Köpa ny mobil?

Jag har blivit kär. Kärlek vid första ögonkastet. När Terese kom med sin nya mobil! Den var så snygg! Jag måste också ha en sån :) Hanna hade visst också köpt en sån men what a hell? :) Jag kan inte rå för det, jag måste ha en sån. Så jag beställer nog den idag, måste tänka lite till, det är ju ganska mycket pengar. Men jag har ju behövt en ny mobil länge nu. Så jag ska nog slå till! (sorry tessan o hanna)


Nu har jag setat och pluggat mikrobiologi i nästan 1,5 timme! Nu orkar jag inge mer. Ska och jobba om 3 timmar så ska äta lite mat och kolla på några vänneravsnitt :)

Föresten, snön ligger kvar! Men nog inte länge till, det är ju världens tösnö! Så det är ju plusgrader..

Snötäcke

Jag fick en chock när jag drog upp rullgardingerna imorse! Det var vitt på backen igår när jag la mig men hallå? Nu är det ju flera decimeter! Jag ser inte ens min cykel för den är helt täckt :) Men jag har väntat på snön! Det blir inte lika mörkt och dystert ute, kanske inte blir så läskigt att jobba kväll ändå! Hoppas den stannar kvar bara, fast det gör ju aldrig första snön..

(Hu, jag är fortfarande stött av filmen jag såg igår! Hade fn svårt att sova. Se den!)

Jag har kommit på att jag är fn helt otrolig! Jag slog upp ögonen kl 07,50 och kände mig skittrött, men jag tvingar mig själv att inte somna om. Jag får den där panikkänslan att jag ska somna om och vakna flera timmar senare. Jag kan inte sova länge och låta "hela" dagen gå! Särskilt inte när jag börjar jobba 15,30. Jag måste upp och göra något! Men det kan ju vara bra iof! Men ändå! 

Hade så bra med pulsandet i snön idag! Pusshej  

"Klass"

Gymmet idag var väl ingen höjadare, med världens träningsvärk i låren så gick jag på löparbandet istället för att springa. Det gick inte att springa, var helt stum i benen. Behöver nog vila lite. Så skippar nog träning imorgon, ska ju ändå jobba.

När Andreas kom hem från jobbet så åkte vi och Jonas till Elgiganten och Rusta. Jag kollade lite på mobiler (min skrutt har gjort sitt inom kort). Sen åkte vi och bowlade. Jag var faktiskt kung! :) Gjorde några strikes! Jag som aldrig gör det! Ville väl impa på grabbarna :P Andreas vann, men jag kom tvåa iaf!

Till kvällen har jag bara tagit det lugnt och ätit god mat och sett på tv. Måste säga att jag sett den mest hemska filmen någonsing ikväll! Klass heter den. Den har berört mig så otroligt mycket. Jag har gråtit och jag har hatat! Den är baserad på en sann historia vilket bekymrar mig mest. Att det faktiskt händer sånna här saker!? Ni måste bara se filmen, det är helt sjukt! Jag kommer definitivt inte kunna sova nu. Jag är helt stött!


Torsdag

God morgon! Hoppas ni vaknade piggare än vad jag gjorde! Jag har sådan otrolig träningsvärk! Och trött! Och ser inte fram emot min hemska jobbhelg! Skitjobbigt ska det bli! Jaja jag har hela dagen idag på mig att leva :) Ska snart iväg och träna sen tänkte jag kanske bubbla lite, eller iallafall basta.

Shoppingen igår blev inte så där värst lyckad! Varken jag, Hanna eller Isabel var på humör och jag hade iof inga pengar att handla för men det brukar kunna gå ändå! Men bilen blev lagad iallafall. Av världens bästa Pål. Han lagade den, kom med bilen till Ludvika och hade tankat fulltank! Kan man bli snällare? Thanks!

Jag handlade en tröjan på JC (rea) 149 kr. Rimligt :)                    
De här två ljustakarna fann jag på Lagerhouse


Shit det kommer nog snö snart! Det är så jäklans kallt ute! Det snöade lite igår, men det försvann ju så fort det nuddade backen. Jag vill pulsa i snö!!

God morgon

Sovit gott? Jag har sovit som en Gud :) Somnade på två sekunder igår. Vaknade även innan klockan ringde idag, det tycker jag om :)

Har nyss ätit min goda äggfrukost och ska snart cykla till gymmet. Sen ska jag och Hanna till Borlänge. Jag har lovat mig själv att inte handla något! För jag har verkligen inga pengar. Men får se hur det går med det :)

Ha en bra dag! Pusshej

God natt!

Andra dagen på lovet har varit helt okej. Jag har gymmat, träffat Isabel och varit på styrelsemöte med fotbollen. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Har satt klockan på 07,45 imorgon för ska träffa Selina på gymmet kl 9. Andreas ligger brevid och tycker att jag ska skriva om honom :) Han tycker han är med för lite i min blogg! Ska väl försöka gottgöra dig älskling :) 

Godnatt o pusshej


Film med Isabel

Gymmet idag gick riktigt bra. Det var skönt och det gick lätt. Sprang 1 timme och gick 10 minuter som avslutning. Skönt att ha träningen avklarad på morgonen. Även skönt att duscha och basta där! Så är man klar när man kommer hem.

Isabel var här idag. Vi kollade på film (I could never be your woman) vilken var en ganska dålig film :) Tekniska som vi var, var vi tvunga att se filmen på datorn eftersom vi inte kunde koppla datorn till tvn!


Jag ska på fotbollsmöte nu kl 18,00. Hadebra pusshej

Tisdag

Andra dagen på lovet. Vaknade en timme senare än igår, det vill säga 09,00! Nästan rekord :) Har hunnit med att äta en smootie och ja.. inge mer :) Ska snart möta Selina på gymmet. Jag ska bara springa för det vart det inget av igår. Sen kommer Isabel till mig! Det var länge sen hon var här så det ska bli trevligt :)

Ikväll är det möte med fotbollen, äntligen! Och intressant! Min syster ska även sova här inatt. Om allt går som planerat.
Nu ska jag klä på mig och göra mina morgonsysslor! Pusshej

Lugn dag

Min dag idag har väl inte varit den bästa. Mycket som gått snett men den har också varit lugn och skön. Köpte ett svart sidenband på Hemas, när jag testade klänningen och det när jag kom hem vart det inte alls bra. Så ska lämna tillbaka klänningen i veckan, den var för stor idag, måste varit svälld i provhytten :) 

Var på möte idag på Engel, ska vara med i någon diskutionsgrupp inom skolan som ska ha en egen spalt i NLT (Ludvika tidning). Efter det fikade jag med Andreas och Jonas, sen tänkte vi bowla, men som vanligt när jag och Andreas ska bowla så finns det inga tider. Så vi gymmade istället och bubblade efteråt, mysigt :)

Nu ser jag på cityakuten och ska snart lägga mig i sängen och se en film.
Godnatt & pusshej


Måndag

God dag! (God morgon för vissa!) Jag har varit vaken sen 08,00. Var så skönt att vakna av sig själv och veta att man är ledig! Jag har nu i princip städat hela lägenheten, ätit frukost och duschat. Ah vad jag älskar att vara ledig! Jag ska snart traska ner till Hemas (tror det stavas så) och köpa två krokar till gardinerna i vardagsrummet och ett svart sidenband. Sen ska jag nog ta en promenad ner till stan. Behöver nya skor!!

Ha en bra dag! Pusshej

Söndag

När jag vaknade imorse var jag såå trött! Det var mörkt, kallt och dystert ute. Det kändes som jag var den enda i hela världen som skulle gå upp kl 07,00 på en söndag. Jobbade från 8-15,30, men gissa vad!? Ärthuvudet Johanna Larsen visste väl inte om att det var inatt man skulle ställa om klokan! Så när jag kom till jobbet var kl 06,45!! Jag hade väl klivit upp 06,00 och fattade inte förens en jobbarkompis skrattade åt mig (hon visste att jag skulle börja 08,00 och undrade lite försiktigt varför jag kom instampande innan 7!) Aja morgonpigg som jag brukar vara så var det väl inte en världskatastrof. Har ju lov nu så får sova hela veckan :) Men blir jobb sen fredag, lördag och söndag.

Var nyss på jysk och kollade om det fanns någon tvbänk till våran tv i sovrummet, men nejdå! Fanns ingen bra, och alla som verkade hyfsade var så dyra. Så får åka till borlänge någon dag och kolla. Ska ju ändå lämna in bilen på verkstaden.
Kvällen kommer väl bestå av fotboll, fotboll och fotboll. Söndagar är ju Andreas fotbollsdagar! Det är Champions Leauge, hans kära Real Madrid, andra lag i La liga och mycket mycket mer. Tur för han att jag är fotbollsintresserad :)

Har även handlat mat idag. För 700! Uh vad dyrt, så mycket pengar för sånt som ska ätas upp :P

Ha en trevlig söndagskväll! Pusshej


Min lördag

Fotbollen idag var riktigt kul! Var så härligt att få spela fotboll igen. Synd så jobbar jag nästa lördag då träningarna börjar :/ Efter fotbollen åkte jag och Andreas hem och tog oss en tupplur i soffan :) (för fotbollen var riktigt jobbigt!). Sen kom han föräldrar hem till oss, de hade varit på IKEA och handlat oss en sängram. Snällt!

Vi har även varit och kollat på innebandy och ätit på China Town. Jag åt grillkorv med pommes och friterad banan med glass! :)

Ha en trevlig lördagkväll! Pusshej

 
Nu fattas det bara att byta tapeter så blir vårt sovrum perfekt!

Älsklingen på China

Jag på China

Lördag

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit alldeles utmärkt :) Alltid skönt att lägga sig när man vet att man har något roligt att se fram mot dagen efter, för idag ska vi spela inomhusfotboll! Var hur längesen som helst. Ska bli riktigt kul :) Annars har jag inga planer för dagen. Skönt att bara vara ledig. Imorgon ska jag ju jobba, så ingen utgång för mig idag. Tyvärr, för det var länge sen nu. Men då sparar jag pengar istället för att slösa :)

Nu ska jag leta reda på mina inhomhusfotbollsskor. De ligger säkert på vinden med 1dm damm på :)
Ha en bra lördag! Pusshej

Shopping

Hemma från shoppingturen i Borlänge. Blev inte så värst mycket handlat, men en del.. Bilen blev även kollad, ljuddämparna var helt trasiga, så måste byta dem. Var mys på kupolen, åt dagens lunch på matpalatset, oxfilé med strips och beasås! Smaskens. Träffade även Carro! Var länge sen, trevligt :) Fick en körkorts/inflyttnings/födelsedagspresent, vilket säger hur längesen det var vi sågs!  

Det jag shoppade:

Köpte en jättesöt klänning på Vero Moda!

Tänkte ha denna klänning på mig på kryssningen! Även ett alternativ till nyår!

Ett vanligt basplagg! Har varit många mornar då jag saknat en svart polotröja!

ett smalt skärp som jag också saknat, sen en svart scarf/sjal (vad vet jag) :)

köpte ett par ursöta hörlurar på Åhléns!

köpte även min första julklapp :) till mina småsyskon

Här är andreas som sitter inne och väljer inomhusfotbollsskor! De var skitsnygga de han köpte! :)


Jah, nu ska jag gå och mysa lite med Andreas! Ha en trevlig kväll! Pusshej

Fredag

Äntligen fredag och lov! Jag vaknade med huvudvärk idag så jag gick inte till skolan. Men tror inte jag missade något viktigt. Jag och Andreas ska iallafall åka till Borlänge och handla lite sen kolla vad det är för fel på bilen hos Pål. Den låter som en moppe typ :) Men tror det är stötdämparna.

De ringde från jobbet nu, så ska jobba på söndag! Skönt :) Fick även lönebeskedet idag vilket var positivt överraskande! :)

Nu ska jag äta lite frulle sen göra mig iordning för Borlänge!
Ha en bra dag! Pusshej

Gymmet

På gymmet idag var det lugnt och skönt. Kanske för att det blev så sent idag.. Brukar vara där vid 17,00 men kom inte iväg förens 19,00. Det gick väldigt bra idag! Sprang 50 minuter och körde lite styrka efteråt. Så nu är jag starke Adolf! :)

Lagar min favoritmat makaroner, bacon och ägg. Mumsfillibabba! Kommer kittlas dödsskönt i kistan! :)

Ha en trevlig kväll! För det ska jag ha! Bara med min underbara älskling!
Pusshej



Hemma igen och efterlängtat lov!

Det var obeskrivligt skönt att sova hemma inatt. Att bara vara för ett tag. Att inte tänka på att man måste städa, laga mat, diska osv. Bara umgås med familjen! Däremot tillbringade jag väldigt mycket tid åt att träna till NPt idag. Och gissa vad!? Det gick bra :) Jag fick inte dom där 10 blackoutsen, jag blev inte röd i ansiktet (tror jag) och jag stammade inte så förfärligt! Jag är väldigt stolt. Nu är det iaf över och det är ruggigt skönt.

När jag hade sminkat mig imorse och gick för att väcka Andreas så såg jag det söstaste någonsin -->
Jonathan hade lagt sig på Andreas och somnat :) Sötnosar!

Nu ska vi fara till gymmet sen ska jag hem till Kristin en sväng! Hade så bra!
Pusshej

Säter

Skolan idag var helt okej! Hade bara matte och idrott. Fick tyvärr inte tillbaka matteprovet, men dock sa hon att alla hade fått minst G! Puh! På idrotten spelade vi vollyboll! Det var jättekul. Fast var inte så speciellt bra då men kul ändå :)

Nu är jag i kära Säter, har nyss ätit. Maten stod på bordet utan att jag hade lagat den! Vilken känsla att äta färdiglagad mat! Haha. Har även busat lite med mina kära syskon. De är så gulliga <3 Jag och Andreas ska snart bada sen ska jag och mamma gå genom mitt tal. För imorgon gäller det! Hjälp mig! Jag kommer antagligen stamma, bli röd i ansiktet, krympa till en lite boll och få 10 blackouts! Men va sjutton. Efter 5 minuter är det över. Och det dröjer lääänge tills det blir muntligt igen, förhoppningsvis!

Nu står Tilde, 7 och Linnéa, 5 och stampar för dom vill spela på datorn, så självklart ska de få det! För jag är världens bästa storasyster ;)

Hörs imorgon, om jag överlever talet!
Pusshej

Tisdag

Har varit ute i skogen idag med skolan, och då menar jag skogen! Vi åkte rakt ut i skogen, säkert en timme, endast för att titta på nedbränd skog! Ganska intressant, men Kent & Bertil har ju en tendens att överdriva på snacket en hel del! Så 15,00 slog jag mig ner i soffan och skulle pusta ut! Men jag insåg att jag inte kunde.. För jag fick panik panik över talet på torsdag så jag började genast öva på det hundra gånger. Sen drog Andreas med mig till gymmet (fast jag inte alls var sugen) och nu efter den godaste köttfärsåsen jag ätit sitter jag här och ska  försöka slappna av. Good luck!

Imorgon har vi matte! Hoppas vi får tillbaka matteprovet! Eller hoppas jag det?! Gick nog skit. Men skönt att kunna släppa det. Snart är det lov, snart är det lov, snart är det lov!

Efter skolan imorgon ska vi åka till Säter, hem till kära Säter. Var så länge sedan nu. Så länge sen jag träffade mamma och dom. Ska bli så otroligt skönt. Ska även få lite tips av mamma med mitt tal. Vilket jag säkert inte kommer kunna ta åt mig (för jag är ju ett nervrak och säger och gör inte mer än jag måste). Hur som helst ska jag njuta av varje sekund hemma. Saknar dom! ♥

Nu ska jag återigen träna på mitt tal hundra gånger och se om jag kommer något närmare mitt mål --> att kunna prata igenom hela talet utan att få en blackout eller stamma eller glömma av allt totalt!
Pusshej


Bakdag


Var i skolan 1,5h idag (frivilligt) sen åkte jag hem och bakade bullar och pluggade! Bullarna vart riktigt smaskens! Så här såg det ut när jag började baka... 

och så här när bullarna hade kommit in i ugnen...

och resultatet av min vilda bakning blev....

väldigt bra! :)

Jag har övat på mitt tal idag hundra gånger känns det som, men jag kan det fortfarande inte. På torsdag måste det vara perfekt! Så jag ska bli världens bästa talare på 3 dagar!

Imorgon ska vi åka till Burån med klassen och kolla på biologisk mångfald och nerbränd skog, weey vad kul! (not) Så måste göra klart min lunch till imorgon. Vilket nog bara blir mackor med äggsmör och lite sallad. Nu så här i slutet på månaden ekar det i plomboken..

Ha en trevlig kväll! Pusshej


Ny vecka

Har ni sovit gott? Det har jag :) Vaknade nyss av ett sms från Johanna. Så det var lika bra att jag vaknade och klev upp :) Egentligen behöver jag inte gå till skolan idag. Men duktiga jag ska göra det i alla fall! Men tog mig en sovmorgon.

Min helg var sisådär. Fredagen var toppen så den väger tugnt, men lördagen och söndagen var till och från en katastrof. Så vi kan säga 50/50. Men nu är det måndag, ny vecka och nya tag! :)

One tree hill avsnitt 6 kom ut igår!! YES! Konstigt nog har jag inte sett det än.. Men ska se det när jag tar ett avbrott i pluggandet idag hade jag tänkt :)

Nu ska jag göra lite frukost och kolla ut vad det är för väder, om jag ska ta bilen eller cykeln :P
Ha en bra dag! Pusshej


Besviken!

Nu är jag riktigt ledsen och besviken! Var och handlade på willys idag och såg en ny i kassan!! De har anställt nytt folk nu, och jag fick inte ens komma på intervju.. Jag som hoppades så mycket! Det lät liksom så bra på henne. Jag ringde genast en som jobbar där som har gett varma lovord om mig till chefen, men hon trodde att de ville ha in folk som inte går i skolan, de behövde sånna som kan jobba vardagar också.. Typiskt! :/ Jaja nu vet jag iaf så nu behöver jag inte gå och vänta på att de ska ringa..

Jag vill till Thailand nu! Bokade den 20 Februari så ja det var ett tag sen! Vill inte vänta längre, ge mig Thailand nu! Kommer bli två underbara veckor med världens bästa!

Khao Lak - La flora resort & spa den 3 Januari 2009


Söndag förmiddag

Nu har jag gymmat, sprang 1 mil idag igen, vad jag är duktig :) Sen gick jag och Andreas till Fontana och åt en räksallad! Mums! Träffade Mathilda och Lollo på vägen hem, dom var ute på en promenad, sen vinkade Isabel in oss på Donken så satt vi med henne på hennes rast :) Jag längtar verkligen inte tillbaka dit!! Eller jag saknar arbetskamraterna och att ha ett jobb att gå till.. Går nu bara och väntar på att Willys ska ringa, om dom ringer....

Nu ska jag kasta mig i soffan och tillbringa lite tid med min älskling!
Pusshej

Godmorgon

Jah, då var det söndag igen! Jag hatar söndagar, fast ibland kan dom vara toppen när man får saker gjorda. Jag har sovit riktigt gott inatt, jag somnade till arkiv-x filmen så ska se klart den idag.

Jag är shoppingsugen!! Jag har hittat massor av plagg på Gina jag vill ha, sen behöver jag skor! Massa skor! Och säkert mycket mycket mer :)

Nu ska jag äta upp fruktsalladen som blev över igår och sedan ta mig till gymmet och springa lite!
Ha en bra dag! Pusshej

Fruktsallad

Jag kvalificerar den här lördagen till en av dom tråkigaste och långsammaste i världshistorien! Efter jag kom hem från gymmet så tappade jag lusten totalt, jag var ensam, tänkte på mamma och hade huvudvärk!

Men nu känns det lite bättre iaf! För jag har gjort fruktsallad :) 

Fruktsalladen innehåller: jordgubbar, kiwi, äpple, banan, mandarin och apelsin. Mums!

Jag har köpt en paprikablomma! :) Skithäftig!

Nu ska jag se klart på derbyt Atletico Madrid - Real Madrid och sen smaska i mig fruktsalladen :)
Pusshej


Hemma igen

Hemma igen från gymmet. Det gick bra och det var så lugnt och skönt. Det är det alltid på helger, det är väl inte många själar som går till gymmet en helg. Men jag tycker det är skönt :) Jag sprang 1h och kom 1mil. Inte världsfart men :) Såg på äntligen hemma medan jag sprang, vad fint dom gör! Kom till mig tack!

Nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på en film. 21 kanske, började se den i veckan men såg aldrig klart den. Den var bra, jag skulle gärna vilja ha hans hjärna! :)

Var ju meningen att jag skulle hem idag men mamma är inne på lassarettet igen.. Jag tycker inte om doktorer, jag litar inte på dem. Nu har hon åkt in och ut 4 gånger!! Vill bara att hon ska bli frisk. <3


Pusshej

Lördag och gott humör

Vaknade upp hos Mathilda idag! Kl 8! De andra är sjusovare och vaknade inte förens 10.. Hu hela morgonen borta..! Men igår var det så mysigt så mysigt! Vi låg och prata in på småtrimmarna, vid 3 :)

Idag ska jag träna och bara ta det lugnt, se film och gotta mig! Jag går också och väntar på att nästa avsnitt av one tree hill ska komma ut! Jag längtar ihjäl mig snart. Var två veckor sedan avsnitt 5 kom ut nu.

Jag måste även tacka http://emeliechristianthilde.blogg.se för min fina blogg :)

Hejdå läsare och Hej gymmet!

Trevlig kväll!

Nu börjar kvällen gå mot sitt slut. Har varit en jättemysig kväll med tjejerna. Fast mycket onyttigheter som magen inte riktigt accepterade känner jag nu! Alice var absolut bäst i kvällens idol!! Och rätt att Yasmina åkte ut!!

Vi som ska på kryssningen har kommit på att vi ska ha med oss en "to-dolista" som är poängsatt med massa pinsamma grejer med oss. Det kommer bli så fruktansvärt roligt :) Får se vilken som vågar ta det längsta klivet...

Idag när jag kom hem från skolan hade älsklingen fixat det såå fint hemma! Han hade diskat, bäddat, dammsugit och plockat undan massa skräp! Det var perfekt timing när jag kom hem från en låång dag i skolan med huvudvärk. Älskar dig!

Nu ska jag lägga mig på min madrass på golvet hos Mathilda! Godnatt och sov gott! Pusshej

Hej Johannas Alla Läsare

Emelie här!
Har hjälpt Johanna med bloggen..
Hoppas du vart nöjd?
Om de är nått du inte gillar hojta till... :)

Thooohooo ...


Helg!

Det var längesen det var så här skönt med helg! Inge jobb och inget att plugga (förutom svenska tal). Jag ska njuta av varenda sekund av helgen.

Inatt så ska jag sova hos Mathilda. Tycker inte om att sova själv i hemma! Så blir myspys, Sandra skulle också sova över! Vi som inte har våra pojkvänner hemma :)

Nu ska jag duscha och göra mig mysklädd sen cykla och möta upp Hanna. Ha en bra fredag! Pusshej

(Måste lägga upp lite bilder så Emelie kan göra min blogg fin=))


Avklarat!

Nu äntligen så är matteprovet avklarat! Förhoppningsvis, om man inte behöver göra om, men det ska jag inte behöva göra tycker jag.. Gick hyfsat bra, var MVG-frågorna som var riktiga nagelbitare men resten kändes bra.

Nu när resten av klassen har Geografi vilket jag redan hade i 1:an så sitter jag här som vanligt mellan 10,15-11,45 en fredag. Till skillnad från igår så kan man idag titta ut och njuta av höstvädret. Det ser inbjudande ut att gå en promenad! Men inte har jag tid för det, har det muntliga på kriget efter lunch så måste väl kika igenom det..

Ikväll är det myskväll hos Mathilda! Med pizza, godis och idol + en jäklans massa prat, som vanligt :) Synd bara att jag kommer hem till en tom lägenhet efter.. Andreas ska tillbringa kvällen och natten i Säter. Men jag vill hellre vara med mina älskade tjejer :) Så får åka till Säter imorgon istället.

Nu ska jag antingen kolla igenom kriget eller så vilket det antagligen blir, inte göra någonting :)
Pusshej  


Logaritmer + ost och kex = min torsdag

Nu har jag äntligen kommit i säng och släppt taget om matteböckerna. Det har varit så hela veckan att desto mer jag pluggat desto mer har jag insett att jag inte kan.. Men idag kändes det faktiskt bra! La ner hela min kropp och själv i att plugga today. Älskling tyckte vi skulle köpa ost och kex så det har varit pricken över i:et när jag krånglat med logaritmer hela dagen! 

Imorgon försvinner matten och kriget och bara muntligt NP i svenska återstår. Biologin på torsdag vart lyckligtvis flyttad till efter det efterlängtade lovet v. 44!  Känns som jag har lite koll på mitt liv nu iaf :)

Har ni lyssnat på min kära låt? Om inte så är det ett måste! Kate Voegele - Kindly Unspoken.

Nu ska jag sova och försöka att inte drömma om logaritmer så får ni höra imorgon hur det gick på matteprovet :)


Puss o godnatt

Regn, regn och regn..

När jag vaknade av att regnet smattrade på fönstret hade jag inte allt för stor lust att kliva upp ur min helt underbart sköna och varma säng. Det är höst! Det bästa med en regnig höstdag är att man har en anledning till att ligga hemma i sängen eller soffan och bara äta gott och se på bra tv. Jag måste tyvärr avbryta min mysdag i soffan med att lägga näsan i matteboken. Men imorgon är det över!
 
Nu när det är höst måste man ju shoppa höstkläder. Och jag har varken tid eller pengar till det så jag går i mina alltiallokläder som jag snart har slitit ut till max. Förhoppningsvis ringer Willys snart så jag får jobba lite! Hemtjänsten har jag bara jobbat på en gång den här månaden. Har inte kunnat tacka ja till mer jobb nu när skolan tar upp så mycket tid..

Lyssnar nu på Kate Voegele - Kindly Unspoken. Hon är så grymt bra! Blir på bästa humör när jag spelar hennes musik.


Grey's!

Jag måste bara säga att Grey's är så jäklans bra! Jag förstår inte hur man kan gråta så himla mycket till ett program? Jag blir ju helt ställd när jag ser på det.. När Meredith hade gjort en planlösning för hennes och Dereks hus med ljus så höll jag på att dö! Det var det vackraste jag sett! :)

Jaja nu ska jag gå och sova och drömma om vackra vackra Derek! ;)


Puss och godnatt

Pluggdag med fika

Äntligen får jag sätta mig ner och ta det lugnt och andas, varit full fart hela dagen! Eller kan jag kalla det full fart när jag setat ner på ett fik och pluggat matte i oändligt många timmar? Jo det kan jag. Åkte direkt till gymmet en sväng och nu har jag äntligen fått in potatisgratängen i ugnen och kan sätta mig ner.

Terese och Sandra har nu bestämmt sig för att följa med oss på kryssningen så nu kommer det definitvt blir röj! :D Längtar! Det största problemet är ju vad man ska klä ut sig till.. En häxa? Nej tack!

Ikväll är det Grey's! Bästa programmet någonsin bortsett från One tree hill!

Nu ska jag börja steka fläskfilén så jag får mat i magen någon gång. Hade toppen! Pusshej


Sovmorgon

Fy sjutton vad skönt med sovmorgon! Vaknade av klockan 08,45 och låg inte så värst normalt! Jag hade huvudet i fotgaveln och fötterna vid nattduksbordet! Sovit gott i alla fall :)

Ännu en härlig dag i skolan! Idrott idag iaf! Kuul, men däremot har jag matte nu på morgonen.. blä!
Efter skolan ska vi stanna och plugga lite matte och se om man blir att förstå lite till provet på fredag.. Men antagligen inte :)

Tänkte göra min vanliga smootie idag men jag fick stå över för blåbären var överaskande slut, så det blev flingor och fil istället. Gott det med. Men nu ska jag äta upp och cykla, nej ta bilen, nej jag cyklar, till skolan så jag hinner göra lite matte innan lektionen börjar (ja det står nööörd i pannan på mig).

Ha en bra dag! Pusshej


Tisdagskväll

Nu har jag och Andreas precis ätit pommes och korv med beasås, mums! Perfekt med god mat i magen efter 40 minuters simmning :) Hur skönt som helst. Bubblade bubbelpool efteråt också, så nu är jag spagetti i hela kroppen!



Jag såg nyss på S.O.S familj.. Hallå! Ibland undrar man vad som händer med barn? Programet igår tog priset, det var det värsta jag sett! När jag ser på sånna program funderar jag på om jag verkligen vill ha barn! Men jag kommer uppfostra mina två barn (för jag ska ha två barn hade jag tänkt :)) till två riktiga goingar :) Jag vill ha en flicka som ska heta Tindra och en pojke som ska heta Theodor. Sen om det blir så får vi se :)

Jag är shoppingsugen! Det var väldigt länge sedan jag shoppade loss nu. Kanske för att jag är väldigt fattig nu. Men har lite pengar utlånade så det rammlar väl in lite slantar snart!


Ja tack!

Nu ska jag kika vidare på House. Så himla bra!
Hade bra! Pusshej

Kryssning bokad!

Igår bokade Jag, Hanna, Mathilda och Ida en kryssning den 13 november med Galaxy, Silja Line, ja, Blondinbellas halloweenfest! Men hallå det kommer bli kanonkul! Enda chansen för oss småttingar att få uppleva en kryssning i våra unga år :)

Skolan idag var hemsk! Lång och hemsk. Genomgång om skogen fram till lunch sen redovisningar om skogen efter lunch, det är tur att man är så intresserad! Eller inte :)

Har massor av plugg idag, måste skriva klart Amerikanska inbördeskriget som jag ska redovisa på fredag då jag även har prov i matte C och logaritmer! Great! Det är tur att jag har mina tjejer som alltid gör mig glad! :)

Idag ska jag även avbryta min pluggdag med att gå till sporthallen och simma med tända ljus runt hela bassängen och nedsläckt med lugn musik! Gudomligt! :)

Nu ska jag ta mig något att äta och gå tillbaka till 1861 och Amerikanska inbördeskriget!
Pusshej


Dags att skriva av sig lite!

Jag har fått för mig att det kan vara bra och skönt att skriva av sig lite ibland. Särskilt nu är skolan tar upp hela mitt liv! Så det är bara att följa mina tankar och funderingar om ni känner för det.

Just nu sitter jag och tittar på två tv-spelsnördar som antagligen kommer ockupera tvn hela kvällen! Jo visst jag borde plugga, men nej tack! Inte när jag har spenderat mestadels av dagen tillsammans med skrivhäften och böcker.

Nu tänkte jag störa nördarna lite och se om jag får en syl i världen. Antagligen inte =)
Vi hörs imorgon! Pusshej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0