Back in the game

Hej!
Vilken underbar dag! Jobbet idag gick jättebra, inge krångel och inga knäppa kunder. En lugn och skön dag :) När jag slutade åkte jag hem och dumpade av lite mat och böt om till träningskläder. Jag gick till stan och inhandlade en Ipod på Elgiganten och tog sen en promenad till Odenplan och SATS. När jag gick kom tre polisbilar med blåljusen på i fullfart och jag får gåshud över hela kroppen och kommer på mig själv av att bara stå och stirra! Hur sjuk får man bli? Jag blir så till mig att jag måste säga till mig själv att skärpa mig! En dag då jäklar får ni se mig i uniform, så är det bara.

Nu sitter jag i soffan och försöker förstå mig på Itunes (fast det var lättare än jag trott!) och har precis ätit mat. Det blev stekt lax, grönsallad och tzatsiki med melon till efterrätt! Träningen gick jättebra. Första passen efter jag varit sjuk. Det kändes verkligen att jag varit sjuk men det gick bra ändå. På onsdag ska jag springa Vårruset med jobbet så det var bra att jag känner mig helt frisk nu!

Nattii!

Söndagsmys

Hallå där!

Jag har precis slagit ner rumpan i soffan och sitter och knaprar på cashewnötter och kollar på Bridget Jones dagbok på femman. Min helg hemma i Dalarna har varit toppen! Åkte till Säter i fredags och hade fredagsmys med familjen. På lördagen kollade jag på mina småsyskon Linnéa och Tilde som tävlade i friidrott. De var så duktiga :) Linnéa kom etta på kast med liten boll och trea på 60 meter. Tilde kom trea på 60 meter så de båda fick medalj! :) Efter det åkte vi hem och jag duschade och gjorde mig iordning innan jag tog bilen till Ludvika och Hagge där Sandra hade sin 20-årsmiddag. Det var supertrevligt och kul att träffa alla tjejer! Mot midnatt åkte vi in till stan och vid halv fyra var jag hemma i Säter igen. Mycket bra kväll!

Det blev tyvärr bara fyra timmars sömn inatt :( Men det var ju morsdag så vi gav mamma lite presenter i sängen och sen när mamma och Pål gick ut och sprang städade vi hela lägenheten :) Sen åkte vi till mormor och morfar på kalas. Mormor har ju precis fyllt år och morfar fyller snart år, så passade vi på att fira mors dag också. Jag gav en stor korg med vin, frukt och lite godis till mormor och morfar och en kokbok till mamma :)

Ja det var min trevliga helg :) Nu ska jag fortsätta se filmen sen måste jag hoppa i säng. Ha en bra söndagskväll!

Vi började med att skåla i mormor och morfars fina trädgård med lite jordgubbschampange.

Jag och fina mamma <3

Tilde och Mathilda :)

Samlade vid bordet (fast långt ifrån alla)

Småttingarna fick sig ett eget bord i växthuset.

Linnéa var sugen på smörgåstårta :)

Jonathan



Ännu en sjukdag

Åh ännu en snordag. Kul. Åkte till jobbet som en zoombie och har varit en zoombie hela dagen. Åkte hem igen efter stängning och kommer inte röra mig ur soffan idag heller. Fast borde tvätta.. Har tvättid.. Ska jag tvätta.. Hmm..

Nu ska jag göra mig något att äta och göra det ännu mer bekvämt i soffan!
Hejhej!

Sjuuuk

Hej!

Kryssningen i helgen var jättebra! Vi har ätit gott (och alldeles för mycket!!), dansat, badat, bastat, spelat minigolf och bara haft trevligt! Men jag blev tyvärr sjuk under resans gång också! Blä! Igår när vi kom hem låg jag däckad precis hela dagen och imorse när jag vaknade trodde jag att mitt huvud blivit tio gånger så stort och jag mådde så sjukt illa. Skakade och hade ont i hela kroppen. Jäkla skit. Men jag tvingade mig till jobbet och tvingade mig att vara kvar tills vi stängde kl 15. Sen åkte jag hem och däckade igen i soffan. Har legat hela dagen och bara sovit. Såå tråkigt! Jag har inte råd att vara hemma från jobbet heller, inte nu när jag måste spara gärnet till resan. Så det är bara att hålla ut!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se Top Model!

Har legat hela dagen i soffan och nässpray, panodil och snorpapper har varit mina bästa vänner! Har inte haft någon matlust över huvud taget men fruktsallad har jag fått i mig! Det går alltid ner :)

Släktkryssning

Hej! Nu har jag precis tagit helg. Såå skönt! Jag har som vanligt drömt mig bort till Asien hela dagen :) Lääängtar!! (Läste för övrigt idag på aftonbladet att flygbolaget vi ska flyga med blev i år utsedd till världens tredje bästa flygbolag!! så Emelie, vi kan vara lugna :P )

Nu ska jag packa väskan och ta tunnelbanan till Slussen. Där ska jag möta upp släkten så ska vi på en helgskryssning, det är mormors 60-årspresent. (Hon fyller 60 år idag, grattiiiis! :). Det ska bli riktigt kul. Gott med god mat och frukost i två dagar :)

Ha en bra helg! Hejsvejs!


Asien here we come!

Ahh! Jag är såå glad! Nu är resan bokad och klar. Den sista september sätter jag och Emelie kurs mot Bangkok för att resa runt i Sydostasien i tre månader! Det kommer bli helt galet, helt underbart och helt.. helt.. helt otroligt! Jag längtar som en tok tills september. Nu är det bara att jobba gärnet en månad till, sen går jag på semester i tre veckor sen är det 1,5 månads jobb innan jag går av min tjänst och är ledig (eller jobbar någon vecka till) innan det är resdags! Ahhhhhhhhhhhh!

Vi har inga direkta planer på resan mer än att vi vill besöka Thailand, Malaysia, Indonesien och kanske Filippinerna om tiden räcker till. Dyka, surfa, njuta av värme och sol, bada, äventyra, parta, träffa massa människor, äta gott och bara leva livet i tre (!) månader. De nästan värsta månaderna på hela året, oktober, november och december. Vi kommer lagom hem till jul (21 december). Ahhhhhh!




Picknick i Vasaparken

Jag har blivit kär. Helt tokkär. I Simon i Anna söker assistent. Så vacker och så härlig! Helt underbar! :)

Idag efter jobbet gick jag och Johanna till Vasaparken och slog ut en filt och åt godis. Mysigt! Det var lite kallt (solen hann gå ner) men ändå helt underbart! Det är så skönt att slippa klä på sig lager av kläder, jag älskar att ha sommarkläder och vara ute. Stockholm har blivit en helt annan stad än när jag flyttade hit i vintras. Staden har tredubblats med människor :)

Nu ska jag se Grey's. Sen sova. Långdag på jobbet imorgon, uh! Hejhej!

Mot kvällningen blev det lite kyligt så vi lindade in oss i filten :)

Vi hittade en studsmatta i parken. Johanna tyckte det var kul att hoppa :)


Jag älskar Stockholm!

Gud vad jag älskar Stockholm! Nu när sommaren verkligen har kommit (okej, det känns som det i alla fall, värmen är säkert snart borta!) och man ser alla vinterdystra människor blivit glada och gå runt i sommarkläder blir man bara så lycklig! Innan min träning idag gick jag till Vasaparken som ligger två minuter bort från mig och satte mig på en bänk i solen och läste. Det var helt underbart! Parken var proppfull, jag menar verkligen proppfull! Det var ungdomar som spelade fotboll, barn som lekte i parken, massor av kompisgäng som satt på filtar i gräset och kära par som gick hand i hand och åt glass! Sen när jag gick hem från träningen vid nio tiden var alla uteserveringar på min gata proppfulla och det kryllade av folk på gatorna. I love that!


<3

Min långhelg!

Hej! Jag har haft en underbar långledighet. Slutade 13.00 i onsdags och tog tåget direkt till Säter och kom hem igårkväll. I onsdags träffade jag mormor och bara tog det lugnt med familjen. I torsdags jobbade jag på Påls jobb, målade som en tok i köket i hans nya lokal. Det spöregnade ju hela dagen så vi mös i soffan med lite fruktsallad på eftermiddagen. Fredagen åkte jag till Ludvika och träffade Selina, vi fikade i timmar som vanligt :) Sen kom Emelie och Emma och gjorde oss sällskap, sen köpte vi hem mat till Emma och gick en sväng till Lobbybaren/Underbar. I lördags var det ju sånt underbart väder! Jag och mamma satt ute och solade hela dagen sen gick vi ut och sprang. Jag kunde springa i shorts och linne och svettades ihjäl ändå! Det är sommar! Idag har det också varit riktigt härligt väder, eller är, men idag var det tillbaka till verkligheten och åter till jobbet. Kom precis hem men ska snart iväg på träning, combat och pump! :)

Nu ska jag sätta på mig träningskläderna och gå ut i solen en sväng innan träningen börjar. Hejhej!


Emelie, Selina och Anna hos Emma. Var dock bara Emelie som ställde upp på kort :)

Selina och jag gosar :D

Jag och Jonathan bakade kladdmuffins :)

Resultatet blev toppen :D

Hemma i Säter

Hej på er!

Vilken helt underbar jobbvecka! Kom från jobbet 13.45 idag, åkte hem packade väskan och tog mig in till centralen. Gick in på pocketshop för jag hade bara ett fåtal sidor kvar i min senaste bok "Flyga drake" (jättebra!) så jag var tvungen att ha en ny. Och fast jag såg tiden ticka iväg kunde jag inte välja bok, jag läste på tusen baksidor men hittade ingen jag tyckte verkade bra. Tillslut hittade jag en som verkade hyfsad "På grund av Leon" hette den. Jag betalade, märkte att mitt tåg snart skulle gå (!) och gick snabbt därifrån. Men hjärnan var tydligen kvar. Var sjutton är min handväska!? Panik panik, tåget går om 5 minuter... Letade ihjäl mig, men såg sen att den stod i ett hörn i Pocketshopen. Härligt Johanna. Nu fick jag springa till tåget. Ganska typiskt mig.

Mormor hämtade upp mig på stationen i Säter så följde jag med henne och åt lite smörgåsar och drack kaffe :) Sen kom Pål, Linnéa och Jonathan som hade varit på terränglöpning och hämtade mig. Imorgon ska jag jobba på Påls jobb hela dagen.

Nu ska jag hoppa i säng. Har ju haft en sån tuff jobbvecka :P

Hade bra! Nattinatt!

Lady Gaga!

Hej!

Nu har tjejerna precis satt sig i bilen och är på väg hem mot Dalarna igen. Vi har haft en superkul helg! Igår när de kom myste vi i sängen innan vi beställde hem pizza (världens största pizzor från Birkastans pizzeria!) och glufsade i oss. Sen började vi göra oss iordning, fem tjejer i min lilla lilla etta på 23 kvadrat med en spegel.. Men det gick bra :) Vi tog sen tunnelbanan till globen och ställde oss i den millånga kön in. Men kön gick väldigt fort och vi träffade två jättehärliga tjejer från Jönköping i kön som vi sen satte oss i baren med innan konserten skulle börja.

Jag säger bara en sak. Lady Gaga var grym! Så himla cool! Hon är så häfitg och duktig! Det var verkligen så himla kul att se henne live! Hon gjorde en sån show av alla låtar och det var så kul att se alla klädombyten. Hon sjöng live också vilket gör det hela mycket bättre!

Efter konserten åkte vi vidare och dansade till allas fötter tog livet av oss. Då gick vi till mitt kära 7-11 tvärs över gatan och handlade med oss godis och bullar hem. Så satte vi oss i soffan och åt det som var kvar av pizzan och massa godsaker. Det bästa med att komma hem efter en lång utekväll! :)

Idag har vi slappat hela dagen, tog en liten promenad till Kungsholmen och åt på McDonalds bara. Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska säcka ihop totalt och bara se på tv och äta godheter hela eftermiddagen/kvällen eller om jag ska träna. Johanna frågade om jag skulle med ut ikväll på Cafét också men jag känner inte riktigt för det. Jag tippar på att det blir soffan resten av dagen, eller kanske sängen!


Såå cool! Jag har tyvärr inte så bra kamera så alla bilder på konserten blev apdåliga! Så jag tar en vacker bild från google istället :)

Innan vi ställde oss i den långa kön i spöregnet var det kisspaus!

Emma från Jönköping (som för övrigt har tackat nej till Joel Kinnamans förfrågan om hennes mobilnummer!!!!!) och Carro.

Jag har som vanligt svårt att hålla mig från ett gapskratt! Terese och hmmm, kommer inte ihåg vad hon hette men en jättegullig tjej från Jönköping.

Skålade för en toppenkväll!

Love is in the air!

Sicken mysdag idag!

Jag städade så vackert innan tjejerna kom igår, så här blev det att se ut två minuter efter de klev innan för dörren. Och värre blev det..! :D


6 maj 2010

Hej!

Idag när jag satt på pendeltåget på väg hem från jobbet la jag märke till vad grönt det börjar bli ute! Träden började få löv och gräset bli riktigt grönt. När hände det? Igår? Förra veckan? Jag vet inte. Jag la i alla fall märke till det för första gången i år idag och det var härligt!

Det var långdag idag på jobbet, det var riktigt lugnt så tiden gick ganska segt. Men som vanligt är man supernegativ innan jobbdagen börjat och tror att det ska bli den längsta dagen i världen men det går alltid fortare än vad man tror :)

Nu har jag ätit lite färska jordgubbar och flingor (precis som igår, det var ju så gott!). Ska snart kolla på Criminal minds, världens bästa program. (Okej jag har typ 10 program som är världens bästa program, men ändå!).

Imorgon är det fredag! Underbart! Min kollega informerade mig idag att vi stänger 13.00 på onsdag. Det hade jag inte tänkt på. Så nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag och halva onsdag sen är jag ledig till måndag! Weey!


Nu är allt som vanligt igen

Jag och min kollega på jobbet pratade för någon dag sedan att vi var så besvikna på Grey's Anatomy! Förut var onsdagskvällarna min grinkväll till slutet i Grey's men de senaste veckorna har jag inte fällt en tår! Vilket är väldigt märkligt, jag är ju nämnligen världens känsligaste!

Men idag blev allt som vanligt igen, det kom tårar! Många tårar. Det var sorgligt. Väldigt sorgligt. Phuhu!

Ja nu vet ni det.. :)



Nu har jag hämtat tvätten och lagt mig i sängen. Sovmorgon till 07.20 imorgon! Tjoho!
Godnatt!

Curling

Hej på er!

Hoppas allt är bra! Jag har precis proppat i mig massor av flingor med jordgubbar och jättegott nybakt bröd med messmör. Mums! Jag håller på att tvättar och kollar på Anna Anka söker assistent samtidigt. Jag hade egentligen tvättid igår men när jag kom upp hade någon tagit min tid! Jag blev så sjukt irriterad! Men tur att jag fick tid idag i alla fall.

Idag har vi kört curling med jobbet. Det var riktigt kul! Väldigt speciellt. Kul att man har testat på det och kan reglerna nu, har alltid tyckt det sett så knäppt ut på tv :)

I helgen kommer mina bästa tjejer och vi ska gå på konsert! Weey! Lady Gaga för hela slanten :D

Nu ska jag slänga in tvätten i torktummlaren, annars har jag inga sängkläder när jag ska sova :)

Hade bra!

Härlig morgon

Godmorgon!

Vilken härlig morgon det är! Jag och mamma vaknade upp ungefär samtidigt vid kvart över sju imorse. Det är så härligt att vara morgonpigg! Vi gick till tvättstugan och slängde i en liten liten del av den tonvisa tvätthögen. Nu ska vi springa (eller mamma och Elin ska cykla och jag springa) runt Lerviken. Solen skiner, himlen är blå och det är redan riktigt varmt ute, perfekt! Sen efter det ska vi ut i skogen på en långpromenad med vår hund Electra. Mitt tåg går inte hem förens vid sextiden ikväll så det är skönt.

Nu ska vi ut. Hejsvejs!


Jag och Linnéa förra våren :)

Maj!

Hej! Då var vi inne i maj. Vad tiden går fort. Det är bra. Jag har haft en väldigt trevlig dag. Började dagen med en löparvända på femtio minuter innan vi åt en riktigt god frukost med fruktsallad och gröt. Sen åkte jag, mamma, Krille, Elin och Tilde till Kupolen och shoppade. Jag fick med mig två linnen, en tröja och en foundation hem. Toppen! Sen åkte jag hem till mormor och morfar och hälsade på. Carro hämtade mig där så åkte vi till Dalarasten och åt middag. Det var jättekul att träffa Carro igen. Vi har så många härliga barndomsminnen att dela. Så kul att prata om dem, vi hittade på en hel del bus! :)

Nu ska jag fortsätta att mysa i soffan med godis och film!





RSS 2.0