30 december

Då var det bara två dagar kvar på året! Tycker det nyss var sommar och hundra år till vi skulle få åka till Thailand. Men nu är det bara tre dagar kvar tills vi sitter på flyget. Perfekt start på året!

Idag låg jag och Andreas kvar i sängen och mös ett tag innan vi gick upp och packade det sista och städade så det är rent och fint när vi kommer hem. Vi åt lunch på stan, engel, och handlade det sista som behövdes. Nu är vi i Säter och ska snart äta.

Morgondagen kommer bestå av pulkaåkning, korvgrillning, kalkonätning och spel med familjen och Andreas. Det ska bli riktigt kul :)

Nu ska vi spela biljard. Pusshej

Packat

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att packa. Det är helt underbart för det påminner en om hur nära det är innan man får komma till värmen, men det är också jobbigt, för jag är jättenojjig att glömma något hemma, och jag packar alltid på tok för mycket. Men nu har jag iaf kommit igång och packat en del. Är lite småsaker kvar som ska ner i resväksan imorgon innan vi åker till Säter.

När man packar för att åka utomlands så blir det så färgglatt!


Jag har kommit på vad som berör mig väldigt mycket! Jag är sjukt svag när det gäller idrott. Jag kollade nyss på OS-krönikan och jag blev gråtfärdig från och till och satt ständigt med gåshud! Speciellt när de visade ett klipp med Usain Bolt's OS-resa. Helt sjukt! Premiärministern ringde till Bolt och sa att hela Jamaica var stolt över honom och grattade honom.. Hallå?! Premiärministern! Sen kunde jag inte låta bli att fälla en tår när reporterna intervjuade Susanna Kallur efter hon snubblade på första häcken och krossade sina fyra års väntan och drömmar om en OS-medalj. Jag vet inte vad det är men jag tycker det är så...vackert, så....härligt, så.... stort på något vis.

Det ser ut som haikon taikon här hemma för tillfället så lär rensa upp lite så det inte blir så mycket imorgon innan vi ska åka. Hade bra! Pusshej
 


Jobbat

Igår hade vi en trevlig kväll hos Selina och Magnus med buzz, film (kärlek på menyn) och hämtmat. Filmen var mitt och Selinas val, grabbarna var väl inte så förtjusta i det men vi hade störst vilja :) Den var sådär. Eller jo den var bra, sorlig och hemsk. Men lite seg. Buzz var verkligen inte min grej, det är inte frågespel över huvud taget. Usch vad jag är oallmänbildad! Nästan så det är pinsamt.

Idag var jag tvungen att gå upp 06,45 för jag började jobba 07,30. Det har varit en lugn och skön dag. Inte så värst mycket att göra. Två städningar, tre duschningar och lite smågöra.

Skulle åkt till Säter ikväll, men jag och Selina ska träna 17,30 (trots min förkyldning, men har inte tränat på en vecka så ska ge det ett försök) sen har vi inte börjat packa än! Så vi åker nog imorgon. Jag måste även rensa min garderob, den ser ut som ett bombnedslag verkligen. Det kommer definitivt dyka upp kläder jag trott jag tappat bort och massa som jag ska ge min lillasyster Elin. Sen tycker jag absolut vi ska ta bort julsakerna nu innan vi åker, men det tycker inte Andreas. Så jag får väl antagligen göra det själv. Jag vill inte komma hem från Thailand den 18 januari och komma hem till tomtar och julgardiner..

Thailand update: Regn, åska, moln, delvis soligt................... Men enligt www.zoover.se så ska vädret nästa vecka i Thailand bli bra! Så det får vi hoppas på :)

Pusshej

28 december

Nu är det bara 5 dagar kvar till Thailand. Det känns. Jag har börjat fått "kalla fötter", det pirrar i magen och jag har så många tankar om hur det kommer vara där. Det är just nu inte så positiva tankar eftersom vädret där nere inte alls är bra nu! Men det hinnar kanske ändra sig. Sen är det ju fortfarande varmt fast det inte är sol. Så det blir nog bra :)

Nu är vi hemma i Ludvika igen. Ska ju jobba imorgon, och vi var tvugna att åka hem och tvätta lite, packa och återställa oss lite innan vi ska åka till Säter igen på tisdag och fira nyår. 

Ikväll ska vi till Selina och Magnus och spela lite spel och umgås. Trevlans :)

Här är lite bilder sen julafton!

 







Systemkamera

Tänk vad tiden går fort när man är ledig? Har haft lov i 8 dagar idag, det är lite svårt att förstå. På ett sätt är det bra att tiden går fort, för nu är det bara 5 dagar kvar till Thailand! Men desto närmare till skolan börjar igen..

Thailand update; Moln, regn, åska och ca 30 grader.........................

Idag köpte jag och Andreas faktiskt en systemkamera! Vi (okej jag) blev så sjukt intresserade av Andreas brors systemkameror som de visade oss att vi var tvunga att åka och köpa en :) Det blev en Sony A200. Den var nedsatt 1500kr så då slog vi till. Vi valde mellan den, Sony A300, Nikon D60 och Canon EOS 1000D men de andra var så dyra. De hade ändå nästan samma funktioner. De som inte fanns på den här vi köpte skulle vi inte märka av ändå. Det blir så himla snygga bilder, det är riktigt stor skillnad från min gamla kompaktkamera. Inte för den är dålig men ändå! Nu ska det tas vackra bilder i Thailand! 

 


Imorgon åker vi hem till Ludvika igen, men vi åker tillbaka till Säter igen på tisdag. Jag ska jobba 07,30-16,00 på måndag. Vi ska ju fira nyårsafton i Säter sen drar vi en dag efter :)

Nu ska jag, mamma, Pål och Andreas spela Hollywood! Pusshej

Fredag

Hejsan! Idag var jag en sjusovare, sov ända till halv tio! Nästan rekord :) Jag var hemma med familjen igår och spelade spel! Jag och mamma vann varenda gång! Jag sov med Linnéa inatt, det är så mysigt! Hon ska ligga och mysa hela tiden :)

Nu ska vi klä på oss och gå och åka pulka :) Det är ju så fint väder! Till skillnad från Thailand.. Uppdateringen idag: regn, blixt, åska och molnigt! 

Pusshej

Godmorgon!

Hej på er!
Överlevde ni julafton? :) Det gjorde jag med nöd och näppe, nejdå :) Det är den mysigaste dagen på året men jag måste även säga att det blir lite.. ja vad ska man säga... drygt till slut.. Vår julklappsöppning tog nästan 3 timmar, haha :) Alla småttingar blir ju helt extas av alla julklappar! Jag fick massor av roliga saker! Eller kanske inte roliga, men bra och ha! Och det är det jag behöver så det var bra.

Idag är det julfirande med Andreas familj i Ludvika kl 13. Sen åker vi med tillbaka till Säter igen, vi blir nog här till den 27:e eller 28:e. Jag ska jobba den 29:e så måste hem till dess i alla fall.

Jag blir alldeles matt! Just nu är jag inte på det bästa humöret om man säger så! Här har man gått och väntat 10 månader på en drömresa och betalt en förmögenhet (för mig) och så kommer det bara bli regn, åska och moln??!! Vi har kollat runt och alla sidor på nätet säger att det blir sånt väder minst två veckor framöver, och vi åker om en vecka.. De behöver ju inte stämma men vad ska man tro? Jaja vi får göra det bästa av situationen när vi är där. Gå de romantiska strandpromenaderna som var tänkt till solnedgången men som nu blir i regn! Och ligga med en paraplydrink i en solstol utan sol. Sitta på en resturang och lyssna till åskans muller istället för fåglarnas kvitter och solens hetta. Jaja nu överdriver jag kanske lite men det är så det känns nu..

Nej nu ska jag inte deppa mer över det. Vi får nog ändå en härlig semester fast vädret inte blir det vi hoppats. Nu ska jag göra mig iordning för ett till julfirande, det tredje för iår :) Ha en fortsatt bra jul! Pusshej


God jul!

Hej på er!
Nu är det julafton och jag har är på toppenhumör! Vi var upp med tuppen och letade julklappar som vanligt :) Min var som vanligt gömd på ett ställe jag aldrig hittar! Men jag blev inte sist det här året iaf :)

Vi har varit på den årliga julbion, Chihuahua Beverly Hills, den var riktigt bra faktiskt, rolig som sjutton :) Nu håller maten på att tillagas så snart blir det den goda julmaten!! :)

Ha en bra dag allesammans! Pusshej

Hektisk dag

Hej!
Hur har eran dag varit så här dagen före julafton? Min har varit riktigt bra fast väldigt hektisk! Känns som jag har varit både högt och lågt. Jag startade dagen men ett gympass, åkte hem och duschade och packade väskan för att åka till Säter. Vi hade så mycket grejer så vi fick gå tre vändor till bilen. 5 påsar med bara julklappar, våra kläder. Cassano och Andreas innebandyväska och klubba. Vi kände oss lite som en såndar kaotisk familj som det bara krånglade för, men tillslut hamnade vi i Säter.

Andreas hade innebandy match i Hedemora idag så jag var där och kollade. Det var hemvändarna (de som spelade i IBF Hedemora förut) mot IBF Hedemora division 2 lag. Division 2-laget vann med 5-4 efter straffar. Sen åkte vi och åt på McDonald's. Det är verkligen inte gott! Förstår inte varför man lockas av frestelsen att åka dit när man alltid blir äcklad när man åker därifrån!

Nyss slog jag och Andreas in de sista julklapparna och har lagt våra julklappar med de andra under granen. Där kan ni snacka om en fullproppad gran med klappar!! Halva granen är täckt med julklappar! :)

Nu ska vi se på Ett päron till farsa i Las Vegas, de filmerna är ju så himla bra! Ha en bra dag och hoppas ni får en bra julafton imorgon! Pusshej

23 december

Godmorgon!
Det är lite väl tidigt att vakna när man inte ställt klockan och la sig hyfsat sent men det är så vi lever! Men det blev ju inte bättre av ett regelbundet pip som pep någonstans så det var omöjligt att sova..! Sen var älsklingen på bushumör så det var bara att kliva upp :)

Jag ska göra mig en äggröra nu, sen städa lite så det är fint när man kommer hem efter jul, sen ska jag göra ett träningspass.

Dagen före julafton är alltid så speciell. Så mycket förväntningar och glädje. Jag tycker om dagen före julafton, det är nästan lika mysigt som på självaste julafton! Jag älskar att vara med min familj under jultiden, de små är ju bara för söta!
Pusshej

Äntligen hemma!

Det blev 40 minuters övertid idag på jobbet. Men jag får betalt för 1 timme. En dam larmade 20,45 och vi slutade 21,00 och hon tar tid, väldigt lång tid.. Sen åkte vi förbi Selina för jag skulle lämna över en liten julklapp :) Och nu äntligen sitter jag hemma och kopplar av. Vi har precis stoppat in varma mackor i ugnen och ska se en film på canal plus.

Imorgon ska jag träna sen åker vi till Säter. Mysigt! :) 
 
Pusshej och godnatt!

Hysteri till max!

Nu börjar jag jobba om en halvtimme, blää! Hatar mörkret och att jobba på kvällar när man ser alla ljus som är tända i fönstrena och det sitter säkerligen en famlilj där inne och myser! Men 5,5 timme går visserligen fort, but still!

Jag och Andreas har varit ute i hysterin och det var inte lätt! Folk överallt! Inte en enda parkeringsplats och alla stångades och var inte så där glada man ska vara två dagar innan julafton! Men vi fick tag i precis allt vi skulle så det var skönt! Det tog sin tid men det var det värt.

Fick lönebesked idag, positivt överraskad, definitivt!!

Nu ska jag byta om till jobbkläder och släpa mig dit. Pusshej

Godmorgon!

Snart ska jag iväg till gymmet och köra ett pass! Det har varit en fet och osund helg :) De från jobbet ringde imorse och jag ska jobba kväll. Jag tycker inte om kvällar men de går fort iaf. Min eftermiddags/kvällsplan totalförstördes så nu får träningen och sista shoppingen ske på förmiddagen. Har lite småsaker kvar att inhandla. Imorgon åker vi till Säter och stannar där några dagar! Andreas ska spela hemvändarmatch med sitt gamla innebandy lag i Hedemora så det blir underhållningen imorgon kväll :)

Nu ska jag klä på mig och packa ihop träningsväskan! Ha en bra dag! Pusshej

Back in town

Hej!
Nu är vi hemma igen. Kom hem för en timme sen ungefär. Det har varit en lugn och skön helg. Inge matlagning, inge städning, inge tvättning och inge diskning! Helt underbart :) Har firat lilla julafton också :) Det är aldrig fel! Det var kul att träffa alla där nere, det var länge sen!

Snart ska vi åka till stan och äta, vi ska bjuda Jonas på mat för han har varit snäll och tagit hand om Cassano medan vi varit borta :)

Pusshej

Jullov!

Det efterlängtade jullovet är äntligen här! Det känns så ruggigt bra! Var nyss i skolan, vi höll i julspelet iår (som alla treor på eko har) och det var sjukt roligt :) Jag skrattade ihjäl mig!

Var hos polisen imorse och tog ett nytt pass. Förhoppningsvis hinner det komma innan 2 januari.. Annars blir det dyrt, jävligt dyrt..

Helgen ska jag och Andreas spendera hos pappa i Götene. Vi är på väg nu, Andreas vägrar köra så jag får väl köra hela vägen, uh. Första gången jag kommer köra tre timmar i streck.

Ha en bra helg! Pusshej

Jag = IQ-befriad?

Jag kan inte tro det, jag kan inte förstå att jag är så jäkla blåst?! Av en ren slump kollade jag på mitt pass (jag tycker om att kolla på mitt kort för jag är så grymt ful) och inser att det inte gäller 6 månader efter vi kommer hem!! Hjälp! Jag har panik panik panik. Måste till polisstationen imorgon direkt när de öppnar och be på mina bara knän att de måste fixa ett nytt innan 2 januari. Annars åker jag fast jag inte fått mitt nya. Då är väl risken att det blir problem i Thailand när jag ska hem. Men va fan.. Jag har haft nästan 11 månader på mig att fixa nytt pass men jag har inte gjort det. Jag har kollat på det flera gånger och inte fattat att det går ut i maj.. Jag har kollat fel, trott att det skulle räcka.. Eller jag vet inte. Dum i huvudet är jag iaf!

Håll tummarna för mig att de kan fixa ett pass fort som sjutton imorgon!!

Yes!

Idag hade vi betygprat på svenskan. Vi fick även tillbaka skriftliga NPt. NPt gick väl hyfsat, fick VG, men det är jag nöjd med,  för det var ingen som fick ett MVG. Men jag fick däremot MVG i kursen! Så jag är riktigt nöjd och stolt över mig själv :) Det går riktigt bra i skolan nu! Fast tur att det är över ändå, för nu orkar jag inge mer. Skickade in min sista uppsats nyss så nu är jag fri som en fågel!
 

Trött..

Jag är sjukt trött! Jag har varit vaken en halvtimme men det känns som jag fortfarande sover. Så det är nog bäst att jag inte sminkar mig idag, då blir jag nog att se ut som en treåring som sminkar sig med sin mammas smink. Jag får nog antagligen skylla mig själv till att jag är så trött.. Jag var uppe sent igår för jag kunde bara inte slita mig från Gossip girl! Det är ju så sjukt bra och jag var helt fast. Jag satt i min ensamhet (Andreas sov) och grät, det var sååå sorgligt! Både på bra och dåliga vis.

Inte råga på att jag är dödstrött, vi hade inga ägg heller. Då blir min dag en katastrof! Hur ska jag kunna äta frukost utan ägg??

Nu ska jag sätta på klammor som håller upp ögonen och klä på mig för att gå till skolan! Ha en bra dag! Pusshej

Lips

Jag är klar med alla julklappar! Riktigt skönt. Alla är även inslagna och klara så nu får det gärna ta och bli julafton!

Inte trodde man konstsim var så drygt! Det var iaf sjukt drygt. Jag kommer definitivt ha träningsvärk imorgon i både armar och ben!

Idag fick vi hem x-boxet som varit på lagning. Självklart har vi sjungit lite lips. Både jag och Andreas suger :) Men det är det som är så roligt! Grannarna får sig lite underhållning iaf!

Nu ska vi åka till jysk och köpa lite ramar. Jag har presentkort där som jag fick när jag blev matchens lirare i sommras, så det är på tiden att det används nu! Sen ska vi sola! Pusshej


Sovmorgon

Att vakna av en telefon som ringer är inte det roligaste! Men det var på tiden att jag klev upp. Tänkte skriva färdigt min religionsuppsats samt min idrottsuppgift innan jag tänkte gå ner på stan. Har en julklapp kvar, men den finns på Åhléns så det går fort. Sen är det bad som gäller! Vi ska pröva på konstsim med klassen, haha, det ska bli roligt att se!

Religion är inte mitt bästa ämne

Kan man säga att man hatar religion? Ja det kan man. Jag gör det. Vill inge mer. Tycker inte om religion. Tycker inte om att skriva berättelse. Vill se på tv. Vill ligga under mitt täcke. Vill umgås med Andreas. Vill inte sitta med religion.

Tisdag

Nu står jag och lagar mat, Kassler- och rislåda! mums! :) Har precis varit och tränat med Selina, det kändes riktigt bra faktiskt! Igår sprang jag 30 minuter med håll och idag 60 minter utan håll! Så skönt och komma hem och veta att man har tagit slut på alla krafter och att det kändes bra!

Nu är det inte många dagar kvar till utlandet! Om 17 dagar lyfter flyget. Vi var in till läkaren idag och skulle hämta magmedicin men det var sån sjukt lång kö så vi får försöka fixa det någon annan dag. Det är ju lite smått som måste fixas innan man drar iväg..

Imorgon har jag bara idrott och då ska vi bada. Så det blir en riktigt skön dag imorgon! Nu ska jag stoppa in maten i ugnen! Hade bra! Pusshej

Måndag

Dålig uppdatering, jag vet.. Har haft fullt upp hela dagen. Var på stan efter skolan och handlade lite julklappar. Har en enda kvar nu! Fast så sa jag föut med men okej en enda person kvar då :)

Idag pratade jag om min bok på svenskan. Det gick bra och skönt att det är över! Mitt sista moment i svenska B! Aldrig mer svenska. Sjukt skönt! Får reda på betyget på torsdag, pirrigt!

Idag har jag varit på gymmet med Selina och slagit in julklappar medan jag lyssnade på julmusik (värsta juligt)!

Kvällen har endast bestått av religionsskrivande. Det är skitsvårt och jag är helt iq-befriad när det gäller religion. Känns som jag skriver en uppsats på mellanstadienivå! Fast det känns nog inte så, det är nog faktum!

Nu är det läggdags. Är troligtvis världsrekord i att vara uppe för min del idag! Pusshej och godnatt

En bra dag

Idag har vi flängt runt hela dagen! Vaknade imorse av att telefonen ringde och att Andreas skulle och spela korpinnebandy, efter 10-4 någonting började jag tappa räkningen, Andreas gjorde 4 mål :) Kanske alltid ska spela bakis :P

På lunchen åt jag, Andreas, Selina, Magnus, Jenka och Jocke på China Town, mysigt och gott! Jag åt lövbiff med pommes! Fick även lite friterad banan med glass till efterrätt!

Kvällen har spenderats hos Selina och Magnus med tredje adventsmys! Vi åt julskinka på julknäcke och såg Gossip Girl och Arn 2. Det var supermysigt, fast ögonlocken vägde bly på filmen! Ska bli skönt att sova nu. Men har lite ångest då jag inte har lagt ner någon tid på min svenska redovisning imorgon! Inte likt mig...

Söndag

Igår var riktigt trevligt! Det blev en heldag med Jenka och Selina hos mig med mat, film och sömn! Efter en timmes sömn vände vi på humöret till partyhumör. Vi sjöng lips, spelade spel, och dansade! Superkul. Vi tog sen en taxi in till stan och gick till en fest och sedan blev det Solo!




Lördag

Nu håller jag på att hungra ihjäl! Verkligen! Men Selina och Jenka är ju såååå sega! Jag ligger antagligen död på mattan av svält när de kommer..

Har tränat imorse, var lite tufft att kliva upp 9 när man kom i säng vid 2, men jag kunde tyvärr inte träna fullt ut! Jag känner mig ju så dålig, ont i halsen som sjutton! Så jag var målvakt hela träningen, kul det med! :)

Ikväll blir det fest!

Lasse Stefanz

Det var mindre folk än jag trodde som ville kolla på Lasse Stefanz på folkan. Men det kan ha varit att vi hade stenkoll på allt i gaderoben så det flöt på så bra! 120 kr i dricks, inte dåligt :) Så det blev värt att springa upp och ner för biotrapporna i 4 timmar!

Nu ser min säng väldigt lockande ut och lyssnar jag riktigt noga så ropar den på mig.. Pusshej och godnatt


En dag på kupolen

Det blev en hyfsat lång dag på kuppan med mycket shopping som vanligt. Jag fick 4 julklappar handlade och nu fattas endast 1! Sen är jag verkligen helt klar! Yes! Jag hade lovat mig själv att inte handla något till mig själv men det sprack.. Jag handlade ett par skor (stövlar) med klack, ett par svarta. Skitsnygga. Jag har letat efter sånna länge men aldrig hittat de perfekta. Men det gjorde jag idag, så jag var bara tvungen att köpa dem. Sen hittade jag en jättefin klänning, en svart tubtop som jag kan ha till fest. -->

JC, 299 kr

Ikväll/natt ska jag stå i garderoben på folkets hus. Det är Lasse Stefanz och slutsålt på biljetter så det kommer nog bli full rulle! Sen är det bara att kliva upp nio imorgon och åka och träna!

Jag har precis griljerat min julskinka och lagat fisk och äggsås! Nu blir det slapp i soffan innan det bär iväg till folkan.

Fredag och helg

Fredag idag, fast jag kan säga att det nästan är lördag, eller helg i alla fall :) För jag är ledig, eller ledig och ledig. Jag sitter och arbetar hemma men skönt att slippa vara i skolan. Har precis skrivit klart mitt PM om boken som ska in på måndag. Skönt.

Nu ska jag och Andreas äta lite utav en brunch sen ska vi försöka ta oss till Borlänge. Vilket ser ganska svårt ut när man tittar ut genom fönstret. Men Andreas får köra för jag vågar inte när det är så mycket snö ute :) Blir Selina att känna sig lite tryggare också!

Godnatt

Jag tog mitt förnuft till fånga och gick och tog mig en fika med Jenka och Selina! Det var riktigt trevligt. Mycket babbel, as usual. Vi avslutade fikat hemma hos Selina med grabbarna som spelade tvspel. Även Selina tog sitt förnuft till fånga och bestämde sig för att följa med till Borlänge imorgon :) Men jag måste dock få lite plugg gjort innan vi far iväg!

Nu ska jag se lite Gossip Girl, kurera mig och sen sova! Pusshej & godnatt
 

Sjuk

Jag har inte tid att vara sjuk nu! Absolut inte. Men det är väl bättre jag är det nu än över jul. Trodde jag skulle klara mig. Skulle fikat med Jenka och Selina ikväll men jag blir nog hemma. Jag snorar konstant, har världens huvudvärk, ont i varenda kroppsdel och känner mig allmänt dålig.

Ska nog slå in lite julklappar och kanske baka något. Fast måste handla mat, är tomt i kylskåpet. Får se om jag orkar ta mig ut i snörusket.. Annars blir det bara att dega framför tvn med!

Jag är ledig från skolan imorgon, eller har bara en lektion och jag fick tillåtelse att arbeta hemma på den. Så skönt att slippa sjukanmäla mig. Fast jag hoppas på bättringsvägen imorgon, för jag tänkte shoppa klart de sista julklapparna.

Pusshej

Jag har koncentrationssvårigheter

Jag har så förbaskat svårt att koncentra mig! Jag får myror i brallan, tänker på allt annat än det jag borde, hittar på nya saker att göra hela tiden och småäter all the time när jag pluggar. Det blir som sagt inte mycket gjort! Jag blir tokig. Det har helt enkelt varit för mycket plugg på senaste tid så jag orkar inte mer. Jag bryr mig inte och jag struntar i det. Vilket jag inte borde. Jag måste hålla ut de ynka 7 skoldagarna som är kvar!

Grey's är så sjukt bra! Sorligt att det var säsongsavslutning idag. Det är ju veckans höjdpunkt.

Imorgon har jag lektion mellan 8,30-10 och 14,30-? (prov). Kul att ha ett uppehåll på 4,5 timmar.. Jah, vad ska man hitta på då? Åka hem och tycka synd om min älskling som är hemma och är sjuk iaf!

Nej åter till anatomi, fysiologi, styrketräning och livräddning!

Stolt Johanna

Nu är jag så himla glad och stolt över mig själv! Jag fick VG i matte C kursen! Kan ni förstå? Jag kan det iaf inte. Var till 100% säker på att jag bara skulle få G eftersom jag gjorde sånt "dåligt" NP och sen har jag inte fått VG på alla kapitelprov. Men jag var tydligen värd ett VG i alla fall :) Så nu har jag fått VG i A, B och C kursen! Yes!

Nu är det plugg som gäller! Idrottsprov imorgon! Inte litet heller, massor att lära in. Sen ska jag och Andreas sola.

Det närmar sig

Igår fick vi hem taxfree-katalogen, ett tecken på att det börjar närma sig. Verkligen närma sig. Idag fick vi hem flygbiljetterna, ett tecken på att det börjar närma sig. Verkligen närma sig.

Bus i Snösjön

Idag var det skogdag, vi var ute i skogen (Snösjön) med klassen, vilket vi egentligen ska vara nästan varje tisdag men nu var det mer än en månad sen. Nästan hälften av klassen var hemma, oförstårligt för mig, det är ju hur slappt, skönt och roligt som helst där. Idag hade vi iaf lite extra roligt :) Iaf några utav oss! Mathilda hade egen bil dit för hon hade med sig sin lilla Alvin. När vi sen var ute och gick lite i skogen såg vi att bakom hennes bil hade några (vi kan nog lista ut vilka det var) byggt snögubbar och ställt bakom bilen, de hade också packat snö runt däcken så vi inte skulle komma iväg sen. Det var ett ganska påhittigt och roligt bus tyckte vi, men vi var ännu påhittigare och roligare :) Vi flyttade snögubbarna till bussen (som alla åker i) och packade deras däck med snö! Så när vi skulle åka hem och de som trodde vi skulle bli chokade över att vi inte skulle komma iväg blev de som blev chokade :) Skitkul! (Okej det kanske inte låter så kul men det var askul)

Så såg bilen ut när vi kom :)

Vi bestämde oss för att ge igen

Vi fick lyfta och vi fick kånka

Vi byggde ihop dem igen

Och vi blev riktigt nöjda med slutresultatet!

Vi fågelskådade lite idag i eko's egna fågelskådningshydda

Vi vandrade runt i skogen och letade spår..

Vi hittade inte så många spår men det här hittade vi däremot..(fågeldiarré) :p

Vi gjorde en brasa (jag högg veden) och grillade korv och åt pepparkakor


Det var min skoldag idag det :)

Köttbullesallad

Nu har Selina gått hem och jag och Andreas sitter framför tvn och ser CSI. Försöker få hem en låt som jag hört på radion som är så jäkla bra men den finns ju inte!

Jag och Selina hade jättetrevligt idag. Vi gjorde oss en köttbullesallad och åt godis. Det där med en klyschig middag med efterrätt sopade vi under mattan, vi var för hungriga för att ställa oss och laga en långdragig maträtt :) Det blev mycket tjål om allt mellan himmel och jord, det behövde jag, har inte umgåtts med någon på bra länge! Så det blev en plugg- och träningsfri dag för mig idag, men det gör inget. Det får jag ta!

Här har ni en bild på min enormt smarta idé för att få ett barn att sitta still i en affär. Det är Jonathan när vi var på IKEA i söndags.

Måndag

Jag skulle definitivt litat på min instinkt imorse att stanna hemma från skolan. Det var en helt värdelös dag och jag fick ingenting gjort! Fast som vanligt då..

Selina är på väg hit nu, vi ska laga mat, någon god efterrätt och förhoppningsvis sjunga lite lips :) Var längesen vi sågs så ska bli väldigt trevligt! Skönt att göra något annat en eftermiddag/kväll än att plugga eller träna!

Nu blir det en snabbdusch sen ska vi handla lite mat! Pusshej

Borta bra men hemma bäst

Nu har jag hoppat i säng och myser med älsklingen. VI har ju inte setts på hela helgen, han har varit och festat i Stockholm och jag umgåtts med familjen. Idag var det IKEA som gällde. Jag kom ut därifrån med bestick och 4 kuddar (som var gräsligt fula insåg jag när vi kom hem)!! Kan ni förstå att jag, Johanna Larsen, kom ut från IKEA med så lite?? Nu är jag nästan värd en belöning! Handlade en tröja till mig också, på köpcentrumet bredvid, och en julklapp till mamma.

Thailand bara närmar sig mer och mer. 26 dagar kvar! sjukt. Det är det ända som gör att jag klarar mig genom dagarna nu.. och min älskling förstås! Han är alltid bäst och gör mig alltid glad!

Pusshej och godnatt


Jag får lite helg trots allt!

Jag har nu smygit in i brorsans rum för att låna datorn så jag kan uppdatera lite :) Igår efter skolan tog klassen en fredagsfika på engel, supermysigt! Det var perfekt eftersom jag skulle vänta 2 timmar på tåget. Inventeringen igår höll vi på med till 23-tiden. Jag trodde aldrig vi skulle komma hem helskinnade! Det var (är) sånt sjukt snöoväder! Plogbilarna gjorde ju inte så stor nytta heller eftersom det kom lika mycket igen efter 10 minuter. Var i Borlänge igen vid 9 idag och förvårnadnsvärt så va vi klara vid 14! Trodde vi skulle hålla på sent till kvällen och om inte imorgon också! Men jag och Pål jobbade på bra och intensivt så timmarna blev få! Så nu har jag fått lite tid över att mysa med familjen och ätit fruktsallad! Jag, mamma och Elin var ute och gick i alla dm snö i skogen med hundarna! Det var så fint, snön på alla träd och allt!

Imorgon blir det troligtvis IKEA, Valbo, så jag får tillgång till ett shoppingcentrum :) Fick ju betalt idag för inventeringen så nu blev jag plötsligt rik!

Hade bra! Pusshej ♥

Helg!

Inatt har jag drömt helt sjuka drömmar! Helt psyko, när jag vaknade var jag livrädd, fast jag hade möjligheten att somna om så gjorde jag inte det. Men jag fick iaf lite tröst av Cassano som låg bredvid mig och myste!

Nu har jag fått i mig lite frukost, duschat och städat lite. Har en lektion idag, som börjar 12,45, sen ska jag gå till tågstation och sätta mig på ett tåg till Borlänge. Ska ju inventera idag, och imorgon, och kanske på söndag. Om vi blir klara på lördag ska jag och mamma åka och julhandla lite i Borlänge, eller så blir det IKEA, får se :)

Älskling åker ju till Stockholm idag, skulle jag inte jobbat i helgen skulle han och jag åkt dit och haft en myshelg! Attans!

Får se om jag hinner skriva något mer innan söndag annars får ni ha en toppenhelg :) Pusshej

Torsdag

Idag avslutade jag Matte C-kursen för alltid! NPt gick väl inte riktigt som jag hade hoppats men det känns bara så skönt att ha det avklarat. Men ett VG kommer jag ju inte få (helt säkert) men godkänd blir jag ju i alla fall.

Slutade 12 idag så åkte hem och vilade lite innan jag skulle iväg och jobba, 15,30-21. Tiden gick relativt fort, men jag har sådan sjuk  träningsvärk så låren skriker! Alla dessa trappor jag måste gå i under ett arbetspass gjorde att jag nu är helt död! Jag vet inte vad det är med mig längre, får ju träningsvärk av allt jag gör nu för tiden! Kan ju vara för att skolan har tagit upp hela min fritid nu på slutet så jag inte har haft någon tid till träning. Men snart är det över! 29 dagar kvar till Thailand! :)

Nu ska jag gå och umgås med min älskling. Vi har inte haft så mycket tid för varandra nu när jag har pluggat så mycket, och jobbat. Sen imorgon åker han till Stockholm med några killkompisar över helgen medan jag ska jobba fre-sön. Han är i alla fall den bästa som finns! Jag älskar dig gubben ♥

Pusshej och godnatt

Ska aldrig mer handla på Rusta!

Jag är så sjukt irriterad just nu! I lördags handlade vi en julsstake på Rusta, när vi kom hem fattades tre lampor, åkte tillbaka idag och fick en ny, när vi kom hem fungerade den inte! Jävla skitaffär! Nu måste jag åka upp en tredje jävla gång, men nu ska jag då ha pengarna tillbaka! Usch för Rusta!

Matten har jag totalt skitit i nu. Jag fattar ingenting, kan ingenting och vet ingenting. Jag kommer nog antagligen inte bli något smartare av att sitta och vara arg på matteboken dagen innan. Så det går gå som det går imorgon, mitt VG kan jag då lugnt glömma!

Var nyss på gymmet, fick håll när jag sprang som vanligt.. Så körde styrka istället. Börjar bli lite tröttsamt att jag aldrig kan få springa som vanligt längre.

Innan skolan idag var jag och handlade, 8 kg köttfärs! 8 kg! Så nu har vi köttfärs i flera månader framåt. Vi använder ju så mycket köttfärs, gör ju egna biffar och köttbullar osv. Så det var bara bra! Kostade 39:90 kr/kg på Willys :)

Nu ska jag laga mat sen se på Grey's och sen sova och vila hjärnan för imorgon!
Pusshej o godnatt ♥

.

Igår när vi skulle sova ville inte Johanna sova. Hon kunde inte fast hon var jättetrött.. Ändå vaknar hon 1,5 timme innan klockan ringer.. Johanna har problem.

Sovdags

Blev 4,5 timmars pluggande av matte idag. Jag känner mig fortfarande inge smartare eller mer förståndig på derivatan, logaritmer osv. På torsdag räknar jag iaf mina sista mattetal, ever!

Jag har precis läst några sidor ur Förnuft och känsla som bara får mig att bli tröttare och tröttare. Så nu ska det verkligen bli skönt att sova i våra nybäddade lakan! Sovmorgon imorgon också. Tummen upp för det.
Pusshej och godnatt ♥

En månad kvar till paradiset

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag och Andreas sätter oss på planet till Thailand. Det kom på tal idag i skolan och jag tittade ut i plasket och drömmde mig iväg, jag längtar sjukt mycket. Var på hälsokost idag och köpte soltabletter, Solarin, som gör att man inte bränner sig lika lätt och får lättare att bli brun och hålla färgen (jag som ni kanske vet är lite utav en albino). Ska också sola solarium imorgon sen en gång i veckan tills vi åker så jag vänjer kroppen lite med "sol". Så jag inte bränner ihjäl mig när jag kommer dit, när det är mitt i vintern.


Nu är det matte som gäller! Har sista mattelektionen för alltid imorgon! Snacka om skönt, fast matte är kul iof, men drygt med alla proven.

Ska också försöka hinna till gymmet en sväng och gå eller springa lite.


Jag är pyroman

Jag höll nyss på att bränna ner köket, okej jag överdriver lite. Men jag hade ju kunnat! Jag satte på fel platta när jag skulle laga mat, jag satte på en med lock på sen efter ett tag började det lukta bränt och det rök som sjutton från spisen. Locket var närmare kolsvart! Det gick som tur var bra iaf :) Det är ju inte första gången jag gör så, så man kan börja undra om jag är pyroman....

December

Då var vi inne i december.. Tycker vi borde invigt julmånaden med lite snö men den ville tydligen inte. 23 dagar kvar och det är julafton, kan inte förstå det. Men jag längtar som en tok! Älskar julafton, det är så himla mysigt.

Hade ju provet idag i samhällskunskap och histora, skrev 12 blad, så 24 sidor! Jag hade sån sjuk skrivkramp efteråt att hela handen värkte. Det tråkiga var att jag inte alls kunde så mycket som jag trodde i historian. Skrev kanske 16-19 sidor på samhällskunskapsdelen och resten historia. Igår kändes det som jag inte kunde något på samhällskunskapen men allt på historian. Konstigt. Men jag är i alla fall sjukt glad att det är över! Nu är det NP i matte C på torsdag sen börjar det lugna ner sig lite iaf! Äntligen!

Nu ska jag plugga lite matte sen åka till gymmet och springa lite. Pusshej


RSS 2.0