Helg!

Hej! Äntligen äntligen helg. Jag är verkligen helt slut! Veckan har varit en pest och pina rent ut sagt, varje morgon har varit en plåga. Igår bjöd älsklingen ut mig på middag på Akropolis, supergott! Han kunde inte låta bli att skratta åt mig då mina ögon inte riktigt hängde med. Jag började undra om det var något annat än kranvatten i mitt glas! Så innan nio igår låg jag i sängen och sov som en stock! Så helgen är otroligt efterlängtad.

Efter jobbet idag åkte jag till gymmet (har inte varit där på veckor! om inte månader!!) en sväng. Andreas är på träning så jag passade på att få lite gjort samtidigt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi åka till Säter. Där blir det tacos! :)

Hade bra!

Inatt kommer Andreas hem

Hej! Inatt kommer Andreas hem från Spanien! Det är verkligen sant att det är bra att vara ifrån varandra ibland i ett förhållande. För man inser verkligen hur mycket de betyder i ens liv. Jag fuderar på att överraska Andreas med lite mys när han kommer hem. Lite ost och kex, vindruvor och tända ljus. Han kommer visserligen hem vid ett och jag ska upp sju, men va fan.

Det var meningen att jag skulle till Smedjebacken och kolla på SFK-LFK ikväll men jag orkar inte. Har precis städat som en tok och ligger och slappar i soffan. Ska handla lite till ikväll, laga mat och kika lite på jobb. Hösten närmar sig jue!

Hade bra!

Söndag 26/7

Hej! Igår var en toppenkväll! Jag började med att hämta Mathilda hos sig så åkte vi och handla mat och mötte upp Sandra. Sen gick vi hem till my place och lagade fläskfilé, potatisgratäng och en sallad till, gott! Sen gjorde vi oss iordning och gick vidare till Carros killes granne. På trädgårn sen var det faktiskt riktigt kul. Vid fyra kom jag och Mathilda i säng och vi blev sängliggandes till kl ett idag. Det var så skönt att tillåta sig ligga och slöa en hel dag och bara kolla på tv! Sen åt jag choklad till frukost :) Nu har hon åkt hem och jag har precis ätit lite mat och städat lite. Ska snart hoppa in i duschen och sen tänkte jag gå och handla lite.

Andreas ringde nyss från Madrid, de hade precis varit och kollat runt lite på Real Madrids hemmaarena och såg hela laget komma åkande i bilar! Vadå fuskigt!? Det känns ju kul att sitta här hemma då!! Men Andreas är i sitt paradis och det är så kul för honom! :)

Imorgon är det jobb igen. Att helger går så fort! Hade bra!



Ibland är inte mobilkameror de bästa! :)

Vår uppfinning för att få cd-spelaren att fungera (locket åkte upp annars) :)

Wake up alone

Imorse vaknade jag upp alldeles ensam. Andreas åkte till Spanien (Madrid) inatt. Eller flyget gick åtta imorse men vid ett åkte de till Arlanda. De kommer hem på onsdagkväll igen, vilket jag tycker är väldigt väldigt länge.. Haha. Jag är nog världssämst på att vara själv. Jag bokstavligen hatar det. Men jag är så glad att min älskling får uppleva sin dröm! :)

Ikväll ska jag träffa tjejerna och gå ut. Det var så länge sen jag både träffade dem och gick ut. Så det ska bli kul!
Nu ska jag göra mig lite frukost och får se om jag tar mig i kragen och tar mig till gymmet. (tror inte det va).

Torsdag 23/7

Hallå! Ännu en jobbdag. Imorgon har jag jobbat i tre veckor! Tiden går fort! Jag kom in på två kurser jag sökt (kriminologi och juridik) så de har jag tackat ja till så det står väl inte på förns jag sitter i skolbänken igen :)

Nu håller jag på att stirra mig blind på alla London-hotell som finns! Fast vi har hittat två som vi håller på att väljer mellan. Båda väldigt centralt. Sen är det ju att välja flygbolag.. Ryanair är ju det absolut billigaste. Men..

Ikväll är jag och Andreas bjudna på mat hos Jimmy och Johanna så ska vila lite innan det. Hade bra!

Tisdag 21/7

Hej! Är det bara jag som tror att det är höst när jag vaknar på morgonrna? Jag hade på mig min höstjacka imorse och frös ändå som en tok! Nu blåser det storm och man kan nästan tro att det snart blir världens oväder. Men det får inte gå och bli något oväder nu till helgen! För Andreas åker till Spanien natten till lördag i fem dagar så jag blir helt själv :O Då vill jag inte ligga och vara rädd för någon åska eller annat skrämmande på nätterna! :)

Jag och Andreas håller på att kikar runt lite på weekendresor till London. Vi åker förmodligen dit i oktober. Det ser jag verkligen fram emot! Men det finns ju så mycket att välja mellan! Det är ju jättesvårt, sen har jag ingen aning om vart man ska bo.. Några tips? Hur som helst tror jag det kommer bli jättebra :) Vi ska förmodligen försöka gå på en fotbollsmatch och/eller en musikal när vi är där. Det största problemet är att få mig att gå på ett flygplan..

Nu ska jag vila lite innan jag åker till tennishallen och ska träna. Hade bra!

Hemma efter en mysig helg

Hej! Hoppas er helg varit bra. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska göra mig lite sen lunch. I fredags efter jobbet åkte jag till Furudal där familjen har en stuga och tänkte tillbringa helgen där och bara ta det lugnt. När jag kom dit började vi med middag, grillade kött, gott! Sen spelade vi badminton, kastade pil, åkte fyrhjuling och sköt med luftpistol och gevär. Kul! Lördagen trodde vi skulle bli jättefin för morgonen var jättevarm och solig så vi packade badkläderna och åkte ner till sjön. Men så fort vi kom ner till sjön så gick solen i moln och kom inte fram igen. Så det blev en ganska snabb badtur sen åkte vi hem igen och lagade mat, spelade spel och bara myste. Idag åkte jag hem efter frukost. Ville vara hemma och fixa och dona lite innan en ny jobbvecka. Nu sitter André och Andreas och spelar fifa medan jag ska gå och handla lite food.

Hade bra!







Torsdag 16/7

Hej! Hur står det till? Imorgon har jag jobbat två veckor på banken. Det känns lite knepigt för det känns verkligen inte som det. Tiden går riktigt fort. Jag kan fortfarande långt i från allt och det gör mig irriterad, jag vill ju kunna allt. Det värsta jag vet är att fråga om hjälp, särskilt om saker som egentligen är självklara men som än inte fastnat i min hjärna!

Nu ligger jag i soffan och vilar lite, jag har sån grym träningsvärk idag efter träningen/arna igår så jag kan inte annat än njuta av att bara få ligga i soffan med benen på bordet. Men ska snart iväg och kolla på LFK-ÖIS. Kul :) Efter det ska jag och Andreas till Michelle och André och kolla på den femte Harry Potterfilmen. Det kommer nog slinka ner en och annan godisbit då :)

Imorgon åker jag nog förmodligen till Rättvik till vår stuga med familjen. Vädret ska vara hyfsat så då kan det vara skönt att koppla av i en stuga.

Hade bra!

Måndag 13/7

Hej! Hoppas er helg varit bra. Gårdagen på Gröna Lund var jättekul! Det var perfekt väder och lagom med folk, eller det var rätt mycket vid lunchtid och kötiderna till karusellrna blev rätt långa men på förmiddagen och kvällen var det helt lagom. Det var så kul att göra något med familjen, eftersom det inte blir så ofta så blir varje händelse speciell. Sen var Andreas med också vilket också var toppen!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det har varit en slitsam dag då vi kom hem till Ludvika 02,00 inatt så sovtimmarna blev inte så många. Sen var det en lång dag med jättemycket folk! Så nu sitter jag i soffan och vilar benen och huvudet innan jag ska iväg till tennishallen och köra lite step!

Hade bra!

Lördag 11/7

Hej! Nu sitter jag hemma i Säter. Har precis varit nere på stan en sväng och gjort lite ärenden som legat bakom mig länge. Kom hit igårkväll och det var tyvärr en dyster stämning. Mycket tråkiga nyheter som man aldrig vill få. Det är jobbigt men det kommer fixa sig..

Imorgon blir det förmodligen Gröna Lund med familjen. Det ska bli jättekul och det ska i nuläget vara toppenväder imorgon! Det kan vara skönt för alla att göra något annat än att bara vara hemma i sånt här läge. 

Nu ska jag mysa ner i soffan. Vädret ute förvånar mig inte ett dugg, regn och åska..!
 

Onsdag 8/7

Hej! Det börjar ta sig på jobbet.. Det är svårt som sjutton och min hjärna är på högvarv konstant men kul är det! Dagarna går jättefort. När jag slutar har jag nästan inte kollat på klockan en enda gång. Bra tecken :)

Var det någon som såg minnesstunden av Michael Jackson igår? Guu vad tårarna sprutade! När brodern och dottern höll tal där i slutet trodde jag att jag skulle smäll av. Så sorgligt! Det var en riktigt fin minnesstund och mycket bra musik!

Nu ska jag sova för jag var riktigt trött imorse. Godnatt

Första dagen på jobbet!

Hej! Idag var det första dagen på jobbet. Jag har faktiskt gått och längtat efter att få börja jobba och när jag väl var på jobbet imorse så kändes det jättebra! Dagen gick så otroligt fort och jag kände att det funkade riktigt bra. Visst var det mycket och min hjärna gick på högvarv hela dagen men det var kul! Vissa saker känns i nuläget helt omöjligt att jag ska kunna lära mig men det har ju faktiskt bara gått en dag. Jag ska ha Michelle med mig hela den här veckan sen ska jag börja stå själv från nästa vecka. Men jag tog några kunder själv idag :)

Slutade halv sex idag och fick en halvtimme hemma i soffan innan jag åkte till tennishallen för step. Skönt att komma igång med träningen igen efter en vecka semester på Öland. Det kändes bra men nu är jag helt utmattad! Ligger i soffan och har precis kollat på Criminal minds. Jag vill också bli FBI-agent... !!

Nu ska jag hoppa i säng och fortsätta läsa tredje boken i Stieg Larssons triologi. De blir bara bättre och bättre!
Godnatt

söndag 5/7

Hej! Idag var det exakt en månad sen jag tog studenten.. Det känns fortfarande lite konstigt. Men så underbart! Imorgon börjar allvaret, då är det min första dag på jobbet, Handelsbanken, i sju veckor framöver. Jag ser fram emot det, det ska bli kul att lära sig något nytt och det känns bra att få in foten i en helt ny bransch.

Igår var det meningen att jag skulle gå ut med tjejerna men både jag och Andreas var trötta efter en vecka på Öland och hade städat, tvättat och hållt igång hela dagen så vi kände bara för att åka till Säter och ta det lugnt. Vi sov över till idag och har varit där hela dagen idag. Nu ska vi och äta på China town med André och Michelle sen ska jag bums i säng så jag är pigg och allert till imorgon!

Hadebra!

Hemma igen

Hallå! Har ni haft en bra vecka hemma? Vi har haft en toppenvecka på Öland med sol och värme! Stugan vi hyrde privat var hur bra som helst. Den låg centralt i Borgholm och det var gångavstånd till affärer, uteliv och bad. Perfekt! De två första dagarna festade vi och gick ut på strands som var ett riktigt coolt ställe som låg vid hamnen. Stället hade två dansgolv, mellan 5-6 barer, stor uteservering med utsikt över havet och en pool! Det var annat än sketna Trädgårn här i Ludvika ;) Två av dagarna åkte vi lite längre för att sola vid Böda och Köpensvik, det var riktigt fina, kritvita stränder. Böda såg nästan ut som utomlands. Men det var synd att det var algblommning där så man kunde inte bada :/ Fast det störde iof bara Andreas som är en fisk i vattnet, vi andra var badkrukor :)

Ja vi har som sagt haft en toppenvecka men det är skönt att vara hemma. Nu måste jag ladda för sju veckors jobb! Börjar på måndag. Lite nervös :)


Stugan vi bodde i. Helt nybyggd. Jättefint!

Vi fick låna cyklar av paret vi hyrde stugan av. Det var perfekt. På med all packning och moot stranden!

Frukost ute i solen

Vi grillade alla dagar utom en och åt ute. mums!


Det blev stranden varje dag

Vi åkte in till Kalmar en förmiddag. Jag handlade ett par skor, ett par jeansshorts, ett linne och en t-shirt. Kalmar var en fin stad. Gamla fina byggnader med kullerstensgator. Hamnen var jättemysig!

Vi bowlade inne på Harrys en kväll.Vi körde tjejerna mot killarna, bäst resultat på två serier. Och gissa vad, jag och Johanna vann! :) Med tre poängs marginal! Vi spelade om en cider/öl så tack för den! 
 
Jag gjorde min livs bowling ;)

Och var såå glad! Fast jag måste bara berätta att första kastet jag gjorde blev lite utav en pinsamhet. Det var så jäkla halt, nypolerat golv så jag bokstavligen flög ut på banan och drutta i backen och vi höll på att skratta ihjäl oss. :) Men den bjöd jag på!

Inne på stand en dag spelade Erik Hassle. Han var skitbra!

Det var mycket folk!


Vi träffade ett gäng på väg ner på stand. Lagfoto! :)

De där brillorna fanns på varenda en på Öland! Tydling poppis..

Jag avslutar med min söta älskling! <3


RSS 2.0