Grey´s Anatomy

Jag älskar Grey´s! Jag bara älskar det! Det är så grymt tårframkallande! Nu är jag tillbaka i mitt veckogråtande igen. Varje onsdag klockan 21 sitter jag och grinar i en timme. Det hann bara gå några sekunder in på programmet och jag satt och storgrät! Sååå sorgligt!!

Idag var jag och Andreas på kupolen. Jag var inte alls på humör för shopping. Faktiskt. Jag handlade bara två par skor.. Ett par aerobicskor och ett par boots. Jättesnygga! Jag köpte också en present till mamma, hon fyller år på söndag! Och min stora lillebror Chrisoffer fyller 16 idag! Grattis :)

Jag har också varit barnvakt åt sötnosarna idag. Jag var med dem på terränglöpning. De var såå söta när de sprang :)

Nu ska jag beställa hem lite från Gina Tricot på nätet. De hade lite saker jag ville ha som inte fanns i affären!

Hade bra! Godnatt <3

Vad kommer Grey´s Anatomy vara utan George???

Ungstekt kotlett med sambal oelek

Jag tänkte bara dela med mig av världens godaste recept (från LCHF-kokbok)! Det är busenkelt att göra och passar perfekt som bjudmat men också som vardagsmat hemma.

Ungstekt kotlett (funkar även med fläskfilé) med sambal oelek

¤ 8 kotletter
¤ 2 dl creme fraiche
¤ 3 dl grädde (36%)
¤ 2 tsk sambal oelek
¤ 1 dl soja
¤ 1-2 pressade vitlöksklyftor

¤ 10-12 potatisar
¤ basilika
¤ oregano
¤ flingsalt
¤ smör

Lägg det råa köttet i en smord ungsform (med lite högre kanter). Vispa ihop ingredienserna och häll det över köttet. Koka potatisen i 5 minuter och skär den sedan i skivor och lägg på en smord ungsform. Krydda med basilika, oregano och flingsalt. Du kan även lägga lite smörklickar på potatisen. (Det tycker jag är godast!) Låt det vara i ugnen i 60-75 minuter. Gör gärna en grönsallad till.

Klart! :)



Tisdag

Hallå där! Vad tråkigt det är att vara arbetslös. Eller jag är väl iof inte arbetslös till 100% men ändå. Dagarna är väldigt långa. Men fick iaf två tider idag som jag ska jobba fredag och lördag :) Weey! Jag har nästan inte gjort någonting alls idag. Jag tvingade mig upp ur sängen vid halv nio och åt frukost och diskade bort vårt berg av disk! Sen lyssnade jag på en lång och tråkig föreläsning samtidigt som jag somna till då och då. Mitt i all min tråkighet skrev Selina och fråga om jag skulle med ut och gå! Jag svarade: Vi ses på det vanliga stället om 15 min :) Haha.

Så nu har jag precis gått en power walk och känner mig hurtig! Det är bra. Sen har jag lyckas äta nyttigt idag också. Det är också bra. Fast jag har en stark känsla av att det kommer brytas mot kvällen. Haha. André ringde och fråga om vi ville hitta på något så det kommer säkert slinka ner lite godis :)

Min frukost: Smoothie gjord av avokado, blåbär, hallon, banan, linfrön och lite a-fil. (perfekt frukost som du står dig på länge!)
Min lunch: Räkor, tonfisk, rivna morötter och bladspenat. (enkelt och gott)

Nu tänkte jag göra lite mellanmål bestående av skivad banan och äpple, blåbär, hallon, keso och kanel. (Det är supergott och passar både till lunch, mellanmål och frukost!!)

Hade bra!<3


Måndag!

Godmorgon! Igår jobbade jag hela dagen (7-11 15,30-21) så det var riktigt skönt att sova ut idag. Jag ska snart göra mig lite frukost, sen måste jag göra klart mina seminariefrågor till onsdag och sen möta upp Hanna på Engel :)

Jag är lite förvirrad nu. Eller mycket förvirrad. Jag har ju sökt polishögskolan för kursstarten augusti 2010, men nu har jag fått mail av polisrekryteringen att polisen har beslutat att flytta den kursstarten till januari 2011 !! Och de tester och sånt man skulle gjort nu i vinter är borttagna. Jag är förvirrad. Vad ska jag göra nu då?! De sas även på radion att de ska börja minska intagninsantalet. Från ca 600-700 till 150 !!! What a fuck!? Är det ett skämt?! Dags att börja tänka på en reservplan kanske?!? Fast jag har en. tror jag. men mycket osäker. hjälp!


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Igår var min dag fullspäckad! Jag städade huset i tre timmar på morgonen (!) sen föreberedde jag mitt jobb jag är på väg att ska utföra snart sen kom Carro och vi satt och planera och slog våra kloka huvuden ihop i flera timmar. Sen kom jag plötsligt på att jag inte hade ätit på hela dagen och skulle vara i Ludvika och träna om 1,5 timme. Så då blev det fart på mig :) Träningen var superdryg!! Nytt pass på pumpen och det var superbra! Kul :)

Nu ska jag iväg, blir borta hela dagen sen ska jag nog iväg och träna lite. Eller plugga. Har märkt att jag tar plugg i andra hand nu när det dyker upp jobb. fy! Det är ju bara en månad kvar av kursen! Håll iiiiiiii!

Ha en bra dag! <3

Trevlig kväll igår!

Hej! Igår var jag i Säter hela dagen. Åkte från Ludvika 08,00, phu! Så var jag på mammas jobb hela dagen och jobbade (träffade alla gamla lärare sen högstadiet (!) sen träffade jag Linn, Pernilla och Anna på kupolen för en fika! Sen åkte vi hem till Linn och blev kvar hela kvällen :) Jättetrevligt och det var superkul att träffa dem igen!!

Nu är jag uppe supertidigt (har varit vaken en timme!) för inte var det lätt att sova när hela huset skulle till jobb och skola!! Så jag tänkte städa hela huset (vill vara snäll:) sen måste jag plugga som en tok! Sen kommer Carro så ska vi planera lite planer :) Sen har jag faktiskt fått ett uppdragsjobb på två dagar som jag ska utföra torsdag och fredag som jag måste förbereda! Kul!! :D

Nu ska jag byta datamusen till en dammvippa! Ha en bra dag! <3

Soffpotatis

Hej! Idag har jag varit en riktigt äkta soffpotatis! Från nio imorse när jag vaknade till halv sju när jag åkte på träning har jag legat i soffan.. Det är vad jag kallar en äkta soffpotatis! Har försökt att plugga till och från hela dagen. Men fy sjutton vad svårt det är! Måste ta pauser hela tiden för att min hjärna inte ska sprängas..

Så det var skönt att komma iväg och träna lite iaf. Men synd nog blev jag riktigt besviken på nya step passet. Jag som annars tycker stepen är det roligaste och mest givande.. Men nu var nya programmet riktigt dåligt! Tre månader till nästa släpp, haha! Håll ut!

Nu ska jag packa och fixa lite innan jag ska lägga mig för imorgon vid åttatiden åker jag till Säter. Ska jobba lite på mammas jobb sen ska jag till Borlänge och fika med några kompisar från Säter. Det ska bli superkul! Har inte träffat dem på jättelänge så det är spännande :)

Hade bra, godnatt! <3

Gröna lund i sommras

Jag tänkte lägga upp lite bilder sen jag och Andreas var på Gröna lund i sommras med min älskade familj!


Va gott med sockervadd! De var större än dem själva :)

Då blev resultatet kladdigt..

Min fina mamma!



Godmorgon förresten!
Jag har inge roligt alls att berätta mer än att jag ska plugga nu! Har blivit lite dåligt med det de senaste dagarna. Fy!! Men om 1,5 vecka är det seminarie så dags att sätta fart!!

Isbit

Hej! Idag har jag tillbringat hela dagen i Malung. Det har varit svinkallt! Tyckte jag hade klätt på mig som sjutton men tydligen inte! Hela bussresan hem frös jag som en tok! Har inte tinat upp riktigt än! :) Ludvika vann iaf med 0-10!! Så det var kul att se lite mål!

Nu kollar jag på Ensam mamma söker. Lite töntigt tycker jag.. Men ändå ganska bra underhållning :)

Flickan som lekte med elden

Hej! Igår åkte vi till Säter och blev kvar till idag. Idag har vi badat i badhuset :) Sen har jag och mamma varit ute på en skogspromenad! En bra dag med andra ord! Sen har vi varit på bio nu ikväll. Flickan som lekte med elden, andra filmen ur triologin Millenium. Jag måste säga att jag blev besviken.. Men det hade jag förberett mig på. Boken gav så mycket mer. De hade missat så mycket viktigt och man fick inte alls se så mycket om karaktärerna som man borde. Men det är väl så det är, böckerna är bättre än filmerna. Always!

Imorgon ska jag följa med till Malung och kolla på Andreas match. Lite överambitiös åskådare men vad gör man inte för sin älskling :) Sen har jag inget att göra heller! Så varför inte sitta i en buss till Malung?!

Nu ska vi sova! Godnatt!

Godmorgon!

Hej och Hallå! Usch vad kallt det är! Och vad trött jag är! Brrr...! Vill bara ligga kvar i min varma och sköna säng!! Jobbade till 21 igår! Och nu upp 6 och jobba igen. Har jobbat fem dagar sen i söndags! Weey, det är bra! :)! (Jag hoppas ändå jag blir ledig i helgen!!)

Idag har vi planerat att åka till Säter. Andreas har träning klockan fem så efter det. Jag ska försöka hinna med och träna också! Har börjat blivit en liten latmask :)

Förresten så ska jag till tandläkaren klockan 9,40 idag, så jag lär smita ifrån jobbet en sväng.. Uhh.. Tycker inte om tandläkare.. Och inte doktorer..Tycker inte om sjukhus!

Nu måste jag få något i magen innan jag cyklar iväg i kylan! Ha en bra dag!

Trötter!

Hallå! Dålig uppdatering. Jag vet. Jobbat för ovanlighetens skull. Jag är trött. Supertrött. Hur lätt är det liksom att gå upp klockan 06,00 när man inte har gjort det sedan... ja i mars tror jag det var (sista gången jag jobbade på hemtjänsten tills nu). Tog ett tag innan jag fick upp ögonen och insåg att jag levde! Sen det första jag gjorde på jobbet var att trolla bort kaffemåttet. Jag hade precis fyllt på kaffeburken med nytt kaffe och skulle börja måtta. Men vart fn är måttet?? Efter många kliningar i huvudet insåg jag att den låg längs ner under allt kaffe. Grattis..!

Har fått mer jobb också, ska jobba kväll imorgon :) Fyra dagar den här veckan, inte dåligt. Hoppas det håller i sig!! Behöver verkligen alla pengar jag kan få. Carro och jag har våra ideér!

Nu ska jag försöka plugga lite (hatar att läsa bäcker jag fattar noll av!) sen iväg och träna. Pump och step, var ungefär 2 veckor sedan, så äntligen!! Sen ska vi träffa Andre och Michelle så ska vi kolla på Inter-Barcelona :)

Hade bra!

(Så här ser min roliga bok ut!!!)

Dags för jobb. Igen.

Hej! Hoppas ni haft en bra dag. Jag såg fram emot att få träna som vanligt ikväll men så blir det inte. För jag ska jobba. Ja, igen. Igår läste jag alla lappar som satt på kontoret att de absolut inte skulle ringa ut några vikarier om det inte var akuta nödfall.. Och alla som jobbade sa att det var onödigt för de klarade sig utan vikarier. Men imorse ringde de igen och frågade om jag kunde jobba 15,30-21 idag. Och sjävklart kan jag det. Pengar! :)

Nu har jag precis kollat på lite repriser (älskar att OTH har börjat igen!) och pluggat. Nu ska jag byta om till mina jobbkläder och cykla iväg. Ska försöka vänta till sista sekund så jag kan få säga hej till min älskling först :)


Godmorgon

Hallå! Tror ni jag såg VMA inatt? Nja.. Haha. Det blev ju inte riktigt av. Det var såå skönt att sova! Typiskt mig. Men helt rätt att Beyoncé vann Video of the year! I love her! Nu ligger jag i sängen med en mysig katt bredvid och ska precis börja plugga. Har seminarie på en artikel om två veckor och artikeln är såå svår. 26 sidor svår engelska.. Toppen för någon som är superbra på engelska. Eller inte.

Ha en bra dag :)

Godnatt

Hej! Nu har jag precis kollat på Kommisarien och havet på 4an. Måste säga att jag trodde det skulle vara bättre.. Det var nästan dåligt. Har iaf jobbat idag, 15,30-21. Var superlugnt! Lätta pengar :)

Nu ska jag sova, ska nog sätta klockan på 02,00 och kolla på VMA på MTV.

Godnatt!

Vad en liten grej kan förgylla ens dag

Nu har jag precis flåsat klart och duschat. Sitter och äter lite av godiset som är kvar sen igår. Godis är alltid godast dagen efter :)

På min löparrunda idag så kände jag mig dötrött och tung i benen. Precis när jag tänkte på hur tungt det kändes så cyklade en gubbe om mig och sa hur duktig jag var och hur hurtig jag såg ut :) Haha det förgyllde min dag! Sen efter ett tag kom jag ikapp honom för han hade stannat och skulle göra något, då sa han Hej! Haha. Vilken söt gubbe! Han gjorde min dag lite ljusare!

Andreas kom precis hem från Tobak och har hämtat sin tippvinst från igår. Jag fick hälften :) Han tyckte synd om mig för jag vinner ALDRIG! Då menar jag ALDRIG! Hur jag än tippar eller på vilka.. Det spelar ingen roll, och andreas vinner ALLTID! Så det tyckte jag inte var mer än rätt :P Men nu jag ska gå ner och tippa igen. Ha!


Söndag

Hej! Lite tomt att vakna upp idag. Ingen Melvin som hoppar upp och ner för han håller på att kissa på sig.. Tomt. Men första gången på länge fick vi sova ut. Så nu är vi i alla fall pigga! Och Cassano visar sig och verkar glad igen! Och äter! Och solen skiner. Så nu blir det träningsdax. Andreas vill till gymmet men jag tänker inte stänga in mig på ett mörkt gym när det är så fint väder ute. Så jag tänkte ta mig en löparrunda.

Sen ska vi på kalas i Grängesberg, Andreas morfar fyller år. Så då blir det säkert massa tårta och grejer :) Sen ska jag... håll i er.... jobba! Ja, jag skrev rätt. Jobba. De ringde från Hemtjänsten igår och behövde en till ikväll. Självklart, sa jag :) YES!

Nu har jag precis proppat i mig decilitervis av blåbär och mjölk, mums! Så nu ska jag göra mig iordning. Kanske städa lite. Var fotbollsmaraton här igår. Fotboll från 16-22.. Vi hade laddat upp med chips, ostkrokar, godis, chokladpudding med grädde och kycklingrulle! Så mot läggdags höll min mage på att sprängas!! Så en löparrunda nu sitter nog inte helt fel :)



En ledsam dag

Hej!
Idag har varit en riktigt jobbig dag! I veckan beslutade jag och Andreas att vi skulle lämna bort Melvin.. Han fungerar inte alls ihop med våran katt Cassano. Han skällde jättemycket och var jättedryg mot honom, de mådde inte bra ihop.. Vi trodde det bara var i början men det blev bara värre med dagarna.. Det tog all kraft att sära dem och få dem att gilla varandra att det längre inte blev en lycka utan snarare en börda.. Och det var inte så vi ville ha det. Men jag är så stolt över oss att vi klarade av att ta det här beslutet! Melvin var ju en sådan bra hund annars! Värdens goaste! Men vi kommer få fler chanser.. Senare. När det är bättre omständigheter. Det har varit en jobbig dag. Men vi hittade en bra ny familj åt Melvin som bor i ett hus på landet. Där kommer han trivas :)


<3

11 september

Idag är det 8 år sedan denna hemska tragedi hände! Jag kommer så väl ihåg stunden jag fick reda på det. Jag stod i vardagsrummet i vårt gamla hus och skulle precis gå ut på verandan när det ringde. Det var vår granne som ringde och sa åt mig att slå på nyheterna. Fort. Jag var bara 11 år men jag förstod ändå! När något hemskt händer, då förstår man oavsett..




Onsdag 9/9

Hallå! Idag blir Melvin 11 veckor :) Så om en vecka är han 3 månader och ska få sin valpspruta och är redo för världen! Jag står i kö för valpkurs så jag hoppas vi kommer in snart, fast han måste minst vara 3 månader. Så kanske blir om två veckor eller något.

Nu har jag precis lyssnat på två föreläsningar.. snark.. Har en ny bok jag måste läsa ut till nästa vecka på 400 sidor.. Och jag har inte ens läst ut den förra. Grattis Johanna! Varför så mycket läsa!?!?

Nu ska jag ge Melvin lite lunch sen ge mig själv lite lunch, hör hur min mage skriker efter mat! Tänkte göra omelett med tonfiskröra. Brukar göra med baconröra egentligen men tror inte vi har bacon hemma.

Det är våran favoritbrunch på helger! Supergott!

Tisdag

Godmorgon! Idag fick jag sova ända till 08:10! Rekord :) Så nu har vi busat lite och ätit frukost båda två. Tror han är trött på mig nu för han har gömt sig bakom gardinen :)




Idag kanske jag åker med och kollar på Andreas match i Avesta eller om jag kanske åker med men hoppar av i Säter. Vi får se :) Ska iaf lyssna på en föreläsning nu sen måste jag tvinga mig igenom några sidor i boken plus en låång artikel!

Hade bra!


Trevligt besök av Carro!

Nu har jag precis varit ut en runda med Melvin som nu ligger och sover (som vanligt :P). Carro har varit här hela dagen och det var supertrevligt! Vi satt först ute på en bänk i solen och bara njöt av vädret! Sen har vi lagat mat och bara pratat och lekt med Melvin :) Det är så sällan vi träffas så det finns så mycket att prata om när vi ses.

Nu ser jag på Grey´s fast jag borde plugga! Typiskt mig.. Men lite ska jag allt få gjort! Sen tänkte jag ställa mig och göra lite pannkakor eller våfflor, mums! (om mjölken räcker, kom jag på, kan ju inte gå och handla när jag är själv). Annars får jag hitta på något annat gott!


Carro och jag för måånga år sedan. En ganska vanlig syn förr :)

Jag gillade pengar redan då :)

Jag i Carros soffa med deras katt

Jag, Carro, Linnéa och Jocke. Tror det är i Furudal eller i Eskilstuna.

Kul med så gammla bilder :)

Idag kommer Carro!

Hallå! Klocken sex imorse ville Melvin upp och leka, vackert fick jag gå upp och leka med honom :) Men efter ca 20 minuter blev han lika trött som jag så vi gick och la oss till åtta. Skönt! Idag var han stygg och sprang efter en cykel! Nooooo! Haha. Så det blev koppel resten av rastturen. (Lika bra när det är så mycket rullians på mornarna) Men annars är han jätteduktig!

Om en timme ungefär kommer Carro hit och hälsar på, hon vill självklart hälsa på lilla Melvin :) Sen har vi inte träffats på länge så det ska bli kul! Men innan det måste jag stressplugga lite. Usch!

Ha en bra dag!

(Ibland måste man vila lite på promenaderna också, det blir ju såå jobbigt :)

Nattinatt

God natt på er! Hoppas ni haft en bra helg! Jag är helt slut, så ska sova nu. Har varit några riktigt tidiga mornar nu, fast har fler framför mig ett tag. Men det är det värt :) Lilla Melvin ligger och sover som en stock nu. En riktig sömntuta:)

Nattinatt!

Snart fotboll

Jag tänkte vara duktig och baka bullar till ikväll men jag hinner inte! Ska träna om två timmar och ska nog se lite fotboll vid tre i Östansbo först. Så jag tänkte att det blir lite melon och vindruvor istället, det är ju faktiskt lika gott, om inte godare :)

Undra om jag ska plugga lite nu... Vad tråkigt!! Motivationen nere på noll..!

Söndag

Hej! Igår var en riktigt bra dag. Melvin fick verkligen se lite av världen. Först var mamma, Christoffer och Jonathan här med Electra så Melvin och Electra fick leka. De tyckte Melvin var jättekul :) Sen följde vi med till Borlänge på Andreas match (som de vann) och det gick hur bra som helst! Melvin var jätteduktig! Han låg och sov eller tuggade på ett ben hela matchen. Sen tyckte jag han var jätteduktig när det kom folk och ville hälsa och även andra hundar. Min bebis :) Sen åkte vi till Andreas moster och hälsade på för vi skulle se Sverigematchen där. De hade också en valp, som bara är 8 veckor och de lekte och hade jättekul! Föresten så var Sverigematchen riktigt spännande! Go Sverige! Det blev egentligen lite för mycket för Melvin igår så nu ska vi bara vara hemma några dagar. Men det är ändå bra att han fått träffa lite folk och andra hundar nu.

Idag ska jag baka lite, plugga och bara vila! Sen ikväll får jag lite besök! Nu ska jag och Andreas se film, The hangover :) Skitbra film!

Jag och min lilla bebis

Melvin var busig

Jonathan tyckte det var kul och Melvin var nästan lite rädd för Jonathan :)


Snart besök

Hej! Har ni vaknat? Usch vad jag inte gillar vädret ute nu. Nu är det alldeles för mycket höst. Kan vi inte bara hoppa över den och gå direkt in i snöiga vintern.. i kanske en vecka.. sen kan det gärna bli sån där härlig vår igen :) Imorse var Melvin jätteduktig! Vi gick och kissa vid halv sex sen sov han ända till åtta! Då gick vi upp för han ville ha mat och leka :) Nu ligger han och sover igen, sömntuta!

Snart kommer Mamma och Jonathan, vet inte om Elin och Christoffer skulle följa med också. De vill ju självklart hälsa på vår lilla bebis. Sen åker jag med till Borlänge för att titta på LFK mot Forssa. Blir Melvins första tur ut i världen :)

Nu ska jag blåsa håret och göra mig iordning! Ha en bra lördag!

Fredagskväll

Jag har tråkigt! Andreas är på middag med jobbet och min lilla bebis ligger och sover. Det är bara trök på tv.. Skulle behöva plugga men det har jag ingen större lust med. Är även godissugen! Men kommer ju inte hemmifrån :) Hoppas Andreas köper med sig något gott hem!

Hoppas er fredagskväll är roligare än min! :)

Godmorgon alla morgonpigga!

Stackars Andreas fick gå ut 03,30 och 05,30 på små kisspauser imorse :) Men han skulle ändå upp till jobbet, så jag fick ligga kvar till 06,30 tills det var dags att gå upp! Inte ville lilla Melvin sova något mer efter det inte. Så nu har jag redan varit ute i regnet ett x antal gånger och ätit frukost :) Nu ligger han och sover! Så ska passa på att plugga lite. Får inte glömma av det!!

Ha en bra dag!

Full fart!

Hej!
Igår var vi då till Uppsala och hämta lilla Melvin. Det blev Melvin :) Det kändes bäst och Andreas tyckte helt klart det så då tog vi det! Uppfödaren var supertrevlig och hade stenkoll! Väldigt professionell, så det kändes jättebra! På vägen hem låg Melvin i mitt knä och sov hela vägen, superduktig på att åka bil! Inge pipande eller kissande i mattes knä :) Natten var dock lång.. Blev inte många timmars sömn för varken mig eller Andreas, så Andreas tog ledigt idag och var hemma med oss :) Det har varit en bra dag. Eftersom vi bor på översta våningen blir det mycket spring! Så motion får vi i alla fall :) Nu ligger han och sover så sött, fast han vägrar använda sin sköna nya säng! Jag till och med provlåg den i djuraffären för att den skulle bli perfekt, haha :) Men det verkar som golvet är skönare!

Nu ska jag hänga upp överkastet som jag precis tvättat för det råkade hända en liiiten olycka på det :) Sen ska jag ut en gång till med Melvin innan jag ska börja med maten till Andreas kommer hem från träningen. Hade bra!





Idag ska vi hämta (M)Delvin

Godmorgon! Jag har ett litet pirr i magen, det är så spännande :) Men först måste jag gå hela långa dagen och vänta på Andreas till klockan tre innan vi kan börja åka mot Uppsala! Fast jag har iof väldigt mycket att göra innan. Bland annat läsa nästan 200 sidor och lyssna på en föreläsning, fast det vet jag att jag aldrig kommer göra men kan ju ha det som mål iaf :) Nu tänkte jag åka ner till djuraffären för jag måste köpa ett koppel. Sen ska jag förbi affären och handla lite.

Föresten så vet vi inte om han ska heta Delvin eller Melvin! Tjejerna tyckte nog Melvin var finast men vi fastnade ju för Delvin först! Så vi får se vilket av dem det blir. Vad tycker ni??

Tisdag

Hej! Idag kom jag inte upp ur sängen förens ettiden! Jag har läst massvis med valpböcker och pluggat lite. Nu är jag totalredo för en liten bebis :) Längtar till imorgon! Här är sötnosen när han var 6,5 vecka (ser dock en aning busigare och större ut nu :) -->

(Bilden är från kenneln)

Jag har även tagit mig lite tid till att städa och tvätta. Good Johanna! Snart ska jag ut på promenad med Johanna (om mina onda skavsår tillåter!) före matchen. Ikväll är det Ludvika-Grängesberg på Hillängen så det ska bli kul att se!

RSS 2.0