100131

Hej! Nu sitter jag som vanligt en söndagkväll på tåget mot Stockholm :) Det är en ny jobbvecka som väntar. Jag hoppas den går fort för i helgen flyttar jag!! :)

I helgen har jag varit i Ludvika. I fredags hade jag och Andreas bara fredagsmys med tacos. Sen i igår umgicks jag med Selina hela dagen. Vi fikade, kollade på handboll, åt mat sen gick vi ut nio stycken och åt på China på kvällen. Sen var vi hos Selina och Magnus hela kvällen. Mycket trevligt! Jag gick inte ut så tog en taxi hem strax efter ett.

Bilen stod kvar på stan inatt vilket kanske var ett stort misstag. Den startade inte när jag och Andreas skulle hämta den och åka till Säter imorse. Den var stendöd. Det är ju så jäkla kallt och den är inte direkt bästa kompis med kyla. Vi försökte ett tag men det var bara att gå hem igen. Sen kom Andreas föräldrar och så försökte vi med startkablar, men det gick inte. Så vi fick bogsera hem den. Dumma kyla!!

Jag har iaf haft en bra helg och det känns lite sisådär att åka till ensamheten igen. Men imorgon har jag bokat in mig på en gruppträning, pilates, på Sats. Så det ska bli kul :)

Hade bra!

Snökaos!

Ahhhh jag är så himla trött på det här nu! Kan inte snön bara smälta bort och låta vårblommorna titta fram?! Det tar liksom aldrig slut. Idag var det kaos i pendeltrafiken i Stockholm, inte så oväntat dock! Jag skulle hämta mina nyomklackade skor hos skomakaren idag innan 18.00, men på tåget hem från jobbet sa de i högtalaren att det hänt en olycka på Karlberg station (där jag skulle av!) så tåget kunde inte köra in på stationen. Så det stannade i Solna och samtliga fick stiga av och hoppa på bussar in till stan. Och med samtliga menar jag flera hundra hysteriska Stockholmare! Det var kaos! Bussarna proppade in så mycket folk att det var minst tio gånger mer än vad som enligt lag ska få plats. Som ni kanske förstår så hann jag inte till skomakaren i tid! Så jag hoppade in i ett solarium på S:t Eriksplan istället!

När jag kom hem var jag dyngsur och iskall så jag hoppade in i en varm dusch. Har precis bäddat ner mig i sängen och kollar på So you think you can dance! Imorgon är det långdag på jobbet och jag vågar inte ens tänka på hur trafiken kommer se ut! Får nog räkna med en del förseningar!

Godnatt!

100126

Hallå! Hoppas det är bra med er! Jag ligger nerbäddad i sängen. Hade tänkt att jag för en gångs skull ska släcka innan elva! :)

Jobbet gick som vanligt bra idag. Det händer något utöver det vanliga varje dag, och det är både kul och mindre kul. Idag var det kul. Så det var väl tur!

Efter jobbet åkte jag till gymmet och tränade en sväng. Man blir ju liite sugen på en personlig tränare när majoriteten av de som befinner sig på gymmet skuttar runt med en. Det ser så lätt och roligt ut. Men det är lite för dyrt (okej mycket!). Jag tror jag klarar mig bra utan :)

Nu ska jag släcka! (oh 50 minuter innan elva!). Godnatt!

Idag har jag varit duktig!

Hej! Nu ligger jag i sängen påpackad med kläder och ska sova. Är frusen och supertrött! Jobbet idag gick bra, eftersom vi bara har öppet 5 timmar så går tiden så himla fort! (Jag jobbar inte bara 5 timmar per dag utan 8). Efter jobbet hoppade jag av vid Karlbergs station och gick till min nyblivna gata och gav min lägenhet en kik :) Jag skulle nämligen lämna in ett par stövlar till en skomakare som låg precis vid min nya lägenhet. Det skulle bara kosta 175 kr att få helt nya sulor och klack, det tyckte jag var jättebilligt! Jag kände mig så himla duktig när jag blundade (verkligen kämpade!) för ett par skor som var skitsnygga som jag var såå nära att köpa. Dock kostade de 1200 (på rea!!). Så det var ett ekonomiskt drag av mig :)

Sen åkte jag vidare till Odenplan och skrev in mig på SATS. Shit vilket gym! Där kommer jag trivas som fisken i vattnet. Eller som handen i handsken kanske! :P Det verkade superseriöst, jag fick komma in på ett kontor (med platschefen!) och prata lite och så. Sen la vi upp ett avtal (jag fick 50% rabatt på första engångsavgiften och 15% rabatt på månadsavgifterna. Bara för att jag jobbar på Handelsbanken :). Sen bokade vi in en träff med en personlig tränare nästa vecka som ska visa mig runt och ge lite rådgivning osv. Men jag ville träna redan idag så en tjej visade lite snabbt några grejer som jag körde idag. Det kändes så himla skönt att komma igång igen! Det som också kändes så himla bra var att gymmet var fullt med tränade människor som såg ut att älska att träna. Det peppar mig till att vilja träna och prestera som bäst och mest.

Nu känner jag hur det börjar svida i ögonen så jag ska nog släcka. Men det är så svårt att lägga ifrån sig datorn för jag vill inte stänga av musiken. Jag bara älskar att ligga och lyssna på Melissa Horn på kvällarna! Men jag får nynna mig till sömns på hennes melodier :)

Godnatt och sov så gott! <3

100124

Hallå! Nu sitter jag på tåget mot Stockholm, är snart framme. Jag ska vara glad att jag sitter på det här tåget måste jag säga! Jag var skitnära att missa det. När jag och Andreas åkte bil fälldes bommarna ner så vi inte kom fram, och det var ju det tåget jag skulle med (!) så Andreas gjorde en tväromvändning och körde runt så man kommer under järnvägen och så ser vi tåget rulla in på stationen medans vi sitter i bilen. Jag kastar mig ur och får springa på. Så det var på sekunden jag hann! Det började rulla precis när jag kommit på. Men det skulle gå 16.24 och när jag satt mig var hon 16.21 så det var för tidigt men åkte ändå. Sen stod det att vi skulle vara framme 19.00 men är framme om 10 min så det är väl nå fel :)

Jag valde att ta ett tidigare tåg idag så jag hinner hem och se En annan del av Köping och Johan Falk. Haha. Vadå besatt :)

Imorgon är det en ny vecka och det känns bra. Ska jag skriva in mig på gymmet jag valt och köra pilates tänkte jag! Det ska bli jättekul :) Sen är det ju lön imorgon! Min första månadslön, wiho!

Nu rullar vi snart in i Stockholm så ska packa ner datorn. Hejhej!

Hemma i Säter

Hej! Idag sov jag ut ordentligt, riktigt skönt :) Sen gick jag över till Michelle och tittade på deras nyrenoverade lägenhet. Den var superfin och fräsch! Sen åkte jag och Andreas till Säter på kalas. Uh vad mycket kakor, bullar och glass jag åt! Är fortfarande proppmätt :)

Nu sitter mamma, Andreas och Christoffer och ser på Paranormal Activity men det gör inte jag! Jag är en riktig fegis! Jag kollar på reprisen av Let's dance och Robinson istället :P

 

 


På tåget på väg mot Dalarna!

Hej på er! Nu sitter jag på tåget på väg hem. Jag slutade lite tidigare idag för att hinna med tåget som gick 15.45. Det som var så typsikt var att just idag så var det superstressigt på jobbet, jag hann inte med kontorsinformationen på morgonen, det var folk inne konstant och precis innan jag skulle gå skulle folk börja krångla åt höger och vänster. Så det kändes jättedumt att gå, fast jag hade fått tillåtelse och bokat tågbiljett. Men ändå!

Ikväll är det fest! Det ska bli kul att få umgås med mina vänner igen. Känner mig så isolerad i Stockholm. Än så länge i alla fall.

Jag har ingen platsbiljett och vi rullar in i Uppsala nu så jag ska lägga ner datorn, kan tänka mig att det kliver på mycket folk här! Hejhej!

100121

Hejsan! Idag var det långdag på jobbet och jag var inte hemma förens halv nio. Då hoppade jag in i en varm dusch och sen konstaterade jag att värmd blodpudding inte alls var gott! Så det blev varma mackor istället.

Imorgon åker jag hem till Ludvika! Ska på födelsedagsfest direkt när jag kommer hem. Kul! :) Sen på lördag åker jag hem till Säter där det hålls kalas för två av mina systrar. Sen tillbaka till Stockholm igen på söndag kväll.

Nu ska jag sova. Det har blivit en av mina favoritsysslor. En varm och skön säng, det är inte mycket som slår det! Godnatt och sov så gott! <3


100120

Godkväll!
Nu sitter jag framför tvn och tuggar på Lindts 70 procentiga choklad. Supergod och otroligt beroendeframkallande! Har precis ätit god blodpudding!

Jag kom på att jag glömde säga att när jag gjorde mina naglar i helgen så kom det fram en dam från österrikisk tv och frågade om hon fick filma oss. Vi såg ut som ett frågetecken men bara vi slapp prata så fick hon det sa vi :) Det skulle tydligen visas i Österrike om dagens bloggande eller vad det nu var. Spännande :)

Idag på jobbet gjorde jag min första betalning till utlandet, fick min behörighet idag efter att jag gjort ett prov :) Kul att det går frammåt och att jag får lära mig nya saker.

Nu känner jag att jag börjar bli riktigt rastlös. De första dagarna här i Stockholm tyckte jag det var riktigt skönt att bara komma hem och ta det lugnt framför tvn. Men nu kliar det lite i fingrarna. På måndag ska jag pallra mig till SATS på Odenplan och beställa ett gymkort. Jag ska ju bo på S:t Eriksplan och Odenplan är jättenära och de hade ett riktigt stort utbud av gruppträningar. Så det blir perfekt. SATS-kortet kostar ca 500 i månaden så skaffar jag det har jag ingen återvändo! Då måste jag ta mig till gymmet! :)

Hade bra!

100118

Hej! När jag gick till jobbet på mornarna i Ludvika kände jag mig alltid ensammast i hela världen med att vara uppe så tidigt på dagen, men här i Stockholm är det inte riiiktigt samma känsla! Här får jag trängas med tusentals människor varje dag för att hinna på tunnelbanan och pendeltåget. Det är lite skillnad :)

Jobbet idag gick bra, rätt segt men helt okej :) Det var meningen att jag skulle ta tunnelbanan till Odenplan och sola efter jobbet men mitt pendeltåg hem var försenat med typ 30 minuter och det toksnöade/regnade ute så jag tappade suget. Jag var superhungrig också så jag bestämde mig för att åka raka vägen hem! Nu har jag precis ätit lite köttbullar och spagetti och sitter och äter lite mörk choklad (som förövrigt har blivit ett beroende!). Nu ska jag bädda ner mig i soffan och värma mig.

Hade bra<3

100117

Ahh jag skrev nyss ett jättelångt inlägg om min helg! Sen försvann allt utan att sparas.. Jag orkar inte skriva om allt igen så jag det blir lite kortfattat.

Fredagen var lugn och skön med pizza (den godaste jag någonsin ätit!) och let's dance. I lördags gick vi på stan (köpte ett par sktisnygga skor och en tröja) och såg på Snabba Cash. Den var riktigt bra och väldigt gripande! På kvällen blev vi bjudna på mat av Andreas bror och sambo. De har en bebis på 1,5 vecka som jag inte kunde slita blicken från! Idag hade jag tid kl 11,00 på Scratsnail i Åhléns huset. Mina naglar blev superfina :) Sen åkte vi och kollade på min blivande lägenhet. Den ligger på St: Eriksplan och det kändes jättebra. Läget är superbra och lägenheten var också bra. Väldigt liten med kokvrå och knappt någon dusch men det kommer gå alldeles utmärkt :)

Nu sitter jag och Sandra och äter chips och choklad och kollar på En annan del av Köping och ska snart se Johan Falk. Imorgon väntar ännu en jobbvecka! Sen blir det Ludvika och Säter i helgen :) Hade bra! <3

100115

Hej på er! Äntligen helg! Men veckan har faktiskt gått rätt så fort. Imorse blev det en till sån där "Nej det är inte sant!!" när klockan ringde. Jag ville bara krypa ner i värmen och återgå till drömmarna! Men det var bara att sätta i fossingarna i mina supersköna tofflor (som jag för övrigt fick av tomten i julklapp :) och gå upp. Men när jag skulle tända lamporna så var lampan i hallen OCH lampan på toan sönder! Och i vardagsrummet där det finns en liten spegel sov Sandra. Jaha vad ska jag göra nu då!? Det var bäcksvart och jag skulle göra mig iordning. Perfekt. Men som tur var hade jag en liten rund toalettspegel som jag fick ha i handen samtidigt som jag sminkade mig i köket. Det tog lite tid så jag fick hoppa över frukosten :) Men som tur var fick jag frukost på jobbet!

Nu sitter jag på Åhléns café och väntar på Andreas. Han ringde precis och sa att han var framme. Jag försökte förklara för honom hur han skulle ta sig hit men det var inte det lättaste. Så jag har skrivit ett mycket utförligt sms med vägbeskrivning genom Stockholms central. Haha!

Jag ska gå och boka tid för att fixa mina naglar nu sen ska jag och Andreas åka till hans bror, sambo och lilla bebis (Alvin som han heter är bara 1,5 vecka!) och äta pizza och se på Let's dance. En lugn och skön fredag!

Hade bra!

Melissa Horn

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn. Det är nästan svårt att hålla inne tårarna när man lyssnar på henne! Jag älskar hennes musik!

Idag har det varit en mindre bra dag. På jobbet kom det in lite folk som jag kanske helst skulle sluppit träffat och dagen var lång. Kom ifrån vid 19,30 och var hemma en timme senare. Men ibland är dagarna inte så bra, alla kan inte vara bra, så är det. Men sen när man kryper ner i en varm och skönt säng samtidigt som man lyssnar på bra musik så brukar det genast bli mycket bättre.

Imorgon kommer Andreas hit och ska vara här hela helgen :) På lördag ska vi nog gå lite på stan, se på bio (Snabba cash) och äta middag med hans bror. På söndag ska jag kolla på en lägenhet!

Nu ska jag släcka ner. Trodde inte det var sant när klockan ringde imorse! Kändes som jag hade sovit två timmar, max! Och sen drömde jag väldigt knäppa drömmar så var alldeles tankspridd när jag vaknade!

God natt! <3

Mathilda på besök och goda nyheter

Hej! Lite dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har faktiskt haft fullt upp :) Igår kväll kom Mathilda till Stockholm så jag mötte upp henne på centralen och hon följde med hem till oss. Idag var hon på arbetsintervju och hon fick jobbet! Så 4 februari flyttar hon ner till mig :) Bättre än så kan det bara inte bli!! Nu är det lägenhet som fattas men jag känner på mig att det kommer fixa sig!

Nu ska vi se klart på Paradise Hotel :)


100110

Hallå!

Igår hade jag en jättemysig dag med mina vänner. Först träffade jag Selina i några timmar på Engel sen åt jag middag med Isabel, Mathilda, Terese och Carro på China.

Nu är jag i Säter. Blev väckt halv nio (!) för vi skulle sjunga för min lillasyster Elin som fyller 13 idag :) Av mig fick hon ett skrivblock med penna till, Johan Palms skiva och ett par örhängen. Snart ska jag och mamma ut och gå (i kylan!!) sen åker jag tillbaka till Stockholm 18.13. Så väntar åter en jobbvecka! Men det känns helt okej :)

Nu ska jag vara lite social. Hade bra!

SJ..SJ..SJ...

Jag säger då bara det. Nu är jag skapligt irriterad! Jag skulle varit famme i Ludvika nu. Men det kan jag säga att det är jag inte!

Tåget var i god tid vid Stockholm central, men höll på att krångla på vägen mot Västerås så det blev 20 min försenat. Yes, då missade jag mitt byteståg mot Ludvika. Toppen. Då sa de i högtalarna att vi mot Ludvika skulle ta tåget 19.15 på en viss perrong och när jag väl var på det tåget så säger de att deras slutstation är Fagersta. Jaha. Då var det bara att ringa till Andreas och fråga om han kunde hämta mig. Men precis då fick jag reda på att det var fler än jag som satt på det här tåget som skulle till Ludvika. Så de har fixat taxi åt oss från Fagersta till Ludvika. Så tack för det. Men jag är ändå irriterad över all försening. Jag som skulle mysa med Andreas framför lets dance. Men men hem kommer jag iaf :)

Jag har beställt mat av Andreas, han ska göra kött, sås och potatis. Mums :) Så har han köpt godis så vi ska mysa framför en bra film! Lets dance får jag se på reprisen!

Hade bra! <3

100107

Vad konstigt det kändes att skriva datumet där uppe.. Det ser ju helkonstigt ut..

Idag har det varit en långdag på jobbet, kom inte hem förens 20.30. Och gick hemifrån strax innan 07.30.. Jag hoppade in i duschen direkt jag kom hem, så skönt att duscha kokhett efter man varit ute i kylan! Sen har jag bara legat i soffan och kollat på film hela kvällen. Känner mig inte hundraprocentig så va skönt att bara mysa i min kära sovsäck :) Förresten såg jag när jag kom hem från jobbet att jag har jobbat hela dagen med prislappen kvar på min tröja!!!! Den hängde dock kvar innanför tröjan men jag tror det syndes igenom. Toppen! Och ingen sa något!! Jag som gick runt i affärer på lunchen också.. Hmm, undra hur många som fått sig ett gott skratt åt mig idag? Inkl. mina arbetskollegor...!!

Nu ska jag sova. Jobba imorgon sen åker jag direkt hem till Ludvika. Ska ha fredagsmys med älsklingen. Sen på lördag ska jag träffa Selina, sen äta middag med tjejerna sen åka hem till Säter :)

Godnatt <3 

Nyåret!

Nu är jag ensam i lägenheten och det finns ingenting att kolla på tv så jag tänkte lägga upp lite nyårsbilder :) Låt bilderna tala för sig själva om hur fantastiskt kul vi hade!!

Min nyårsoutfit. Jag älskar det lockiga håret!

Värdinnorna!

Vi lekte lekar, tjejerna mot killarna!

Grabbarna körde på slipsen på huvudet.

Min älsklingsselina!

Tolvslaget!

Vi sjöng och dansade till 06.00....!

Vi sov som ett kollektiv :) Jag, Selina och Anna fattas även! Så det var trångt :)

Några fick sova i köket!

Det blev korv med bröd över från nattkäket som blev frukost.



Ledig idag!

Hej! För mig går det bra! Igår jobbade vi bara halvdag så jag passade på att åka och testa ett gym, jag hittade på Balance och det var verkligen ett jättefint ställe! Men ska inte binda upp mig än när jag inte vet vart jag kommer bo. Idag var jag ledig så jag och Sandra åkte till ett köpcentrum i Nacka. Jag handlade två tröjor till mig själv till jobbet och en grej till Andreas som han ska få sen :D

Nu ska jag mysa ner i soffan och äta lite godis. Det är ju svinkallt!! Imorgon är det jobb igen, långdag, slutar 19,15!

Hade bra! Saknar er hemma! <3

Första dagen på jobbet!

Hej på er! Jag har överlevt första dagen i Stockholm. Det har gått jättebra på jobbet. Alla var supertrevliga och allt gick bra. Jag fick en jättefin blomma av mina kollegor som välkommen till jobbet :) Jag kännde mig jättevälkommen! Pendlingen gick också bra, jag åkte inge fel och kom fram som planerat så det var skönt. Handlade lite mat på Hemköp på t-centralen på vägen hem så var hemma runt sjutiden. Nu har jag nyss ätit en kycklingsallad och lite choklad :) Tittar på CSI nu men ska nog krypa ner i min sovsäck på soffan och försöka sova, blev inte så många timmar sömn inatt och är trött efter den långa dagen.

Godnatt <3


Framme i Stockholm nu!

Nu är jag framme i lägenheten. Har lagt lakan på soffan, bäddat upp min sovsäck och fått lite ordning. Jag börjar bli riktigt pirrig för morgondagen :) Men det ska bli kul att börja jobba tycker jag.

Nu ska jag snart försöka sova. Blir min första dag på länge imorgon jag ska upp tidigt! Ska försöka ta mig ut till Upplands Väsby på något vis. Har skrivit ner rutten så hitta ska jag nog, det är hinna som är problemet tror jag :)

Godnatt! <3


På väg mot Stockholm!

Hej!

Nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm! Men fy fan för vägen till dit jag sitter nu! Förs var tåget 20 minuter försenat, sen när jag skulle på tåget hann det knappt stanna förens det skulle iväg igen så jag höll på att inte få in alla grejer, så Andreas kastade upp min ena väska. När jag väl kom på så var det proppfullt! Jag har en skitstor full bag, en full resväska och ens tor handväska och det skulle jag fram med på detta jäkla trånga tåg! Jo tjena. ALLA glodde på mig när jag kämpade mig fram. Sen när jag väl kom till min vagn så hittade jag inte platsen. Då sa en tjej att det är något fel med platserna så jag fick ta en bara. Men jag tänker fan inte flytta på mig! Ah det var en pers! Haha! Vill inte ens tänka på hur det kommer bli när jag ska av tåget sen åka tunnelbana. Haha!

Igår hade vi våra gamla grannar på besök hemma så fikade vi en massa, sen åkte jag och Andreas och spelade poker med några killkompisar. Det var kul, men jag har aldrig en chans att vinna :) Men kom trea av sju på en tunering iaf :) Sen när vi skulle åka hem så startade inte bilen! Helt stendöd! Det var mitt i natten så vi kunde inte ringa efter skjuts heller, så vi fick vackert gå hem i 15 minusgrader. Vi höll på att frysa ihjäl! Typiskt!!

Imorse mellan 10-12 spelade vi fotboll, badminton och pingis i skönvikshallen. Skönt att röra lite på sig :) Och kul med lite fotboll! Var snart två år sedan jag rörde en fotboll!! När vi kom hem hade mamma lagat nybakt bröd, mums! Sen spelade vi lite kort och väntade på att jag skulle åka.

När jag kommer fram till Stockholm ska jag möta upp Zandra, en av mina inneboenden så ska vi ta sällskap till lägenheten :) Nu ska jag skala en mandarin! (Kom på att jag sa att det skulle komma upp nyårsbilder idag men internet är så segt så det får bli lite senare). Hade bra! <3


Jag hatar att packa!

Hej!

Nu sitter jag i bilen på väg till Säter och lyssnar på Meet me half way med Black eyed peas och tänker på nyår som var så jäkla kul! :)

Imorse drog vi oss upp vid tio (vad har hänt med mig?? Jag har ju ALLTID varit morgonpigg!) så började jag packa ihop det sista. Jag strök alla mina kläder och packade i dem igår. Men fy vad jag hatar att packa! När jag var klar och vi skulle gå fick jag inte med mig allt. Och jag ska åka tåg själv och till mitt nya boende! Andreas frågade om jag verkligen behöver ha med mig allt det här nu på en gång och då började jag gråta. Haha, vadå lättpåverkad! Efter hundra ompackningar blev det iaf bra. Eller bra och bra. Jag kommer få kämpa som satan för att komma fram med allt men det får ta den tid det tar :)




Första dagen på året!

Hej på er! Hoppas ni har haft ett riktigt bra nyårsfirande! Det har jag verkligen haft. Det var toppen igår! Selina och Emma hade fixat en super nyårsfest. Först var det lite mingel med en välkomstdrink, sen trerättersmiddag (skagentoast, fläskfilé, potatisgratäng och grönsallad och till efterrätt massa olika exotiska frukter med glass) och sen lekte vi lekar. Sen dansade vi tills det inte fanns någon kraft kvar längre. Vid 06-tiden gick vi och la oss. Jag och Andreas hade bara med oss en filt (väl planerat, jag vet :) så Andreas sov med Selina och Magnus på deras madrass och jag med Fredrik och Anna på deras :) Sen gick vi upp vid tio och städade och åt korv med bröd till frukost. Det som blev över när vi åt nättkäk efter tolvslaget :) Jag tänkte att jag lägger upp bilder på söndag när jag sitter på tåget på väg mot Stockholm.

Ah, på söndag åker jag till Stockholm och på måndag börjar jag på nya jobbet! Superpirrigt! Jag har packat en resväska fullt med kläder och lite smågrejer som jag ska ta med mig. Eftersom jag ska vara inneboende ett tag så kan jag ju inte ta med mig så mycket. Kudde, täcke och påslakan köper jag när jag kommer till Stockholm. Tar med en sovsäck som jag ska ha första natten om jag inte hinner köpa på söndag :)

Nu har jag och Andreas lagt oss i sängen och ska se den senaste filmen med Harry Potter. Det blev ju bara 4 timmars sömn inatt (imorse) så vi är lite trötta! Ska åka till Säter imorgon förmiddag och vara där tills jag tar tåget på söndag.

Hade bra och hoppas ert år 2010 blir bra! Mitt kommer bli superbra!!! <3

RSS 2.0