29 april

Hej på er!

Jag säger bara. Jag vill ha helg! Men stänger 13.00 imorgon så dagen kommer gå jättefort. Sen sätter jag mig på tåget till Säter!

Pendla till jobbet går bra. När det går bra. Men när det inte går bra. Är det förjävligt. Idag var det förjävligt. Kom till stationen vid 19.30, det spöregnar, åskar och blixtrar så ser jag och en kollega att det står två poliser, massor av folk och tiotal taxibilar utanför pendelstationen. Vad sjutton nu då!? Då har det blivit något elfel så tågen inte går. Kul. Det kommer tillslut en ersättningsbuss som vi hoppar på (även några riktiga idioter till killar hoppar på som skriker och härjar hela bussresan!) som tar oss till Ulriksdal (två stationer innan min) och där får vi hoppa av och ta tåget som börjat gått igen.

Men nu har jag i alla fall kommit hem och fått bort kladdet i ansiktet och myst ner mig i soffan. Ska kolla på Criminal minds, packa ihop lite grejer till helgen sen hoppa i säng.

Hade bra! :)

Tisdag 27/4

Hej!

Nu är jag proppmätt! Har precis ätit tacos, mums :) Har varit med massa tomflaskor, tidningar och pantflaskor till återvinningen nyss. Skönt att bli av med det, för det var massor! Tänkte att jag skulle tvätta idag men fanns ingen tid. Så det får bli nästa vecka istället.

Älskar tisdagar! Massa bra på tv (serienörd som jag är!). Ugly Betty, Desperate Housewifes, Cougar Town och sist Christine. (Y) Det ska tittas med massa god frukt!

Jag längtar till helgen, då ska jag åka hem och bara ta det lugnt med familjen hela helgen! Det var så länge sen. Sist blev det bara så hastigt och innan det var det mitt i deras flytt. Så det ska bli skönt :)


Tilde och Jonathan i vår sommarstuga i sommras! <3

Tillbaka i Stockholm

Hej!

Nu är jag tillbaka i Stockholm och har myst ner mig i soffan och kollar på Wallander. Helgen har varit bra. Firade kära Mathilda i lördags och träffade Selina och Michelle idag. Kul att träffa alla, blir ju så sällan nu. Men nu har jag inte träffat min familj på jättelänge så nästa helg åker jag hem, saknar dem!

Imorgon väntar en ny jobbvecka. Skönt att det är halvdag på fredag, så det är lite utav en kortvecka :)

Nu ska jag se klart filmen sen hoppa i säng. Hoppas eran helg har varit bra!
Puss o godnatt!

För jag är på bra humör!

Det blev en rätt sen kväll för mig och Mathilda igår. Men vid åtta vaknade jag superpigg (Förvånad. Nej)! Fick upp Mathilda vid halv tio. Bra gjort Johanna! Vi har ätit en brakfrukost med hårdbröd och fil och flingor ute på trappen i den stekande solen! Hur underbart är inte livet då!?

Nu gör vi oss iordning samtidigt som Sommartider spelas högt i högtalarna. Vi ska åka in till stan, hämta en bil, handla till festen, äta lunch och in på bolaget. Sen till Lovisa och göra oss iordning för kvällen.

Life is good!

Ha en bra lördag! :)

Home in town

Hej!

Vad sköönt med helg. Den har nog aldrig varit så efterlängtad som nu! Jobbat idag sen tog jag bussen (!) från centralen till Ludvika, hamnade självklart med alla pratglada gamlingar. Men efter en timme ungefär orkade de nog inte mer för då blev det tyst och jag kunde sova lite :) Isabel var jättesnäll som mötte upp mig på stationen i Ludvika och skjutsade mig till Mathilda. De hade sparat mat åt mig så vi har ätit, gjort tårtor (till Mathildas födelsedagsfest imorgon) och vart ute och gått. Nu håller vi (eller ja Mathilda då) på att förbereder lite inför imorgon.

Vi ska åka in till stan imorgon förmiddag och fixa det sista till festen, sen om jag hinner och vädret är bra åker jag och kollar när Selina spelar match i Hedemora :) Sen blir det partaj mot kvällen med start hos Mathildas syster Lovisa!

Det kommer bli en toppenhelg!
Pusshej


En härlig bild på mig och Mathilda när hon och Sandra var och hälsade på mig i Stockholm för ett par veckor sen :)

Onsdag 21/4

Hej!

Vad hände med våren? Övergick det till höst? Det verkar så i alla fall. Jag ligger ihopkrupen i soffan med en filt omkring mig och tycker min lägenhet har blivit kall igen! :( Har i alla fall nyss gottat mig med vindruvor och jordgubbar. Det var riktigt gott, en perfekt efterrätt till svampsoppan jag åt.

Idag tränade jag interavller på gymmet. Fy fasiken vad drygt det var! Ska börja göra det minst en gång i veckan nu för jag tror det är riktigt bra träning. Jag måste ju också bli kung på 2 km till fystestet i sommar till polishögskolan (om jag kommer vidare!).

Jag är glad att jag lever kom jag på! När jag gick till gymmet över övergångsstället blev det precis rött när jag var mitt i vägen, bilen som stod och väntade gasade allt han orkade och var påväg rakt mot mig i full fart så jag fick springa över livrädd, han var bara några millimeter ifrån att köra på mig, idiot! Det var en nära-döden-upplevelse! Jag nästan såg min kropp ligga platt som en pannkaka på vägen och armar och ben spridda runt hela vägen (okej jag överdriver lite).

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng! Lite sovmorgon imorgon, yey! Men jobbar långdag och det är inte så poppis!

Godnatt!


Dundertrött

Hej! Jag vet inte vad det är med mig. Jag är så sjukt trött hela tiden. Går som en zoombie på jobbet och vill bara att dagen ska ta slut. Är skitseg på träningen och vill bara att passet ska vara över. Hemma efter jobbet/träningen äter jag och kollar lite på tv innan jag inser att jag är så sjukt trött och att sängen ser väldigt lockande ut. Trodde man skulle bli piggare av våren? Men det kanske blir bättre snart :)

Längtar till helgen, då åker jag mot Ludvika och ska träffa alla kära vänner!

Nu är det godnatt. Hej!

Lördag 18/4

Min mobil är inte återfunnen, attans! Är väldigt ledsen över det, min älsklingsmobil! Aja, sånt händer. Johanna är i alla fall jättesnäll och lånar ut en telefon till mig som jag kan ha så länge. Sen var jag till Telia idag och spärrade mitt abonnemang och fick ett nytt simkort med lika nummer. Hur bra som helst! Lite tråkigt att alla nummer är borta bara :/ Så skriv gärna ett sms till mig med ditt nummer!

Det var sjukt fint väder idag så jag och Johanna tog en långpromenad runt stan (hittade äntligen genvägen in till stan!!) och det var verkligen varmt. Sen mötte vi Sofia och tog en fika (frukost) på Coffehouse. De har världens godaste smörgåsar!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite tv innan jag somnar. Tidig kväll, skönt!


Jag blev jätteglad när jag såg så många blommor. Sommaren är på väääg!

Vi hittade en jättemysig park, men kom på att jag glömde knäppa kort på just parken (den är till vänster om Johanna) :)

På Coffehouse (Jag var lite ledsen för jag hade ett träd framför mig som skymde solen!)

Min moooobil

Morning!

Ah, min kära ägodel är borta. Min älskade mobil! Jag hittar den inte någonstans så jag måste ha tappat eller fått den tagen (?) igår :( Jag hittade den inte igår när vi kom hem men var så trött så jag orkade inte leta fullhjärtat men hittar den inte nu heller. Så om ni försöker nå mig är det meningslöst :) Har inte pengar till att köpa någon telefon förens nästa helg men Johanna har en telefon jag kan låna tills dess :) (Jag kanske hittar den någonstans hemma. Hoppas jag!).

Aja kvällen igår var i alla fall superkul! Jag och Johanna var assega hela dagen, började sakta men säkert kliva upp ur soffan vid 20-tiden och började göra iordning oss. Jag satt och drack kaffe och läste korsord (???) när Johanna sprang runt och fixade sitt hår i hundra år. Vi hamnade vid Café Opera och blev där hela kvällen.

Idag verkar det bli riktigt bra väder så vi ska snart ut och gå innan vi ska fika med Sofia vid 12-tiden.


(Varför blir alltid vimmelbilderna så sjukt fula, haha?)

Laddar upp mer bilder senare idag.

Pepp!

Vilken mysdag! Johanna kom till mig vid tolv, vi var båda hur sega som helst så vi gled ner i soffan. Och nu är klockan sju och vi har inte rört oss ur fläcken (förutom alla våra hundra kisspauser och när vi hämtade vår hämtsallad runt hörnet)! Vi har kollat webbtv och bara myst timme ut och timme in. Men nu är det dags att peppa för kvällen. Blir antingen Rose eller Cafét. Får se vilket senare. Ska äta andra halvan av megasalladen man fick nu sen blir det fix.

Ses i vimmlet!


Min favoritbild förra helgen!

Morgontur

Godmorgon!

Jag har varit riktigt duktig idag! Klockan är bara tio och jag har redan varit ute och sprungit en vända på 45 minuter. Det är så skönt att få det gjort på morgonen! Det är så lugnt i stan då (har inte hittat någon bra vända och eftersom jag bor i innerstan är det inte lätt att komma undan all trafik och rörelse) och man behöver inte springa sicksack mellan allt folk. Jag tänkte att jag skulle försöka hitta en annan vända in till stan än den jag brukar gå, som jag vet är en liten omväg. Sist jag försökte hamnade jag på Kungskolmen (wtf?!) och idag i Solna, hur kass får man vara?! Haha! Men jag hamnade tillslut högst upp på Drottninggatan utan att veta hur jag kom dit. Så nu har jag utforskat stan lite, det är bra :)

Nu ska jag äta lite frukost och hoppa in i duschen. Johanna kommer om ett tag så ska vi gå en promenad och äta lunch ute innan förberedelsena börjar för kvällen.

Ha en bra lördag!

Fredag 16/4

Hej!
Idag är jag glad. Eller blev glad. Snarare överlycklig! Jag klarade svenskaprovet och första intervjun till polishögskolan idag. Första steget avklarat! Dock är jag inte hundra på att få gå vidare till fystesterna då det har sökt 9000 iår och 2000 skulle gå vidare till det. Men jag hoppas för intervjun gick jättebra.

Efter provet och intervjun åkte jag till gymmet och sprang och styrketränade lite. Sen tog jag en promenad hem istället för att ta tunnelabanan och gick förbi systembolaget och handlade lite vin till imorgon (kan än inte riktigt förstå att jag får handla på systemet, är jag verkligen 20?) då jag ska tillbringa dagen med Johanna och kanske Josefin.

Jag har faktiskt lagt mig i sängen nu och ska snart sova. Kan vara skönt med en lugn och tidig fredag ibland. Godnatt :)

Leona Lewis - I got you



Denna låt spelas om och om igen när jag ska sova! Lite smått besatt.

Trötter

Hej! Jag har redan tvättat bort sminket, borstat tänderna och lagt mig. Vadå trött!? Är alltid så sjukt trött på torsdagar efter en så lång dag på jobbet. Skönt att somna innan elva för en gång skull också. Om det nu kommer hända. Kommer säkert fastna framför Criminal minds.

Imorgon är det äntligen fredag! Eller äntligen. Var det inte nyss fredag? Det går så himla fort. Men det är bra!

Aja sov så gott, godnatt :)

Grey's

Hej på er! Igår hade jag ingen tid att skriva. Jag tränade direkt efter jobbet (som för övrigt har gett mig världens träningsvärk så jag går som jag har, ja, gjort i brallan) sen kom Johanna och Josefin hit och hade tisdagsmys med mig. Fast det är egentligen inte bra att vi träffas på tisdagar för det är min bästa tv-dag (program som är superbra från 20.00 till 23.00!) och vi säger alltid att vi ska kolla men vi babblar alltid genom allt så ser jag inte i alla fall :)

Idag var jag och färgade håret på Bobby's. Det blev jättebra! Zubeyde var jätteduktig så nu är jag fin i håret igen :) Nu har jag bäddat ner mig i sängen och kollar på älskade Grey's. Imorgon börjar jag egentligen nio men åker dit till halv istället för jag gick en halvtimme tidigare idag. Så ingen sovmorgon! Attans!

Hade bra! <3

100412

Hej! Igår blev det en tidig kväll för mig och Johanna. Vi låg i sängen och kollade på Ballar av stål men orkade inte ens se klart det utan somnade långt innan det var slut. När klockan ringde trodde jag inte det var sant. Men upp kom jag och jobbet gick bra!

Nu har jag äntligen bokat klipp och färgtid! Jag ser rent ut sagt förjävlig ut i håret så nu ska jag bli vårfräsh i håret :) Jag fick tid hos Zubeyde Bobby's salong på onsdag. Jag älskar salonger som har tid fort! Och precis när jag kan och vill!

Nu ska jag gå och hämta två böcker jag har beställt från internet sen blir det Combat på Sats. Härligt!


Bild sen i lördags, på dansgolvet!

Galen kväll igår!

Hej! Igår var det en riktigt galen kväll. Den började hemma hos mig med mycket god tacos! Det var jag, Johanna, Tina, Josefin och Zandra. Sen tog vi en taxi till Solna och hälsade på några arbetskompisar till Zandra innan vi åkte in till stan. Det blev dock bara jag och Johanna som gick ut. Vi hade verkligen hur kul som helst! Vi var på Hells Kitchen och slog klackarna i taket till det stängde klockan fem. Sen blev det obligatoriskt donkenbesök och massa annat (som vi lämnar onämt :) innan vi hoppade i säng vid sju. När vi gick hem var det superljust ute och vi mötte en tjej som var ute och sprang. Det kändes ju bra. Haha. Det var en riktigt bra kväll i alla fall!

Idag har jag och Johanna haft en sjukt härlig dag. Vi började med en promenad från mig in till stan. Tog tunnelbanan till Medborgtarplatsen för vi tänkte äta lunch på Snaps uteservering, som var stängt när vi kom dit (!) så vi fortsatte vår promenad från söder till gamla stan till östermalm och avslutade promenaden med en stor glass i parken vid Kungsträdagården i den varma solen. Josefin kom förbi och sa hej också. Superhärligt!

Nu har vi legat och degat i soffan hela eftermiddagen och ätit tacos som blev över sen igår. Johanna ska sova över här idag igen så vi ska lägga oss i sängen och kolla på Wallander.





















Lördagen

Godmorgon! Eller egentligen vaknade jag superpigg vid sex imorse men jag vägrade gå upp då. Så har typ somnat om tusen gånger och nu tänker jag gå upp! Igår efter jobbet mötte jag upp Johanna på stan så gick vi till Vapiano för middag och något glas vin. Det blev en mysig och skön fredagskväll, var hemma vid halv tio och precis till Solsidan. Det är en perfekt avslutning på veckan. Älskar Solsidan!

Nu ska jag gå till gymmet och springa sen gå förbi Åhléns och fixa lite saker. Sen måste jag städa, ser förjävligt ut och man kan nästan undra om jag bor i ett sandtag.. Sen vid 18-tiden kommer Johanna, Tina och Josefin så ska vi laga mat (i alla fall försöka, i mit kök, haha) sen tänkte vi gå ut.

Nu ska jag byta om! Ha en trevlig lördag!
Hejhej!

100407

Hejsan!

Jag undrar vad jag höll på med under påsk egentligen. Det var väl meningen att man skulle vila upp sig men jag är helt slut! Jag har försovit mig både igår och idag (kom inte försent till jobbet men stängde bara av väckarklockan och somnade om, vakna i panik och fick asbråttom!) och gått runt som en zoombie på jobbet. Så idag blir det en tidig kväll. Kollar på Anna Anka söker assistent nu (ganska kul!) sen blir det obligatoriska Grey's innan jag kan somna :)

Imorgon är det långdag på jobbet, segt, men skönt att det är slutet på veckan i alla fall :) Sen i helgen blir det massor av roligheter här i Stockholm med Johanna!

Hade bra!



Legally blond

Hallå! Det blev ingen hemresa kl 04.00 inatt utan jag hade turen att få en biljett från Hedemora 16.30 idag! Så nu är jag i Stockholm och Johanna har precis åkt hem. Vi har pratat ut om helgens bravader och myst framför tvn. Nu tittar jag på Legally blond och jag diggar henne stenhårt :)

Imorgon är det åter till verkligheten men skönt med en 4-dagarsvecka iaf :)


Jag älskar när fruktskålen är full!

Titta Selina vad fint kortet jag fick av dig blev i mitt fönster! :)

100405

Godmorgon! Nu sitter jag i telefonkö till SJ. Kul. Alla biljetter hem idag är slut! Dumt av mig att inte boka tidigare.. Ganska mycket jag i ett nötskal. Ett alternativ är att åka 04.00 imorgon.. Hmm..

Jag har precis varit ute på en springtur i snöregnet (snö i april!?). Det var hur skönt som helst. Det var lite skillnad mot att springa på löparbandet på ett svettigt gym. Måste hitta en bra vända i Stockholm jag kan springa.

Nu ska jag göra iordning lite frukost och hoppa in i duschen!




Long time ago

Hejhej! Nu har jag inte skrivit här på länge, men har inte haft sån stor lust faktiskt. Men tänkte jag skulle sluta vara en tråkmåns :)

Vilken härlig påskhelg jag har haft. I torsdags åkte jag efter jobbet till Ludvika. Har bott hos Selina och Magnus till idag. I fredags tog jag och Selina en långpromenad (vår vända vi alltid gick när jag bodde i Ludvika) innan vi åkte till Nyhammar och åt mat hos Magnus mormor och morfar. Sen på kvällen blev det ombyte och förfest sen folkan. Det var min premiär där och jag tyckte det var riktigt kul! :)

Lördagen var jag och Selina helt döda så det blev en riktigt slapp dag :) Mycket film och godis. På kvällen åkte jag och träffade tjejerna som jag inte träffat på såå länge :) Men det blev en tidig kväll.

Imorse ringde mamma vid halv tio och överraskade mig med att hon snart var framme i ludvika (hon sa dagen innan att hon skulle komma tidigast elva!). Hmm tack för det. Upp fort ur sängen och packa ihop alla grejer, så åkte vi till Andreas lägenhet och packade ihop alla mina saker.

Sen blev det påskmat hos mormor och morfar (har blivit lyxmat tre dagar i rad för mig, wow!) sen hjälpte jag mamma att städa i det tomma huset (okej, satt mesta tiden i en massagestol men ändå..:) eftersom de flyttat till lägenhet. Nu ligger vi utslagna i soffan och äter fruktsallad och kollar på Evan den allsmäktige.

Imorgon åker jag hem till Stockholm igen!

Hade bra :)

RSS 2.0