det finns! Solariet pratade info med mig, sprutade vatten, det fanns uttag för mp3 m.m .. Jag kanske är lite efter men det var lite för avancerat för mig.

Nu tänkte jag skriva lite på en religionsuppsats och sen åka och träna!

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott! Jag är riktigt utvilad nu efter nästan elva timmar. Sen att vakna till klarblå himmel och sol är ju det bästa. Ska göra mig en god frukost sen ta en promenad till skolan. Har en lektion sen ska jag sola, plugga och träna!

Studenter... Ni kan vara lugna (för stunden iaf) väderprognosen för balen är ändrad till sol och moln, utan regn!

Ha en bra dag!


Förresten..


Dagen innan balen är det regn och mulet med ganska stark vind.... Jag tror jag börjar gråta...

Ambitiös

Idag känner mig riktigt nöjd med min insatts i skolan! Vi fick hela dagen idag på oss att skriva på Ölandsrapporten, på valfri plats. Jag har setat i skolan från 08,30-15,00 och skrivit som en tok! Börjar se ljuset...

Har precis varit och handlat sallad till ikväll och ätit en äggröra. Ska börja skriva på rapporten igen så jag blir något närmare klar!

Sen blir det Attack i sporthallen! Får se hur det går med min extrema träningsvärk i benen.

Hemma från ett jobbigt träningspass

Att all styrka i kroppen försvinner fort, det vet jag, men jag visste inte att den försvann på 1,5 vecka! Jag var helt slut idag på träningen, efter pumpen var mina ben som gelé och stepen blev mest en pina. Det behöver kanske inte vara för att jag inte tränat på 1,5 vecka utan att jag ätit dåligt kanske. Borta var det allt! Men nu blir det hårdträning framöver!

Andreas stog vid spisen och lagade mat när jag kom hem, det gillar jag :) Särskilt när det är god mat med! Kyckling inlindade i bacon och klyftpotatis. Det kommer slinka ner lätt som en plätt!

Ny design

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och har satt mig i köket för att skriva klart min psykologiuppgift och projektrapport. Sen ska jag träna!! Det ska bli så skönt. En hel vecka utan att träna, jag får nästan abstinensbesvär!

Idag var det mycket prat om balen och studenten som vanligt.. Och tankarna kryllar i huvudet om allt möjligt. Det är mycket som inte är klart och jag börjar bli nervös! Men det ska bli så himla kul och jag hoppas varje dag för fint väder.



Som ni ser har jag fått en ny design, visst blev den bra!

Grace is gone

Här sitter jag fortfarande i soffan.. Jag har väl i princip kollat på tv 7-8 timmar idag sammanlagt! Men ibland får man göra det på söndagar. Vi kollade nyss klart på en film som heter "Grace is gone" som var så sjukt sorglig! Jag grät nog ungefär 60-70% av filmen. Se den inte säger jag bara, jag lovar ni dränker er själva..

Lite bilder från igår:



Mys i parken


Söndag

Hej! Igår sprang jag stadsloppet och det gick bra! Sprang på 30,46 minuter, det är inte jättebra men jag är nöjd med tiden eftersom min uppladdning inte varit den bästa :) Mamma, Pål, Tilde, Linnéa och Jonathan kom och kollade när jag sprang, efteråt satt vi i parken och åt lite mat och hade mysigt.

Sen åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning för att sen åka till Johanna. Jag, Selina och Johanna lagade middag med efterätt, supergott blev det! Sen gick vi ner mot stan och det var faktiskt riktigt kul!

Nu ligger jag i soffan och har inte rört en fena på hela dagen! Jag har kollat på reprisen av Robinson och kollar nu på reprisen av Talang. Har även skrivit klart ett grupparbete (äntligen!). Andreas, stackarn, är och jobbar så jag väntar på honom så vi kan äta lite lunch! Sen tänkte jag sola. Snart bal (!).

Back on track

Hej! Det var länge sen! Nu är jag hemma igen efter en skolvecka på Öland. Det har varit riktigt kul men det är skönt att vara hemma. Vädret har inte precis varit det bästa, det har blåsit typ storm och regnat en stund varje dag. Men Eko är ute i både vårt och torrt! Vi har kollat på fåglar, alvaret, gravplatser, borgar, växter och massa annat! På kvällarna spelade vi kortspel och lekte lekar utomhus, en riktigt skön och rolig vecka :)

Igår var jag helt död när jag kom hem efter den långa bussresan, jag somnade i sängen och vaknade upp med ett ryck, jag skulle ju kolla på fotboll! Jag drog på mig varma kläder och gick ner till Hillängen. LFK vann igen, med 2-0! Så duktiga! Efter det lagade vi mat och sen somnade jag på sturt!

Nu har vi precis ätit frukost, jag åt en stadig frukost med gröt, bär och ägg, för jag ska springa stadsloppet idag! Kan ni tänka er! Efter en vecka med godis varje dag och den enda motionen jag har utfört har varit trappstegen in och ur bussen så kommer jag nog vara en klump som springer runt stan!






Söndag

Hej! Nu har jag packat klart och stekt på lite pannkakor, vi ska nämnligen till Öland med skolan imorgon (mån-fre). Det ska bli riktigt kul! Men det kommer krävas mycket konsentration och stora öron, men det ska bli kul att umgås med klassen utanför skolan en vecka.

Jag följde med till Falun idag och hejade fram LFK till en 0-4 vinst. Andreas var jätteduktig som vanligt :)

Nu ska jag kolla genom packningslistan så allt är med och se klart på Wipeout. Hoppas eran långhelg varit bra!

Plugg + fika på Engel

Nu har jag precis kommit ur från en skön dusch och klätt på mig lite sommriga kläder! Har legat ute i solen hela förmiddagen och det känns precis som sommar! Jag ska möta upp Kristin och Ida kl 14 på Engel så vi ska skriva klart vårt arbete, en gång för alla! Jag tänkte också ta mig en macka med brieost och salami, mums!

Sen vid fyra kommer Jimmy och Johanna så ska vi kolla på lite fotboll, grilla och spela spel :) Man blir ju så sugen på att hitta på något när det är sådant underbart väder! Nu har jag grillat så det räcker för hela sommaren känns det som. Nej då, grilla kan man aldrig göra för mycket!


En joggingtur på morgonkvisten

Godmorgon! Jag har precis kommit in från en härlig joggingtur! Det är helt underbart ute, det är redan jättevarmt. Jag skulle egentligen ta mig en promenad men av det härliga vädret blev jag så sugen på att springa! Jag sprang på chefen vid ABB och hon bjöd med mig på att springa stadsloppet på lördag med jobbet. Självklart ville jag det!

Nu ska jag och Andreas göra frukost som vi ska ta med oss ner och äta i solen. Om ni inte har varit ute än så gå ut! :)


Ibland måste man gå mot sin vilja

Nu har vi tagit betslutet att vi inte ska skaffa hund. Jag tycker det är jättetråkigt men ibland måste man försöka inse det rätta fast man vill något så otroligt mycket. Vi kan inte lita på att våra grannar alltid kan ställa upp för oss när vi behöver hundvakt, det är så svårt när vi inte har någon familj eller släkting i närheten som kan hjälpa till. Jag ringde nyss till uppfödaren och sa att vi inte kommer imorgon.. Nu är jag nere. Men känner ändå att det är rätt beslut nu. Nu vill jag ha en Ben & Jerry och trösta mig med!

Jobbet gick bra, det var tråkigt men tiden gick ganska fort. Jag tog mig en promenad runt området i kvällsolen. Det är bra att jobba ibland så man får samla tankarna lite.

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

Fredag

Hejsan! Hoppas ni hade ett trevligt valborgfirande igår! Vi hade det jättetrevligt med jättegod mat! Att grillat kan vara så sjukt gott! Mer grillat tack. Vi spelade lite kubb, killarna mot tjejerna (som vanligt), vi förlorade..... Men inte med mycket! :) Vi var hemma i tid för Andreas skulle upp 6 idag och jobba, stackarn! Fast jag ska också jobba idag, men 15,30-21! Röd dag = dubbel lön! :)

Jag kom precis in, har legat ute på en filt med kudde och läst lite samtidigt som solen stekte! Gu så härligt. Nu lagar jag lunch, korvstroganoff och ris, mums! Sen ska jag vila lite innan jag ska iväg och jobba. Kanske plugga lite (behövligt!). Det var meningen att jag skulle träffa Ida och Kristin idag för vi skulle skriva klart ett arbete men som vanligt fick vi inte ihop det med tid och sen fick ju jag jobb ikväll så det sköt vi upp till imorgon!  

Ha en bra fredag!




RSS 2.0