Full rulle hela helgen

Är man knepig när man tycker att det är skönt att helgen är över? Jag har stressat runt överallt hela helgen, när man är i skolan kan man konstigt nog koppla av lite. Idag var jag ju i Falun på SM-kval och försökte heja fram LFK till final men tyvärr åkte de ur i semifinal mot Mora.. Andreas hade ont i foten som han gjorde illa för två veckor sen så han spelade inte så mycket. Det bästa med att de åkte ur i semin var att vi kunde åka hem i tid :) Vi åkte till Säter och hälsade på. Det var mysigt! Vi hade vårt adventsfirande med familjen Sörhäll som vanligt, det var 9:onde året irad iår kom vi fram till!

Här är hela tjocka "släkten" och på kortet fattas även 5 styckna!!

Jag ville verkligen inte köra hem, och inte Andreas heller.. Så vi klunsade och jag förlorade väl självklart.. Det var så mörkt, muddigt på vägen och dimmigt. Men Andreas förhörde mig på mitt prov jag har imorgon så det gick av bara farten. När vi kom in på parkeringen så var vår parkeringsplats tagen! HALLÅ! Fick vi stå ett bra tag och fundera på vad vi skulle göra. Andreas hittade något nummer vi kunde ringa och de skulle komma osv.. Men precis när vi hade lagt på så kom det några och jag hörde att de sa "undra om vi har tagits någons parkeringsplats", IDIOT vafn tror de när det klart och tydligt står förhyrd parkering! Så irriterad som jag var öppnade dörren och sa något inte så värst vänligt och de flyttade bilen.

Nu lär jag ta mig an lite historia och samhällskunskap! Tyvärr! Hade ju varit grymt skönt att lagt sig nu. Har ju inte fått sovit varken igår eller idag.
 
Ha en trevlig kväll! Pusshej och godnatt ♥

Jobbat klart och redo för en myskväll

Nu har jag äntligen jobbat klart och kommit hem och börjat varva ner. Men det är bra att jag får jobba ibland så jag får tid till att plugga och handla mat :)

Vi hittade massvis med grejjer idag på dollar och rusta! Men ljusstaken vi köpte på rusta var självklart sönder! Som vanligt när det gäller oss! Jag handlade en tröja på Lindex och Andreas en tröja på Dressman, sen åt vi lunch på Fontana, vi börjar bli stammisar där nu! När de vet vad man ska ha när man kommer kallar jag det stammis :) Deras räksallad skulle jag kunna leva på! :)

Imogon är det SM-kval i Falun som gäller! Inte spela då, men titta! Det är så sjukt roligt att kolla på inomhusfotboll! Särskilt nu när Andreas ska spela. Sen bär det av till Säter där det är adventsfirande med nybakta lussebullar och glögg! :)

Nu ska jag och Andreas se på Den vita massajen och äta godis! Ha en trevlig kväll. Pusshej ♥

Godmorgon!

Har precis jobbat tre timmar och sitter hemma nu och väntar på älsklingen. Vi ska åka till dollar och rusta och kolla på mattor och lite julsaker. Sen tänkte vi äta på stan (latmaskar som vi är). Jag börjar jobba igen 15,30 och det känns så jäkla drygt! Tycker inte om att jobba kväll, det är så läskigt att gå runt i mörkret bland massa lägenheter. Men det är bara 5,5 timmar så det går nog fort.

Nu hör jag att det sätts en nyckel i låset så jag ska gå och byta om och sätta upp håret så ska vi nog åka på en gång. Ha en bra dag! Pusshej


Lång dag med mycket julhandel

Dagen har varit intensiv med många bollar i luften. Mötte upp Åsa på kupolen vid 3 och då började julhandlandet. Värsta träningspasset blev det tillslut, jag hade mer påsar än vad jag kunde bära och jag kom knappt fram i affärerna för jag blev så bred :) Jag är iaf nästan klar med alla julklappar, bara några småsaker som fattas. Men jag är ju ute i god tid så det finns gott om tid att fixa det. Blev ett par tusenlappar fattigare idag och inget blev handlat till mig själv! (stolt) eller okej, jag hittade en fleecetröja på barnavdelningen på H&M för 98 kr som jag köpte, den var superskön! Jag känner mig väldigt stolt över mitt julhandlande idag och jag tror att allt jag handlat kommer gå hem hos alla :)

Här var kl 19:50 och kuplen stängde om 10 minuter och de har tre hade tappat humöret för länge sen :)

Mer än hälften av kassarna var dessvärre mina :)

Har nyss varit hos Selina och Magnus och kollat på idol och lite av Pirates of carabbien :) Äntligen har svenska folket insett att Johan Palm inte hör hemma i idol! Och att Kevin är grym!

Nu ska jag sova, ska upp kl 07,00 imorgon! Ska ju jobba, 08,00-11,00 och 15,30-21,00.
Pusshej och godnatt ♥

Fredag och misslyckat julstök

Jag har verkligen ingen julkänsla alls! Inte till 5 öre! Jag känner mig alltför stressad för att kunna koppla av och verkligen förstå att det är två dagar till första advent. Jag gick som bestämt upp halv 9 och det var inte meningen att jag skulle julstäda och greja idag men jag fick för mig att jag skulle det i alla fall. Så jag gick upp i mina duntofflor och morgonrock på vinden och blev fast där i 20 minuter! Det är ju karonger och skit från golv till tak! Det måste göras en rensning där snart! Men efter många om och men hittade jag en julkartong men det fanns inte alls så mycket som jag hade hoppas på. Vi har ju ingenting. Och julgardinerna som jag hade en bild av i huvudet att dom var skitsnygga var inte alls skitsnygga längre. Det blev inte ett dugg bra och julkänslan som jag trodde jag skulle få kom definitivt inte.

Nu har jag ungefär 3 timmar på mig att lära in mig provet på måndag till punkt och pricka! Finns ingen lucka i helgen som jag kan ägna åt det så det lär bli nu. Vid två ska jag åka och hämta Andreas och Christoffer på jobbet och sen bär det iväg till Borlänge. Jag lämnar dem och ska möta upp min moster Åsa och handla klart alla julklappar. Jag måste nog även hitta något till hemmet för så som det ser ut nu går då verkligen inte!

Har precis gjort iordning en supergod frukost som består av: jordgubbar, blåbär, A-fil, linfrön, russin och äggröra! Kan det bli godare?

(förlåt för mitt klagande, men det är ingen bra dag!)
Pusshej


Godnatt!

Nu tänkte jag sova, trots min ledighet imorgon. Men jag har ställt klockan på 08,30 så jag kommer upp i tid och kan börja plugga. Låter det inte kul? Jag älskar att plugga på lediga dagar!

Idag tog jag mig äntligen tid till att tränat, och det gick sådär. Får någon slags konstig håll av något slag varje gång jag ska springa, det är jättekonstigt, det känns jättekonstigt. Jag har också kommit på att det inte kan vara håll för jag har inte ätit förens ca 5 timmar innan jag skulle springa. Det är helt omöjligt att det kan vara håll då, jag kan ju knappast behöva svälta mig för att kunna träna.. Weardo! Om det inte blir bättre nästa vecka ska jag nog ringa läkaren.. Drygt!

Pusshej och godnatt  ♥

Vart tog snön vägen?

Jag kan inte se något positivt alls i att snön ska komma och försvinna med jämna mellanrum. Jag älskar när det är som ett vitt täcke på marken och den där isande. Come back, please!

Nu ser jag hela min klass sitta och göra geografiprov och jag sitter här och har precis paserat 100 sidor i min kära måse-läsa-bok! Det tar sig!

De ringde från jobbet idag och jag fick en tid på lördag! Jag blev jätteglad :) Jag har inte jobbat på nästan en månad så det satt verkligen bra, det blir ju på lönen som kommer innan jul och allt! Det dåliga är väl att jag missar fotbollsträningen och jag missar min inplanerade julstädning, men vi är ju lediga imorgon så ska nog klämma in den då bland allt plugg.

Det bästa av situationen

Har man inte möjlighet till det man har tänkt sig får man hitta en annan utväg.. Det var det jag och Andreas nyss gjorde. Jag har setat och pluggat i nästan 4,5 timmar och kände att motivationen att ta mig till gymmet inte var på topp och att gå ut och springa lockade inte heller så där jättemycket. Så vi satte i en fartfylld skiva och skuttade runt i vardagsrummet och körde våran egen påhittade arobics och hade vårt egna lilla styrkepass! Hade jag sett oss skulle jag förmodligen dött av skratt, vilket vi nästan gjorde också. Men nu är iaf ett hyfsat träningspass avklarat och nu väntar matlagningen, kycklingsallad, mums!

Tisdag

Det blev inget inlägg för mig igårkväll. Jag var nog tröttast i hela världen. Jag försökte se på House som är ett av de bästa serierna, men det var typ lönlöst, ögonlocken vägde ton och jag bara ville till min underbara säng! Så det blev inge House, inget inlägg och inge läsning.. Idag hoppas jag på att vara lite piggare ikväll så jag iaf kommer några sidor i min måste-läsa-bok. Hade ju sovmorgon imorse så fick några extra timmars sömn!

Om en vecka är det NP i matte C! Kan ni tänka er?! Jag känner sån press inför det där jäklans provet! Idag på mattelektionen gick vår lärare genom lite tal på tavlan som kan tänkas komma med. Jag satt som ett frågetecken, vilket resten av klassen också gjorde.. Jo hon gick genom lite MVG-uppgifter som hon själv inte ens kunde.. Jah det här kommer gå bra!

Nu måste jag koppla bort matten och koppla på samhällskunskap och historia!

En pluggfri dag

Vad skönt det känns att ha en dag utan plugg. Fast jag kan ju inte säga att mitt samvete mår så bra eftersom jag borde plugga.. Men däremot har jag tränat och storhandlat, då menar jag storhandlat! Alltid lika kul att storhandla vid löning :) Man får hem så mycket nytt och gott i kylskåpet och i fruktskålen och middagen på bordet blir genast mycket godare än "vi tar det sista vi har"-maten. Idag blir det skinkschnitzel med potatis och portersteksås! Ja såsen är rester från helgen men vi tyckte den skulle passa bra till maten idag och den är så sjukt god så den funkar till allt!

Come on, do better!

Snö..

Okej, jag älskar snö, jag älskar en vit vinter och jag älskar att åka pulka osv. Men hur kan man dra igång med välrdens värsta skottmaskin mellan 04,30-05,30?! Bah! Aja, jag känner mig ganska utvilad iaf! Fast jag spenderade 90% av min dag + kväll igår till att plugga...filosofera...plugga...filosofera...plugga...åså filosofera...

Godmorgon förresten..


Pannkakor

Nu har jag precis gjort pannkakssmet och vispat grädde! För idag blir det pannkakor med grädde och sylt! Men först ska jag spela lite tv-spel med Andreas, Jonas och Filip.


Snöstrorm

Det var en lättsam dag i skolan. Hade en lektion där vi enbart skulle läsa våran bok. Jag upptäckte med glädje att min bok bara var 320 sidor och inte 400 som jag trott! Så jag läste på med en himlans fart och kom till 60 sidor. Ha!

Jag gick i en isande snöstorm både dit och hem. Med handen på hjärtat, jag höll allvarligt på att frysa ihäl! Kunde inte ta bilen eftersom den inte har fått mat på länge! Då vi får pengar imorgon.

Nu har jag i nästan tre timmar pluggat ekologi som jag har prov på imorgon. Det är ju inte sådär jättekul dirket. Vet inte om det fastnar riktigt heller.. Har så mycket annat att tänka på och hittar hela tiden på bortförklaringar till att inte plugga, typiskt mig. 

Får se om jag tar en sväng till gymmet idag. Egentligen har jag inte tid men har inte varit där på bra länge nu så känner mig ganska tvingad. Skulle vara skönt att ta ett dopp i bubbelpoolen också, tittar man ut genom fönstret så är det givet :)

Ny vecka

God morgon!
Ny vecka, nya tag. Skönt att starta veckan med sovmorgon!  Sen har jag bara en lektion sen slutar jag.

Ute är det ju värsta mörkt och dystert. Det är inget man vill vakna och se. Hade gärna velat att det var sol. Men men, den får jag se tillräckligt av snart :)

Nu ska jag steka på ägg och göra mig i ordning för dagen. Ha en bra dag! Pusshej

Förnuft och känsla

Nu har jag precis ätit smörgås med smält ost! Och två bullar! Det blev min kvällsmat eftersom varken jag eller Andreas orkade ta tag i matlagningen. Jag har även pluggat lite men ska lägga mer krut på det imorgon.

Var ju i Säter idag. Vi hade med oss Cassano, det var kul att se hur våra hundar slickade på honom och lekte :) Jag och mamma var ute i skgoen och gick i en timme med hundarna. Det var skönt men kallt! Jag hade hela vinterdressen på (täckbyxor, kängor och dunjacka) men jag frös i alla fall, en stund. Sen blev man varm av tempot :) Jag berättade för mamma vad jag ville ha i studentpresent men det är nog något jag bara får drömma om.

Ha, vi satt nyss och tittade på hotell i Stockholm för vi trodde vårt flyg skulle gå tidigt på morgonen så vi skulle vara tvunga att sova över. När vi skulle kolla på bokningsbekräftelsen så såg vi att vi har kollat fel på dag när vi åker! Kan man vara mer iq-befriad?? Vi åker den 2 januari och inte den 3:e! Kan ni tänka er om vi inte skulle kommit på det och åkt till Arlanda 1 dag för sent?! I 9 månader har vi kollat fel och trott att vi skulle åka på lördagen den 3:e. Lite komiskt tycker jag ändå :)

Nu ska vi se på Förnuft och känsla, jag måste få en liten inblick vad den handlar om om jag ska kunna läsa ut boken på två veckor. Godnatt och pusshej


Söndag

God morgon!
Årsfesten igår var riktigt trevlig. Det var kul att se alla som hade klätt ut sig och vissa hade verkligen lyckats! Jag blev ingen skidåkare utan jag tog min judodräkt. Att jag inte tänkte på det förut! Det började med lite mingel och sen mat, kallskuret, hur gott som helst! Sen var det lite musiktävlingar som mitt lag vann! :) Tränarna hade också utsett pris till spelarna och jag fick ett jättefint pris och motivering! Nått i stil med att jag var den som hade utvecklats i allt och var en av de bästa spelarna hela förra året :) Jag blev hur glad som helst! Det trodde jag inte. Jag fick ett vintergrillset som var väl behövligt eftersom jag är en ekologiare + att jag tycker om att vara ute på vintern! Så det var toppen.


Idag ska vi åka till Säter och hälsa på. Det ska bli trevligt. Vi är bjudna på mat hos Andreas föräldrar för de har fyllt jämt men också varit utomlands. Sen ska jag busa med mina små älsklingar! Jag måste också ta reda på vad hela skaran önskar sig i julklapp eftersom det börjar närma sig.

Nu blir det frukost sen bär det iväg till storstan :) Pusshej

Powernap

När man har sovit middag blir man så där konstig när man vaknar. Jag får lite smått panik, avskyr att sova mitt på dagen. Det var meningen att jag skulle ta en liten powernap, men den blev nog en aning längre :) Jag låg och läste och ögonlocken hängde inte riktigt där de skulle..

Ikväll är det årsfest med fotbllen! Skoj! Det är även sporttema så man måste klä ut sig. Nu har det varit mycket maskerad på senaste tid tycker jag. Jag ska iaf vara skid/snowboardåkare. Måste bara få tag i ett par skidglasögon för jag hittar inte Andreas uppe på våran välstädade vind. Jag undrar om det kanske blir varmt med termobyxor, men kanske inte, det är ju så kallt i gillesalen jämt. Det ska bli grymt kul att se alla utklädda! Särskilt de äldre!

Nej nu måste jag nog göra ett ryck. Måste diska, dammsuga, blåsa och platta håret, fixa skidglasögon, sminka mig, testa min outfit och sedan ta mig ner till folkets hus.

Pusshej


Beauty voice

God morgon!
Jag har sovit hur bra som helst inatt, kom i säng hyfsat tidigt och vaknade som vanligt av mig själv. Jag kan lika gärna kasta min väckarklocka i väggen :) Idag är jag hes, riktigt hes. Jag låter som en skrikande anka när jag ska prata. Hoppas det försvinner. But it's kind of sexy! :)

Tack Kristin och Carro för igår, maten och efterätten var riktigt god :)

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart iväg på träning. Lördagsträningarna är som vanligt det bästa. Men hitills har vi ju varit så lite folk så det inte blivit det bästa. Hoppas vi blir fler idag.

Pusshej

Nyduschad

Nu är jag nyduschad och klar för att göra mig iordning. Det är ju fest ikväll! Men jag orkar inte börja riktigt än, jag har ju en bok på 400 sidor som ska vara klarläst om två veckor, som jag lånade idag..! Förnuft och känsla av Jane Austen. Ni har säkert sett filmen, det har jag och den är jättebra. Så jag ska lägga mig i soffan och läsa lite.

Skolan idag var väl jobbig på alla sätt och vis.. Men blev lite klokare inom samhällskunskapen och historian, så nu känns det inte lika tufft inför provet längre. Skönt det iaf..

Nej nu rinner tiden iväg så jag ska få lite sidor lästa sen blir det fest. Ha en bra kväll! Pusshej

I feel bad

Just nu är det lite sorgligt, vi lämnade bort vår svarta katt idag. Det känns som man har svikit sitt eget "barn". Men vi gjorde det ju bara av goda skäl. Vi kunde ju helt enkelt inte ta hand om honom längre. Hon som ville ha honom verkade vara hur bra som helst! Så det känns skönt. Men kommer sakna honom sometimes.

Nu ska vi lägga oss. Ska försöka sova men kan inte låta bli att känna mig illa till mods..
Pusshej och godnatt


Hemma igen och lagar mat

Hemma igen, har precis börjat laga mat, kött- och potatissoppa. Det med leksandsknäcke och ost är tummen upp :)

Håret blev bra, klippte av mig till axlarna. Känns lite bart men man vänjer väl sig.

Imorgon är det helg igen, kan ni förstå? Tiden går fortare än vad jag hinner med! Men den går då bara mot gott.

Måste ringa mamma nu och fråga om man verkligen kan ha sån träningsvärk som jag har! Det är verkligen helt sjukt, mina vader gör så ont att jag håller på att avlida, jag kommer knappt upp på barstolen i köket! Jag brukar ju aldrig ha träningsvärk! Men det känns typ som jag har sträckt dem. Men va fan, jag kan ju inte sträcka båda samtidigt! Det måste nog vara träningsvärk! :)

Presentfixarna

Efter ett antal vänneravsnitt ska jag nu göra mig iordning och gå till Isabel där vi blir hämtade av Terese, vi ska ner till stan och fixa Kristins present eftersom hon har fyllt år och har fest imorgon :)

Sen ska jag låta frisörsaxen ta över och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska klippa lite kortare eller bara toppa.. Good question!

Het dusch

Vad skönt det är att duscha alldeles skollhett! Så det sådär värmer i hela kroppen! Jag var tvungen att ta en pause i mitt pluggande, då är en het dusch det bästa alternativet. Vet inte om jag kommer ta upp pluggandet igen, känner att jag är alldeles för ur fokus för tillfället.. Kanske några vänneravsnitt?

Härligt väder som jag inte får ta del av

Godmorgon! Vilket himlas väder det är ute! Ser superskönt ut. Men jag måste ju tyvärr sitta inne och tröka framför datorn med tusentals prov, inlämningsuppgifter och exemintationsuppgifter som ska vara gjorde inom två-tre veckor. Lika bra att få lite gjort nu på en ledig dag. Ska ju även klippa mig idag!


Dags att sova

Har tillbringat kvällen hos Selina och Magnus och pratat lite strunt och kollat på fotboll. Sverige förlorade vilket inte var så överraskande. Jag hade tippat på 2-1 och självklart gjorde Holland mål i 93:e så Andreas vann tippningen med sina 3-1!

Ska klippa mig imorgon! Blev lite spontant men Elin kan ju så fort man hör av sig :) Det är ganska bra, då hinner man inte vela fram och tillbaka om hur man ska klippa sig. Men risken är också att man gör något man ångrar. Men jag har tänkt länge att klippa mig. Lite kortare än vad jag har nu, och klippa luggen.

Det bästa jag vet är att lägga mig och veta att jag inte behöver ställa klockan på 07,00 utan sova hur läänge jag vill! :) Pusshej och godnatt


Medicin mot träninsvärk, tack

Hemma från skolan och gymmet. Jag och Terese hade våran aerobic idag. Det gick faktiskt bra! Men det är tråkigt att det inte uppskattas av alla. Men de flesta såg ut att ha roligt iaf :) Nu kokar jag ägg och ska äta äggmacka, mums! Var länge sen. Ska sen slänga mig i soffan och be Andreas om lite försiktig massage på vaderna (de är äckligt ömma). Kommer se ut som en 90årig k*rring på gångstilen imorgon.

Ikväll blir det Holland-Sverige med Selina och Magnus. Go Sweden! Såg Sverige-Holland live för något år sedan, synd att man inte kunde få se den här matchen med.

Imorgon är jag ledig hela dagen från skolan! Mer än hälften av klassen ska på SACO-mässan i Stockholm men det var så få platser så jag kunde lika gärna vara hemma och vara ledig :) Fast ledig och ledig. Måste väl plugga som vanligt. Känns som mitt liv består av att plugga just nu. Det lugnar aldrig ner sig. Håll ut, bara 1 månad och 2 veckor till Thailand! :)

Ett kärt godmorgon

Det är väl så typiskt mig! Sovmorgon idag men vaknade mer än en timme före klockan ringde.. Vaknade av att det lät som det skottades snö ute, men inte fn var det någon snö ute.. Träningsvärk till tusen har jag i alla fall, i vaderna! Stel som en pinne. Så det ska bli intressant att se när vi ska genom programmet idag :)

Nu känner jag att jag måste börja med julhandeln. Fast har faktiskt handlar två julklappar redan! Men behöver också lite nya saker till hemmet. Men vet inte riktigt om min ekonomi tillåter det :) Det är ju som sagt en resa till Thailand i januari som kräver lite pengar också. Man kan inte annat än att längta ihäl sig nu i det trökiga sverigevädret!

Lång dag med hård träning

I 4 timmar har jag och Terese hoppat runt i mitt vardagsrum och hittat på steg till vårt aerobicpass. Äntligen klara och har strukturerat upp allt. Det enda vi är osäkra på är hur vi ska få alla att förstå, men det löser sig säkert imorgon.

Idag fyllde Kristin år :) Sist men inte minst! På fredag har hon fest så då blir det partaj igen! Men osäker på om jag ska festa, har verligen inte råd! Jag är luspank! Skulle sitta fint med lön nu, den lilla jag får. Har bara jobbat två gånger den här månaden. Inte mycket att hänga i julgranen..

Nu är det House, så jäkla bra! Dr House är så sjukt grym! Kan skratta ihjäl mig åt hans sarkastiska och nongalanta stil!

Pusshej och godnatt

Aerobics dagen lång

Äntligen hemma från skolan. Ekologidagarna är då för sega ibland! Nu var det länge sedan vi var ute i skogen så jag säger: skogen! skogen! skogen!

Gjorde ekologiprovet idag så skönt att det är över i alla fall, men tror ni inte att det blev bestämmt att vi ska ha ett till ekologiprov nästa tisdag. It's killing me!

Idag blir det att öva aerobic hela eftermiddagen med Terese. Vi ska ju hålla i idrottslektionen imorgon och alla har tagit lekar som är det enklaste så vi tänkte att vi skulle dra till med något annat, så då blev det aerobics :) Kommer bli intressant att se!

Nu på med musiken och kör igång!

Fotbollsgalan

Sitter nu och tittar på fotbollsgalan. Sitter och ryser hela tiden, alla sjukt snygga mål! Att svenska landslaget har ett eget flygplan som har sverigelogga på hela sig visste jag fan inte, grymt :)

På onsdag ska jag och Terese hålla i idrottslektionen. Vi ska underhålla med aerobic :) Får se hur det blir, ska förbereda det hela dagen imorgon. Kunde ju inte börja idag då hela tiden gått åt biologisk mångfald. Har lagt ner det för dagen dock.

Nu ska jag kolla vidare på galan och hoppas på att rätt personer får guld och diamantbollen! Pusshej

Vill hem till kära Säter

Nej fy sjutton. Nu orkar jag inge mer. Hatar plugg och hatar skolan och hatar biologisk mångfald. Har nu setat och pratat med Selina på msn i typ 2 timmar om inte mer och samtidigt pluggat vilken inte gått så bra men har ingen lust. Så det får vara tycker jag.


Jag saknar mina gullepluttar! Måste åka hem till Säter någon dag innan jag blir toooookig!

Hej pluggdag

Har precis kommit hem från en slapp skoldag. Var inte mycket som blev gjort men däremot är det mycket som skulle behöva bli gjort. Men lite svårt när man umgås med världens tjatterfior :) Pluggdag till max idag. Prov på biologisk mångfald imorgon! Men det känns ganska lungt, men är en viktig kurs så lär anstränga mig. Ska även försöka trycka in ett besök på gymmet idag. Blir nog vid 17,00 ungefär, då hinner jag plugga två timmar innan. Sen lite ikväll innan mina ögon börjar slockna. Igår var den värsta tröttdagen någonsing. Jag var så sjukt trött hela dagen! Jag har ju typ vänt på dygnet känns det som. Back to reality.

Hejdå blogg, Hej skogen


High school musical

Ibland undrar jag hur gammal jag är egentligen, 18 eller 8? Jag och Andreas var nyss på bio, high school musical 3. Det var jag och Andreas och sen bara småtjejer, haha. Den var iaf jättebra :) Jag älskar alla tre filmerna! Musiken och dansen är så sjukt bra. Jaja tyck vad ni vill! :)

Nu har jag precis ätit en halv pizza som gjorde mig ruggigt mätt. Man får äta pizza till söndagsmat ibland! Ser nu på Gossip Girl som går mig lite på nerverna men dock är riktigt bra :)

Pusshej

En sjukt rolig lördag

Idag mår jag hallon! (kryssningsreplik). Har precis varit och kollat på Andreas när han spelat korpinnebandy. Han gjorde ett mål :) Matchen började 10 så det var lite för tidigt för mig egentligen men vad gör man inte? :) Nu sitter vi och spelar Crash Bandicoot som är sjukt roligt!

Jag kan bara säga en sak om gårdagen, vi är så jävla bra! Det var så sjukt roligt. Kvällen började sakta men säkert hemma hos Terese och Linus med lite snapsvisor. Kvällen fortsatte sen hos Carro som fyllde 18 igår! Vi visste inte säkert om det var 20 eller 18 på Solo så vi bestämde oss för att göra ett försök. Ida och jag tappade konsitgt nog bort de andra men vi gjorde ett försök i alla fall. Tjena tjejer, välkomna! YES! Vi hade hur kul som helst så kvällen vart riktigt lyckad :)

Ett vanligt toabesök :)

Det var fis dricka(fizz) som gällde under kvällen

Ida var på G som under hela kvällen :)

Älskling och Linus

På väg hem (dock inte mina och Idas skor) :)

Idag blir det en pluggdag och lite Crash. En skön och avslappnade söndag. Man får alltid den där konstiga ångestkänslan på söndagar, konstigt nog har jag inte det nu, vilket jag borde eftersom jag har haft långhelg sen torsdags. Jag tycker väl helt enkelt om skolan ;)

Bilder från kryssningen

Här kommer lite bilder :)

Sandra (djävul), Hanna (hippie) och Ida (tingeling)


När alla vill vara med på kort tar man hjälp av hisspegeln :)

Vid middagsbuffén

Billy och Terese

Hanna :)

Tyvärr gjorde jag misstaget att jag lämnade kameran i hytten när vi gick vidare till discot. Så jag har inga mer intressant bilder. Men roligt hade vi alla fall :)


Hemma igen

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Vi höll igång hela natten :) 05.30 kom vi i säng! 07.00 vaknade jag för att det gungade så mycket och kunde inte sova mer. (Var inte bara mitt huvud som gungade) :) Bilder kommer sen.

När vi kom till Ludvika igårkväll kom vi på att vi var sugna på ett orginalmål på Max, så vi åkte jag, Mathilda, Sandra och Jesper åkte med Ricky till Borlänge och käkade på max :) Gott var det! Andreas väckte mig inatt då han kom hem från ABB-festen och han nämde att det skulle bli drygt att gå upp och träna. Ah vadå träna? Jag hade glömt bort min fotbollsträning kl 10,00 idag! Uh har precis kommit hem från den, var väldigt seg!

Blir nog uttgång ikväll med girlsen. Vi fick inte nog av våran 24 timmars festresa :) Nejdå, men Solo öppnar ju ikväll så vi ska gå dit. Om det nu är 18, det går ju så mycket snack.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en en pall och duscha varmt och länge! Sen måste jag stilla min hunger. Ha en bra dag! Pusshej

Dagen då något händer

Jag hann in en gång till :) Datorn var på när jag vaknade, Andreas håller nog på att laddar nern någon film.. Nu sitter jag och äter min äggfrukost, mums! har precis packat det sista. Mardrömmen skulle ju vara att glömma Sandy-kläderna eller biljetterna! Ah, måste titta en sista gång om det ligger i. Sen ska jag till Hanna och lämna väskan sen blir det skola till elva sen bär det iväg :)

Ha en bra dag, det ska jag ha :) Och kväll!! Pusshej

Så formas en människa

Har haft nationellt prov i svenska B idag. Man hade 5 timmar på sig, gissa när jag var klar? Efter 1 timme! Jag är så dålig på sånt här, jag kan inte konsentrera mig. I två timmar satt jag och snurra på stolen, åt godis och lyssna på musik. Försökte även sova lite. Jag kunde ju inte vara den första som gick ut! Men tror att det gick hyfsat iaf. Jag skrev om hur en människa formas som skulle bli en krönika.

Imorgon är det kryssningsdax! Måste packa lite snart. Jag har nyss testlockat håret, satt på lösnaglar samt målat dem röda. För det hinner jag absolut inte imorgon. Bussen går från Ludvika 14,15 sen går båten 19,00. Vi ska gå vid elva från skolan hem till Hanna där vi ska göra oss iordning. Jag måste locka håret som tar ungefär en timme. drygt. Men jag ska ha så stort hår jag kan eftersom jag ska vara Sandy :)

Nu ska jag gå upp på vinden och hämta ner min resväska sen gå och handla lite. Måste handla spray, eftersom det förmodligen kommer gå åt en hel flaska till håret imorgon! 

Jag hinner nog inte skriva något i morgon och på fredag anländer vi i Ludvika 22,40 så jag skriver då och talar om allt om vår resa :) Hade bra Pusshej 

When the stars go blue

Det har varit en väldigt bra dag idag. Fick mycket plugg gjort och har gjort klart för mig vad jag ska vara på kryssningen, Sandy i Grease. Jag har köpt ett par skitsnygga röda skor och ett par tights som liknar hennes läderbrallor. Var på kupolen med Selina, Magnus och Jocke. Som en pause i pluggandet.

Jag har även sett avsnitt 10 av one tree hill idag, mitt favoritprogram! Kan inte förstå hur en serie kan göra så man gråter och har gåshud varje program! I love it!

Skrivning i 5 timmar imorgon, NP SvB. Uh! Har köpt massvis med godis som förhoppningsvis kommer hålla en vaken. Det är mycket som hänger på skrivningen imorgon. Sånt tycker jag inte om, för jag kommer få idétorka!

Läggdags nu! Så jag är utvilad och pigg i huvudet till imorgon! Pusshej och godnatt

399kr på DNA


Bara att välja och vraka

Min prioriteringslista idag
1. Kolla genom häftet som ska vara hjälp till NP i Svenska B imorgon
2. Göra klart religionsfrågorna
3. Plugga (iaf komma igång) till skogenprovet på tisdag
4. Göra klart samhällskunskapsfrågorna
5. Boka tid för synundersökning
6. Bestäma klädsel/fixa skor till kryssningen

En lååång dag...


Någon som vill köpa mitt huvud?

Jag blir tokig på denna konstanta huvudvärk. Jag tror det är stresshuvudvärk för jag är så sjukt stressad just nu. Ska även kolla synen imorgon om det kanske kan vara det som lurar. För jag kan inte sitta vid datorn eller tvn längre än ca 10 minuter utan att huvudvärken dyker upp. Det kan vara ett symptom på att man behöver glasögon. På ett vis hoppas jag att det är det, så man vet liksom. Jag skulle inte träna idag eftersom jag skulle plugga och hade som vanligt sjukt ont i huvudet, men bestämde mig för att göra det ändå. Och gissa vad? Huvudvärken släppte så fort jag började springa. Otroligt bra medicin.

Nu har jag precis stoppat in maten i ugnen. Testar något nytt idag. Kassler- och rislåda, som jag hittade recept på på internet. Börjar bli lite enformigt på matfronten nu så jag har lovat mig själv att ta mig tid till att få lite variation på maten. Den ser iaf väldigt god ut och det är den nog också :)

Nu är det bara 2,5 dagar kvar till kryssningen! Det ska bli sjukt skoj! Men är så stressad över utklädnaden, jag har ju inte bestämt mig än. Men Kristin var Sandy ur Grease på treafesten och hon var riktigt snygg och det syndes verkligen vad hon var så jag har fått låna tröjan hon hade så kanske jag blir Sandy. Kul med något annat än halloweentema.

Blir nog ingen skola för mig imorgon. Inte om jag vaknar med huvudvärk, då känner jag att jag lika gärna kan vara hemma och försöka plugga hemifrån. Blir mer gjort då. Har så mycket att göra och komma ikapp med nu så det känns som om jag lägger manken till imorgon så kommer jag en bra bit på vägen. Om mitt huvud tillåter vill säga, om det förstås inte är någon som vill byta? 

Tillbringat söndagen i Säter

Har precis satt in varma mackor i ugnen och såg nyss på Gossip Gril, det är sjukt bra. Kvällen igår vart lyckad. Vi satt hemma hos Selina och Magnus och spelade spel och hade trevligt. Blev aldrig utgång men mycket annat roligt.

Var i Säter idag på besök. Min gammelmormor fyllde år så var där på kalas, det bjöds på smörgåstårta och fruktsallad. Träffade också Åsa och Raimo som jag inte sett på väldigt länge, det var kul! Vi åkte också hem till mormor och morfar och fick vara lite smakråd till deras nya kök. Vi fick också med oss lite saker till köket hem, alltid bra! Det var så kul att träffa familjen! Jag älskar att vara hemma och älskar att vara i Säter. Alla minnen.. Alla platser man åker förbi där man skapat massvis med minnen, vi åkte förbi min högstadieskola och tonvis av minnen flödade. Badstränderna, staden, resturanger, promenadstigar, hus och massvis med ställen. Även hemma där jag bara kan känna en lukt och minnas tillbaka. Mitt gamla rum, mitt förr egna badrum och källaren där mycket försigick. På ett vis längtar jag så mycket tillbaka! Men man ska vara lyckligt lottad som bara kan ge sig av på en 40 minuters lång resa och sen befinna sig bland nära och kära.

Nog med det. Nu tänkte jag äta mina varma mackor och sen se på "Hemma bäst" som börjar kl 21,00 på 4:an. Hade bra, pusshej

  


Lördag

Nu sitter jag och slappar i soffan med mina häffaklumpar till ben, träningen gick bra men var seg i början, vi är ju så få så då är (vad många å det blev) det världelöst. Men jag ringde Andreas så fick han komma och stå i mål så vi blev 3 utespelar i var lag. Så det gick iaf bra. Roligt att komma igång igen, men det är helt sjukt vad drygt det är att spela inhomhusfotboll! Det märks fan knappt att man sprungit hela uppehållet!

Pratade nyss med Selina, det blir nog ferre ikväll! :) Jag hade inte tänkte festa något innan kryssningen men vi var så sugna :)

Ser nu på Arsenal - Manchester United, bra match. Har nyss ätit min goda kyckling och baconpaj, mums! Men som vanligt måste jag ha inne saker i ugnen tusen år längre än vad som det ska. Tror vår ugn snart har gjort sitt.. Drygt, det är ju så dyrt!

Hadebra! Pusshej  


Lugn fredag

Ligger äntligen i sängen, en nybäddad, och ska snart sova. Så underbart skönt att lägga sig och vara trött och få sova!

Var på gymmet idag efter skolan, träffade därefter Johanna och Jimmy på Fontana och jag åt min vanliga räksallad som är  så jäklans god! De följde med mig och Andreas hem och vi såg på idol. I love Kevin! Så jävla bäst! Helt rätt att Lars åkte ut! Vi spelade också lite spel, men som vanligt är jag sämst och kommer sist i det sällskapet! :)

Fotbollsträning imorgon 10-12, yeah! Älskar inomhusfotboll! Gör mig ingenting att kliva upp tidigt på en lördagsmorgon för att få träna fotboll. Ingenting.

Jag älskar min nya mobil! :) Jag känner att jag älskar mycket. Men framför allt älskar jag att sova vilket jag ska göra nu. Pusshej & godnatt


En hel vetenskap för att lyssna på musik

Har varit i skolan på matte och börjar kvart i ett igen. Har varit upp på elgiganten och frågade om hjälp med att överföra musik till mobilen eftersom jag inte kunde det igår! Inte konstigt att det inte gick. Det var en hel vetenskap som jag aldrig skulle kommit på själv. Men nu går det och nu kan jag :) Så nu är jag glad igen.

Ska snart åkta tillbaka till skolan och äta med tjejerna. Sen är det tröklektioner som gäller till kl 4! 4 på en fredag. Hallå!?

Helt sjukt vad veckorna går fort. Tiden bara rinner iväg och jag hinner inte med. När vi bokade kryssningen var det 5 veckor kvar och nu 1! Jul och nyår är snart här och då blir det Thailand som jag har väntat på i nu 8 månader! Tur att jag har något att se fram emot nu när tiden springer så fort :)

Myskväll hos Mathilda

Kom precis hem från en myskväll hos Mathilda med Hanna och Terese. Vi såg på filmen "klass" som jag har sett men jag tyckte även dom skulle se den! Dom tyckte den var lika hemsk som jag tyckte. Vi lagade tacos till filmen *mums* och åt godis. Riktig myskväll. Det är treafest ikväll. Men vi orkade inte gå, vi hade heller inget att klä ut oss till. Så vi blev tråkmånsarna som var hemma. Men vi hade nog minst lika kul :) Var ner och sa hej en sväng iaf.

Fick min mobil idag. Den var skitsnygg. Men med mina jävla otur så är det ju alltid något krångel med saker jag köper. Det funkar inte att lägga över musik. Har testat alla olika vis och Hanna och Terese som har lika dana försökte men kunde inte hjälpa.. Vi kom på att det kan vara Windows Vista det kan vara något lurt med. Får åka upp till elgiganten imorgon.

Skrev biologiprovet idag. Det kändes ganska bra. Jag svarade på alla frågor och det kändes som jag kunde dom. Nu är det bara att vänta och se om jag svarade utförligt nog för ett mvg.

Nu ska jag krypa ner brevid älsklingen och jag kommer slockna på en gång. Pusshej & godnatt


Dags att sova

Nu är det dags att sova då jag nyss höll på att somna i soffan, till Grey´s! Är det möjligt?

Känner mig alldeles för underpluggad till provet imorgon. Men det känns som jag inte bryr mig fast jag vet att jag bryr mig till 200%! Dumt av mig.

Imorgon ska jag bara till skolan och göra prov sen har jag hål till 14,30 då det är religion! Rolig dag! Men då kanske jag får något gjort under dagen. Måste till leksaksaffären och kolla om det finns något roligt jag kan ha på kryssningen! För snart är det kryssning! Weey!

Pusshej & godnatt

Jag är en god människa

Hallådär! Någon som gör något roligt? Något roligare än att plugga? Ja jag förståg nog det. Blir iaf lite trevligare att plugga snart då Hanna och Terese kommer!

Var på gymmet imorse vid 8. Skönt att ha det avklarat på morgonen! Men sen på idrotten idag var det konditon och styrka! Så det blev kaka på kaka!
 
Jag är sugen på bullar! Ska nog värma på lite bullar, perfekt när man pluggar :) Föresten så kom inte min mobil idag :/ Inte mina böcker jag beställt heller! Hoppas det kommer imorgon!

Ringde även katthemmet idag... Det var fullt! Det var ju typ det värsta dom kunde säga, nu när vi hade fattat ett bestlut och ställt in oss på det så säger dom att det är fullt! Det blev lite jobbigt. Jag måste hela tiden nu intala mig att jag är en god människa, jag är en god människa! Jag gör någonting bra för dem.

Jag hatar mikrobiologi

Jag hatar mikrobiologi! Fast egentligen hatar jag nog inte just ämnet utan jag hatar mig själv för att jag inte börjar plugga tidigare! För det är intressant, det är det. Men just idag var ingen bra pluggdag och sen har jag bara imorgon på mig.Hu! Jag får nog helt enkelt skylla mig själv..

Sovmorgon imorgon! Men den tiden kommer jag faktiskt att utnyttja till att träna. Eftersom jag inte hinner träna efter skolan då jag måste plugga.

Pusshej & godnatt

Beslut man inte vill fatta

Jobbig dag i skolan. En hel dag med genomgång och lite eget arbete om skogen. Dötråkigt! Det framkallade definitivt huvudvärk. Har setat nu och pluggat biologi ett bra tag. Inte den bästa medicinen mot huvudvärk. Men förhoppningsvis så kom jag någonstans. Måste hoppa över träningen idag, suck! Men känner att jag måste plugga mer sen efter min lilla pause.

Jag och Andreas har nu diskuterat en jobbig sak. Vi funderar på att lämna våra katter till ett katthem. Jag vet hur hemsk det låter och jag känner mig hemsk. Men det går inte längre. De har ju tagit över våra liv, vi kan inte sova på nätterna och de är högt och lågt jämt de har sönder saker och de river på tapeterna. Självklart är de världens goaste ibland men det väger så lite just nu. Det tär på mig att se Andreas för jag vet hur mycket han vill ha dem kvar. Men han har också funderat på det eftersom han också drabbas. Det är så mycket vi måste ha och ändra på för deras skull. Jag tror de vill ut, de vill springa av sig. Så ett katthem är nog det bästa alternativet just nu. Usch jag mår inte bra över det här!


Jag beställde iaf en mobil igår. Det var den första jag kikade på, LG KU990 silver. Jag tillbringade en lång stund åt att läsa om de två jag funderade på igår och jag kom fram till att det bästa alternativet var den. 1000kr billigare också. Hoppas den kommer i veckan!

En bra dag

Nu har skolan sparkat igång igen och det känns okej. Var lugnt idag. Har varit på coop, jysk och stan med Lovisa, Mathilda & sötAlvin. Jag är kär i Alvin :) Han är så söt! På stan tittade jag på min älskling. Jag ska nog beställa den ikväll. Hoppas den kommer den här veckan.

Mathilda lärde mig idag att man kunde starta bilen utan att trycka ner kopplingen, haha! Jag har haft körtkort i snart 7 månader och visste inte det. Jag är ju för seg. *pinsamt*

Andreas kom till stan så vi kunde ta sällskap hem. Helt plötsligt när vi gick landade det en snöboll framför mig, när jag vänder mig om ser jag 3 (skit)ungar som gömmer sig bakom en bil och asgarvar. Jag som är som jag är kramar väl en snöboll och kastar allt vad jag har mot dem, stark som jag är kom inte ens halvvägs till dem så de började ju självklart asgarva igen. Jag och Andreas höll på att skratta ihjäl oss! Vi hade skapat ett snöbollskrig med några småungar :) Det hade vi kul åt länge!

Har varit och tränat idag också. Det gick skit, verkligen skit! Har inte tränat på tre dagar ändå kändes det som jag var helt mör i benen. Sprang 40 minuter, och det var de längsta 40 minuterna någonsin! Det nästan brann i mina lår efter.. Der är verkligen helt sjukt hur olikt det kan gå dag till dag. 

Efter gymmet åkte vi till China Town där vi skulle träffa Andreas föräldrar och Andreas bror Daniel och flickvän Cicci. Vi blev bjudna på mat, jag åt (som vanligt) friterad kyckling och räkor. Mums! Vi fick även efterrätt vilket verkligen fick min mage att se gravid ut! Jag blev som en uppstoppad korv! Mätt vill säga :)

Nu ska jag plugga mikrobiologi! Hu! Prov på torsdag, ännu mer hu! Ha en bra kväll! Pusshej  

Ny älskling

Jag har hittat en ny älskling. Jag har kikat runt lite och fann den här som jag bara ska ha! (vi får se hur det blir med det)

Jobbdag, myskväll

Imorse vaknade jag 05,59! 1 minut innan klockan skulle ringa, helt sjukt! Då var det bara att kliva upp i det kalla rummet med en snarkande pojkvän och kolmörkt ute. Usch, jag ville verkligen inte. Men när jag väl kom till jobbet blev det bättre, det blev ju trots allt en fin dag idag också, det piggar alltid upp en :)

Igår hade jag trevligt med tjejerna innan jag åkte hem! Hade jättegärna också velat följt med ut men blev en tidig kväll. De hade iaf jätteroligt som tur var :)

Nu myser jag och älsklingen i soffan. Vi har precis ätit kvällsmat (flingor och mjölk och hårdbrödmacka med ost). Snart börjar Gossip Girl som ska ses med choklad!

Imorgon börjar skolan igen. Lovet har gått fort, väldigt fort, det har heller inte varit roligt att avsluta lovet med att jobba tre dagar. Men behöver alla pengar jag kan få nu när det snart är dax för Thailand!! *döör av längtan*

Ha en mysig söndagskväll! Pusshej


Hemma i sängen

Jag ljög i förra inlägget. Jag ljög nog för mig själv också, jag hade tänkt att festa men nu ligger jag istället hemma i sängen och ska kolla på Vänner medan alla mina kompisar och pojkvän har superkul. Jävla jobb! Börja 7, vad är det för idioti när man är ung och ska festa på helgerna?? Aja pengar tjänar jag iaf :) Får se när Andreas kommer instampande inatt då, antagligen bara någon timme innan jag ska upp! Huhu. (Jag har iaf varit och sagt hej och umgåtts lite med dem, tills de blev för fulla för en nykterist) 

Jag har funderat lite på mobilköpet också.. Vill nog inte ha en LG KU990 längre.. (tur att jag tänkte över saken), jag ska kolla efter någon annan häftig. Några förslag?

Nu ska jag sova mina 7 underbra skönhetstimmar! Zzzzz...

Lördag

Hu! Äntligen hemma, var en lång dag på jobbet. Tråkigt också. Jobbade 15,30-21 igår, 8-16 idag och 7-15,30 imorgon. Blä. Party ikväll! Det var inte meningen att jag skulle gå eftersom jag börjar 7 imorgon och det värsta jag vet är att jobba trött, men av stränga order från min mor så blir det nog utgång ändå :) Hon tyckte jag var en tråkfia om jag stannade hemma så hon tyckte promt att jag skulle ut, så jag lyder väl mor min ;)

Jag älskar snö! Det har varit så trevligt att promenera i solen och snön idag på jobbet, men halt är det! Kommer ha träningsvärk imorgon för man spänner ju sig så mycket.

Nu ska jag sova en timme sen duscha och göra mig klar för kvällen. Får se om det bli att sova 3 eller 4 timmar inatt då!
Pusshej

RSS 2.0