Vidare till semifinal

Vi hade turen med oss och spelade även ritkigt bra! Mot Kvarnsveden imorse förlorade vi med 2-0 men spelade riktigt bra sen mot Forssa U spelade vi sämre men vann med 3-1. Så vi gick vidare till semifinal imorgon, antingen mot Gagnef eller Forssa A. Ska bli riktigt kul :)

Nu sitter jag hemma hos Alex med Andreas och Nicklas, kollar på fotboll, vi är med i tips-SM så vi sitter klistrade framför tvn! Hitills leder jag på mitt stryktips iaf :)

Idag har jag och älskling treårsdag :) Så han gav mig frukost på sängen imorse helt oväntat, helt perfekt, en riktigt bra start på dagen :) Sötnos!

Nu ska jag återgå till tvn och uppdatera mig :) Pusshej

Vinst

Det blev vinst idag. Med 2-0 mot Leksand. Det kändes riktigt bra och vi var riktigt bra! Imorgon blir det två tuffare matcher så det gäller att vi höjer oss ett snäpp!

Har nyss kikat på Let's dance och ätit tacos med Andreas & Selina! Myspys! Blir ju tidig morgon imorgon, samling 08,30 :O Sen åker vi direkt till Säter och tillbringar resten av helgen där :)


Efterlängtad helg

Äntligen har klockan slagit 14,00 och det är helg! Den är riktigt efterlängtad! För det första är det cup! För det andra är det inge jobb! För det tredje är jag sjukt trött på skolan!

Så nu ligger jag i soffan med min vattenflaska och klunkar i mig vatten (det är lite försent för det nu men det känns bättre). Ska nog snart se på några Gossip Girl-avsnitt innan jag går till samlingen. Lugnande och bra :)

Önska oss, mig, lycka till på matchen ikväll! Pusshej

Utmärkelse

Jag fick en utmärkelse av Lovisa :)



Reglerna kring denna utmärkelse är att lista 5 saker jag inte kan vara utan:

1.  Familj och vänner
2.  Min kalender
3.  Träning (fotboll & egen träning)
4.  Mat
5.  Idominsalva

och ge utmärkelsen vidare till 2 bloggvänner jag tycker förtjänar den:

¤  Mathilda
¤  Lovisa


Läggdags

Nu har jag setat med den där jäklans psykologin i tre timmar och jag är inte klar. Jag tänker så det knakar, jag kan ju inte formulera mig. Jag har så många tankar och ideér i huvudet men de kommer inte ner på papper. Det är bara så frustrerande! Nu ger jag upp och sover på saken. Jag får göra klart det imorgon innan psykologin 12,30 då den ska vara inlämnad.

God natt och dröm sött! (Jag kommer bergis drömma om Johari-fönster, helt 100) Pusshej

Forssa cup

I helgen är det Forssacup! Weeey! Det är ju bara såå kul med innomhusfotboll! Har inte varit med i en cup på, ja jag vet inte hur länge. Så det ser jag fram mot! Fredag: 18,30 mot Leksand. Lördag: 10,00 mot Kvarnsveden och 13,00 mot Forssa U. Sen blir det självklart mer matcher om man går vidare. Kom och titta vettja :)

Gitarr

Nu till höstan ska vi ju läsa Estetisk verksamhet och jag har valt musik. Tro det eller ej. Jag, den mest omusikliske männiksan i världen. Jag kan varken sjunga, spela instrument eller läsa noter. Men jag tycker det är ganska kul ändå! Idag fick vi välja vad vi ville arbeta med och jag ska lära mig att spela gitarr :) Så vi får se om jag har en dold talang eller om jag är ett hopplöst fall!

Fika

Har nyss varit på stan och fikat med Amanda och Selina. Det var supertrevligt! Som vanligt proppar jag väl i mig för mycket fika så jag blir rund som en köttbulle! När jag hade rullat hem hade Andreas lagat supergod mat (Carbonara) och dukat så sött och tänt ljus :) Gulliplutt! Det gick ner mat fast jag var proppmätt av fikat :)

Fick nyss reda på att jag inte kan åka till Stockholm nästa helg..! Mamma sa precis att det är 40-årsfest för Pål den helgen. Typsikt! Jag hade verkligen velat åka då. Men jag ska åka över bara en dag snart i alla fall. Är lite saker jag måste inhandla, sen hade jag ställt in mig på att köpa löshåret (ska bli så kul att se hur man ser ut i det). Får se om någon dag passar! Det är ju så mysigt att vandra runt i Stockholm!

Nu ska jag och Andreas lägga oss och kolla på Taken i sängen och bara mysa!!
Pussej

Onsdag

Onsdagar är helt perfekta för mig! De börjar alltid med sovmorgon till 10,15 sen har jag en lektion (miljöpolitik) och slutar 12,40. Det kan nästan inte bli bättre. Jag tänkte tillbringa lite tid till socialpsykologin nu innan jag ska fika med Amanda kl 17,00!

Jag och Selina har bestämmt oss för att åka till Stockholm nästa helg och bo på hotell :) Det ska bli supermysigt! Vi behöver verkligen det. Jag tänkte kolla efter skor och accosearer till balen, lite roligare att kolla i Stockholm än Borlänge där det typ inte finns någonting! Jag funderar även på att sätta i löshår till balen, inte mycket men så det bli lite längre iaf, så jag kan ha den frisyren jag vill! Så när vi är i Stockholm ska jag gå in på TajMahal och kolla efter något som passar mig, hittar jag något så köper jag det.

Innan jag sätter igång med psykologin ska jag nog se ett One tree hill-avsnitt, det kommer ju ut nya varje tisdag! Det är den bästa serien någonsin! Jag är helt fast!

Pusshej

Bra träning och god mat

Träningen idag på gymmet gick jättebra! Var längesen det kändes så bra när jag sprang. Det kändes så bra så jag sprang på i en timme :) När jag hade sprungit en halvtimme började ju handbollen så då var jag tvungen att se första halvlek så då blev det en timme! Det känns i benen nu iaf. Men skönt efteråt ändå.

När jag kom hem satt Andreas vid datorn och höll på med nå hemligheter!! Den 21 februari får jag absolut inte boka in något, hmm.. vad kan det vara vi ska hitta på? :)

Jag lagade en ny maträtt idag, fick receptet från mamma. Det blev jättegott! Tänkte dela med mig av receptet!
Kycklinggryta
Du behöver:
- Kycklingfileér (hur många beror på hur mkt du ska göra, men till oss hade vi 1,5 stora)
- örtsalt/havssalt
- paprikapulver
- 1 gul lök
- 2 dl matgrädde (38%)
- 2 tsk dragon
- 1-1,5 msk fransk senap (dujon)
- kycklingfond
- 1,5-2 dl creme fraiche (34%)

*Du börjar med att dela kycklingen i småbitar, bryn den tillsammans med löken tills kycklingen inte är rosa innuti, krydda och lägg i en gryta. (Jag bryner den redan från början i grytan, det blir mindre disk så). Tillsätt allt utom creme fraichen och låt det koka upp. Blanda i creme fraichen och låt det stå och puttra i 15 min så såsen blir relativt tjock (inte rinnig). Klart. Supergott! Testa!


Allt ordnar sig

Igår var en blandad dag med blandade känslor! Men allt är bra nu och känns mycket bättre. Jag fick världens bästa överraskning igår! När jag kom hem från träningen och öppnade dörren hörde jag Didn't we almost have it all med Whitney Houston (vår låt) spelas och jag undrade varför, eftersom Andreas var på träning. När jag kom in i vardagsrummet hade sötnosen tänt ljus i hela rummet, ställt fram alla kort på oss och lagt ut rosor! Han hade också skrivit ett jättegulligt brev! Kan ni gissa om jag blev rörd?! Det var så sjukt fint!

Idag blev jag av med ett prov och en redovisning i turism. Så skönt när man har sånt avklarat. Jag ska snart iväg och träna på gymmet med laget. Fast jag har nyss proppat i mig en stor macka med skinka och mimosasallad! Så kan hända att träningen inte blir fullbordad :) Egentligen är mimosasalld något vi bara köper när vi ska äta något extra gott men när vi var och handlade idag så la vi allt i kundvagnen, verkligen allt! Vi var sugna på precis allt, så det blev lite utav en storhandling av godsaker :)

Nu ska jag läsa lite socialpsykologi innan jag börjar gå mot sporthallen. Pushej

Jobb

Jobbet idag gick bra, hyfast bra. Allt gick i ett hela passet, fick sitta ner 5 minuter! Vissa saker gick bättre än andra. Det positiva med att det är mycket är att tiden går så himla fort! Vips, så hade 5,5 timmar gått!

Nu har jag precis slängt i mig kräm och mjölk (gav en vårdtagare det idag och blev så sjukt sugen, så jag skrev till Andreas att han fick gå och köpa det:)) och ska snart hoppa i säng. Men först ska jag ta en lång och varm dusch.

Skola imorgon, hu. Jag känner mig inte så bra i kroppen så vi får se om jag går dit. Har ont från topp till tå och huvudet håller på att sprängas! Kanske går över under natten.

Pusshej o godnatt


Godmorgon!

Det blev en bra dag igår, tillslut! Lasergamet gick väl ungefär som väntat, killarna vann första sen fick vi tjejer lite förstärkning och vann andra :) Men det var superkul! Helt klart min grej :) Efter det blev det pizza/sallad hos mig till handbollen. Sverige sucks! Vi som tillbringade kvällen tillsammans var: Jag, Andreas, Selina, Magnus, Jocke, Mathilda, Lollo, Johanna och Jimmy. Supertrevligt! Väl ute var det också kul. Alltid lika kul att dansa med bästa folket till bra musik!

Mathilda och jag
 
Lollo & Mathilda


Det dansades..

och dansades..

och dansades..

och ibland bröts det av med lite kaeroke

Ja det var en trevlig kväll!

Idag ska jag jobba. Det känns ju inte så där superkul! Inte när det är kvällstid iaf. Hade gärna varit hemma hela dagen och bara ta det lugnt och plugga!! Men jag börjar inte förens 15,30 så har lite tid på mig iaf.
Pusshej


Lördag

Min dag har inte alls börjat bra! Jag vaknade en timme innan klockan skulle ringa av att jag var så sjukt kissnödig, när jag hasar mig upp känner jag att jag har världens huvudvärk! Uh ingen bra start på dagen! Sen när klockan väl ringer kl 09,00 tror jag som vanligt att jag har mycket tid innan jag ska iväg, men då kommer Andreas på att jag måste skjutsa honom till hans innebandymatch lite innan 09,30! Jaha det vara bara att börja packa väskan, och jag hittar inte mina skor! mina skor! mina skor! Det går ju inte att spela fotboll utan innomhusskor! Jag rev ut allt i mina garderober och vände upp och ner på hela lägenheten men inga jäkla skor hittade jag! Så jag fick träna i min springskor! Vilken katastrof är inte det liksom! Ingen bra start på dagen!

Men hoppas turen vänder för idag är det party :) Och lasergame, vilket jag har laddat till, till hundra procent! Det ska bli superkul!

Nu måste vi göra en liten städning här hemma eftersom vi ska vara här ikväll. Det är inte så vackert efter mitt raseriutbrott imorse! Hade bra! Pusshej

Balklänning och massor av REA!

Jag har hittat min balklänning! Det känns sjukt bra! Den är så himla snygg och den passar mig perfekt :) Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag och Selina hade tagit parkeringsplats i lite mer än en timme för vi tänkte att det här kommer ta tid.. Men det gick snarare på 15 minuter. Nu är det bara accosearer och skor kvar. Jag bokade även tid på Makeup store för sminkning. Men inte samma dag som balen utan om två veckor redan för att sminka mig i de färger jag passar i och dylikt så får jag köpa smink för 500kr, så ska jag sminka mig själv på balen. Det känns tryggast så.

Efter mitt perfekta klänningsval kände jag att mitt shoppinghumör var på topp. Och det var det. Väl framme på kupolen handlade jag massor av saker och nästan allt på rea. Jag handlade: svarta jeans, två tröjor, väska, skor, mascara, ögonfransböjare, vattenflaska, örhängen och massor av godis! Det blev mer än tänkt iaf :) Jag och Selina hade en toppendag på kupolen! Fast bilresan hem kan ha varit pricken över i:et :)

Kvällen har varit supermysig! Har umgåtts med tjejerna hemma hos Mathilda med tacos framför Let's Dance. Det är som alltid supertrevligt!

Imorgon är det träning mellan 10-12. Sen är det raka vägen hem för att städa lägenheten och äta, för sen är det Lasergame! Måste ladda till tusen för tjejerna ska vinna! :)

Nu ska jag lägga mig och njuta av mitt varma täcke och mina mysiga kuddar! Pusshej och godnatt


Studentmössa

Nu börjar det kännas verkligt och nära! Jag beställde nyss min studentmössa och det känns sjukt bra! Inte priset då, 674kr! För en mössjäkel! Men tur att mamma betalar :) Jag ska även och kolla balklänning med Selina imorgon, vilket får det att kännas ännu mer nära. Jag får magpirr av att bara tänka på balen och studenten. Det är verkligen inte lång tid kvar lite mindre än 4 månader till balen iaf. Men det är sjukt mycket som ska hinnas med i skolan på den tiden också.

Idag har jag slagit världsrekord på att besöka flest affärer/butiker på kortast tid. Jag har lämnat ut mitt CV till hela stan känns det som. Vissa lämnade bättre respons än andra. Jag hoppas innerligt att iaf någon hör av sig! Fast det skulle inte ske för ens mars-april isf. Jag orkar verkligen inte med en sommar till på hemstjänsten. Det är alldeles för segt och tråkigt för min del!

Nu ska jag kika lite på handbollen (Kroatien-Sverige) och samtidigt ge socialpsykologin en chans. Pusshej

Godmorgon!

Lite överambitiöst av mig då da men jag ställde klockan halv åtta på min sovmorgonsdag till 10,15 för att gå upp och göra klart en sak på turism. Jag har ingen tid över till det efter skolan idag så det enda alternativet var nu. Tur att jag är morgonpigg :)

Har en lugn dag i skolan idag, börjar 10,15 och ska direkt på en konsert och sen återstår bara en lektion. Men vi har jättetidig träning idag så jag hinner knappt hem för ens jag ska iväg och träna, sen måste måste måste jag ta ner julsakerna när jag kommer hem! Ha, ja ni läste rätt! Vi har fortfarande julsakerna uppe, har inte haft tid sen vi kom hem från Thailand att ta ner de, eller jo kanske, men ingen ork. Så idag får det bli.

Ha en bra dag! Pusshej


Onsdag

Jag hade mina förväntingar på psykologikursen och trodde det skulle bli en rolig kurs. Det kommer det kanske bli också men just nu känns det lite surt. Vi kommer få en inlämningsuppgift varje vecka som ska lämnas in betygsättas. Jag satt nyss med den första inlämningsuppgiften som egentligen bara är en introduktion men som jag ändå vill få bra. Men det var ju typ omöjligt. Jag tyckte det var skitsvårt..! Jag är ju i och för sig dålig på att få ihop en bra sammanfattning och dra en linje genom allt.

Idag är jag ledig från träningar..Skönt! Ska bara ta det lugnt. Och plugga förstås! Det är ju liksom en dagsrutin. Ska börja plugga på turismprovet vi ska ha på tisdag. Selina var nyss här, hon gjorde upp ett schema för mig och mitt pluggande, haha :)

Jag längar till på lördag! Det ska bli superskoj !! :)

Pusshej


Hårt

Snacka om hårt pass på gymmet! Jag brukar ju gymma men aldrig så hårt som det var idag :) Jag kommer ha sån grym träningsvärk imorgon! Jag har aldrig kört ben förut men nu var det typ alla benövningar på hela gymmet med på programmet, så antagligen kommer jag ha liiiite svårt att gå imorgon..

Jag lagade nog den godaste köttfärssåsen någonsin nyss! Den var sjukt god och helt perfekt. Jag hade inte i något speciellt men det blev något extra ändå. Annars kan det vara att jag har ätit thaimat i två veckor och helt enkelt längtat ihjäl mig efter svensk husmankost.

Imorgon har jag en lektion, har miljökunskap mellan 10,15-11,45. Skönt med både sovmorgon och samtidigt sluta tidigt, perfekt. Då hinner jag kanske med något annat än att sitta med näsan i någon tråkig bok! Men det bästa av allt är att jag har det så varje onsdag till studenten! :)

Nu ska jag se klart på Dr House sen hoppa i säng! Pusshej och godnatt

Igång på riktigt

Nu känns det att jag är på gång på riktigt igen. När man kommer hem från skolan känner jag att jag inte riktigt kan koppla av och ta det lugnt utan måste dirket igång med något att plugga. Sen är det träning som tar upp hela kvällarna. Det är i och för sig roligt men det tar mycket tid. Får inte så mycket tid till att umgås och göra det man känner för.

Igår bokade vi lasergame till på lördag! Det ska bli riktigt roligt! :) Var länge sen jag körde det så jag är laddad till tusen! Tjejerna mot killarna = kvinnlig seger!

Nu ska jag skriva mitt CV (måste ju börja söka sommarjobb!) sen ska jag försöka bli av med lite plugg. Sen är det träning på gymmet med laget.

Pusshej

Träning

Det börjar bli en vana.. Jag längtar till träningarna så sjukt mycket men jag blir lika besviken varje gång. Idag var vi sju styckna, sju!! Man kan inte spela fotboll med sju utespelare och 0 målvakter! Helt världelöst. Vi är ett division 2 lag som skulle kunna ha potens att hålla oss kvar än en gång men just nu känns det inte bra. Det är bara försäsong än men det finns inga spelare, alla typ flyr.. Tråkigt tycker jag, eftersom jag älskar att spela fotboll! Aja vi får hoppas på det bästa.

Nu ser jag på idrottsgalan, älsklingen hade lagat mat åt mig när jag kom hem, sötnos :) Så det var bara för mig att sätta mig i soffan och äta, lägga upp benen på bordet och slå på tvn :) Det blir en tidig kväll för mig, jag har världens huvudvärk och är dödstrött. Så funderar på att lägga mig i sängen och se på idrottsgalan nu.

Pusshej och godnatt

Sengångare

Hej!
Jag trodde jag skulle vara utvilad och på topp nu när man kommit hem efter 2 veckors semester. Men jag är supertrött! Igårkväll slocknade jag på 1 sekund men vaknade vid 05,00 imorse hur pigg som helst! Jag låg ett tag och försökte somna om vilket var totalt omöjligt. När Andreas gick upp 05,45 så träskade jag väl upp jag med. Varför ligga kvar när man ändå inte kan sova? Så jag fick massor gjort imorse! Jag diska, hängde tvätt, starta en nya maskin, kokade potatis till ikväll och gjorde brakfrukost :) Men nu känner jag mig så sjukt trött igen och skulle kunna lägga mig och sova till imorgon. Det är ju tidskillnaden som spökar..

Ikväll är det träning! JA! Jag längtar! Det ska bli så himla skönt att komma igång igen. Jag har saknat fotbollen grymt mycket. Nu är det ju typ bara fys men ändå! Ikväll är det iaf i Björnidet i Smedjebacken så då blir det riktigt fotboll! Weey!

Första skoldagen efter 4 veckors ledighet idag. Det kändes och känns tungt. Ligger efter i några kurser och känner inte alls för att sätta igång. Det är några nya kurser som jag missat början på också. Hinner inte ta igen något idag iaf (träning snart) men får samla mig tills imorgon och börja då.

Jag glömde tala om att jag, Johanna Larsen, läste ut två böcker under semestern! Kan ni förstå!? Det kan då inte jag. Jag som inte ens har läst 2 hela seriösa böcker i mitt liv! Jag är sjukt stolt. Jag läste Äcklig och Alla var där. Två superbra böcker som inte gick att sluta läsa, så det var väl därför jag läste ut dem :) Äcklig handlar om en flicka som under sin uppväxt blev så grymt misshandlad både psykiskt och fysiskt av sin mor. Man får läsa om hennes liv och hur hon klarar sig genom livet. Alla var där är en exslusiv bok om en tjej som går från ett tråkigt bankjobb till ett jobb som går ut på att festa så mycket som möjligt och fixa de populäraste och häftgaste festerna på hela Manhattan. Från att varit en ganska trist tjej till att bli omtalad över hela New york blir hon Manhattans nya partyprinsessa som omskrivs i tidningarna! 

Nu måste jag ta en powernap om jag ska orka träna sen! Hadebra! Pusshej

Hemma igen

Då var man hemma igen efter 4 veckor på resande fot. (2 veckor hos familjen i Säter och Götene och 2 veckor i Thailand). Att det kan kännas så skönt att komma hem! Vi har precis packar upp och satt igång en tvätt. Har handlat och packat upp varor och nu sitter jag i soffan och bara slappar. Är sjukt trött! Egentligen är ju vi inställda på Thailändsk tid nu som är 00,30 (6h frammåt). Men det gå fort att återställa sig.

Igår, lördag kl 10,50 (Thailändsk tid) var det meningen att flyget skulle lyfta och bussen skulle hämta oss på hotellet kl 07,00. Så vi ställde klockan på 05,45 och gick upp och packade ner allt och gjorde oss iordning osv. När vi hade släpat väskorna till reception för att sen äta frukost blir vi mötande av en receptionist som inte alls såg ut att ha goda nyheter. Planet var 6h försenat!! Så bussen skulle komma 12,15 istället. Det va ju typ det värsta som kunde hända. På grund av förseningen missade vi alla tåg hem till Säter från Arlanda så vi visste inte hur vi skulle ta oss hem. Och eftersom det var tidit på morgonen i Thailand när vi fick reda på det var det mitt i natten i Sverige, så ingen såg våra sms... Så nar vi landade i Sverige kl 22 (Svensk tid) så hade vi ingen aning om vad vi skulle göra. Men som tur var hade Andreas mamma fixat så vi kunde sova hos Andreas bror i Gröndal. Så då blev det en natt i Stockholm och tågresa hem imorse. Men nu är vi i alla fall hemma :)

Vill ni se lite härliga bilder sen resan? Ja förstod väl det :)

Hotellrummet

Utanför vårt hotellrum

Det blev mycket åkande med tuktuk

Jag på "Monkey beach". Kritvit strand med genomskinligt vatten och massor av apor

Ursöta!


Stranden där filmen "The beach" spelades in.

Vi gick genom grottor

Andreas som snorklar :)

Vi åker tuktuk och det blåser som tusan

Den lilla shoppinggatan i Khao Lak

På den stora shoppinggatan i Khao Lak

Vi red elefant

Jag fick rida på huvudet :)

Lite humor...!

Ett litet vattenfall

Vi paddlade kanot

När vi paddlade såg vi masssssor av pyrayor!

Andreas tyckte det var kul! :)

Min frukosttallrik! Godast någonsin!

Utsikten från frukostresturangen på hotellet

Poolen

Poolen och hotellresturangen

Stranden, havet och jag!

Vårat hotells solstolsområde (Khao Lak är en nationalpark så solstolar får inte vistas på stranden).

Den här polisbåten drogs med av tsunamivågen 2km från havet genom Khao Lak och även genom hotellet vi bodde på (stod i faktarutan bredvid). Kan ni förstå att den här gigantiska båten har färdas med vågen 2 jäkla km på land! Det var häftigt att se men också hemskt!


Vi hade som ni ser en underbar semester! Men nu är det hårt jobb som gäller i ca 5 månader till studenten!

Snart dags att aka hem

Hej
Vi har det som vanligt jattebra! Dags for hemfard snart. Pa lordag kl 07.00 hamtar bussen upp oss for resan till flyget. Sen landar vi i Sverige vid 16.30 lokal tid. Usch den 10-timmars-langa flygresan igen.. Och det blaser storm har.. hu..

Igar red vi elefant och paddlade kanot. Det var jattemysigt =) Jag fick aran att rida pa elefantens huvud/nacke, mycket intressant =) Det blev som ett helt traningspass, det var riktigt svart att halla sig fast pa huvudet nar han skumpade ivag i djungeln och i sma vattenfall och inget att halla i sig i. Men det var en upplevelse =) Pa kanotturen sag vi manga olika sorters giftiga ormar, bl.a. en svart med gula prickar, en knallgron och en silver. Sen sag vi tva varaner och lite anndera intresanta djur =)

Igar handlade jag en jattefin klanning, helt vanlig men anda lite speciell. Perfekt. Sen handlade jag klart alla gavor jag ska ta med hem till familjen, alskar att handla till smattingarna =) Idag ska vi ut pa en till shoppingrunda och jag tankte aven fixa naglarna. Om det inte kostar allt for mycket (om det ar mojligt i Thailand), det borjar bli tomt i kassan sa har pa slutfronten.

Idag tog vi massage pa stranden, helkroppsoljmassage. Sjukt skont! Hyddan eller vad man ska saga som man ligger i lag precis (kanske 5meter) fran havet. Supermysigt! Det blir nog samma stalle imorgon efter lunchen med =)

Nu ska vi pa med traningskladerna och springa lite. Maste ju halla igang eftersom allvaret borjar direkt nar man kommer hem igen. Forssacup ar en helg efter jag kommer hem. Det ska bli sa skoj! Alskar innomhusfotbollscuper! Fast tur att jag hinner trana en vecka innan iaf eftersom traningen har inte blir alltfor serios!

Hadebra! Pusshej

Inne pa sista veckan!

Hej pa er!
Vi har det riktigt skont och bra =) Vadret ar jatteharligt, fast jag kan ju tycka att det ar lite for varmt ibland =) Jag maste nu vistas mestadels under parasollet for jag har fatt massa solutslag eller eksem eller vad det nu kan vara. Typiskt.. Fast det ar riktigt skont under parasollet med =) Blir inte en blot pol som alla andra =)

Vi har avarkat tva av vara utflykter nu. Tva snorklingturer som var till Similan Islands och Phi Phi-oarna. Det var riktigt fina stallen! Havet var genomskinligt sa det sag ut som det var hur grunt som helst fast det var flera meter nar man snorklade. Stranderna var kritvita och sanden var mjuk som dun! Vi var bland annat till on dar filmen The Beach spelades in, det var riktigt coolt. En av de som var med pa snorklingturen med oss sag en haj! Jag blev lite smasur att jag redan hade klivit upp ur vattnet da... Men coolt i alla fall =)

Traningen gar val sadar har.. Det ar ju sa varmt pa dagarna sa det tar pa krafterna att springa pa kvallarna. Sa det blir ju inte sa lange och langt. Men battre an inget. Vi varierar med att springa pa stranden och pa gymmet. Det ar faktiskt mysigt att springa pa stranden i solnedgangen, men dock valdigt varmt.. puh., Jag kommer antagligen vara den som ar minst tranad nar jag kommer hem pa forsasongen. Men halla, hur ofta ar man i Thailand??

Innan vi akte sa vi att vi skulle ta massage varje dag. Men sa har det inte blivit. Har faktiskt bara tagit massage 3 ganger. Det ar iaf valdigt billigt, kostar ungefar 60-70kr for en timme. Da kan man valja om man vill ha helkropp eller bara en del. Vi tankte ta ansiktsmassage ikvall =)

Jag har heller inte shoppat sa mycket. Alla affarer har typ samma utbud. Men igar handlade jag en jeanskjol for 80 svenska kronor. Den blev jag riktigt nojd med =)

Nu har vi bara 5 hela dagar kvar har. Borjar redan gruva mig lite for flygresan hem. Men som sagt 5 dagar.. Jag kan heller inte lata bli att gruva mig for skolan och traningarna och allt som startar pa en gang nar man kommer hem. Nu har jag anda varit ledig fran allt i 4 veckor.. Seg start blir det nog. Fast skont att komma igang med rutinerna igen.

Pa onsdag har vi en utflykt till djungeln. Det ar det jag ser fram emot mest! Vi ska rida elefant i djungeln och paddla kanot genom djungeln. Vi skulle aven fa se apor (sag vi aven pa en av oarna) och mate de =) Vi kommer ocksa fa bada i ett stort vattenfall de har.

Nu ska vi in till stan och ata lite. Sen tankte vi spela lite biljard och sen ta varan massage =) Det blir ganska tidiga kvallar for man ar ju sa sjukt trott nar morkret lagger sig. Det tar pa krafterna att vara i varmen hela dagarna. Men jag alskar det =) Fy for kalla Sverige!

Hade bra! Pusshej

Thailand

Hej pa er!
Nu har vi varit i Thailand i tre hela dagar och det ar helt underbart =) Det ar supervarmt och lagom mycket sol. Hotellet ar som en drom. Det ar valdigt lyxigt och vi har egen pool med solstolar =) Det ar valdigt manga svenskar har. Men det ar ganska skont tycker jag. Vi har trevliga grannar och folket ar supertrevliga. Det ar dock ett valdigt lugnt stalle sa vi blir ordentligt utvilade =)

Imorgon ska vi aka in till Phuket och Patong och shoppa och aka pa lite sightsing, det ska bli intressant. Sen har vi idag bokat tre utflykter, en till Similan Islands (dykparadis), PhiPhi-oarna (ocksa dykparadis) sen en elefantsafari da vi far rida elefant i djungeln och paddla kanot genom djungeln och bada i vattenfall! Det ska bli riktigt haftigt!

Hade sa bra! Pusshej 

Hejdå Sverige, Hej Thailand

Jag säger hejdå nu för vi ska se lite på tv nu och sen lägga oss. Ska upp kvart i sju imorgon eftersom tåget till Arlanda går redan vid åtta. Jag börjar få mer och mer resefeber nu och magen lever sitt eget lilla liv. Att flyga är ju som de flesta vet något utav det värsta jag vet. Så de 11 timmar det tar att ta sig till Thailand kommer vara hemska men förhoppningsvis kommer det vara värt det. Jag har ju min älskling bredvid mig och vi har laddat ner en ljudbok, El choco, på mp3n, jag har en bok att läsa, Den vita massajen, och vi har massor av godis som vi beställt. Vi kommer ju också resa under natten så det kommer vara mörkt och sovdags. Så förhoppningsvis kommer de hemska 11 timmarna kännas som få. Från och med det vi lämnar Säter tills vi anländer till Phuket tar det 18 timmar. Så kl 9 lokal tid är vi framme på lördag.

Jag ska försöka uppdatera någon gång och kanske lägga in lite bilder men annars så hörs vi om två veckor! Jag ska åka iväg och ha två helt underbara veckor och ni får ha det så bra här hemma i kylan, som jag såg på vädret skulle stiga till ca -20 grader imorgon!
 Pusshej

Gott nytt år!

Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en bra avslutning på året! Det hade jag absolut. Tillbringade dagen/kvällen/natten som bestämt hos familjen Sörhäll. Det var supermysigt med mycket god mat och massa snacks. Vi spelade spel timme ut och timme in, det är min grej :) Det blev iaf ett lugnt och skönt nyårsfirande. Bilder kommer senare, när jag återkommer från Thailand ;)

Idag ska vi bara slappa. Andreas är sjuk och jag är seg. Tycker så synd om älsklingen som är sjuk dagen innan vi ska åka. Men han är inte supersjuk utan riktigt förskyld (fast iof så är väl det supersjuk för karlar)! Vi ska också kolla genom väskorna så allt är med. Men det är ju ingen katastrof om man skulle glömma något, förutom de viktiga sakerna då :)

Nu ska vi åka ner på stan och göra lite ärenden om någon affär råkar vara öppen på nyårsdagen. Ska försöka hitta något ställe och äta lunch på också.

Pusshej

RSS 2.0