Nattinatti!

Kvällen i gaderoben på folkan slutade smärtfritt. Det gick smidigt och bra. Det är så kul att se lite äldre vara fulla och dansa :) De beter sig exakt som ungdomar! Och vissa är sötare än andra! Det var riktigt bra musik, tänk om de kunde spela sådan musik på Solo! Då hade jag dansat ihjäl mig, det var verkligen jätte jättebra musik, riktigt dansvänlig.

Nu måste jag sova! Har ställt klockan på nio imorgon eftersom träningen börjar tio..! Sen är det lagfest!!!! :)
Pusshej o godnatt


Härliga morgon

Hej på er!
Jag vaknade i tid imorse och såg det strålande vädret! Man blir alltid på så bra humör när solen skiner. Jag började genast städa lite eftersom lägenheten såg ut som ett bombnedslag. Jag och Selina betsämde oss för att ta en springtur ute i det fina vädret så det var bara på med löparskorna och så möttes vi vid Skuthamn. Vi sprang en bra bit! Det var så himla skönt, vändan tog exakt 65 minuter. Men jag visste först inte om jag skulle kunna springa för jag gjorde något såååå klumpigt när jag skulle gå! När jag skulle studsa ner för trapporna snubblade jag och flög ner, självkart vred jag till foten så det kändes som den gick upp igen. Sen slog jag i tummen i räcket så den är blå under nageln och gör jätteont! Fast tummen var det skitsamma med men min fot!! Ajajajajajaj! Jag stog några sekunder och svor för mig själv att jag är så klumpig och så gick jag upp och ner för trappen och tänkte att det går över. Och det gjorde det! Men nu efter springturen har jag lite ont.. Klumpiga jag!!
       Nu har jag iaf ätit en god lunch som bestod av äggröra, paprika, gurka, isberssallad, tomat, linfrön, russin och fetaost! Ska hoppa in i duschen nu och stå där en låååång stund och njuta av värmen.

Ikväll ska jag stå i gaderoben på Folkets hus. Det var inte min tur idag egentligen men det fattades folk så man får väl ställa upp! :) Men med en stor godispåse så kommer det gå galant!

Torsdag

Hej! Idag har det bjudits på jobb. Jag jobbade från 8 till 16 och det gick i ett! Men det är riktigt trevligt från och till, idag rullade jag håret på en dam, måste säga att jag blev riktigt nöjd :) Efter jobbet var det bara hem och byta om till träningskläder. Vi var fyra styckna idag..! Det är ju inte en drömtrupp precis..

Var och fikade med Selina efter träningen. Det är alltid lika trevligt :) Vi tjålade väl på som vanligt. Tiden går ju så rackarns fort när man fikar. Fick skynda mig hem så jag skulle hinna se Criminal minds, ett av de bästa kriminalserierna någonsin!

Nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng, fast jag är ledig imorgon. Men jag är sjukt trött och det ska bli såå skönt att sova. Ska försöka gå upp i hyfsad tid imorgon, men vi får se hur det blir med den saken :)
Pusshej o godnatt


"Engelskalektion"

Jag och Selina sitter nu och har vår egna lilla engelskalektion! Vi sitter och pratar över msn och får bara skriva på engelska. Kommer vi inte på ett ord måste vi gå runt ordet och förklara! Det är skitkul :) Man lär sig ju faktiskt ganska mycket :) Jag höll nästan på att börja skriva på engelska till er! Man kommer in i det tänket. Men nu ska jag avbryta och hoppa i säng efter en lång kväll framför tvn! Jag börjar ju faktiskt jobba 8:00 imorgon!
       Föresten var det jättetrevligt när Carro var här! Det var såå länge sen! Jag bjöd på semlor och winerbröd, mumma!

God natt! Pusshej

Onsdag!

Hej! Nu är jag hemma från jobbet. Slutade en timme tidigare än vad jag skulle, skönt! Det har gått hyfsat bra idag, tiden gick rätt fort. Har haft saker att göra hela tiden, då går det fort. Fick jobb imorgon med :) Så ska jobba 8-16! Det behöver jag.
       När klockan ringde imorse sov jag sååå bra! Är det inte konstigt att när man ställer klockan är man så trött att man håller på att dö när den ringer men när man är ledig, då minsann kan man gå upp den tiden pigg och allert!

Nu väntar jag på att Carro ska komma förbi en sväng innan hon åker hem till Borlänge igen, det var längesen så det ska bli trevligt :) Hon är på praktik på lassarettet här i Ludvika den här veckan!





Nytta-dag

Idag har jag fått ganska mycket nödvändiga saker gjorda. Jag har
- varit till pappersinsamlingen
- dammsugit
- diskat
- dammat
- rensat ut min garderob
- sorterat ytterkläderna
- hämtat Andreas på jobbet!!

Attans, vad bra jag är! Men det var mycket mer jag borde gjort som jag inte orkade. Tyckte redan jag varit så duktig :) Nu ska jag snart iväg och träna. Det ska bli skönt.
      De ringde från jobbet idag och jag ska jobba 7-16 imorgon! Jag blev sjukt glad när de ringde. Har ju hitills inte jobbat något den här månaden! Så perfekt var det.

Semeldagen

Idag är det semeldagen, guu så gott! Då kanske det blir en fika idag med en stor semla med vaniljkräm innuti! Det lät inte helt fel.

Idag förlovar sig Viktoria och Daniel, på semeldagen! Inte bullens dag eller så utan på semeldagen. Lite komiskt. Det är på tiden tycker jag. Tänk att få gå på ett kungligt bröllop.. Det skulle nog vara en upplevelse för sig :)

Morning

Att vakna av solen händer inte så ofta nu, men när det väl händer är det underbart! Jag har ingenting planerat idag förutom träning vid 18. Så vad ska man hitta på idag? Tänkte kanske städa lite och rensa ur våra proppfulla garderober med så mycket skräp att man kan fylla en hel sopstation! Eller vara så duktig som att plugga! Ja vi får se, förmodligen blir det inget av alternativen!

Nu tänkte gör göra mig lite havregrynsgröt och äggröra! Ha en bra dag! Pusshej

Picasa

Jag har precis lärt mig ett nytt bildredigeringsprogram! Det är ju superkul :)

Hemma igen från bad!

Nu har vi precis ätit lite lunch och sitter och kollar på Madagaskar 2 med godis! Mamma kommer snart och hämtar dem. Vi hade jättekul i badet! De var som fiskar allihop! Jag blev förvånad hela tiden av vad de kunde och gjorde. Linnéa som är fem år ställde sig på kanten till den stora bassängen och hoppade och gjorde en volt innan hon landade i vattnet! Jag tappade typ hakan! Sen fick jag och Elin vara domare av deras konster som de gjorde från kanten :) Efter 2,5 timmes bad höll jag på att frysa ihjäl så jag försökte få med dem upp, men det var ju inte så där värst populärt! Men efter många om och men så fick jag med dem in i bastun och fick dem rena och fina!

Jag fick precis reda på att träningen är inställd idag, och vet ni varför? Vi är för lite folk, vi var 3 med mig! Hallå!? Vart är alla?! Jag blev så sjukt besviken. Vi tränar bara 1 gång i veckan i Björnidet och det är då ingen kommer. Är det ingen som vill spela fotboll eller vad är det för fel?? Ah, detta gjorde mig inte speciellt glad..

Godmorgon

Första dagen på lovet, helt underbart! Det blev en mysig kväll igår med mycket godis och chips :) Vi skulle se på Madagaskar 2 men de ville hellre se Hairspary som gick på Canalplus, för de är ju så kära i Zack Efron :)
       Vi har sovit 5st i vår säng inatt! Jag kan ju inte påstå att det var gott om plats. Fast de är supersmå så tar de enorm plats! Jag hamnade tillslut nere i fotändan, men med 8 andra ben mot mig var inte det heller det bästa alternativet :) Nu ligger vi och ser på barnprogram på tv. Ska snart upp och äta lite frukost sen ska vi och bada :)

Min helg

Igår var så otroligt kul! Det blev helt perfekt och riktigt lyckat. Älsklingen hade bokat bord på en jättefin resturang med trerätters middag. Det var sjukt gott! Vi åt så vi höll på att spricka av all god mat. Efteråt gick vi vidare till Ejendals arena för att inta våra platser. Vi satt på parkett (på det platta mitt framför scenen). Det var sådan otrolig stämning och det var så många bra låtar. Faktiskt den bästa delfinalen hitills tycker jag. Sen var det ju lite uppträdanden och sånt innan själva tv-sändningen började. Ja det blev en riktigt rolig kväll, vi hade superkul!



Nu är tre av mina syskon här; Elin, Tilde och Linnéa! Vi var nyss och spelade bowling! Undra vem som vann...! Det var kul :) Innan hade vi varit och ätit lite mat på Fontana och handlat godis! Vi ska se Madagaskar 2 ikväll och proppa i oss massa godis och chips! Det var meningen att vi skulle göra egna hamburgare med bröd men det är ingen som är sugen på det efter lunchen så vi ska göra lasange :) Nu ska vi spela lite spel! Ha en bra kväll! Pusshej






Lördag

Igårkväll var en repris av förra fredagskvällen! Jag somnade som vanligt till det sjukt dåliga programmet "Hjälp" innan utröstningen i Let's dance. Men igår såg jag iaf utröstningen :) Det var rätt som åkte ut tyckte jag, jag kan ju inte påstå att han dansade igår.. Mer en imitation av en vandrande pinne..

Idag har min älskling planerat en överraskning till mig! Det var meningen att jag inte skull få reda på vad förens vi var där, men jag är så sjukt nyfiken så jag har luskat ut vad det är! Vi ska kolla på melodifestivalen i Leksand! Det ska bli jättekul, det är många bra artister med! Men före så har han en till överraskning som jag faktiskt inte vet om! :) Så jag ska gå och göra mig iordning nu sen får vi se vad som hittas på!

Efter melodifestivalen tänkte vi åka och sova i Säter. Tre av mina syskon ska med oss hem imorgon :) Tänkte boka en bowlingbana eller bada :) Det är ju inte så vanligt för dem (i Säter finns det inte så mycket!). Så det ska bli supermysigt :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska vi åka! :) Ha en bra lördag! Pusshej

10 dagar ledighet!

Klockan 10,00 imorse fick jag lov, ni kan inte ana hur skönt jag tycker det är! Det är verkligen efterlängtat! Ska vekligen se till att vila och ta hand om mig själv (och lägenheten!) så jag kan göra ett till ryck i skolan tills nästa lov, lovet efter det blir studenten!

Blev bjuden på lunch idag av Andreas, vi åt på China och det var supergott :) Ikväll ska vi göra hemmalagad pizza och bara mysa! Man är alltid så trött och seg på fredagar.



Utmanad!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor!

DU:
1. Hur lång är du? 158 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Polis till 110%
3. Vad pluggar du? Ekologiprogrammet, Ludvika
4. Har du långt hår? Nej (men för tillfället ja = löshår!)
5. Vilken hårfärg har du? Blondt
6. Sminkar du dig? Ja oftast, men det brukar bara vara mascara och lite rouge
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart
8. Har du kysst någon idag? Ja, Andreas såklart!

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Nej
3. Hur många syskon har du? Sju halvsmåsyskon!
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Puss, hejdå!
5. Hur många ställen har du bott på ? Tror det är 6 med min lägenhet nu! (4 Säter, 1 Götene, 1 Ludvika)
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Absolut ingen alls! Alla är bäst på sitt vis!
7. Vilken familjemedlem är snällast? Alla är absolut lika snälla! Men självklat på olika vis, så alla kompenserar varandra :)
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jag blir ledsen av att säga att det var länge sen.. Så jag kommer inte ihåg! Men jag var hemma förra helgen och mös med mina syskon!

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Igår, med bästa Selina!
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Mathilda, 2008!
3. Har du kysst nån kompis? Hm..
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej
5. Vem känner dig bäst? Andreas kan mig innan- och utantill!
6.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Jag skulle aldrig använda ordet hata, men däremot skulle jag nog kunna säga att det inte var min smak eller att jag inte gillade den.
7. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Nej, absolut inte. Har jag nog heller aldrig gjort!
2. Klä dig annorlunda? Det beror helt på hur annorlunda!
3. Vara dig själv? Ja det är klart! Jag är alltid mig själv
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja!
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Ja!
6. Pierca dig? Nej
7. Ha sex på offentlig plats? Skulle jag inte tro!
8. Vara omogen? Ja det är klart, det är jag nog väldigt ofta!
9. Äta småkryp? Det skulle nog aldrig falla mig in!

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast? Idag, torsdag
2. När var du på semester senast? Januari, 2009 i Thailand, Khao Lak
3. Vilken färg är det på din tandborste? Vit och orange
4. Är ditt hår tråkigt? Nej det tycker jag inte
5. Vem såg dig naken senast? Andreas
6. Hur ofta duschar du? Varje dag (men inte håret varje dag)
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? Nu!

Mysfaktor

Det blev inte mycket plugg idag, ganska likt mig nu för tiden.. Jag har iaf tränat, det gick bra! Går ganska fort på torsdagsträningarna, fys i Vasaskolan. Man känner sig så pigg efteråt!

Nu tänkte jag laga lite mat och göra det mysigt för Andreas som kommer hem om ett tag. Tänkte tända lite ljus, duka fint och höja mysfaktorn lite :) Det är han värd <3


Jag har blivit en tedrickare!

Ja det har jag faktiskt blivit.. Jag dricker te jämt nu för tiden, det är så gott! :) Jag har köpt ett jättegott grönt te som jag har honung till! Perfekt att dricka när man varit ute i den hemska kylan. För nu vill jag ha vår och värme! Hatar den här kylan och halkan. Vill bara gräva ner mig i täcket framför en bra film (eller One tree hill) och bara vänta på värmen. Men inte går det inte, för jag har ju annat för mig. Som plugg till exempel (!)

Skolan

Sitter i skolan nu, har musik, men kan inte påstå att vi får mycket gjort. 6 tjejer som sitter och tjålar, ganska omöjligt! :)

Idag måst jag skriva klart mitt arbete till imorgon, skulle ju gjort klart det igår men som vanligt hittar jag på allt annat än att göra just det jag ska! Sen är det träning :)

Grey's

Nu tänkte jag lägga mig, i tid för en gångs skull. Ingen sovmorgon imorgon så det blir att gå upp tidigt! Har två lektioner, musik och biologi, helt okej!

Har väntat hur länge som helst på att Grey's skulle börja igen, vilket det gjorde idag och jag blev besviken, väldigt besviken. Det var segt och inge sorgligt! Jag brukar ju stortjuta till Grey's. Men det är så mycket trams. Nej fy, tacka vet jag One tree hill!!

Sov gott! Puss o godnatt

Patrik 1,5

Jag har nyss kollat på Patrik 1,5! Den var riktigt bra, jag blev både glad, frustrerad och arg när jag såg den. Dagens samhälle lyste genom så tydligt! Jag tycker verkligen den är värd att se. Väldigt förutsägbar men ändå bra!


Promenad

Hej på er!
Idag var det en kort skoldag, en lektion. Selina ringde och frågade om vi inte skulle ut och gå! Så efter skolan gick jag till stan, postade kavajen och hämtade upp Selina. Vi gick en bra vända! Hurtiga vi var, det kändes bra :) Nu sitter jag och trycker i mig choklad! Jag pluggar som en tok och då tycker jag man är värd det! Särskilt när jag var så hurtig nyss! Nej nu ska jag forsätta med mitt argumenterande för socialdemokraterna!

Godmorgon på er!

Jag älskar sovmorgon! Speciellt när det är till en sådan perfekt tid, att gå upp halv nio är helt perfekt! Idag har jag bara en lektion (miljöpolitik,  inte roligt!) sen ska jag gå till posten och skicka iväg kavajen jag fick såld igår!

Ikväll är det ingen träning för varken mig eller Andreas, så det blir en skön hemmadag! Fast jag måste skriva klart mitt arbete bara, men förhoppningsvis gör jag det på några timmar!

Nu ska jag göra mig lite frukost och kolla om det finns något som duger i garderoben! Ha en toppendag! Pusshej

Läggdags

Träningen på gymmet idag gick sådär, jag var seg och tung i benen och jag var ganska trött.. Men det är alltid lika skönt att ha avklarat ett träningspass!

Jag har lagt ut lite kläder på tradera, jag är ju som sagt helt pank! Så jag tänkte att det blir två bra gärningar för mig själv; jag får rensa garderoben från allt jag inte använder och jag får lite klirr i kassan :) Jag sålde nyss en kavaj som jag ska skicka imorgon! Det är riktigt roligt faktiskt!

Nu ska jag lägga mig, kanske läsa lite, det var länge sen! Men förmodligen blir det bara 2-3 sidor sen slumrar jag! Godnatt! Pusshej

Arbetsmarknaden

Nu har jag setat sen jag kom hem från skolan vid tre och bara skrivit och skrivit på ett jäkla arbete som ska in på fredag om arbetsmarknadspolitik.. Så tråkigt!! Jag borde egentligen tycka att det är intressant och nyttigt eftersom jag får rösta i valet nästa år.. Men just nu känns det helt ovesäntligt! Jag har ju så mycket annat för mig, jag har inte tid att plugga!

Nu ska jag iaf gå till gymmet och träna. Det är så skönt att träna så man slipper tänka på allt skolarbete! Sen ska jag hem och laga mat, jag är redan hungrig!!

Stressig morgon!

Uh, jag hatar stressiga mornar! Stress är inte riktigt min grej, jag tycker om att ha mycket tid på mig på morgonen och kunna äta frukost i lugn och ro, men det var långt ifrån vad jag kunde göra idag! Men nu är jag i skolan, och i tid (!)

En lång dag idag.. Väldigt lång dag. Ekologidagarna är inte att leka med!!
Ha en bra dag! Pusshej

Jaaaa...

... det kändes jättebra på träningen! Jag var till och med på alla övningar med boll förutom en! Jag kunde inte gå fullt och kunde inte använda vänsterfoten men jag kunde slå inlägg och jag kunde skotta stillastående och med lite (nästan) gångfart. Men ändå :) Det var så kul! Sen fixade vi ett nyförvärv, eller hur Amanda (!?) :)

Jag är just nu så cp på internet så åhh! I flera dagar har det varit helt mongo! Särskilt på bloggsidan! Jag måste testa tio gånger innan jag ens kommer in, sen är det supersegt och står hela tiden att sidan inte kan visas! Morr!!!! Skärpning!

Hemma igen från stan

Jag tog mig en promenad (svinkallt) till stan och fikade med Amanda, Linnéa, Jenka och Alice. Linnéa är hemma en vecka nu från sitt jobb utomlands! Det blev en ganska kort fika för mig, jag var ju tvungen att gå till Socialdemokraternas kontor och sen är det träning om en timme. Jag tänkte vara med och köra så mycket jag kan! Förhoppningsvis gå lite på boll, men jag tror inte det bli så mycket av det :/

Nu ska jag kolla lite på papperna jag fick från Socialdemokraterna och se om det var något att ha :)


Fika

Pust, nu har jag råskrivit på ett arbete inom miljöpolitk som ska in på onsdag och äntligen är jag klar!! Amanda skrev att det var fikatime kl 13 (Linnéa har ju kommit hem!) så pennan har glödit nu i ungefär två timmar! Måste förbi Socialdemokraterna också och ställa lite frågor (och hämta några papper om deras sätt att se på saker jag behöver veta i mitt arbete!).

Måndag

Godmorgon! Det är alltid lika härligt att vakna när man vet att man är ledig! Fast idag väckte kära Selina mig, hon ville komma upp en sväng för hon jobbade, så självklart :) Fick jag lite sällskap till frukosten. Nu ska jag bli av med ett till skolarbete så jag bara har ett att fokusera på i veckan. Det är så jobbigt att ha flera bollar i luften samtidigt. 

Igår var det nog den skönaste dagen på länge! Jag och Andreas bara var hemma och mös hela dagen, och jag kände mig inte pressad att jag var tvungen att göra något utan jag bara slappade hela dagen och det kändes underbart! Beckfilmen på kvällen ville jag så gärna se klart men på den förbannade långa reklamen somnade jag och missade hela slutet, typiskt!

Pannkakor

Att någon så enkel maträtt kan vara så otroligt god! Det måste ju typ vara världens lättaste recept men ändå smakar det så bra! Vi åt det till lunch idag iaf och till hade vi sylt och glass, mums :) Perfekt söndagslunch. Vi har också varit ute och njutit av vädret och handlat lite. Men vi är då ruggigt  panka nu! Båda två.. Så nu blir det tuffa dagar fram till den 25e!


Gäsp!

Ja, jag kan inget annat än att gäspa just nu! Det är bara tråkigt att plugga. Det ska bli så sjukt skönt att ta studenten om 3 månader, 2 veckor och 5 dagar för att vara exakt! Jag längtar så jag spricker! Men just nu när man sitter med en hög bunt skolböcker och tittar ut på det decimetertjocka snötäcket känns det bara såååå långt bort!

Härlig söndagsmorgon

Det är inte ofta man vaknar en söndagsmorgon och tycker om dem. De är alltid de dagarna man har ångest för den nya veckan som börjar osv. Men imorgon är vi lediga från skolan så man kan i princip säga att det är lördag idag! Åh så underbart!

Kvällen igår blev tillslut väldigt lyckad! Jag hade superkul och dansade ända in i det sista. Fötterna värker ju som alltid och vägen hem som brukar vara relativt kort blir genast mycket mycket längre. Men det är alltid trevligt att gå hem när man har haft en lyckad kväll och går hem med sin pojkvän som säger desamma :)

Idag blir det bara en slapp hemmadag. Tråkigt nog har jag fyra skolarbeten som lär göras så det blir antagligen det jag kommer underhålla mig med idag! 

Rask promenad

Va härligt det är med en tidig morgonpromenad i solen! Det var lite kallt men ändå så skönt! Vi gick också förbi träningen och sa hej! Usch jag vill också vara med!! Men på måndag ska jag med till träningen och börja jogga lite, ett steg närmare.

Ikväll blir det lite partaj! Tråkigt bara att det är så kallt så man måste packa på sig flera lager med kläder, tacka vet jag sommaren då man endast kan sätta på sig en klänning och pumps och gå ut!

Nu ska jag klä på mig tio kilo kläder för Selina kommer snart och hämtar mig och vi ska till Grängesberg och kolla på fotbollscup och där är det kallt!!
Pusshej

Alla-hjärtans-dag-mys

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Det har jag gjort, så himla gott! Sen var det helt underbart att vakna kl 8 och vara pigg! Särskilt när det är sådant superväder! Jag och Andreas ska snart ut och gå en sväng i det fina vädret.

Igår hade vi en för tidig alla-hjärtans-dag-mys-dag (vi skulle inte hinna med det idag) och det var supermysigt :) Vi lagade en ny god matträtt tillsammans (tacoköttfärs med advokadokräm och turkisk yogurt) och mös framför Lets' dance! Han hade köpt världens finaste bukett blommor! Sötnos! <3



Fredag

Klippningen imorse blev jättebra! Hon klippte in håret i mitt eget så det skulle se naturligt ut! Jättenöjd! Jag åkte sen och hämtade upp Selina och vi åkte till Borlänge. Där flög mitt bankomatkort åt både höger och vänster trots att det nästan var tomt! Jag handlade en skjorta, ett par skor (kanske till studenten), örhängen, en present till Andreas, borste, spray och hmmm.. kommer inte på nå mer nu.. Eller jag sminkade mig ju på Make Up Store också! Det blev jättebra! Shit va duktig hon va! Men va mycket grejer de använder sig av som jag inte ens visste fanns :) Eller att jag ens kunde ha i ansiktet! Hon dutta på massa saker både här och där! Det är ju meningen att jag ska sminka det där själv sen till balen! Får träna ett x antal gånger innan tror jag :)

Ikväll blir det en mysig hemmakväll med Andreas! Vi tänkte ta lite alla-hjärtans-dag-mys en dag tidigare eftersom det inte blir så mycket tid över till det imorgon! Så vi tänkte laga något gott och se antingen en film eller Let's dance. Nu tänkte jag plocka lite här hemma, ser som vanligt ut som crap!
Pusshej

Godmorgon!

Ja har lite bråttom nu! Jag ska laga mig lite snabbfrukost och ta mig ner till Bert's och klippa in håret. Har precis satt i det, det gick riktigt bra :) Det är ju väldigt ovant men man vänjer väl sig snart! Sen ska jag förbi Selina och hämta upp henne så far vi till Borlänge. Jag har sminktid på Make Up Store kl 15!

Ha en bra dag! Pusshej


Min dag

Idag har jag farit omkring stup i ett! Jag insåg när jag stog på löparbandet vid 19-tiden ungefär att jag inte hade ätit sen lunchen vid elva! Jag hade knappt känt att jag var hungrig heller! Jag åkte hem till Hanna så hon fick hjälpa mig fixa med håret, sen kl 18,00 var jag på information om polisyrket på polishuset här i stan! Ni anar inte hur mycket jag vill bli polis! Sen mellanstadiet har jag typ varit helt såld på polisyrket och det håller tydligen i sig än. Skulle vijla knäppa med fingrarna sen ha uniformen på mig. Men det är tyärr en lång, lång väg kvar!

Nu har jag satt i håret iaf! Färgen var perfekt! Jag behövde inte ens färga håret utan det var redan så likt mitt eget så jag struntade i det, skulle bara bli extra slitage och sen kan det ju bli galet fel också. Imorgon ska jag in på Bert's drop in innan jag och Selina åker till Borlänge och klippa in håret i mitt eget så det blir att se lite mer normalt ut, förhoppningsvis iaf :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen bums i säng! Pusshej o godnatt


Jag om några år :) -->

Löshåret har kommit!

Idag kom mitt löshår :) Jag såg en vit lapp ligga på dörrmattan när jag kom in, yes! Har hämtat ut det med och det såg riktigt bra ut, tror jag! Det var nästan exakt min färg i mina toppar men jag är ju mer, vad ska man säga, gyllenbrun högre upp på huvudet och det var inte så jättelikt. Kanske måste färga lite, men vet inte med vilken färg.. Tråkigt också att jag inte kan sätta i det nu när det kommit, för jag måste ju klippa in det i mitt hår och det kan jag ju inte dirket göra själv.. Men Johanna är snäll och ska hjälpa mig imorgon eller på lördag :)

Musik

Vi har nyss haft musiklektion och det var något utav det roligaste jag gjort på länge! Jag, Mathilda, Johanna D och Sandra böt från gitarr till piano (vi tyckte vi var hopplösa fall på gitarr). Och jag måste säga att vi var grymma på piano! Vi lärde oss början på "Everything I do" och det lät riktigt bra, nästan som en låt faktiskt :) Vi sjöng även till vilket gjorde att det lät riktigt proffsigt!! :)

Nu ska vi snart äta och ha biologi sen slutar jag!


Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, jag har vaknat till och från nu på morgonen! Vet inte varför heller, men jag känner mig verkligen inte utvilad! Tur att det är en skön dag i skolan idag iaf! Först en förmiddag med musik sen biologi sen är det slut :)

Nu ska ta av mig min varma härliga morgonrock och sätta på mig kalla inte så härliga kläder! Brr!
Ha en bra dag! Pusshej

Österrike-Sverige

Matchen i sig var lite tråkig tyckte jag.. Men målen! Shit va snygga! Rassmus Elms 0-1 mål var ju klockrent, och Kim Källströms frispark kan inte vara onämnd! Tummen upp för dem!

Kom inte i säng före tio idag heller..Tummen ner för mig!

Fika

Har precis ätit världens godaste (okej inte riktigt men nästan) mat! Hemmagjort klyftpotatis, kotletter, sån där beasås på burk och grönsallad! mums, mums, mums! Det satt fint! Trots att jag åt en smörgås på Engel nyss med Selina slank maten ner lätt som en plätt! Innan vi fikade gick vi lite på stan och jag fyndade en supersnygg sjal på Lindex! En stor en med lite olika färger, passar utmärkt till enfärgade vardagskläder!

Å vet ni vad? När vi väl kom till engel så satt...*trumvirvel*...... systrarna Kallur där! Hur coolt är inte det! Jag och Selina var nog troligsvis de enda som tyckte det var cool för de andra verkade inte bry sig (vi blev inte direkt småflickor som gapade efter sina stora idoler men ändå). Jag tog iaf ett kort i smyg på dem för jag skulle lägga upp o visa er men självklart har jag tappat bort sladden som jag lägger över bilder från mobilen så ni får fantisera :) På fiket satt vi i tre timmar och pratade oavbrutet, Selina sa till och med när vi gick hem att hon var torr i munnen efter allt tjål :)

Nu ser jag på Österrike - Sverige! Heja Sverige!!

12:45

Jag måste medge att jag har varit väldigt duktig idag! Klockan är bara kvart i ett och jag har kommit bra långt med mina sysslor. Jag har dammsugit, dammat, diskat, bäddat, tvättat, plockat in kläderna som låg överallt och gjort klart en musikuppgift till imorgon och nästan gjort klart en annan uppgift! Tummen upp för det!

Nu ska jag gå och göra mig lite brunch! (jag blev så inne i mitt städande att jag glömde äta frukost). Det blir iaf stekt potatis men vad jag ska ha till blir ett mysterium!

Mardröm

Inatt har jag drömt hemska saker, jag är ju så sjukt flygrädd det bara går att bli, så ni kanske kan gissa vad jag drömde om? uh! När jag vaknade var jag tvungen att tänka efter om jag hade någon resa bokad eller om jag skulle någonstans, men nej, tur var väl det!!

Snart ska jag hoppa in i en lång och varm härlig morgondusch! Sen ska jag sätta fart. Jag har många måsten idag! Dammsuga, damma, tvätta, bädda, plocka undan allt skräp, plugga och ner på stan! Så idag ska jag förtränga latmasken och framföra den aktiva Johanna :)

En variant av kycklingsallad

Jag övervägde att åka och träna idag. Jag ångrar mig inte. Jag gick med lutning relativt fort i 40 minuter och körde styrka på överkroppen. Jag hade tejpad fot och det kändes bra. Smärta har jag ju i den nästan hela tiden när jag rör mig men den är så liten så man inte tänker på det. Bara att det är störande och irriterande. Ska gå nu veckan ut, sen se om jag nästa vecka kan börja jogga lite. (hoppas!)

Som ni vet har jag brist på matideér och satt för någon dag sen och råläste recept. Jag hittade då tunnbrödsrulle med kycklingsallad. Jag testa det idag. Det var riktigt gott! Nyttigt med :)

- kyckling
- bacon
- avokado
- paprika
- gurka
- soltorkade tomater
- vanliga tomater
- salladsblad
- fetaost


Sen hade hade vi inga ingridienser att göra sås med så vi använde oss av tacosås och det fungerade utmärkt!

Nu ska jag lägga mig. I tid! På senaste dagar har jag varit riktigt dålig på att lägga mig. Jag har varit som en zoombie när klockan ringt för jag sovit alldeles för få timmar! I och för sig är jag ledig imorgon men jag vill inte sova bort hela dagen!
Pusshej

Håller jag på att förvandlas till en latmask?

Ja, jag är rädd för det! Starten på den här veckan har definitivt inte varit någon höjdare. Jag har nu insett att jag har inte lyft ett finger sen.. jadu.. sen längesen! Ja, sen jag gjorde illa foten. Jag går till skolan, kommer hem och sätter mig i soffan och reser mig inte förns jag ska på träning eller måste göra något! Jag pluggar inte, jag städar inte, jag diskar inte och jag gör ingen nytta överhuvud taget! Skärpning! Det bärjar snart krypa ut latmaskar ur öronen på mig!

Snöjsön

Idag har vi varit i Snösjön (skogen)! Det var så sjukt kallt! Det var nästan 15 minusgrader och vi var ute på sjön och gjorde vattenanalyser! Jag har nog aldrig frysit så mycket, trots att jag hade på mig hundra lager tröjor, täckbyxor, långkalsonger, mössa och vantar! Brr! Jag sitter och håller på att tinar upp nu. Sen var det så mycket snö så vi fick pulsa, ja va kan de ha varit, 1,5 km kanske, i snön från bussen till vårt "klassrum" för man kom inte fram med bussen, och det ska jag säga var inte bra för min fot, ajajaj!


Nu sitter jag och överväger för- och nackdelar om jag ska träna idag. Tänkte testa lite på gymmet om jag kan springa, fast tror nästan inte det nu när jag har använt foten så mycket idag redan. Vi får se, det är ett tag kvar!

Burkar!

Jag förstår mig inte på burkar! Eller burkarna kanske jag förstår mig på men inte de som tillverkar dem! Jag hade nyss gjort mig varmt himelskt gott, underbart grönt te och skulle ta en sked av min nya honung. Men där tog det stopp. Jag försökte. Jag försökte. Jag försökte. Jag blev arg. Jag blev argare. Jag blev argast. Den gick inte att få upp! Och då måste jag ändå säga att jag tycker jag är ganska stark i händerna (jag brukar få upp burkar), men det gick bara inte. Då kom jag tänka på de äldre som inte har någon att fråga om hjälp och definitivt inte får upp den själv, vad ska de göra? Strunta i att ta den sked honung de måste ha i sitt te för att bli kvitt förkylningen, eller hoppa över de gudomliga rödbetorna till pyttipannan?

Omelett

Jag har precis lagat en helt underbar omelett som går hur fort som helst att göra. Perfekt att göra när man inte har så mycket tid eller grejer hemma! Du behöver till 4 pers:

- 6 ägg
- 1 dl grädde (38%)
- 5 små potatisar
- bacon (så mkt du känner för)
- en halv gul lök
- persilja
- salt (jag använder örtsalt), peppar


Du steker på potatisen i småbitar (jag kokade före så det går fortare) tillsammans med löken och bacona. Sen blandar du ihop grädden med äggen och kryddar och häller i stekpannan. Sen får det stå tills den blir fast och gyllenbrun på ganska hög värme. När den är klar strör du över persilja och häller över på ett fat! Superenkelt!

Ett tips bara :)

Löshår

Nu har jag betällt löshår! Jag har velat fram och tillbaka i några veckor nu men tog tag i det idag. Jag hade ju bestämt mig för att åka till Stockholm och köpta det från affären men jag kommer ju aldrig dit, och nu har jag insett att jag inte har råd att åka dit heller!

Jag beställde från Taj Mahal och jag beställde:
- slingfärgat hår av P18/613
- clips att sy fast på trensen
- tråd
- nål


Allt inklusive frakt blev 872kr. Lite dyrt tyckte jag men jag hoppas det är värt det! Jag älskar ju långt hår och trivs jättebra i det! Var ju tvungen att klippa av mitt eftersom det var så sjukt slitet :/ Sen måste jag ju ha det till balen för att kunna ha den frisyren jag tänkt mig!

Måndag

Hej!
Det blev en sen kväll igår med mycket byggande och skruvande. Det blev så sjukt bra när det blev klart! Riktigt nöjd :) Jag trodde inte det skulle bli så bra i hallen som det blev, jag var ju orolig över att fåtöljen skulle sticka ut för mycket men det var inget man störde sig på alls! Det enda vi har kvar är två hyllor som ska upp i badrummet, men det är kakel vi måste borra i så vi vågade inte göra det igårkväll så sent. Sen måste vi fixa lite med bänken vi köpte till vardagsrummet.

Idag var det balbiljettförsäljning kl 08,00! Gissa när jag klev upp? 05,50! 06,45 stod jag utanför Ida och mötte upp henne och Marcus, vid sju var vi i skolan och hamnade långt bak i kön! Uh va hysteriskt! Men vi fick biljett och alla blev glada och nöjda :) På vår sista lektion idag fick vi arbeta hemmifrån så jag slutade kvart i tolv idag och det tycker jag om :)

Foten skulle jag för tillfället kunna kapa av och kasta ut genom fönstret! Jag är så trött på att ha ont och knappt kunna få på mig skon! Jag kan gå helt normalt och så nu men det gör fortfarande ont och den är lite svullen o blå. Uh! Jag tänker ändå kanske börja springa lite i veckan. Faf försöka, annars klättrar jag nog på väggarna snart!

Jag sitter i mjukiskläder och bygger ihop fåtöljen helt själv.

Och resultatet blev riktigt bra tillslut!

Jag köpte ett hyllsystem så jag någon gång kunde få lite ordning i min gaderob!

Så köpte vi den här byrån med trälådor. Vi ska ta ner tvn och fixa lite. Sen så är tapeten inte den vackraste (var där när vi flyttade in för ett år sen) men den ska vi byta alldeles snart till helvit!

Godmorgon!

Hoppas ni har haft en bra helg! Igår var jag och Andreas på IKEA, där måste man vara rik! Åh va billigt, åh va billigt, sen när man är i kassan, åh va dyrt! Så blev det iaf för oss! Vi handlade på som sjutton! Vi fick med oss bra mycket hem :) Men bara massa bra och nödvändiga saker (tycker jag iaf)! Tyvärr har vi inte varit hemma än, vi är i Säter och ska hem ikväll.

Igår var det också 40-årskalas här hemma, Pål fyller gubbe :) Sen idag fyller Andreas brorson år så då blir det kalas igen!

Nu ska jag tvinga alla att spela kort med mig :) Pusshej

Let's dance, tv-spel och godis

Nu sitter jag och surar i sovrummet medan jag kollar på "Don't say a word" på 5an. Den är riktigt bra! Har sett den minst hundra gånger förut! Typ. De andra sitter i vardagsrummet och ser på "ironman", den vill jag inte se, därför surar jag! Vi har nyss sett på let's dance och spelat lite tv-spel. Jag förstår mig inte på något av dem. Tv-spel är jag riktigt dålig på och jag förstår inte varför inte Kitty åker ur let's dance!

Jag har inte kommit på någon lösning till hallen än.. Men Andreas hade en idé som jag tyckte lät ganska bra. Så jag ska mäta lite och se om det kanske fungerar. Ska bli kul att åka till IKEA imorgon!

Beslutångest

Det är så sjukt svårt att avgöra vad man ska ha för möbler. Jag velar fram och tillbaka hundra gånger när jag får en idé. Nu har jag setat hur länge som helst och funderat och funderat! Jag har mätt och jag har grejat! Jag har länge haft en liten idé om hur jag vill ha det i hallen och nu när vi ska till IKEA imorgon tänkte jag verkställa den. Men jag tror fn inte det kommer funka! Jag har tänkt så här (fast i ett litet större hörn): 


Men som ni ser är hallen (hörnet) för liten! Tror jag. Fåtöljen blir ju att gå ut i öppningen till vardagsrummet. Skulle ni störa er på det? Jag vet inte om man kan ha det så eller om det blir galet!?


Helg!

Vilket väder ute!? Uh, hatar det! När jag skulle åka hem från skolan fick jag skrapa bort flera cm av snö som hamnat där på ca 3h! Det var svinkallt och jag kände hur förkylningen bara blev värre och värre av mina stelfrusna fingrar och blöta fötter. Nej nu välkomnar jag våren varmt!

Ikväll är det EKO-fest.. fast jag hoppar det. När foten inte är helt bra och förskylningen driver mig till vansinne valde jag att vara hemma istället. Glenn och Niklas från Säter kommer på besök ikväll också :) Men vi skickar iväg dem tidigt imorgonbitti för vi tänkte åka till ikea!

Det blir alltid värre framåt natten..

Jag förstår inte hur förskylningen alltid kan bli så mycket värre mot kvällen, helt plötsligt känner man sig jättedålig! Jäkla snuva, huvudvärk och halsont!

Tur att något lyser upp de dystra stunderna ibland:
Andreas går runt i hela köket med rinnande diskborste i handen
-Jag: Hallå!? Andreas, du tänker inte mycket du eller!
-Andreas: Säger hon som skakar blåbärssoppan utan kork!

Nu blir det sängen. Jag tänkte sova bort all förkylning!! Pusshej o godnatt


Brist på ideér

Att komma på vad man ska laga till middag varje dag är inte lätt! Jag känner mig inge inspirerad alls och det känns som vi äter samma sak vecka ut och vecka in. Nu tog jag tag i det och satte mig ner och kollade genom mina dammiga matlagningsböcker och hittade faktiskt ganska mycket jag kan tänkas laga. Ett A4 blev det med recept :) Så nu jäklar ska jag göra en helomvändning och börja bli en riktig superkock! Har ni kanske något förslag på något gott som jag kanske kan tänkas missat?

På tal om mat så lagar jag kassler- och rislåda nu. Inte något nytt men väldigt gott!


Det är inte alltid lätt

Foten är bättre idag, mycket bättre! Svullnaden har inte gått ner (så jag får inte på någon sko på foten) men den känns betydligt bättre. Jag kan till och med gå utan kryckorna! Det ser lite roligt ut och tar lite tid, men det får det gör nu ett tag. Jag testade till och med att åka bil när vi kom hem idag och det gick faktiskt hyfsat. Så ska nog åka och kolla på träningen idag :) Det är helt sjukt vad fort det gått för foten att läka, ena dagen kunde jag inte ens stödja någonting på den och andra dagen kan jag nästan kasta bort kryckorna. Skönt det!

Förkyldningen är däremot bara sämre! Jag hatar att var förkyld! Det är ju så himla drygt, men det är ganska bra att den kommer nu när jag ändå inte kan träna för foten!

Idag blev jag av med ett prov, i biologi! Det gick sådär, var ganska svårt att plugga till så man blev helt yr av alla hormoner! Sen på provet visste jag inte ritkigt vad jag skulle skriva. Men huvudsaken det är över iaf :) Jag har även skrivit klart socialpsykologin som ska in imorgon så nu är det bara källkritiken som jag ska kunna imorgon kvar!

Idag på musiken började vi spela gitarr. Haha! Kan ju inte påstå att jag var en naturbegåvning precis!

Prosit!

Inte med råga på allt så har jag råkat på världens förkyldning! Jag började känna av det igår men jag proppade i mig vitaminer och skit så jag tänkte att det skulle försvinna under natten, men jag har inte sovit många timmar inatt, har vaknat hundra gånger. Så när klockan ringde imorse kände jag mig dödssjuk, fast jag är ganska bra på att överdriva :)

Fika o tapeter

Asså hur svårt kan det va? Att välja tapeter var ju inte direkt det roligaste! I alla fall inte när vi har så sjukt olika smaker! När jag visar vad jag tycker är snyggt och skulle kunna tänka mig så gäspar Andreas eller skyggar undan. När han visar vad han tycker så gapar jag! Så det kommer bli ett blodigt val!

Jag har varit på stan och fikat med Jenka och Selina! Jag åt en god bulle och drack ett jättegott te! Det hette Mumba jumpa, eller något sånt :) Verkligen att rekomendera! Vi kom in på högskolor och jobb.. usch det blev nästan lite jobbigt. Typ lite panikkänslor. Jaha, jag går ur skolan om fyra månader, har inget jobb och kan inte söka in till högskolan direkt pga för låg ålder! Liiiite stressad över detta! Det rusar olika tankar i huvudet på mig! Men man får ta det som det kommer för tillfället.
 
Nu ska jag bli expert på hormoner! (kanske ska bli biologilärare....hm, låt mig tänka. NEJ.) Pusshej

Högskoleprovet

Uh! Nu jag har anmält mig till högskoleprovet! Shit, jag trodde inte jag skulle göra det, men jag har funderat lite och jag tror jag behöver göra det. Det är ju liksom bara till det positiva! Men däremot kommer det ju vara skitsvårt, kommer sitta som ett frågetecken! Vart lite nevös :) Det är iaf den 28 mars.

Tapeter

Idag ska vi åka och kolla på tapeter. Vi ska ju byta i sovrummet, vilket vi funderat på länge, länge, men nu måste vi ta tag i det! Men jag behöver lite tips! Vi har funderat på antingen helvitt på alla väggar eller en chocktapet (förmodligen med något mönster på) till fondvägg bakom sängen och vita eller ljusa runt. Jag vet inte riktigt, har ni några förslag?

Godmorgon

Jag har precis lagat min favoritfrukost, äggröra! Det är en prefekt start på dagen att äta det. Nu ska jag börja läsa lite biologi sen skriva klart både psykologin och miljöpolitiken. Uh, va mycket det låter, och är!

Imorgon ska jag till skolan. Då är det biologiprov! Idag hade jag bara en lektion (miljöpolitik) så det kändes onödigt att krångla sig dit för det. Jag kan lika gärna jobba hemifrån. Sen imorgon vet jag inte hur jag ska ta mig dit men det löser sig :)

Håruppsättning är inte lätt att välja

Jag har länge letat efter en håruppsättning jag vill ha på balen, och det har inte varit lätt, men nu har jag hittat den perfekta! Den absolut perfekta. Nu har jag den perfekta klänningen och förhoppningsvis den perfekta frisyren (om Elin godkännder den och kan göra den) men det tror jag absolut :) Tusan vad jag längtar!

Nu ska jag sova, ganska tidigt men jag har ju bara legat i soffan hela dagen så kan lika gärna lägga mig :) Åter en pluggdag i soffan väntar imorgon! Pusshej & godnatt

Sibylla

När jag hade som tråkigast idag fick jag ett sms av kära Amanda som ville ha sällskap på sitt ensamma jobb! Självklart ställer jag upp i ur och skur och tar mina kryckor och hoppar dit! Det var inte lätt men lätt värt det :) Alltid trevligt att tjåla med henne! Fick även en rundtur backstage :)

Nu sitter jag och väntar på maten (låter som en tonåring som sitter hemma och väntar på att mamma ska laga mat) och det luktar supergott! Andreas lagar sin makaronipudding som är supergod! Jag har faktiskt en anledning att bara titta på! :)

Nu ska jag plugga lite till, för det är det jag lever för. Känns det som iaf!
Pusshej

Pluggdag

Idag har jag pluggat hela, hela dagen! Pluggat biologi, psykolgi och sen var Isabel nyss här så arbetade vi lite med vårt projektarbete. Har bara brytit av med lite käk, stekt potatis och falukorv.

Jag satt och funderade nyss på att vi verkligen behöver till IKEA, och Andreas höll med, att det behöver vi! Så jag kom på den smarta idén att vi åker imorgon, så skjutsar Andreas runt mig i vagnen :) Men han var inte lika säker på den idén som jag :) Vi behöver iaf, en tvbänk/förvaringsbänk till sovrummet, en ny uppsättning möbler till hallen och lite smått och gott! Sen har vi presentkort där också, så ännu bättre :)

För dig som undrade så är köket på bilden sen i fredags från vår lägenhet, det heter Lidingö och är köpt på IKEA!

Godmorgon

Jag kan inte låta bli att ha ett lyckorus i magen. Jag vet inte vart det kommer ifrån och varför, för jag borde inte vara glad just nu. Jag sitter handikappad i soffan och måste ha en ryggsäck eller påse för att ta med mig saker, jag kan inte träna, jag har massor av plugg och jag måste ställa in min stockholmsresa imorgon! Men jag känner mig ändå glad! Men det är ju bra det!

Idag är det tisdag och ett nytt One tree hill-avsnitt har kommit ut! Perfekt just nu! Så ska göra mig lite frukost och kolla på 40minuters sköntv!





Godnatt!

Efter en lång kväll liggandes i soffan ska jag lägga mig nu! Skönt att vara ledig några dagar så man kan sova ut lite :) Svullnaden går succesivt ner (tror jag), jag kanske har stirrat mig blind på foten i önsketänkade om att svullnaden ska gå ner. Men förhoppningsvis är den relativt borta imorgon eller på onsdag.

Godnatt och sovgott! Pusshej


En lång dag!

Jag trodde jag var hyfsat vältränad, men det kan jag lova att det är jag inte! Fy sjutton vad drygt det är att hoppa på kryckor. Har hoppat runt hela dagen och nu ligger jag helt utslagen!
 
Vi skulle ju till Falun idag, men vi bestämde oss att testa här på lassarettet istället (fast båda hatar sjukhuset här). Jag vet inte vad det är med sjukhus men jag gillar dem inte! Jag gillar inte personalen, inte de vita väggarna, inte den illaluktande stanken, inte den genomskärande tystnaden och jag gillar inte att vistas kring sjuklingar! Vi var på lassarettet i nästan tre timmar! Bara för att röntka foten så det inte skulle vara någon fraktur! Tur nog så var det inte det. Mitt ledband var rejält uttöjt så det skulle ta några dagar innan jag ska kunna stödja på foten. Så det blir kryckor i några dagar. Typsikt, jag som inte kan hoppa, jag dör av trötthet inom några meter! Men jag ska sköta det här bra nu så jag kan komma tillbaka och träna rejält så snart som möjligt!

Efter tre timmar på sjukan var vi superhungriga och åt lunch på China, jag åt vårrullar och friterad banan med glass. Det var så sjukt gott  :) Det var till och med så gott att vi glömde bort tiden, så vi kom sent till mitt utvecklingssamtal som jag hade idag (hade egentligen imorgon men mamma var ju ändå här nu så vi ringde och ändrade till idag). Det gick riktigt bra faktiskt! Bara att hålla i nu det sista så kommer allt lösa sig finfint!

Nu ska jag...ja...vad ska jag...lägga ifrån mig datorn och lägga ögonen på tvn i stället! Pusshej


Kämpigt

Pust! Det är inte det lättaste att ta sig fram och flytta på saker! Det har tagit mig ungefär en timme att lagat/ätit frukost, klätt på mig och satt på lite mascara! Känner mig handikappad som sjutton, och jag har bara gjort illa foten lite grann! Tänk då de som har brutit något ben eller något annat hemskt! Usch vad jag känner mig klen! Mamma är iaf på väg hit nu så vi åker snart till Falun. Känns lite onödigt för jag tror inte det är något men mamma tyckte det var bäst! Så då gör vi så :)

Uh, såg på nyhetsmorgon imorse. Man fick se inslag av var dun kommer ifrån! Jag fick så himla ont i magen! Det var helt sjukt, att helt brutalt plocka dun från levande och icke sövda fåglar. Deras skrik och panik gjorde mig illamående! Att människor kan vara sådana monster, helst mot oskyldiga och försvarslösa djur! Nej, skärpning!

Måndag

Mitt önsketänkande igår fungerade inte så bra. Foten gjorde så sjukt ont igår innan jag la mig så jag proppade i mig värktabletter och försökte sova. Väcktes av mamma imorse som ville veta hur det var, jag tog mig till toa och tillbaka till sängen och ringde upp: svullnaden är inte borta, snarare värre, och jag kan inte stödja på den lika mycket som igår, kan vara för att det är tidigt på morgonen, jag vet inte. Mamma bestämde sig iaf att ta med mig till Falun och kolla. Bättre det än att jag går med nå skit. Ser ju ut som jag har en tennisboll under skinnet!

Inte bara att jag kan ligga hemma och tycka synd om mig själv heller, måste ju plugga också! Nu missar jag ju skolan och måste ta igen lite, sen på torsdag har vi prov i Biologi B. Så innan mamma kommer ska jag iaf kunna alla hormoner och vad de har för funktion!

Hörs sen! Pusshej

Fotjäkel till att vara klen

Det är så typiskt, så jäkla typiskt! Jag har aldrig gjort illa mig på fotbollsplan, förutom när jag spräckte ögonbrynet och någon liten streckning eller lårkaka. Men just idag i semifinalen (förlorade med 4-1) vrickar jag till fotjäkeln så jag blev avburen och var tvungen att linda foten. Nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv med foten i vädret. Den är svullen och blå. Men inte sådär jättemycket. När jag går med kryckor kan jag stödja på foten lite men inte stå på den helt. Så jag blir hemma från skolan imorgon (vet inte hur jag ska ta mig dit) och sen får vi se hur det känns. Svullnaden går säkert ner över natten så är det bra imorgon (önsketanke).

Nu ska jag och min cp-fot se på Beck - skarpt läge och sen sova!
Pusshej

Söndag

Godmorgon! Det blev en lugn kväll igår. Var hemma med familjen och åt fruktsallad och ost & kex samtidigt som vi såg på film :) Sen skulle vi se på Real Madrid men både mina och Andreas ögonlock blev att väga 100kg så vi sov till typ hela matchen :)

Idag är det semifinal! Weey! Kl 16,00. Det ska bli sjukt kul, jag är laddad till tusen! Men när jag vaknade kände jag att jag har sjukt ont i rumpa, mage och rygg! Träningsvärk..! Men det går över sen när man börjar värma upp :)

Nu ska jag gå och se om det finns någon mat i huset som jag kan tillaga snart. Ska åka upp tidigare till maserhallen och kika lite.

Önska oss lycka till idag :) Pusshej

RSS 2.0