100321

Godmorgon! Idag vaknade jag tidigt. Jättetidigt. Jag har redan varit vaken ett tag och legat och skrivit matlista för flera veckor framåt. Det behövs. Nu jäklar ska det bli matlagning på Rörstrandsgatan! 

Nu tänkte jag äta lite frukost sen gå till gymmet och springa. Men vart är det härliga vädret som var igår!? Jag och Sofia ska ju luncha idag och vi tänkte sitta ute och njuta i solen på en uteservering! Aja, tur att jag var ute så mycket igår iaf så jag fick njuta lite i helgen.

Ikväll ska jag träffa Johanna så ska hon ge sig på ett försök att färga mitt hår.. Om jag vågar.. :)

Ha en bra söndag!


Jag saknar min Selina! Nu får du faktiskt ta att komma hit..! :)

Remember me

Hallå. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn. Härligt. Skönt med en lugn helg med tidiga kvällar. Dagen idag har verkligen varit toppen! Gick ner till stan efter jag ätit lunch idag och mötte upp Johanna. Jag handlade ett par solglasögon från Ray ban, en tröja från Gant och en tröja från H&M. Sen gick vi till Vapiano på Sturegatan och åt jättegod pizza. Det var ett mycket mysko ställe. Vi kunde inte riktigt bestämma oss för vad vi tyckte men jag tror vi gillade det :) Sen gick vi till Sergels bio och såg Remember me. En jättekonstig film med superdåligt slut. Hade inte skådespelarna varit så sköna och med komikinslag hade den inte varit sevärd, men det var den.

Godnatt!


Våååååår

Hej vår! Välkommen. Du är väntad. Mycket väntad. Imorse gick jag upp och möttes av den blå himlen och jag bestämde mig för att ta en promenad till gymmet. Det är inte långt men brukar ta tunnelbanan en station för det varit så kallt. Men nu var det underbart att gå! Riktigt varmt, sol och BAR mark. Sprang lite på gymmet och gick hem igen. Nu har jag duschat och gjort mig iordning för en promenad in till stan. Ska shoppa lite, sätta mig på en uteservering och läsa i min nya bok jag fick av mamma sen möta upp Johanna vid sextiden. Vi ska äta middag på Vapiano sen gå på bio :)

Ha en bra lördag!

After work

Hej! Vilken lång och tuff vecka det har varit. Jag borde inte alls varit ute så länge som jag var idag men det var riktigt trevligt. Jag mötte upp Ritika som jag träffade på jobbfesten efter jobbet, så gick vi till Friday's på Kungsträdgården. Där var redan några från andra kontor så vi slog oss ner hos dem. Det var jättetrevligt att träffa andra från andra kontor i banken. Särskilt utanför jobbet. Nu har jag precis kommit hem och lagt mig i sängen. Ska slå på reprisen av solsidan :)

Godnatt!


Födelsedag

Hurra! Då var man 20 år :) Känner mig mycket mycket äldre, haha. Var nog något som hände under natten..

Men dagen har varit lite sisådär, skitdag på jobbet och av andra anledningar. MEN jag har fått superfina blommor! Min kära kära familj hade skickat blommor med bud imorse så det kom in en dam med blommor och frågade efter mig på jobbet, jag blev jätteöverraskad och superglad! :) Sen fick jag jättefina blommor av mina jobbarkompisar också!

Nu ska jag byta om till träningskläder och åka och träna combat och samla tankarna! Det behövs.


Mina fina blommor av min älskade familj <3

Blommorna av mina kollegor!

Titta så vackert mitt fönster blev!


Kalas

Hej! Nu har all släkt åkt hem. Har precis haft kalas :) Tack för alla fina presenter! Nu ska jag snart åka hem till Stockholm igen, tåget går nu vid sex. Blev en kort men intensiv tur till Säter. Jag älskar alla här hemma <3


Alldeles för tidig lördagmorgon..

Det här är inte okej. Verkligen inte okej. Jag borde sova. Sova flera härliga timmar. Men jag har sovit 2,5.. Inte okej. Men vad gör man inte :) Hade en jättetrevlig kväll igår med Johanna och Jessica. Vi började hos Johanna med lite Solsidan (går inte att missa!) och tacos. Sen åkte vi in till stan och valde mellan Cafét och Hells Kitchen men det blev Hells Kitchen. Ett häftigt ställe men alldeles för trångt på dansgolvet! Men det var kul. De spela den bästa musiken jag någonsin hört ute iaf!

Nu ska jag packa ihop lite saker för jag åker till Säter om 1,5 timme. Ska hem och baka till mitt, min moster och min lillasysters kalas imorgon :) Håller också tummarna för sol hemma i Dalarna så jag kan njuta lite på altanen eller ta en promenad och få lite vårkänslor. Det ska bli kul att träffa alla för det var flera veckor sedan nu!

Nu är jag hungrig som tusan. Ska kanske fixa ihop något. Eller kanske köpa något gott och ha med på tåget! Ha en bra lördag! :)


Myskväll

Hej! Dålig uppdatering igen. Jag är nog helt enkelt för lat :) Nu har Johanna precis åkt hem, vi har haft lite tisdagsmys med ost och kex och försökt kolla lite på tv. Men det blev inte så mycket tvtittande, mest babbel :) På fredag ska jag ut med henne och två till kompisar till henne som kommer från Göteborg. Det ska bli kul!

Nu kollar jag på sjukt roliga Cougar Town. Skrattar ihjäl mig! Bra magträning iaf :) På tal om träning.. Vilken träningsvärk jag har idag i rumpan! Det var nytt program igår på combaten och det var mycket fokus på rumpa..

Nej nu börjar Cougar town igen, kan inte missa en sekund..



Precis innan Johanna kom skulle jag ta ner en tallrik och helt plötsligt flög alla mina skålar ner som var på samma hylla, en med massa salt i också.. Utan att jag ens rörde dem! Mina fina skålar jag fick av pappa o Maria i julklapp. Men som tur var gick bara en skål sönder. Superkvalité!!

Brothers

Hej! Jag har precis kommit hem från en supertrevlig kväll med Johanna, en jättetrevlig tjej jag precis träffat! Vi hade reserverat två biljetter till filmen Brothers som var hur bra som helst. Eller handlingen var egentligen ganska simpel men den var så otroligt sorglig. Och jag gillar sorgliga filmer! Redan på första scenen började jag och Johanna grina sen grät man i princip filmen igenom, haha. Jag hade en kille bredvid mig som också stortjöt hela filmen! Filmen kom igång 30 minuter för sent så alla fick en gratis biobiljett på vägen ut, det var schysst! Efter bion gick vi till Kofi och tog en kaffe och bestämde oss för en IKEA-tur imorgon! :)

Nu har jag gjort lite mannagrynsgröt, som förövrigt har blivit min nationalrätt, och värmt på en stor kopp te. Jag ska snart hoppa i säng och läsa lite.

Godnatt <3

LADY GAGA

Weeeeeey! Imorgon släpps biljetterna till Lady Gagas konsert här i Stockholm! Självklart ska jag och mina brudar gå på henne. Det ska bli så grymt häftigt att se. Jag älskar henne och jag älskar all hennes musik så det ska verkligen bli toppen! 7 maj är konserten så det är lång tid kvar. Men då har man något att se fram emot innan sommaren iaf :)

Nu har jag precis ätit lite keso med bär och frukt, mums! Har också duschat en lång och kokhet dusch och fått på mig mysiskläder och krypit ner i soffan. Så skönt med helg imorgon! Har inga större planer mer än en after work med jobbet imorgon på Pontus. Så blir en lugn återhämtningshelg för min del :)


7 maj i Globen!!


100302

Hallåj! Vilken tv-kväll hörrni! Dating in the dark, DESPERATE HOUSEWIFES och slutligen dubbelavsnitt av COUGAR TOWN! Perfekt för ensamvargen att kolla på lite härlig tv :) Har precis ätit tonvis (skämar inte!) av leksandsknäcke med ost på. Ligger i soffan och trugar efter mer men insåg att jag hade ätit upp alla mackorna, attans.. Haha.

Idag läste jag ut "Karriär & köksbesvär" så måste köpa en ny bok i morgon! Det blir "Mina hemligheter" av samma författare. Älskar hennes chic lit böcker!










Lite fler bilder från i lördags :)

Inne i mars

Hej på er! Lite dålig uppdatering av mig. Ajdå! Vi är inne i mars nu.. Det är helt sjukt. Tiden går riktigt fort. Vill gärna ha lite mer vårtecken än den här jäkla snön..!

Min helg har varit helt underbar! Sandra och Mathilda kom hit i fredags och Sandra åkte hem söndag och Mathilda idag. I fredags var vi på privatfest, det var en som Mathilda känner från Örebro som kände en som hade födelsedagsfest. Sen i lördags sov vi ut ordentligt, hade en mysig shoppingdag på stan och åkte sen hem och slappade en stund i soffan. Vid tio åkte vi in till stan och åt mat på Friday's, supermysigt ställe med jättebra mat och bra stämmning! Vi var där ett par timmar sen drog vi vidare till Grodan Sergel och dansade till fem på morgonen! Sen blev det lite frukost på Seven eleven innan vi gick hem och sov! På söndagen slappade jag och Mathilda hela dagen, vi gick en sväng ute i ruggvädret och avslutade kvällen med en trevlig fika på Coffehouse på Odenplan. En helt perfekt helg!

Idag har jag jobbat, var rätt död eftersom det inte blivit så många timmar sömn i helgen. Sen åkte jag hem och böt om till träningskläder och åkte till gymmet. Tränade combat idag, riktigt roligt!

Nu kollar jag på CSI, väntar på att Boston tea party ska börja. Sen ska jag sova :)

Hade så bra!

Den här hemska bilden kom upp bland vimmelbilderna på finest.se.. Haha shit!

Jag och Mathilda har lite roligt :)

Sandra och jag hemma hos mig

Och jag och Mathilda

Sandra och jag på Friday's på Stureplan. Vi tog alla en hamburgetallrik som var supergod!

SKÅÅÅÅÅÅL!


 
Okej som vanligt är bloggen suuuuperseg och att lägga upp de här bilderna har snart tagit en timme.. Har massor av fler bilder att visa så det får bli en annan dag. För övrigt håller jag på att skratta ihjäl mig till Filip och Fredrik i Boston tea party! Haaahaha!

RSS 2.0