Adventsfika igår!

Hej! Vilken slödag jag haft/har idag :) Ute är det världens tråkigaste väder! Jag ligger nerbäddad i soffan med min varma fleecefilt och kollar på Ellen samtidigt som jag letar lägenheter och massa annat. Jag har faktiskt fått svar från en men det låg lite utanför och pendel till kontoret jag ska jobba på skulle ta 50min enkel resa.. Så får se, ska träffa tjejen jag isf ska dela med och kolla på lägenheten troligtvis på fredag, för då ska jag även till kontoret och träffa mina nya arbetskamrater! :D

Igår var en superhärlig dag. Först gick vi (min familj och Sörhäll) ner på stan och kollade på julskyltningen, det är så kul att se de små bli så glada när de ser tomtar! :) Sen gick vi hem till Sörhäll och klämde ner oss 17 st i deras soffa (okej några fick sitta på golvet och bredvid) och åt lussebullar, pepparkakor och drack glögg (jag drack dock saft :) och kollade på Ett päron till farsa firar jul. 10e året irad. Men filmen är fortfarande lika bra och rolig :) Det var iaf en jättemysig kväll! <3


Söta Linnéa!

Jonathan var jätteglad för han fick godis av en tomte!


Vi var många!

Första advent

Hej! Kan ni förstå att det är första advent idag?? Det känns verkligen inte som det. Ingen snö och ingen julstämning här. Hade till och med glömt bort det men såg det på nyhetsmorgon nyss :) Måste nog ta tag i julpyntningen någon dag.

Igår hade jag en trevlig kväll hos Alexandra! Men när vi gick ner mot stan satte sig jag, Michelle och Andre oss på Lobbybaren ett tag sen blev jag superhungrig så jag gick och åt sen gick jag hem :) Skönt att komma i säng i tid!

Idag ska vi hem till Säter på den årliga traditionen med familjen Sörhäll. Julmarknad, lussebullar, glögg o Ett päron till farsa firar jul :) Tror det blir 10e året irad iår! Mysigt! <3

Nu ska jag hoppa in i duschen så ska vi åka sen!


Vårt adventsfika förra året :) (lite mörk bild men man ser några huvuden ändå :)

Shopping

Hej!
Gårkvällen var jättetrevlig! Vi var först på Lobbybaren och gick sen ner på Underbar och dansade lite. Sen kom vi på att vi ville shoppa lite (igen!) så vi bestämde att vi skulle åka till Borlänge idag. Så kl 11 kommer de och hämtar mig. Men mitt smink är hos Mathilda (!) och hon svarar inte. Ah! Haha, känner mig handikappad! Hon måste svara så hon kan ta med det så jag får sminka mig i bilen :) Vilket problem va?

Nu ska jag äta lite frukost! Ha en bra lördag! <3

Lobbybaren ikväll!

Nu har jag precis ätit en god middag med älsklingen! Han hade gjort tacos, mums! Så skönt att komma hem från träningen till färdiglagad middag. Det kommer ju tyvärr inte vara så länge till. Men får mysa på helgerna sen istället :)

Var nyss och tränade pump. Det var riktigt tungt idag, sen kunde jag inte riktigt konsentrera mig. Har så många tankar i huvudet nu. Men mest positiva :) Vill bara att en perfekt lägenhet ska dyka upp!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa ihop lite saker och åka upp till Mathilda. Vi ska göra oss iordning sen gå ner på stan till Lobbybaren, kul! :)

Hade bra!


Jobb!

Hej! Jag är överlycklig nu! Jag fick jobbet på Handelsbanken i Stockholm som jag var på intervju till förra veckan! De hörde av sig igår :) Tjänsten är från 1 januari till 31 augusti på väsbys kontor. Det är ca 2 mil utanför men det gör absolut ingenting :) Jag är så chockad! Jag hade verkligen inte väntat det här. Inte att de skulle höra av sig så här snart. Och kanske inte ens över huvud taget! Jag är så stolt nu! :)

Det här har fått mitt hjärna att gå på högvarv. Jag måste ju hitta en lägenhet! Jag letar för fullt. Men jag hoppas jag hittar någonting iaf! Vill ju inte tacka nej på grund av det! Såå spännande! :)

 

Onsdag

Hej! Imorse när jag vaknade ringde jag till Mathilda och beklagade mig över hur tråkigt jag hade. Vädret suger och jag saknar efter att ha någonting att gå till på dagarna. Så då tog jag med mig lite frukost och åkte till Mathilda, så åt vi en brakfrukost :) Sen tog vi en lunch på China med Terese och Isabel och planerade ett litet pyjamasparty hos Mathilda ikväll, haha! Vi ska till Stockholm imorgon så då tänkte vi sova tillsammans inatt för vi ska åka tidigt imorgonbitti. Myspys :)

Nu ska jag snart gå över till Isabel så ska vi hämta Mathilda och åka och träna pump!
Hade bra!

Hemma igen!

Hej! Nu är jag hemma igen från en riktig shoppingvända! Jag tog fram kortet och handlade i varenda affär jag var inne i kändes det som :) Slutade med 10 olika kassar proppfulla med julklappar (+ en tröja till mig själv)!! Det är så kul att handla till andra! :) Så nu har jag bara lite kvar tills jag är helt klar. Och det tror jag till och med att jag kan handla här i stan. Skönt!

Nu tänkte jag läsa lite i "En shopaholic i New York" som jag bara har några sidor kvar i. Den är exakt lika bra som första boken. Och det bästa av allt är att det finns två böcker till i samma serie som jag köpt :) Sen ska jag hämta Mathilda så ska vi träna lite attack! Sen tror jag Michelle och André kommer hit och ska kolla på lite fotboll.

Hadebra!

Mot Borlänge!

Godmorgon! Idag tänkte jag åka till Borlänge och handla det sista av julklapparna (okej, jag vet att jag inte kommer handla allt, men ska försöka iaf! :) Det ska bli ganska skönt att strosa runt själv. Då kan jag titta på precis vad jag vill hur länge jag vill :) Fast det värsta är att jag ska in på Bilmetro och handla en sak och där hade jag gärna velat ha lite stöd, haha!

Nu ska jag göra mig iordning och stoppa i mig lite frukost innan jag åker. Hade bra!

Det som håller mig vid liv om dagarna..

..är musiken från de här två underbara sångerskorna!


Kate Voegele (mina favoriter är Kindly unspoken och I get it)


Melissa Horn (mina favoriter är Långa nätter och Jag kan inte skilja på)


Det här är inte lätt!

Jag vill krypa genom jorden! Det är så grymt svårt! Har knappt kommit någonstans alls med mitt nya arbetet. Vadå gör om!? Det går inte att göra bättre än jag gjorde. Haha aaaaaaahhhhhhh! Nu lägger jag ner det här och fortsätter imorgon. Fast imorgon hade jag tänkt ta en tripp till Borlänge för lite julhandling. Tar tag i det här någon annan dag :)

Nu ska jag byta om och snart åka och träna pump och core! Mycket roligare än att sitta här och slita av sig håret. Kommer snart bli flintskallig!

Måndag

Godmorgon! Ja, faktiskt godmorgon för min del! Hemskt jag vet. Igår var det en riktig slösöndag med massor av godis, chokladpudding, bullar och annat gott. Haha, ja jag rullade till sängen sen! Det var bra tv-program från 17till 23 som jag inte hade sett så under de timmarna satt jag i soffan och gottade mig. Det var på både gott och ont!

Nu har jag precis ätit frukost och tänkte ta tag i min ickegodkända skoluppgift. Huhu! Den måste in nu.. Och jag har inte börjat. Och det är suuuupersvårt! Men nu är jag motiverad så nu jäklar!

Ha en bra dag!

TRESemmé

Jag vill tipsa om en hårvårdsprodukt som jag äntligen fick tag på igår! Jag har verkligen letat överallt! Jag och Selina sprang in i varje affär i hela Stockholm kändes det som men det fanns ingenstans! Jag läste att produkterna skulle komma ut i augusti och skulle finnas i butiker som bland annat Åhléns och stormarknader som Coop och ICA. Men jag har inte hittat det någonstans. Men så åkte jag upp till Coop igår och där fanns det! Yes :) Det är super! Jag använder det mot skadat hår och jag kände direkt att håret blev lent och luftigt! Jag kunde för första gången borsta ut mitt hår efter jag duschat utan att skrika. Haha :) Så testa det! Det finns mot färgat hår, slitet och för mer volym. Så finns det också hårinpackningar, stylingprodukter och värmeskydd.


Sååå trött!

Hallå! Nu har Selina och Magnus precis gått hem. Vi har kikat på Robinson och Transformers 2 och ätit lite pizza och godis :) En riktigt bra lördagkväll! Jag har jobbat hela dagen idag i det fina vädret. Det kan vara bra att jobba när det är bra väder för då får man vara ute lite.

Nu ska jag hoppa i säng för jag är såå trött! Råkade somna under filmen (otippat!)! Imorgon väntar en slösöndag med en lång sovmorgon :) Kanske åker iväg till tennishallen och kör lite pump och step, det beror på dagsformen :P

Godnatt!! <3

Fredag!

Hallå! Jag har vaknat till liv. Okej det var ett tag sen. Men vädret lockar inte direkt att kliva upp ur sängen! Antingen får det vara sommar eller vinter med snö, riktigt SNÖ!

Jag blir så dålig på att laga lunch till mig själv när man är hemma hela dagen. Blev en jättesen frukost och nu sitter jag bara och väntar på Andreas så ska vi åka till Säter och äta smörgåstårta som Andreas föräldrar bjuder på :) Sen måste vi åka hem ikväll igen för de ringde från jobbet så imorgon ska jag jobba, dagtid som tur var :)

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och få på mig lite kläder! Ha en skön fredag!

Hemma efter en heldag i huvudstaden!

Hallå! Jag ville bara säga innan jag somnar att jag tyckte intervjun idag gick superbra! Det kändes helt rätt och det kändes som kemin var toppen. Nu är det bara att invänta ett samtal :) Men tyvärr kunde det ta upp till nästa år.. (Okej är ju iof bara två månader, men ändå). Nu kommer telefonen vara med överallt :)

Vi shoppade massor av julklappar. Jag älskar det! Önskar jag hade mer pengar så jag kunde överflöda mina nära och kära med presenter. Älskar på julafton när någon öppnar en present och jag ser att hela ansiktet lysa upp eller att jag vet att, det här är en perfekt julklapp :)

Tågresan dit och hem var ju i en klass för sig! Hemresan är definitivt värt att nämna (även att vi tappade bort tågstationen). Men som vanligt blir det aldrig lika roligt när man ska återberätta så jag tror jag låter bli :) Men kul var det och jag kan då bara säga att jag skulle INTE velat ha oss två i samma vagn, haha!

Nu ska jag sova och smälta dagen! Godnatt <3

Nervös!!

Hallå! Idag har jag varit hos Mathilda och kollat på "En shopaholics bekännelser" som jag läste ut boken igår. Jag blev mycket besviken! Som vanligt! Filmen utspelade sig i New York och boken i London.... Det säger ju allt...

Sen åkte jag och Mathilda och tränade step och pump! Nu är jag helt död. Vila imorgon :)

Usch jag är så nervös! Imorgon gäller det! kl 14.00 befinner jag mig på Handelsbankens huvudkontor för en jobbintervju! Ahh det känns som jag svalt en elvisp!! Men det kommer gå bra, jag måste bara tro på mig själv och lita på min charm :P

Nu ska jag i säng. Vid halv nio åker jag och Selina (som är snäll och följer med mig, tack! :) till Borlänge för att hoppa på tåget till Stockholm. Skriver när jag kommer hem om hur det har gått. Godnatt! <3

Morrr..

Godmorgon! Igår hade jag supersvårt att sova så jag låg typ vaken halva natten.. Så nu är jag lite småseg och ligger kvar under täcket i sängen :)

Jag är superarg.. Jag har fått tillbaka mina senaste svar på seminariefrågor (det absolut sista) och det var inte godkänt! Hu.. Så jag får vackert sätta mig och göra om skiten. Som jag inte fattar någonting alls av!! Jag håller allt jag har för att tentan ska vara godkänd. Annars sjunker jag genom jorden!

Aja det är inte hela världen :) (eller jo egentligen!) Nu ska jag ringa vårdcentralen om en vaccineringstid..


Bra träningspass!

Hallå! Nu är jag hemma och har precis ätit grönsaksbulgur med biffar och hemmagjord sås! Supergott. Så nu är jag proppmätt :) Träningen gick superbra! Kände verkligen att jag kunde ta ut mig för fullt och det var så kul. För det är inte alltid det blir så på attacken för jag får så ofta håll.

Usch.. Hela min familj är sjuk.. Mamma är hundra på att de har svininfluensan.. Så hon ska ringa och kräva ett test imorgon. De har alla symptom. Och Mathilda, ett barn i en familj vi umgås väldigt mycket med har diagnoserad svininfluensa.. :( Kan det inte bara försvinna!!!

Dags för fika!

Nu är det färdigstädat och jag har precis gjort mig iordning. Ska ner på stan och fika med Michelle innan jag och Mathilda ska åka och träna attack! Jag var nyss och handlade lite mat så nu är kylskåpet fullt igen :) Men usch vad dyrt det har blivit med mat! Uh!

 


Städar!!

Godmorgon! Här poppar musiken på högsta nivå och jag springer runt och tokstädar! Det ser förjävligt ut! Fast det börjar se hyfsat ut nu när jag donar och grejar :) Låg kvar en lång stund i sängen när jag vaknade imorse och läste ut min bok (somnade igår, hu).

Nu ska jag ta fram dammsugaren och leta reda på alla dammråttor!


Måndag

Hallå! Idag har jag jobbat mellan 7 och 12, superskön tid! Det gick bra men var skittrött. Så gick hem och sov lite efter jag slutat :) Sen åkte jag hem till Mathilda och umgicks lite innan vi åkte iväg på träning. Idag var det core och step. Kul! Kommer säkert ha träningsvärk imorgon, det var ett nytt program på coren som jag tyckte var superdrygt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen i säng och läsa de sista sidorna i "En shopaholics bekännelser" (en superbra bok, läs den!). God natt! <3

Lite bilder sen 90-årskalaset jag var på innan Spanien.


Jag och min sötnos!


Födelsedags"barnet" och mamma bland alla presenter!

Jag och mamma töntar oss! :)

Vem kan slå Filip och Fredrik

Hallå! När jag kom hem från jobbet idag väntade Andreas på mig med en god kycklingsallad, mums! :) Jobbet gick jättebra! Det var lugnt. Så lugnt att jag somnade haha. Vaknade av att mina kollegor skrattar åt mig (de hade tydligen ropat på mig flera gånger :) Så det kan gå ibland!

Nu kollar vi på "Vem kan slå Filip och Fredrik".  Jag älskar det programmet! De är ju bara så sköna! :)

Imorgon ska jag jobba igen, mellan 8 och 12 bara. Så det blir en tidig kväll!

Söndag

Hej!
Igår hade Michelle 20-årsfest med Moulin Rouge-tema ute i Sörvik och det var superkul! Mycket blandat folk och folk man aldrig sett eller träffat men det var kul. Jag dansade till fötterna värkte sönder. Sen tog vi taxi hem och dank ner i sängen!

Nu ligger jag i sängen och myser lite. Kommer nog ligga kvar här hela dagen tills jag ska jobba halv 4. Känns drygt att gå ut i rugget och jobba kväll :/ Men det är bra att jag får jobba :)

Ha en bra söndag!

Idol och fredagsmys

Hej! Nu myser jag och älsklingen i soffan till Idol. Snart börjar serien Flashforward som är hur bra som helst! Idag var jag ner på stan och handlade present till Michelle, hon har 20-årsfest imorgon med Moulin Rouge-tema. Det ska bli superkul! Men innan det ska jag jobba! Jag handlade också en tröja och trosor på Lindex till mig själv idag :) (det var rea så det var helt okej!)

Har inte orkat laggt in bilderna från Barcelona från kameran än så bilderna kommer sen :)
Hadebra och godnatt!


Samtalet var till..

Handelsbanken i Stockholm! När vi var i Barcelona fick jag ett mail (+ ett samtal som jag råkade missa) från huvudkontoret att de söker långtidsvikarer på ett kontor i Stockholm och undrade om jag var intresserad. Så jag ska på intervju på torsdag!! :D Det är riktigt spännande och jag hoppas verkligen det går bra!

Nu ska jag försöka slita mig loss från tvn/datorn/soffan/filten/mjukisdressen och gå ner på stan. De ringde från hemtjänsten och jag har glömt (opps) att lämna in min t3a (timrapport) och det är den sista dagen idag.. Annars blir det inga pegnar sa hon, haha! Jag kommer! sa jag! Sen fick jag två tider i helgen också, imorgon 7-16 och på söndag 15,30-21! Perfekt!

Hemma igen!

Hej på er! Nu är vi hemma från Spanien! Landade igår vid elva och åkte och sov i Säter. Men nu ligger jag och vilar i soffan hemma i Ludvika, blev bara ett par timmar sömn inatt.

Vår vecka i Barcelona har varit toppen! Det var en jättefin stad som erbjöd massor, bla shopping! Men jag kan tänkta mig hur underbart det är där på sommaren när man kan njuta lite mer av värmen och den 4km långa stranden! Men det var härligt ändå i "svenska vårvädret"!

Jag lägger ut lite bilder och berättar mer senare idag! Nu ska jag ringa ett samtal som gör mig väldigt nervös..!

Barcelona!

Hej!
Vi har det jattebra i Barcelona. Shoppingen ar utmarkt! Superbilligt och finns massor :) Igar var vi i en jattestor park hogt over Barcelona. Vi hade med oss picknick och satt i parken en lang stund och njot av solen och den harliga utsikten:)

Det ar jattekallt har. Haha. Jag missforstod nog lite. Jag har alldeles for lite klader med mig. Tur att jag shoppat massor :)

Nu ska vi till ett zoo och sen ner till havet och ata lunch. Kommer hem imorgonnatt! Hade bra <3

90-årskalas

Hej! Nu har jag precis kommit hem från en jättetrevlig 90-årsmiddag (!) för min gammelmormor Maja-Lisa. Hon är pigg som en nötkärna trotts sin ålder! :) Det var jättegod trerättersmiddag på Säters statshotell för hela släkten och vänner.

Nu sitter vi i soffan och smälter maten till körslaget. Om några timmar åker jag och Andreas mot Arlanda :) Vi ska stanna på Max på vägen och äta lite (om vi orkar :) och lämna bilen i Märsta. Sen går flyget 07,00 imorgonbitti! Så vid 10,25 landar vi i Barcelona! Det ska bli såå skönt!

Hade bra så får vi se om jag skriver något fran Spain :) Pusshej <3

Proppmätt!

Hej! Det blev en långfika idag med. Men usch vad seg jag var.. Hade svårt att sova igårkväll igen. Så blev inte så många timmars sömn som blir att märkas dagen efter. Blir nog en tidig kväll ikväll, men först måste jag se Idol :)

Har precis ätit tacosgratäng med Andreas och hans föräldrar och guu så mätt jag är! Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite tv :)

Fredag!

Godmorgon! Nu är jag då uppe tidigt för att vara "jag" nu för tiden.. :) Men tänkte hoppa in i duschen och städa lite innan jag ska möta upp Selina för en fika (fjärde dagen irad, jag vet!) halv elva. Sen måste jag hämta en nykel på någon verkstad till Andreas föräldrars bil sen drar vi direkt till Säter! Så måste jag ju packa också.. Hmm har nog lite bråttom :) Hörs sen! Ha en bra dag! <3


ÅÅker till Barcelona på Söndagmorgon!! :)

I'm a idiot!

Haha jag är helt sanslös! Jag vet inte hur många gånger jag har tagit mig ut till tennishallen och varit redo att träna och jag kommer fel dag eller tid!! Jag blir toookig! Idag hade jag planerat hela dagen (eller iof hela veckan) att träna först core sen combat. Men jo tjena, det var väl ingen jäkla combat idag! så jag åkte ut i världens toksnö och ruggväder för en halvtimmes coreträning som jag lika gärna kunde göra i vardagsrummet. Haha ahhhh!

Aja jag lär mig då aldrigl.. :) Men fikat idag med Selina och Linnéa var iaf supertrevligt!! Blev en fika på 4,5 timme. haha! Har man mycket att prata om så har man :)

Nu ska jag och Andreas packa inför Barcelonaresan i helgen! Åker till Säter imorgon tills vi åker till Arlanda! Hade bra!

Snöö

Godmorgon! Det snöar ute! Ahh redan?? Var det inte sommar nyss? Aja, bara snön ligger kvar så gillar jag den :) Igår hade jag jättesvårt att somna.. Min flygrädsla/panik bröjar komma.. Bara 3 dagar kvar. Men det ska bli såå härligt med en weekend i Barcelona!

Nu ska jag göra mig iodning och ner (i snövädret!) till stan och träffa Selina och Linnéa för en fika. Ha en bra dag!

Soova

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på vänner. Älskar den serien! Träningen idag gick hyfsat bra, på stepen kände jag mig lite seg och ganska trött i benen men sen på pumpen så körde jag på som fan. Skitkul! :)

Godnatt! <3

Hemma igen!

Hej! Nu är jag hemma igen. Har fikat med Mathilda och Isabel och varit hos frisören! Det blev inge kortklippt. Men det blev lugglugg! Jag är faktiskt nöjd. Hon fick ta lite på topparna också för hon tyckte det var sååå slitet. Jag är glad att jag ångrade mig för jag kom på i morse att jag älskar mitt långa hår och vill ha ännu längre! :) (dubbelmoral jag vet! :)

Nu ska jag vila lite och vänja mig i min nya frisyr och sen åka och träna step och pump!

Jag är...

omöjlig! Haha! Det blir nog inge kortklippt.. Det får nog bli ett senare projekt! Men jag ska iaf klippa topparna och kanske lugg.. Får se! Ahhh!

I´m a chicken!

Klipptid idag!

Godmorgon! Det blev en ganska sen kväll igår, Michelle och André var här och kollade på fotboll (Milan-Real), fast jag kan erkänna att jag inte såg en minut :) Sen gick vi över till dem och kollade i deras nya lägenhet, som för tillfället är ett bombnedslag :) Men vi är iaf blivande grannar!

Vid tolv idag ska jag träffa Mathilda över en fika sen vid två har jag klipptid. Ahh! Jag vet inte om jag vill, eller jag vill såå gärna men, aja :) Vi får se vad det blir!

Nu ska jag göra lite frukost och ge sötnosen som ligger och myser bredvid mig lite mat :)
Ha en bra dag!


I love!


Jag är käär i den här klänningen från Lipsy. Den finns hos Nelly.se för 1199kr.
Fast hade gärna sett den i svart. 

Garland Dress SEK 1199, Lipsy - NELLY.COM 
(Tryck på klänningen så kommer du till sidan)

Frisörtid imorgon

Ansiktsbehandlingen idag var superskön! Passade på att plocka lite ögonbryn och färga ögonfransarna på samma gång, så nu är jag fräsch :)

Jag var in på scissor hand och bollade lite idéer med en frisör där vad jag kan göra med mitt hår, så jag ska dit imorgon så får vi se vad som händer och hur mycket som ryker :)

Nu ska jag fixa iodrning mig lite (helt röd runt ögonbrynen, haha) och gå ner på stan igen och träffa Michelle för en fika.

Ansiktsbehandling

Nu ska jag snart iväg på en ansiktsbehandling på Face it som jag fick av Amanda i studentpresent, lite sent men nu behöver jag den verkligen :) Det ska bli skönt! Sen ska jag till banken och hämta ut lite euro av Michelle :) Bara 5 dagar kvar tills jag och Andreas drar till Barcelona! :)

Föresten så kan jag inte förstå att det redan är november!! Tiden går så jäkla fort. Tyckte det var nyss jag stod och hoppade på lastbilsflaket den 5e juni! Snart är det dags för julklappshandling :)




Klar med min tenta!!

Hallå! Nu har jag precis ätit och sitter nerbäddad med en fleecefilt i soffan och kollar på CSI. Jag är helt slut efter coren och stepen idag. Jag har nog aldrig känt mig så tung och slut! Var tvungen att vila på typ alla benövningar. Men det var ändå skönt att komma iväg och träna.

Innan jag åkte och tränade skickade jag in min hemtenta. Uh! Jag kan inte riktigt släppa det än och känna att det är över för jag är nästan säker på att jag kommer få omtenta iaf någonting. Men det tar jag då :) Nu är jag iaf klar för tillfället :)

Nu ska jag gosa med älsklingen och sen soooova! Nattinatt!

Trött på min kalufs!

Jag funderar på att klippa av mig håret.. Jag är så sjukt trött på mitt hår! En enda stor tova som inte går att borsta ut. Men jag vet inte om jag vågar :) Klippte mig ju i höstas (?) men då blev det lite sådär halvkort och nu funderar jag på lite kortare. Inte någon killfrisyr, absolut inte, utan straxt övanför axlarna kanske.. Men hittar ingen bild på hur jag vill ha det och vet iof inte själv hur jag vill ha det så det blir svårt.. hmm :)

Kan inte...

... lyfta en arm! Ahh har världens träningsvärk i hela kroppen! När jag slog upp ögonen imorse kände jag mig blåslagen, haha. Får se om det blir bättre (eller värre!) med dagen så jag kan träna ikväll. Måste bryta av min hemska pluggdag med träning, annars kommer jag klättra på väggarna!

Idag ska iaf min tenta vara inne så jag måste skriva klart den, uh! Men det är skönt också för snart är jag friii! Fast kommer säket få omtenta något men förhoppningsvis inte så mycket :)

Ha en bra dag! (Bättre än min hoppas jag)! <3

Helt slut!

Hej! Nu är jag hemma efter 5 träningspass i tennishallen! Kl 11 var jag där för core, step, pump, combat och attack (fast det var inte attack utan mer aerobic). Sen var det lottdragning och jag vann, haha! Det var nå ljus som förmodligen kommer hamna längst ner i någon låda :) Så nu är jag helt slut och kommer antagligen inte komma ur sängen imorgon, fast det är iof bra, då kan jag ligga i sängen hela dagen och skriva på min skittenta!

Nu ska vi göra en kycklingsallad och spendera resten av eftermiddagen/kvällen i soffan framför bra tv! Hade bra <3

RSS 2.0