Gott nytt år!

Godmorgon! Sista dagen på året. Och den ska bli jättebra! :) Jag drog mig själv upp ur sängen nyss för jag tänkte gå och sola en sväng. Sen äta en brakfrukost, bara ta det lungt och sen åka ut till Nyhammar och fira in det nya året!

Hoppas ni får ett gott nytt år! <3


Vilken kyla!

Hej på er! Vilken kyla det har blivit! Så kallt att vår bil gått sönder. Tack för det. När vi skulle starta den lät den jättekonstigt och det var en stor svart pöl under bilen. Sen gick det inte att starta den alls. Kul. Vi som skulle åka hem till Ludvika i tid idag. Men vi kanske får låna Andreas pappas bil eller en av våra så hem kommer vi nog iaf :)
Nu ska jag ringa Andreas och se hur det går med vår bil, de bogserade upp den till hans föräldrar så den får stå i ett garage!


Singstar!

Phu! Nu är jag hes! Vi har sjungit Singstar i flera timmar nu. Jag och mamma har battlat i alla möjliga låtar och jag måste medge att min stämma är ljuvlig ;)

Nu börjar vi tycka synd på Pål som lagt sig för länge sen för han ska upp tidigt och jobba och vi sjunger så hela huset gungar. Så nu ska vi försöka lägga mickarna åt sidan.

Imorgon åker vi till Ludvika. Inte varit hemma på 1,5 vecka så det ska bli ganska skönt. Måste komma iordning innan jag ska packa och dra till Stockholm!

Tilde och Linnéa sjunger

Jonathan ville också vara med och se så söt! :)

Efter allt sjungande blev Jonathan trött och somnade på Andreas :)

Shoppat!

Nu har jag kommit hem efter en shoppingrunda i Borlänge. Jag köpte en väska på Åhléns, ett läppstift från Make up Store, ett par byxor på MQ att jobba i och en mini-PC :) En rolig shoppingvända!

Nu ska jag kolla klart på filmen Ratrace, som är superrolig! Ska nog hämta lite choklad också :)


Ruttna människor!

Godmorgon! Jag har haft det jättebra hos pappa. Nu är jag hemma i Säter igen. Igår fick jag reda på att min sk. hyresvärd har lurat mig på lägenheten i Stockholm. Eller det är någon som tagit hennes identitet och lurat massor, inkl. mig! Grymt surt när jag börjar jobba om en vecka! Att det finns så ruttna människor! Jag förstår inte! Ska man få skit för att man är godtrogen och tror gott om sina medmänniskor? Tydligen! Men tur att det finns snälla människor också i alla fall! Zandra och hennes rumskompis låter mig sova på deras soffa tills jag hittar något eget. Så det är verkligen supersnällt! Ibland kan inte allt bara flyta på utan det kommer alltid, alltid (!) ett bakslag!

Men men.. Idag ska jag och Andreas till Borlänge och handla lite. Jag behöver lite kläder till nya jobbet och byta lite grejer :)

Nu är det frukost! Hade bra! <3

Hos pappa

Hej!
Jag vill bara tala om att jag överlevt julen :) Jag är hos pappa nu och åker hem till Säter igen imorgon. Min jul har varit jättebra och idag väntar en till liten lill-jul :)

Vi hörs mer när jag kommer hem!

Om en vecka blir jag Stockholmsbo!!! :)

Hade bra! <3

En bra dag!

Hej på er! Hoppas allt är bra så här kvällen innan julafton! Idag har jag varit med Pernilla, Linn och Lina hela dagen :) Först fikade vi på MA's då Niklas och Hamodi också var med sen åkte vi hem till Linn och försökte se en film. Det blev dock ingen film tillslut :) Det har i alla fall varit en riktigt bra dag och jättekul att träffa gamla vänner igen! Kommer nog spendera juldagen i Borlänge med dem också :)

När jag kom hem idag hade mamma och Pål panik över att de glömt köpa julklappar till barnen från tomten!! Haha! Så jag och Pål satte oss i bilen och åkte till Borlänge och handlade panikklappar. Det blev iaf jättebra! :) Nu ligger paketena under granen och det ser jättemysigt ut!

Vi har precis spelat spel, geni. Tjejerna (jag, mamma och elin) mot killarna (pål, andreas och christoffer). Vi förlorade. Typiskt! Men för en gång skull var jag inte en dålig förlorare, jag accepterade förlusten!

Nu ska vi sova för imorgon ska vi upp tidigt (ca 7!!) och leta paket och åka till julbion (Alvin och gänget 2) :)

Hade bra och GOD JUL! <3<3

Dagen före julafton!

Godmorgon! Nu har vi precis ätit frukost och sitter och kollar på Wall E :) Idag ska jag träffa Pernilla, Linn och Lina! Kul :) Var så längesen jag träffade dem!

Igårkväll var jag och mamma till Borlänge och fixade det sista. Julklappar till barnen, Andreas och Carro :) Så nu är allt inslaget och ska snart läggas under granen :D Vi trodde att vi inte skulle kunna röra oss på kupolen men det var faktiskt inte så mycke folk som vi trott. Vi fick parkera långt åt pipan men sen väl inne var det inte så mycket folk. Det var så många butiksbiträden överallt också så det gick skitfort i alla köer :)

Nu ska jag göra mig iordning! Ha en bra dag innan julafton :) <3 


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Hoppas allt är bra med er! Vi har sprungit runt och tokstädat nu på morgonen för min gamla klasskompis Niklas och hans pappa ska komma och kolla på vårt hus nu :)

Idag fick jag bekräftelse från min hyresvärd att jag får nyckeln till min nya lägenhet i Stockhom den 2 januari och så flyttar jag in då samma dag :) Spännnnnande!

Nu ska jag hjälpa till med julgodiset som vi håller på att bakar!

Hade bra! <3

Färdigbakat

Nu har vi precis bakat klart lussebullar och fikat med hemmagjord jordgubbssaft. Mums! Nu ser vi på 27 dresses och bara myser!





Lussebullar

Nu är jag Säter. Mamma, Tilde och Jonathan kom och hämtade mig. Det var lite mer grejer än jag trott som skulle med.. Det var 6 kassar med julklappar, en bag med kläder, en ryggsäck med lite allt möjligt och en påse med mina 3 (!) nessisärer (en med krämer, en med smink och en med hårgrejer)! :) Vi stannade till på Nisses på vägen hem och handlade lite. Nu har vi precis ätit julgröt och skinksmörgås och ska snart baka lussebullar <3 

Julveckan

Godmorgon! Jag ställde klockan på nio idag för jag måste packa, städa lite och se reprisen av OTH innan mamma kommer och hämtar mig vid tolv. Jag ska vara i Säter hela veckan och det ska bli så skönt! Vi ska baka julgodis, klä granen och bara mysa :) Jag hade tänkt ta bussen till Säter men sen kom jag på hur det skulle gå. Inte alls! Har ju typ 4 stora kassar med julkappar och ska packa kläder och grejer för 1,5 vecka så nja.. Mamma får hämta mig!

Igår jobbade jag min sista arbetsdag på hemtjänsten! Kommer inte kunna jobba mer nu innan jul och nyår sen blir det jn Estocholmo! Efter jobbet igår fikade jag med Michelle sen åkte vi till Selina en sväng. Sen var jag tvungen att skynda mig hem så jag hann se Gossip Girl. Vadå besatt?

Nu ska jag packa och se till så alla julklappar följer med (ah, kom på nu att alla inte är inslagna.. kanske måste fixa det innan också..). Hade bra! <3

Bilder från Barcelona!

Här är våra härliga bilder från Barcelona! Bättre sent än aldrig :P


Det fanns en jättestor marknad med masssor av färsk mat!

Vi handlade lunch här till en heldag i en gigantisk park!

Parken låg flera hundra meter upp så det fanns en rulltrappa mitt i stan.

Det var högt..

Utsikten var underbar!


Parken var härlig!

Vår lunch i parken. Massor av goda frukter. Och choklad såklart!

Matchdag. Vi stod och kollade när alla Barcelonaspelare kom i sina exlusiva bilar!

Vi hade jättebra platser. 5e raden.

Det var häftigt att sitta så nära och se allt på nära håll!

Utan karta hade vi nog inte klarat oss :)

Barcelona är en vacker stad med mycket gamla och coola bygnader. Palmer avlägsnar staden från havet!

Barcelona har en 4km lång sandstrand mitt i staden!

Tyvärr var det inte badväder!

Vi spelade biljard. Ni behöver inte fråga vem som vann.. Det är ganska självklart ;)

På gatorna hade det massor av stånd där de sålde djur! De stackars djuren var jättemånga i små burar. Speciellt de stackars kaninerna. De var tvunga att ligga på varandra..

Det var härligt vid hamnen!

En dag var vi i ett jättestort akvarie!


Båtarna vid hamnen var inte dåliga..

Det var mysigt att gå på gatorna och shoppa!


091218

Hej! Det var lite roligt för igår handlade jag ju nässpray och grejer till min förkyldning för nätterna var hemska, men inatt har jag sovit sjukt bra! Det räckte tydligen bara att köpa medel utan att använda dem :)

Nu ska jag äta lite pommes frites och korv och kolla på The big bang theory :)


En fullspäckad dag!

Nu står potatisbullarna i ugnen och jag kollar på Big bang theory (världens roligaste program). Jag har precis kommit hem från stan. Jag och Selina har varit och handlat grejer till Johannas julklapp, storhandlat på apoteket (Selina höll på att skämmas ihjäl över mig därinne, det lät som jag var döende och ville ha hela affären :), gett Johanna sin julkapp (en stor fin korg med massor av blandat, bla ost, kex, vindruvor, melon och choklad), varit på hemtjänsten och hämtat julkapp och handlat mat. Oj vad jag hunnit med grejer :) Jag har också fått en julkapp av Selina :) Funderar på om jag ska synda och öppna den i förtid.. Hmm :)

Om en timme börjar jag jobba :/ Usch! Jobbar till nio. Men är ledig imorgon iaf, sen jobbar jag lör-sön. Får klä på mig bra så jag inte fryser ihjäl ikväll i snökaoset!

Hade bra! <3

Vilken natt!

Godmorgon, eller fn inte god! Vilken jäkla natt. Jag blir bokstavligen tokig på min förkylning! Självklart hittade jag inget nässpray igårkväll så jag har legat helt igentäppt i både nästa och hals i natt så jag har inte fått någon luft överhuvud taget! Sen har huvudet dunkat som en tickande bomb och jag har hostat som en tok! Fy fn! Tidigt imorse gick jag upp för jag klarade inte av att ligga i sängen längre. Det blir bättre när jag kliver upp. Så jag har druckit en stooor kopp te med honung och det känns lite bättre :)

Ska träffa Selina på stan halv tolv så ska vi fixa en julklapp tillsammans vi ska ge Johanna, hämta ut en julklapp jag ska få från hemtjänsten och det mest livsviktigaste av allt! Apoteket!! Jag ska nog storhandla där. Nässpray, hostmedicin, halstabletter och allt som finns mot förkylning!

Förlåt för en sådan negativ start på dagen men jag håller faktiskt på att döör här hemma..! :)

091216

Hej på er! Visst är det härligt med lite kyla och så mycket snö!? Jag har jobbat idag (7-14) och det var underbart att pulsa runt i snön. Ja, konstigt nog så tycker jag det :) Det är så mycket ljusare också, man blir på lite bättre humör än när det är så där grått och trist ute.

Jag ska snart möta upp Selina på stan för en fika. Sen ska jag nog kanske träna ikväll. I så fall bara pump. Halsen känns inte längre, är bara riktigt snuvig och allmänt förkyld. Så det ska nog gå :)

Hade bra <3

Räddaren i nöden

Jag har precis ringt Andreas och bad han köpa med sig mannagryn och en Fazer chokladkaka med marianne hem till mig :) Mannagrynen var slut när jag skulle göra det till frukost så får göra det nu till lunch istället, sen choklad till efterrätt! Perfekt sjukmat :)


Snöö!

Äntligen snö! Det toksnöade igår när jag jobbade och det var faktiskt härligt (kanske för jag åkte runt i bil och kunde kolla på det :) Men jag är sjuk, så kan inte gå ut och göra snöänglar, haha. Har varit lite smådålig i flera dagar men igår när jag jobbade kände jag mig febrig och ont i hela kroppen. Det höll tyvärr i sig idag med :/ Men hade tänkt att det skulle gå över för jag har faktiskt en riktig jobbvecka! Ska jobba imorgon, torsdag, lördag och söndag! :) Blir bra med extra pengar utöver månadslönen i januari :P

Nu ska jag göra te med honung och kanske kanske försöka dra mig till affären och köpa lite gottis (blev akut sugen på mannagrynsgröt!) och kolla på tv :)

Hade bra! <3

091213 - Lucia

Idag är det lucia. Och tredje advent. Gah, julafton om 1,5 vecka. Nyårsafton om 2,5 vecka och flytt om 3 veckor!

Igår hade jag en jättemysig heldag med Selina. Vi bakade pepparkakor (utan formar) så de blev jättefina, och personliga :P Sen mot kvällningen åkte jag till tjejerna hos Mathilda sen gick vi ut och dansade! Kul! Jag blir lika glad varenda gång när jag kommer på att jag tagit med mig sköna skor (igår mina uggs) i väskan som jag byter om till på vägen hem :)

Nu kollar jag på kära OTH och sen är det Gossip girl. Bra tvsöndag :) Imorgon jobbar jag heldag, 7-12 15,30-21. Så blir inge träning heller, men det är bra för jag är alldeles tjock i halsen.

Hade bra <3


091211

Hej! Hoppas allt är bra med er! Igår hade jag jättesvårt att somna och har sovit oroligt hela natten. Jag kände mig ju inte så bra igår och halsen tog nästan död på mig inatt. Men känns lite bättre nu iaf.

Har precis kommit hem från en vända på stan med Selina. Handlade äntligen de sista sista julklapparna (okej det är typ 4e gången jag säger det, men nu är jag faktiskt klar). Men man kan alltid handla sånt som inte var planerat, det är det som är så kul att vara klar i tid :) Jag hittade också en jacka till mig själv som jag ska ner och testa igen och se om jag ska köpa! Ursnygg :)

Vid sex ska jag möta upp tjejerna hos Sandra så ska vi ner på stan och handla lite mat sen laga något gott och se idolfinalen. Mys :)

Ha en bra fredag! <3

Godnatt!

Åh jag vill inte bli sjuk! Jag känner mig inte bra. Har jättont i halsen och ont i kroppen, typ som innan man får feber. Vill inte!

Har iaf slagit in tonvis (okej lite överdrift :) med julklappar idag. Satt i nästan tre timmar. Så nu har jag ont i fingrarna! De blev i alla fall jättetjusiga och nu längtar jag till julafton när alla ska öppna sina paket :)

Jag behövde en paus i all inslagning så jag åkte ner på Engel och tog en långfika med Selina och Jenka! Mycket trevligt! Jag skulle egentligen träffa dem imorgonkväll också men blir med tjejerna istället, så ska vi laga lite mat och se idolfinalen :)

Nu ska jag lägga mig! Så jag får bra med sömn så jag känner mig bättre imorgon! Fast jag kanske har fått för mycket sömn de senaste dagarna :P

Godnatt! <3

Tappade räkningen vid 40 paket...

091210

Hej! Nu har jag varit riktigt duktig! Jag har sprungit runt och städat hela morgonen. Diskat, dammsugit, tvättat, dammat och gjort det fint :) Det går faktiskt riktigt bra att städa när man poppar musik och sjunger :) Jag har glömt att äta frukost så ska stoppa i mig något nu. Sen ska jag gå och köpa presentsnöre så jag kan slå in ALLA julklappar. Det kommer nog ta ett tag :) Men det är kul så det gör inget! Sen ska jag förmodligen fika med Selina och Jenka!

Ha en bra dag! <3

Vart är snön?

När ska det här skitvädret ta slut?! Jag vill ha snöö! Riktigt mycket snö så man måste pulsa sig fram. Det här är bara deprimerande. Känns som det aldrig är dag utan bara morgon och kväll. Så mörkt och tråkigt! Kom igen nu! :)

Jag har alltid haft ett litet hopp om att Mathilda skulle följa med mig till Stockholm och dela lägenhet med mig men hon kom in på skola i Örebro. Jag är jätteglad för hennes skull men då slog det mig igår att jag kommer verkligen bli helt ensam. Det känns så konstigt när jag alltid varit sambo och alltid haft vänner och familj i närheten. Nu kommer jag inte ha något av det. Det kommer nog ta några veckor innan jag kommer in i allt men det kommer bli bra efter det. Det är jag säker på! :) Jag har ju fått det jobbet jag vill ha så jag får njuta av det!





091208

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft mycket att göra och varit i Säter, då brukar det inte bli så mycket dator :) Men igår var iaf jag och mamma i Stockholm. Jag har träffat min nya chef och kontor som låg i ett jättestort köpcentrum med massvis av roliga butiker, tänk va kul jag ska ha på rasterna :P Sen skrev jag kontrakt på huvudkontoret och det kändes jättebra. Men dock fick min hyresvärd förhinder igår men jag tror allt är under kontroll ändå. Allt ska fixas vid mellandagarna. Men det är helt okej, ska ju ändå inte flytta in förns 2 januari. Men jag och mamma åkte och kollade gatan och så och det låg jättebra! Trapphuset såg jättefint ut, haha! Jag och mamma hade en jättebra dag i Stockholm! Åkte massor av tunnelbana fram och tillbaka och yrade runt en hel del :) Båda försökte förstå hur jag ska komma in i levnadsstilen och hitta överallt men det får jag ägna mig åt sen :)

Nu sitter jag och Jonathan i soffan och kollar på bumbibjörnarna och äter frukost :) Jag åker hem till Ludvika igen vid två. Sen blir det storhandling med Andreas och sen träning! Har varit lite dåligt på den fronten nu några dagar.

Hade bra! <3

Helg!

Hej på er! Idag har jag tillbringat hela dagen till att fika med Selina :) Blev både frukost och lunch på Engel. Mysigt :)

Nu har jag precis duschat och grejat så ska vi snart åka till Selina. Vi ska göra pizza, se idol och äta godis :) En mysfredag! Hörs sen. Puss! <3

Julpyntat!

Nu är jag hemma från stan och har julpyntat lite. Började igår men hade inte nyckeln upp till förådet så fick fortsätta idag. Jag och Selina halkade (det var skithalt!) runt på stan, jag hittade en mössa (som jag lämnade tillbaka sen för jag kom på att jag såg ut som en köttbulle!), lite julklappar och pyssel som jag gjorde en adventsljusstake av.

Så nu har jag tänt alla ljus och det är supermysigt! Jag har tänkt att hoppa över träningen idag, Mathilda kommer hit så ska vi se på film :)



Se så fint det blev :)


Torsdag!

Hej på er! Nu börjar det bli lite tråkigt att bara gå upp och inte ha något att göra! Skulle gärna vilja börja jobba nu. Och igår städade jag så det finns inget jag kan dona med idag :P Men ska möta upp Selina på stan om ett litet tag. Ska leta efter en mössa till mig och lite julklappar. Har några få kvar :)

Sen ikväll är det attack och core :)

Hade bra!

Det går bra nu!

Hej! Nu ligger jag och myser i sängen och ska snart fortsätta läsa i min bok, En shopaholic säger ja, den tredje boken i serien. Skitbra!

Jag har varit vaken ett tag och ringt massa samtal. Jag är så glaad och lättad! Det känns som jag glidit på en räkmacka de senaste dagarna! Först fick jag jobbet på banken, men då var problemet bostad o allt. Men igår fick jag en bostad. Weeey! En jättefin 2a (58 kvm) på Kungsholmen! Att hon valde mig av alla de 400 (!) som skrev på den! Haha, det går bra nu :) Så på måndag ska vi skriva kontrakt (jag har redan betalat handpenning så den är miiin, okej hyr i andrahand men ändå :), jag ska också på måndag skriva kontrakt med jobbet på huvudkontoret och sen åka till mitt kontor jag ska jobba på och träffa chefen och mina nya kollegor :) Mamma ska med så det känns jättebra! Jag kan tänka mig hur det kommer låta när vi ska köra i stan (hönsgård), haha :)

Idag ska jag bara njuta av att allt är klart! Okej, ska skriva alla kontrakt på måndag men det känns ändå som klart! Sen ska jag laga fläskfilé, mos och gräddsås till lunch, mums, och kolla på Precious!Sen ikväll blir det step och pump :)

Hade bra <3

RSS 2.0