Halloween

Hej! Nu ligger jag och Andreas utslagna i soffan efter en storstädning i vårt datarum, väl behövligt! Sen har jag bakat bröd och pluggat idag. Blir aldrig klar med den där jäkla tentan! Uh!

Om en timme ungefär drar jag och Andreas till Michelle och André så måste väl hoppa upp ur soffan och göra mig iordning snart. Men det blir lugnt för mig ikväll för imorgon är det "supersöndag" i tennishallen med olika träningspass från 11-18. Jag tänkte försöka vara där hela dagen och köra alla pass. (om jag orkar vill säga:) Vet att jag gjorde det förra året iaf. Det ska bli kul :)

Ha en bra Halloweenkväll! <3

Lördag

Godmorgon! Idag var första dagen på hela veckan som jag sov till jag vaknade själv, superskönt :) Nu har jag precis gjort en smoothie och ska fortsätta eländet på min tenta.

Igår var ju allt bara droppen (barcelonamatchen och hela eländet med min tenta). Efter jag fikat med Michelle skyndade jag mig ut i trafiken och skulle åka och träna pump som jag bestämt. Det var så sjukt mycket trafik att det tog typ en kvart att komma ut till lorensberga. Jahapp, nu kommer jag bli försenad igen, som vanligt, så jag sprang in och möttes av ett tomt rum. Vart är hon som man anmäler sig hos? Då hör jag en låt som är en bra bit in på programmet. Det började för fuck halv fem och inte fem! AAHH! Så det var bara att åka hem igen med en ännu surare min! Hahah, typiskt!

Hoppas dagen idag blir bättre iaf :) Hade bra!

Så typiskt!

Hej! Nu är jag hemma i Ludvika igen. Jag hade jättesvårt att koncentrera mig hemma på mitt plugg så jag tänkte fortsätta hemma istället. Men jo tjena.. föreläsningarna jag måste lyssna på en gång till för att kunna svara på några frågor funkar inte.. Min lärare svarar inte på mitt mail.. Jag har inte en bok man tydligen skulle ha som står under ej obligatorisk (!) för att svara på en tentafråga och jag känner mig helt fucked up!

Och igår bokade jag och Andreas två biljetter till Barcelona - Mallorca för det stod på alla sidor att matchen var den 8e. Så vi bokade ett flyg tidigt på morgonen så vi skulle hinna se den. Men idag är matchen flyttad till lördagen den 7e. Och vi kan inte åka på lördagen och vi har ju allt bokat och klart. Fan! Aja bara le och se glad ut.

Snart ska jag iaf ner på stan och fika med Michelle och sen iväg och avreagera mig lite på pumpen!

Barcelona!

Nu har jag och Andreas bestämmt oss. Vi har bokat en resa till Barcelona nästa söndag :) Det ska bli såå mysigt och skönt! Nu håller vi bara tummarna för att Barcelona spelar på söndagen vi kommer och inte på lördagen! Vill verkligen se!

Idag har jag varit på Aqua Nova i Borlänge med Tilde :) Det var kul! Men jättemycket folk! Det är ju höstlov! Man glömmer ju av att det är lov när man inte går i skolan :)

Nu ska vi äta ost och kex :) Jag är fortfarande hemma i Säter :)

Hade bra! <3

Barcelona eller London?

Jag och Andreas har bestämt oss för att åka iväg på en romantisk weekend för att komma bort (då jag äntligen är klar med min tenta) och få lite kvalitétstid med varandra! Men vi kan inte bestämma oss för Barcelona eller London! I Barcelona kommer vi få lite sol och bad samtidigt och se Zlatan! Men hallå?! Vem vill inte till omtalade London? Vad tycker ni?


London?

Barcelona?

:)


Jobbintervju

Godmorgon! Min blogg var konstig hela dagen igår så mina inlägg syndes inte.. Men nu ser det ut att vara bra igen :)

Nu ska jag skriva på min tenta i några timmar innan jag äter lite lunch och gör mig iordning och åker till Borlänge. Jag ska på jobbintervju på Romme alpin idag :) Sen åker jag direkt till Säter och blir kvar till fredag.

<3

Godmorgon!

Ahh jag blir tokig på min tenta! Orkar inte skriva mer på den nu.. Fast har mer än halva klar så måste ju :) Men det blir så drygt när varje punkt tar hundra år för jag typ inte fattar någonting, haha!

Så min dag idag blir inte så värst rolig. Bara massa plugg! Men idag shoppas jag inte på något avbrott, right Cassano?! :)


Måndag

Hej på er! Idag har det varit/är en riktigt pluggisdag! Jag ställde klockan på halv nio (!) för att gå upp och plugga. Och vet ni vad. Jag gick upp och började plugga också! Haha. Jag har faktiskt kommit ganska långt på min tenta. Jag har en fråga (skitsvår!) kvar på den här delen som jag tänkte bli klar med idag (eller senast imorgon) sen har jag två stora frågor och en uppsats kvar! Så det ska nog gå vägen till nästa måndag :)

Men tyvärr var jag tvungen att göra ett avbrott i mitt pluggande imorse. Jag har varit hos vetrinären med Cassano. Jag hörde att han började skrika imorse, mer än han brukar så jag tog upp honom i knät, och då kissade han på mig! Sen la han sig ner på golvet och skakade och skrek samtidigt som det bara rann rött kiss.. Jag blev livrädd och ringde akuten hos vetrinären och fick komma dit på en gång. Stackars Cassano hade njursten men nu är det bra igen :) Han blev sövd och när vi kom hem var han så söt så jag höll på att skratta ihjäl mig! Han rammlade och yrade runt och gick in i alla dörrar och kom inte ens in i kattburen när han ville in där igen. Sötnos! Men nu är han bra igen. Men det var lite läskigt!

Nu ska jag forstätta skriva sen ska jag och träna pump och core!

Sötnosen!

Ställt tillbaka klockan?

Godmorgon! Guu så skönt det var att sova en timme längre idag! :) Det var behövlig. Det var även behövligt att gå upp i tid för jag har sååå mycket plugg att göra. Nu ska jag börja på tentan som ska vara inne nästa måndag, huhu!

Igår hade jag det riktigt trevligt! Det var trerättersmiddag och lite smårolig underhållning! Men det dog ut efter ett tag så då hoppade vi in i en taxi och åkte in till stan!

Ikväll ska jag jobba :/ Tycker inte om att jobba kväll och speciellt inte i det här skitvädret!

Bilder från igårkväll!






Högskoleprovet

Hallå! Idag har hela dagen gått åt att sitta och göra högskoleprovet! Det gick sådär, haha. Skitsvårt!! Jag är nog ingen snilleblixt trots allt! :)

Igår var jag ute och åt med tjejerna på China, supermysigt! Det var längesen vi gjorde något ihop! Ikväll ska jag på Andreas avslutning med fotbollen. Det ska vara en traditionell middag med respektive. Hjälp! :) Vad ska jag ha på mig!? Det är nog dags att rota fram något nu, ska vara på Gammelgården kl 19.

Ha en bra lördagskväll! <3

Hemma i Ludvika

Hej! Nu är jag hemma i Ludvika igen. Med min älskling. Han kom hem från Spanien idag :) Dagen har varit ganska tråkig idag, har inte gjort så speciellt mycket. Haft mitt sista seminarium iaf så nu väntar tentan.. Uh! En vecka på mig, så nu lär jag sätta fart!

Imorgon ska jag jobba på Handelsbanken :) Skoj! Var längesen nu så det ska bli kul att träffa dem igen! Lite nervöst, kommer inte riktigt ihåg allt :)

Nu ska jag och Andreas mysa framför tvn och göra varma mackor!

Godnatt <3

Ruggigt väder!

God morgon! Snacka om ruggigt väder idag! Brrr, jag fryser ihjäl! Men ska tappa upp ett varmt bad nu och slinka ner i! Guu så skönt!

Jag vill så himla gärna dra utomlands nu! Bara slippa det här hemska höstrugget. Sol, bad, äventyr och bara ta det lugnt! Den enda gången man jobbar är när man jobbar på solbrännan :P





Någon som vill följa med?? :D


Soova

Nu ska jag sova. Ska precis skicka in mitt sämsta arbete någonsin! Skäms!! Blir nog att få göra om en del.. Uh!

Imorgon kommer älskling hem <3 Nattiiinatt!

Paus!

Nu har jag tagit en paus från pluggandet. Eller paus och paus. Jag har haft mer pauser idag än jag pluggat :) Jag har varit vääldigt passiv.. Uh!

Nu lagar jag ungsbakade rotfrukter med mozarellakyckling! Mums! Det tar lite tid att laga till 8 pers, speciellt när man är van att laga till 2 :)




Jag har .....

PLUGGÅNGEST!!

Jordbävning

Godmorgon! Vid sju imorse blev jag väckt! Det är några gubbar här i huset som sågar, borrar och grejjar för att få ut en panna nere i källaren och det låter som världens jordbävning, hela huset guppar och det låter hemskt!! Och de håller på fortfarande (de började kl 7)! Oh, är livrädd, haha :)

Jag pratade nyss med min älskling <3 som är i Spanien! Han har det jättebra och ikväll ska de kolla på Real Madrid-Milan! Lyllosar :)

Nu måste jag plugga, jag drar ut på det hela tiden fast jag vet att jag bara har idag på mig! Fyyyyy Johanna! Nu måste jag börja, hejj!

Mysig kväll

Det har varit en mycket trevlig kväll! Var så länge sedan jag umgicks med mina vänner från Säter och det var helt underbart!

Nu ska jag sova för jag lär upp i tid och plugga imorgon, uh! Godnatt <3

Tisdag

Hejsan! Inatt sov jag så otroligt bra! Jag var så trött och jag kände när klockan ringde nio att jag skulle kunna sova flera timmar till! Men jag hoppade upp och åt frukost för jag skulle möta upp Linn, Anna och Lina halv elva för en prommenad :) Sen gick vi hem till Anna och lagade American pancakes, supergott! Vi ska träffas ikväll igen och se på film :)

Nu har jag panik över allt plugg jag måste göra!! Imorgon ska jag lämna in seminariefrågor jag ännu inte ens börjat med! Har inte haft tid (det är säkert!). Men måste börja nu, men det är ju så svååååårt..

Förresten så tackade jag nej till min utbildningsplats i Stockholm.. Det känns jättetråkigt men också bra. Jag vill inte kasta mig in i något jag inte är hundra på att jag vill göra. Särskilt när det handlar om så mycket pengar. Får ge gärnet med att söka jobb istället. Men tyvärr så är ju inte det det lättaste.

Nu måste jag börja plugget.. Uh!  

Kluven!

Usch jag hatar att vara så kluven som jag är nu. Just nu mår jag piss! Måste bestämma mig i veckan om jag vill gå utbildningen i Stockholm eller inte, och jag VET INTE vad jag vill!!!!!!!!!!!

Hemma från Stockholm, igen.

Hej! Nu har jag precis kommit hem från Stockholm. Igår kom jag och Mathilda inte i säng förens vid halv två och hade klockan på kvart i sex! Uh, inte många timmars sömn! Så nu efter en biltur fram och tillbaka till Stockholm är jag lite småseg! Men det var det värt :)

Intervjun gick hur bra som helst! Vi var fyra stycken på intervjun och vi fick berätta lite om oss själva, kolla runt i skolan och ha enskilda samtal. Janette som höll i intevjun var så himla cool! Och skolan var stor, fräsch och såg riktigt proffsig ut och eleverna verkade stormtrivas. Det finns bara fem platser kvar till kursstarten i januari och hon tyckte verkligen att jag och Mathilda skulle ha två av de platserna. Hon verkade gilla oss :) Så det var kul, med tanke på att skolan är så eftertraktad och att det bara var fem platser kvar! Så nu måste vi bestämma oss den här veckan :S Det är nervöst och jag har en klump i magen. Det är ett stort steg. Därför tänker jag åka hem till mamma idag och prata med henne. Min älskling är ju på väg till Spanien, kommer inte hem förens på torsdag. Så jag tänker packa min väska så jag kan vara i Säter till torsdag :)

Nu måste jag fortsätta grubbla och sätta mig i bilen och åka till Säter! Hade bra, hörs senare! <3

Sleepover

Hej! Nu sitter jag och Mathilda och har precis smällt i oss massa gurka och dipp :) Vi ska se på film nu, Johan Falk. Imorgon åker vi till Stockholm! Vi ska ta bilen och hitta till Odenplan så det kan bli intressant :) Så vi lär nog åka i god tid så vi inte snurrar bort oss! Vi har tid klockan 11,00 på Style Education för intervju :D

Helgen i Stockholm har varit super! Vi har bara tagit det lugnt och levt livet! Faktiskt inge shopping för min del, eller bara ett par strumpbyxor och en supergosig halsduk från Zara. Så det är jag nöjd med!  :)

Nu ska vi se filmen sen sova, klockan står på 05,30!! Hade bra <3

Estocholmo

Hello!
Idag satte jag klockan på ringning så jag skulle komma upp någon gång! :) Har precis ätit frukost och städat hela lägenheten, bara dammsugning kvar! Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite! Vid halv 4 åker vi till Stockholm. Men hallå!? Vädret då? Det som var så fint höstväder igår! Typiskt. Blir paraply och varma kläder, uh!

Hadebra!


Stockholm imorgon!

Jag ligger och kollar på "Mammas pojkar", oh herregud! Att man vill skämma ut sig i ett sådant program?? Tycker det är så piiiinsamt, haha.

Idag har jag jobbat fram till halv två. Sen snabbt hem och förebereda inför näst sista seminariet (gick inge vidare, micken fungerade inte :). Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Selina och Emma för en fika på Engel. Fast min fika bestod tråkigt nog bara av vatten.. Hade ju träning halv sex (bodyattack) så skulle jag fallit för alla godsaker då hade jag inte kunnat röra en fena på träningen!

Imorgon åker jag, Andreas, Michelle och André till Stockholm! Det ska bli så skönt att komma iväg lite och bara leva livet! Men jag har inte så mycket pengar att shoppa så det är lite tråkigt, haha :)

Nu ska jag fortsätta se på tv och mysa! Godnatt <3


Sooova

Hej! Idag har jag faktiskt inte bra varit hemma och sittat på ändan! (Ja, det är sant!) Utan jag har skickat in seminariefrågorna till seminariet imorgon, sen har jag varit hos Mathilda hela dagen och sen har jag tränat step och pump. Kul!! :) Nu har jag precis kollat på Grey´s (love it) och avslutningen på Sverigematchen. Synd att de inte gick hela vägen! Nu blir inte VM samma sak längre..

Imorgon ska jag jobba! Weey! 7-13,30. Kunde inte jobba längre för jag har seminarie kl 14. Men bra att jag fick jobbtiden i alla fall!

Nu ska jag mysa med min älskling! Godnatt <3

Onsdag

Hejsan! Imorse vaknade jag av att telefonen ringde halv tio. Jag hade gäärna sovit lite till.. Eller nej det hade jag faktiskt inte :) Det är fint väder och jag har lite att göra! Men det är alltid skönast att vakna av sig själv! Nu har jag precis diskat lite och stoppat i en tvätt. Tänkte göra en smoothie till frukost och sen MÅSTE jag skriva klart seminariefrågorna som ska in idag. Bläblä! Men är nästan klar. Eller är typ klar. Måste bara finslipa lite och skriva till något bra och vettigt, hur nu det ska gå :P

Mathilda kom visst på att hon var barnvakt till kvällen idag så hon inte kunde möta upp mig på Engel. Men då tar jag bilen och åker ut till henne istället :) Det var så längesen vi träffades så det får inte gå längre. Vi har nog en hel del att prata om!

Precis tränat!

Hej! Hoppas er dag har varit bra! Min har varit lite seg. Är väldigt segt att bara gå hemma.. Men drog iväg mig o träna iaf :) Bra gjort! Idag var det bodyattack! Det är ganska kul, men inte alls lika roligt som step och pump! Men drygt var det iaf :)

Nu står jag och lagar mat, korvstroganoff och ris, och väntar på Andreas. Sen ska vi mysa framför tvn :)

Imorgon ska jag fika med Mathilda :D Det var längesen så det ska bli kul :)


Snart träning

Usch, hemska dag! Tycker inte om sånna här dagar! Klev upp ur sängen 14,30!! Fast sov inte till då da men ändå. Låg och pluggade hela morgonen och orkade bara inte kliva upp. Har funderat hela jäkla dagen på vad sjutton det ska bli av mig! Kan inte bestämma mig för någonting!

Nu väntar jag bara på att få åka och träna. Det jag älskar meeeeest! Fast först ska Michelle komma förbi och mäta vårt kök, haha. De ska ju bli våra grannar! :)


Måndag igen

Heej! Hoppas att er helg har varit bra! Den har säkert varit jobbfri som helger ska vara. Själv har jag jobbat! Men det är bra att jag får jobb! Men skulle vara liiiite roligare om jag fick på vardagar, när alla andra jobbar :)

Igår var jag först och kollade på innebandymatch i sporthallen med Andreas och Michelle, men jag och Michelle tyckte det var sååå tråkigt så vi gick till Engel och fikade istället :) Sen efter matchens slut kom Andreas och André till oss så fikade vi lite till! Så planerade vi kommande helgen i Stockholm också! Sen senare på kvällen var jag på födelsedagsfirande hos Isabel, hon hade bakat jättegott fika! Det var trevigt! :)

Nu tänker jag ligga kvar i sängen under mitt varma täcke! Tänker plugga från sängen, det går prima! Har massa seminariefrågor jag måste svara på till på onsdag :/

Hade bra! <3

Jobbig jobbdag

Hej! Imorse var det inte direkt det roligaste jag gjort att gå upp kl 7. Jobbade till 21 igår och kom inte i säng förns vid midnatt. Sen är jag dödsjuk. Nejdå det är jag inte. Men dödsförkyld däremot! När en vårdtagare inte vill ha min hjälp för jag ser och låter för sjuk så kanske man inte ska jobba?! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Vi ska möta upp Jimmy och Johanna på Gourmet för lite middag innan vi åker till dem så blir det FOTBOLL! En toppenmatch som ska bli spännande att se! Heja Sverige!

Ha en bra lördagkväll! <3

Dags för jobb

Jag är inte alls sugen på jobb nu. Inte ett dugg. Jag känner mig sjuk. På riktigt. Jag har legat hela dagen och tyckt synd om mig själv, att jag måste iväg nu och jobba hela kvällen (missar idol!!!). Huhu :S

Har iaf nyss ätit jättegod lunch, sallad med bulgur, keso och halloumi :) Nu måste jag springa iväg, börjar om 20 min :/ Hadebra!

"Intervjun" gick bra!

Hallå! Nu är jag hemma från Borlänge. Och jag sitter och snorar (!). Jag vill inte bli sjuk. Jag känner mig hemskt sjuk :( Men dagen har iaf varit riktigt bra. Träffen på Style Education gick jättebra. Jag trodde det skulle vara en riktig intervju men det var närmare en visning av skolan och hon jag träffade ville bara träffa mig och berätta allt om skolan. Så vill jag och betsämmer mig för det så har jag en plats i februari (kursen flyttad från januari). Så det är ju skönt. Men jag vet inte än.. Måste fundera. Ordentligt. Men skolan verkar iaf superbra.

Middagen med mamma var supertrevlig! Vi åt så vi fick ont i magen av en buffé och smällde i oss tonvis av glass till efterrätt! Det var kul att göra något ensam med mamma. Det händer inte så ofta. <3

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och tycka synd om mig själv. Snyfft. Imorgon är det jobb, 15,30-21. Hoppas jag mår bättre då!

Godnatt <3

Snart intervju

Hej! Idag gick jag upp vid åtta för att hinna äta frukost och så innan jag skulle möta upp Selina kl nio för en morgonpromenad! Superhärligt på morgonen, det är varmt och solen skiner alltid så fint :)

Nu har jag och Andreas precis ätit rester från igår, grönsaksbulgur med biffar, supergott! (Recept som jag fått av Michelle). Det är lätt att laga, är nyttigt och gott. Perfekt.

Jag måste, måste, måste plugga lite nu. Sen hoppa in i duschen och göra mig iordning! För vid fem ska jag ju på intervju på Styleeducation :) Spännande!! Wish me good luck! Efter det ska jag möta upp mamma för middag på Coco Thai i Borlänge. Mysigt!


Motion, en bluff mot viktminskning och bättre hälsa?

Jag trodde jag skulle dö av skratt när jag läste den här artikeln i Aftonbladet igår! Han måste ju inte ha alla hemma.. Om motion påstår han "- Man påstår att det ska vara biverkningsfritt, men hur många skadas eller dör inte av cykelolyckor varje vecka?"

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5911098.ab 

Lyckat

Hej! Visningen idag hos Andreas föräldrar gick jättebra! Det var ju min första visning själv så den fick absolut godkänt :) Tanterna var riktigt roliga så jag fick mig några goa skratt vid fikat :)

Nu sitter jag och mamma och äter mörk choklad och kollar på tv. Ska snart hoppa i säng, ögonlocken börjar bli tunga! På torsdag ska ju jag bjuda mamma på middag i Borlänge, det ska bli trevligt! Var länge sedan vi gjorde något ihop bara hon och jag!

Godnatt <3

På väg till Säter

Promenaden med Selina imorse var underbar! Vädret var perfekt, solen sken och det var inte alls kallt! Skön start på dagen. Nu har jag pluggat lite, lyssnat på en föreläsning och ätit lunch. Det blev rester sen igår, skönt :) 

Nu ska jag gå ner till bilen och åka till Säter. Blir kvar till imorgon :) Hade bra! <3


Godmorgon!

Godmorgon!

Nu är det dax för en morgonpromenad med Selina! :)

Läggdags

Nu ligger jag i sängen och är proppmätt. Vi har precis (ja jag vet, lite väl sen middag) ätit supergott. Gräddstuvade rotfrukter med chorizo. Det blir sen middag när man kommer hem från träning vid nio. Idag var det Core och Step. Superkul! Jag har kört i tennishallen nu i nästan ett halvår i streck och jag älskar det! Jag tröttnar inte alls, jag ser fram emot varje pass. Det är bra :) Annars hade jag nog blivit en äkta soffpotatis.

Imorgon får klockan ringa halv nio för jag och Selina ska ut på en power walk (bra väder tack). Sen ska jag åka till Säter, har visning för Andreas mamma och hennes jobbarkompisar klockan 18. Och jag ska hålla den själv, för första gången, spännande :)

Nu ska jag läsa i min otroligt roande bok Femininiteter, maskuliniteter och kriminalitet - genusperspektiv inom svensk kriminologi.

Godnatt <3

Hemma igen

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem efter fyra timmar på frisörsalongen! Jag blev supernöjd med resultatet! Fast jag var inte lika nöjd under besöket. Vilken tid det tog! Jag fick vänta hit och dit och min frisör tog en annan kund så länge och började färga hennes hår, så där satt jag. Sen var hon hårdhänt. Väldigt hårdhänt. Så nu skriker min hårbotten efter en skön massage! Men efter allt om och men så blev jag iaf jättenöjd :)

Nu ska jag stoppa lite mat i magen och sen börja plugga. Ikväll blir det core och step, kul :)

Färga håret

Godmorgon! Jag har precis smällt i mig en supergod smoothie och ska hoppa i lite kläder. Det ser ut att vara varmt ute men det är säkert svinkallt! Men härligt med lite sol och blå himmel iaf :)

Jag har tid hos frisören kl 11 för att färga håret. Äntligen har jag tagit initiativ till att beställa tid. Och fort gick det! Beställde i fredags och fick idag :) Jag har med sanna ord inte färgat håret sen det låg snö på backen.. Med andra ord inte på väldigt länge!

Sen ska jag förbi banken en sväng och sen måste jag rusa hem och plugga! Uh. Inte på humör!

Ha en bra dag! <3

Söndag

Hej! Nu sitter jag med en stor gosig morgonrock, sköna sockor som jag fick av mormor och morfar idag, duntofflor och har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. Håret är i en knut mitt på huvudet. Gu så skönt! Love it. Idag har varit en ganska nyttig dag. Sov till elva (!), gick upp och tänkte göra något nyttigt men hade ingen ork till någonting. Så det blev soffan. Läste några sidor i en pluggbok sen somnade jag i någon timme igen. Skönt!! Men sen när jag vaknade igen så blev det full fart. Ja, jäklar vad fart det blev i mig. Jag storstädade som bara den! Jag dammsög, torkade golven, renbäddade, dammade, torkade alla köcksluckor och kakel och gjorde rent toan. Ja en riktigt nödvändig städning! Bra gjort!

Sen på eftermiddagen åkte vi till Säter på kalas. Min kära mamma och bror har fyllt år. Mamma fick temuggar, en söt lite kopp med tillhörande teklämma (heter det så?), en ansiktstvål från Forever och sen ska jag bjuda henna på mat i Borlänge på torsdagkväll. Christoffer fick pengar. Lättast så :) När man är 16 år så finns det så mycket man vill ha!

Förresten.. Jag har omstrukturerat mitt liv. Haha! Nejdå, men jag har alltid haft en strikt plan om hur mitt liv ska se ut och hur jag ska gå tillväga med allt. Men nu har ju allt skitit sig med polisen (och jobb för den delen). Det känns så långt borta, det känns nästan helt omöjligt. Att jag ska bli en av 150 i hela Sverige som ska bli antagen till polishögskolan är ju nästan skrattretande. Men innan jag blev intresserad av polisyrket ville jag bli frisör. Jag var nära att gå frisörgymnasiet innan jag valde Dahlander. Så nu är jag inne på en nio månaders lång frisörutbildning. Det är ett yrke jag kan tänka mig själv jobba med och jag tror det skulle passa mig. Så på torsdag innan middagen med mamma ska jag på intervju till Styleeducations frisörutbildning i Borlänge. Spännande :) Men det är inget jag har bestämt mig för än men jag måste börja se något annat än att stirra mig blind på polis när det har blivit så otroligt svårt.. Jag kommer ju bara vara 20, max 21 år när jag är utbildad frisör så jag har ju tid på mig att söka till polishögskolan senare, och även samtidigt som jag jobbar som frisör i så fall. Det är nog en bra plan, tycker jag :)

Nu ska jag sova. Godnatt! <3

Lugn hemmakväll

Hej! Nu har precis Selina gått hem och jag hoppat i säng. Vi har haft en riktigt mysig och lugn hemmkväll! Vi har bakat (!), ätit mat (och godis) och kollat på film. Jag har dock sovit en del till filmen. Fy. Men när man varit uppe 6 två dagar i rad och jobbat (när man inte är van) så blir man sliten :) Andreas är på lagfest och kommer förmodligen hem och väcker mig om någon timme, så varför inte hålla sig vaken till han kommer hem? Jo lycka till! :) Snark..

Godnatt! <3



Dags för lunch

Hej! Imorse var jag på en power walk med Selina i kylan! Brrr vad kallt det var! Snart lär understället och fleectröjan på! Men skönt var det i alla fall :)

Nu ska jag göra lite lunch. Eller göra och göra. Värma på! Det finns lite rester kvar i kylskåpet. (Hatar rester!) Men de lär ätas upp. Sen vid två har jag seminarie.. Uh.. Tycker inte om sånt. Särskilt när jag tycker det är så svårt. Men det går nog bra :)

Förresten så skulle det inte vara fel med lite värme nu! En liten resa kanske. Men vart? I Asien är det tydligen tsunamis igen :(


RSS 2.0