Lunch på stan

Nu har jag kommit hem efter en trevlig lunch på stan med Andreas. Vi åt som väntat på China :) Tycker om buffén där! Vi kunde inte luncha så länge eftersom han jobbar så jag åkte vidare till zooaffären och tittade lite :) Sen köpte jag kattgräs! Vi får ju för sjutton inga blommor kvar!

Nu ska jag kolla på lite mer OTH och Gossip Girl :) I love!

Långpromenad i solen

Det blev en lång promenad, 1,5h i den sköna vårsolen! Det var helt underbart, friskt och skönt! Men tror jag valde en lite för lång vända för jag är helt slut nu :) Har ju fotbollsträning ikväll med!

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka ner på stan. Jag och Andreas ska äta lunch!

Godmorgon!

Härligt med vårväder! Jag vaknade vid åtta och insåg att det lös en sol där mellan gardinerna så jag flög upp och gjorde mig en god frukost (ägg och advokado!). Nu ska jag klä på mig och gå ut för en promenad!

Början på min långledighet!

Hej på er! Imorse sov jag till 9,30! Det var så otroligt skönt. Så nu är jag riktigt utvilad och pigg! Idag har jag varit i skolan och träffat en lärare som  hjälpte mig med lite kriterier till min praktik vecka 15. Sen åkte jag vidare till gymmet där jag sprang och gymmade lite. Det var skitdrygt! Det kändes som kroppen höll på att tyna bort! Men skönt efteråt i alla fall :) Nu har jag precis ätit lunch, det blev tonfisk, wookgrönsaker och keso! Mums!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vart dagen leder! Har några nya One tree hill- och Gossip Girl avsnitt att se så det blir nog det :)


Söndag

Hej!
Igårkväll var jag hemma hos Kristin! Vi hade köpt godis och åt fruktsallad. Under earth hour satt vi och proppade i oss godis med värmeljus, mysigt! Sen åkte vi ut med bilen och kollade på stan om Ludvika var duktiga, men inte! Usch vad besvikna vi blev. Det lyste överallt! I typ alla fönster! Dåligt! Men däremot var det släckt inne på Engel och det såg så mysigt ut när de fikade i mörkret!

Idag har jag varit i Kvarnsveden och kollat på fotboll hela dagen! Andreas har spelat cup, de kom trea, de var jätteduktiga! När jag ändå var i Borlänge och hade en stund över så tänkte jag passa på att träffa Carro! Så vi åt lunch på kupolen :) Det blir ju att vi ses så sällan, tyvärr!

Nu har vi precis lagat mat (kassler- och rislåda!) så vi ska sätta oss ner och äta. Andreas är helt slut efter cuppen och jag är helt slut ändå! Så vi ska ta fram lite godis och mysa framför tvn! Pusshej

Earth hour



Glöm inte bort att stänga av all el och belysning mellan 20,30-21,30 ikväll! Jag ska spendera Earth hour hemma hos Kristin :) Hon kommer snart och hämtar mig så ska vi åka och köpa godis! Ha en bra kväll! Pusshej

Nu är högskoleprovet gjort

Nu är jag hemma och har tagit en dusch efter den långa dagen i skolbänken! Högskoleprovet var som väntat jättesvårt. Dagen har gått väldigt fort trots de 7 timmarna på en lördag. Det kändes bra att det var så många man kände som gjorde provet samtidigt :) Det ska bli intressant att se resultatet sen! Jag kan ju säga att jag inte har så där värst höga förhoppningar!

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Får se :) Andreas ska sova i Säter ikväll med så jag vet iaf att jag blir alone!

Studentklänning funnen!

Hej! Nu sitter jag och Kristin och kollar på The Holiday, det ingår i vårt skolarbete då vi ska analysera den filmen. Den är jättebra!

I Borlänge hittade jag massor av saker! Mer än jag borde, fast jag är nöjd med allt :) Jag hittade en studenklänning som jag känner mig mest nöjd med! Den var helt perfekt och den satt jättebra! :) Sen köpte jag en tröja, ett par chinos, ett par skor och en bh!

Imorgon är det Högskoleprovet! Kan ni förstå! Jag har typ glömt bort det så jag känner mig inte alls förberedd! Det kommer gå skit verkligen! Ska vara där 8,15 och det slutar 16,10! Så det blir en heldag. Usch. Men de säger ju att första gången alltid blir det sämsta resultatet, så får skylla på det :)

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska vi se klart filmen. Sen ska vi skriva lite om den. Inte alltid man pluggar en sen fredagskväll! :)

Borlänge

Nu har jag skickat in min hemtenta i Biologi B och det känns jätteskönt! Har precis gjort mig en smoothie av
- hallon
- avokado
- blåbär
- banan
- mango
- linfrön
- a-fil
det är den bästa frukosten! Sktigott! Fast det blir så mycket varje gång så jag blir proppmätt! Så nu sitter jag och åmar mig. Jag måste hoppa in i duschen för det blev visst en Borlängetrip för mig idag. Ska åka med Hanna, Sandra, Kristin och Terese. Jag måste kolla efter studenklänning! Fick ju presentkort av Andreas på MQ när jag fyllde år så kan säkerligen hitta något där med :)

Nu ska jag ta mig en varm och skön dusch sen göra mig iordning! Pusshej

Godmorgon

Det blev en tidig morgon idag. Jag var på helspänn när jag vaknade och kände efter men jag kände ingenting i kroppen! Den där värken och ilande känslan var borta! Och febern var också borta! YES! Så jag vet inte vad det var som spökade igår, innan jag la mig hade febern stigit och jag mådde verkligen piss! Men tur att det kan gå över lika fort som det kom :)

Idag är min första ledig dag.. Jag har tänkt att skriva klart två grejer som måste in idag sen ska jag träffa Kristin och Ida då vi ska göra lite skolarbete. Sen vet jag inte, kanske träna om kroppen tillåter. Andreas ska till Säter ikväll så jag får en kväll för mig själv.


Feber

Usch! Jag har feber! Jag kände redan imorse i skolan att jag inte mådde bra och att jag hade värk i hela kroppen. Nu kom jag precis hem och tog tempern och den visade feber! Jag som hade en sådan bra dag då jag hela dagen skulle tänka på att jag är ledig från skolan i tre veckor! Men nu ska jag gå och vara sjuk! Men jag hoppas det inte blir långvarigt. Imorgon ska jag vara frisk.

Nu ska jag ringa min tränare och säga att jag inte kan träna ikväll :( Sen ska jag plugga, hade gärna velat lägga mig och sova nerbäddad i soffan men det får jag göra när jag skrivit klart min Biologihemtenta och Psykologilogg!

Lyckad friluftsdag

Idag är det våffeldagen och inte går det att äta något annat än våfflor då heller! Jag står nu och lagar världens godaste våfflor som jag ska äta med vaniljglass och hallonsylt! Mums! Andreas och en kompis tar upp hela vardagsrummet med film och pizza så jag vistas bara i köket. Så det blir våfflor och plugg i köket för mig ikväll :)

Idag har vi haft friluftsdag i skolan. Vi körde klasskamp mellan Ekologiprogrammet (mitt) och NV-programmet. Gissa vilka som vann då?! Vi såklart :) Det har varit en jätterolig dag. Vi har under dagen samlat ihop sekundrar på olika stationer som vi sedan skulle ha till finalen som gick i simhallen. Vi fick bland annat tävla i bowling, göra upp eld, skidskytte, skärtlappsrase och stadsorientering. I finalen var det 6 stycken från varje program som tävlade och vi vann som väntat :) Så nu får vi ställa upp våran stora fina pokal som vi vann nere hos oss på eko!

Imorgon är det som fredag innan lov för mig! På fredag är vi lediga sen är jag ledig från skolan i tre veckor! Tre hela veckor!! Vecka 14 har klassen praktik (så jag får arbeta hemmifrån), vecka 15 är har jag praktik hos polisen och vecka 16 är det påsklov! Wiho! Så jag ska njuta av sista dagen på på tre veckor imorgon! Men jag har lite plugg som måste in under veckorna så lite måste blir gjort iaf..

Nu ska jag se till så jag inte bränner mina kära våfflor! Hade så bra! Pusshej

Lättad!

Vilken underbar känsla det är när man har gjort ett prov som man har lagt ner jättemycket tid på! Det är som en sten som släpper från hjärtat! Det var det sista provet vi gjorde i ekologi. Någonsin! Det som är kvar är praktik- och ölandrapport. Men rapporter är inte samma sak som prov, mycket skönare!

Efter provet imorse fick vi tid att arbeta med vårat projektarbete. Jag och Isabel blev klara med våran folder. Eller vi ska skriva ut den på finare och bättre papper än vanligt och ändra två bilder. Men annars är den helt klar. Den blev sjukt bra :)

Idag blir det faktiskt en pluggfri dag, jag har dock lite saker som ska vara klart på fredag men jag orkar verkligen inte idag! Jag ska om tjugo minuter åka på träning sen är det möte med fotbollen! Jag är nervös för mötet, det är ett viktigt möte!


Måndag och en ny vecka

Måndagar är lite sisådär! De är plågsamma då man tänker på allt skolarbete som måste göras under veckan men ändå underbara för det är en ny vecka och snart är det bal och student. Tiden kan gärna gå i 320 nu!

Min måndag idag består enbart av plugg. Har prov på vattenanalyser, försurning och miljögifter imorgon. Jag känner mig hyfsat säker i alla fall men det svåraste är att veta vad man ska kunna. Så jag skulle lika gärna kunna plugga in hela boken för säkerhets skull. Men så ambitiös är jag tyvärr inte, men önskar jag var.

Andreas är på match i Borlänge ikväll så jag blir alldeles ensam. Ganska skönt! Ska plugga på det här tills ögonen ploppar ut sen laga mig en god middag och krypa ner i soffan!  


Beck

Har precis proppat i mig tonvis av frukt! Passionsfrukt, nektain och psysalisar, mums! Ser på Beck, tycker det är för mycket personliga problem, nästan för mycket. Men det är fortfarande bra. Jag älskar ju att se på kriminalserier!

Nu tänkte vi lägga oss i sängen och se klart på Beck. Jag måste även titta igenom redovisningen i religion som är imorgon (hade glömt bort den)!

Godnatt på er! Imorgon är det en ny vecka och dags för nya tag! Men skönt som det är är skolveckan bara 4 dagar! Ledig på fredag!

Hungrig!

Vad besviken man kan bli på filmer ibland! Jag hade sett fram mot att se Premonition (Ond aning) för jag tyckte den verkade skitbra! Men den var skitdålig! Verkligen hur dålig som helst. Jag förstod verkligen ingenting, inte ens Andreas gjorde det och då är det illa!

Nu sitter jag och väntar på mat. Det kurrar hej villt i magen, tror Andreas är på väg och ska hämta två sallader från Fontana :) Det skulle inte sitta fel!

Ikväll blir det lite mer plugg och sen handen i en stor godispåse framför Beck!


Säter

Ikväll är jag barnvakt åt min syskon för mamma och Pål är på fest. Vi har precis ätit fruktsallad och grädde till Robinsson. Nu har jag lagt dem och satt på en film så de kan somna. Själv sitter jag i soffan och kollar på CSI Miami.

Idag när jag kom hit så höll alla på att storstäda hej villt, när de var klart skulle mamma bjuda på fika på Anna's bageri, en förklaring till varför alla var så flitiga! Och Linnéa sötnosen! Hon studsade runt på en studsboll och jag frågade henne vad hon tillförde för något, då svarade hon: Jag plattar till golvet!. Jag höll på att dö av skratt!! Men platta till golvet behövs det med ibland! :)

Idag har jag sökt till massor av högskolor. Jag har alltid velat bli polis och har hela tiden tänkt på polishögskolan som första handsval. Men jag har även haft juristlinjen i tankarna. Så jag sökte in till juristlinjen i 5 olika städer sen lite fristående kurser som jag har nytta av till polishögskolan. Jag tror inte jag kommer komma in på juristlinjen då intagningspoängen förra året var 18.8 (I stockholm, de andra städerna hittade jag inte statistik för) och jag får (så som jag tror och antar) mellan 17.5-17.9 så det är ju en bit ifrån. Men man kan ju alltid söka och göra ett försök. Polishögskolan får jag ju inte börja söka förens i september. Så vi får så hur och vad det blir av mig. Sen är ju bostad ett problem för sig! Men det tar jag itu med sen när jag fått svar.

Nu tänkte jag burra ner mig med en filt! Godnatt

Godmorgon

Vilken besvikelse det var när jag vaknade imorse och inte såg någon sol! Jag hade tänkt att gå ut och gå och njuta av solen men det blev inget med det. Jag gick istället upp och gjorde mig en god frukost och pluggade lite. Men det var ytterst lite! Nu pustar jag ut efter en storstädning. Jag har dummsugit, diskat, plockat ihop, hängt in tvätt och gjort det allmänt fint! Så nu är det hemtrevligt igen.

Skolan början om 45 minuter så ska snart göra mig iordning för att åka. Har bara en timmes psykologi sen slutar jag. Mycket nödvändigt..! Ska åka och ge besked till min chef angående mitt sommarjobb sen ska jag hämta Andreas på jobbet. Jag trog fram lax idag så till lunch blir det lax med wookgrönsaker! Mums!

Cassano har gjort mig sällskap under städningen! (Fast han låg mest ivägen när han slöade!)


Skräckfilm och pizza

Hej! Nu har jag precis duschat och ligger i sängen och kämpar för att hålla ögonen öppna. Efter skolan idag pluggade jag lite sen blev jag upphämtad av Sandra. Vi åkte ut till Trogen där några från klassen hade åt pizza pch kollade på skräckfilm. Den hette "The messenger". Uh..ruggig! Vi satt nedklämda i en liten soffa och skrek, hoppade och nästan slogs! Det tar på krafterna att kolla på skräckfilm!

Imorgon är det fredag! Gu så skönt! Jag börjar inte förens kl 12,30 men jag ska gå upp i tid i alla fall och plugga lite sen göra mig lite lunch innan jag åker till skolan. Hoppas det är fint väder imorgon med! Jag älskar det verkligen. Man blir på så mycket bättre humör!

Nu ska jag sova! Godnatt pusshej

Pluggdag

Hej! Nu har det varit dålig uppdatering för min del men jag har mina skäl. Skolan tar för tillfället kol på mig! Jag slutade 12,40 idag men satt kvar i skolan till 15,15 och skrev på en psykologiuppsats som var skitsvår! Men som tur var avbröts jag med lite skratt då och då! Den blev iaf långt ifrån klar på de timmarna så fick fortsätta när jag kom hem. Nu är jag äntligen klar och har hunnit med att plugga lite ekologi också! Jag har i princip pluggat 6-7 timmar idag! Jag avsutade iaf kvällen med att titta på Grey's! Det är ju bara för bra. Jag har fått gråta ur mig lite. Jag har setat i soffan och snyffat. Det var så sorgligt idag!

Snart är det helg igen! Får se om det bli någon match. Får reda på det imorgon. Det skulle vara kul! För jag tror att jag skulle kunna vara med hyfsat mycket för det känns som foten blivit lite bättre!

Nu ska jag sova, har sovmorgon imorgon, liksom idag! Det är helt underbart! Att sova till 8-8,30 är helt perfekt för mig!
Pusshej och godnatt

Utslagen!

Jag börjar bli rädd för mig själv nu. Inatt drömde jag om en flygkrash igen! Inte att jag var med i den men att jag såg en. Jag var fortfarande kvar i Thailand och skulle åka hem. Det är typ 10e gången jag drömer om flygplan sedan jag kom hem från Thailand i januari!

Jag är verkligen utslagen på kvällarna! Igår när jag från träningen och mötet med fotbollen hade Andreas lagat mat åt mig så jag åt den sen låg jag utslagen i soffan! Somnade som en stock i soffan. Det är så sjukt mycket i skolan och jag är så orolig över sommarjobb! Så min hjärna är hela tiden är på helvarv.

Nej nu börjar jag så måste springa iväg! Ha en toppendag! :) Pusshej


Tisdag

Hejsan! Idag är det sol, strålande sol och hyfsat varmt. I love it! Men däremot är det svinkallt inne i skolan så jag sitter med jacka på. Brr! Vill bara ut och sätta mig på en bänk i solen och njuta! Men det går inte för sig idag. Ska hem och plugga till ett prov i ekologi nästa vecka sen på träning. Den är på gymmet idag, efter det har vi möte med fotbollen. Så jag är i princip upptagen hela dagen. Tur att jag har sovmorgon imorgon! För jag är helt utmattad känns det som!

Nu ska jag in och lyssna på en tio-timmars genomgång!

Måndag

Måndagar är alltid svåra att ta sig igenom. Tycker jag i alla fall. Det är jobbigt att ta sig upp på morgonen, jobbigt att vara i skolan och jobbigt att komma hem och inse hur mycket plugg man har under veckan. Måndagar är alltid lika dana!

Nu sitter jag påklädd och ska åka på träning. Vi ska börja träna på grus idag, uh! Det gillar vi inte, nej tacka vare sommar och grönt gräs!


Söndag

Hej! Min dag har varit mycket bra. Den har varit lugn och skön. Vi gick ut och åt på China, då alla åt så vi höll på att spricka! Sen åkte vi hem till mig och fikade så vi sprack. Nu håller vi på och kollar på Beck - Det tysta skriket, den är riktigt bra.

Jag kan inte riktigt förstå att jag fått praktikplatsen på polisen än..! Jag hade verkligen ställt in mig på att jag inte skulle få den då det inte lät så positivt! Nu längtar jag till v.15!

Det är ingen vanlig dag

..för det är min födelsedag! Då var man 19 då! Det känns som jag firade min 18-årsdag igår! Kvällen igår blev riktigt lyckad, tack alla för allt! Jag dansade till fötterna blödde kändes det som. Nu känner jag mig helt mörbultad i ben och fötter! Men det är väl så det ska va :)

Jag har i alla fall fått den bästa present jag någonsin kunnat fått! Jag fick reda på idag att jag har fått en praktikplats hos polisen här i Ludvika vecka 15, då vi ska göra alla tester för att komma in på polishögskolan, åka på rättegångar och massa skoj! Jag är såå glad! Det var det bästa som kunde hända idag!

Nu väntar jag på pappa, farmor o farfar som ska komma. Vi ska gå ut och äta och fira mig :)



Inställd match

Hej! Hur står det till? Jag har precis ätit lunch, en mycket god! Jag lagade iordning lax och potatis med turkisk yougurt och dill med en grönsallad till! Mums var det. Så nu är jag proppmätt!

Vår match idag blev inställd för vi hade för lite folk.. Så himla tråkigt. Det enda positiva var väl att jag slipper bli sen till min egen födelsedagsmiddag :) Så nu kan jag hjälpa Johanna att förbereda ikväll. Det ska bli riktigt kul! Hoppas alla kan komma bara!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning. Sen ska jag börja jakten på vad jag ska ha på mig. Det brukar vara det största problemet.

Fredag

Hej! Nu har jag tvättat bort sminket och borstat tänderna och sitter i soffan med älsklingen. Hans föräldrar har precis åkt hem, jag fick en jättefin blomma och pengar som ska gå till tapeter i sovrummet!

Det var ju meningen att jag skulle till stan efter skolan och göra lite saker men jag åkte runt runt runt flera varv och letade parkeringsplats. Det fanns ingen någonstans! Tillslut blev jag tokig och gav upp. Åkte och handlade på Willys istället. Det blev massa saker till middagen imorgon. Lite balonger och sådant trevligt som man måste ha när det är födelsedagsfirande! Sen har jag gjort klart maten till imorgon eftersom det inte hinns med imorgon. Har match i Falun mot Korsnäs kl 14,30.

Nu ska jag lägga mig och mysa med älsklingen! Pusshej

Godmorgon

Hoppas ni har sovit gott! Jag var som en zoombie när klockan ringde imorse! Igår lös solen så fint och drog upp mig ur sängen men idag möttes man av en grå och dyster stämning när man drog upp persiennerna! Nu tycker jag våren ska komma. Igår hade jag en drömdag. Jag gick och drömde mig bort om balen och studenten hela dagen! Då menar jag hela dagen. Det är så nära men när man tittar ut så känns det så långt bort. Svinkallt, snö och halka! Försvinn!

Nu ska jag ha samhällskunskap då vi ser på "Smala Sussie". Helt värdelös! Vi håller på med filmanalys och det i säg är kul men en bättre film hade vi väl kunna valt!

Ha en bra fredag, trots att det är fredag den 13e!
Pusshej

Läggdags

Godnatt på er! Jag är pisstrött som vanligt så sängen är väldigt inbjudande. Har två lektioner imorgon sen är det helg! Så skönt med helg. Jag har fullspeckat schema imorgon!

- 8,30-11,45 skola
- stan och uträtta lite ärenden
- mataffären och handla mat och fika till helgen
- laga maten till middagen på lördag
- 17,00-19,30 träning
- Andreas föräldrar kommer och grattar mig

Träning

Hej! Det blev ingen pluggdag som jag sa. Det var väl meningen, men jag körde fast och då gav jag upp! La mig i soffan och tog en powernap innan träningen ist! Nu har jag tränat och handlat. Jag skulle bara handla mjölk och sallad men kom ut med två proppfulla kassar! Typiskt mig!

Nu ska jag sätta fart och laga moussaka! Sen är det bästa kriminalserien i världen, Criminal minds!
Pusshej

Torsdag

Vad mycket lättare det är att gå upp på morgonen när solen lyser och det känns som vår ute! Fast sen när man kommer ut och inser att det är svinkallt känns det längre inte som vår! Men det är skönt när man kliver upp iaf. Det gör morgonen mycket lättare.

Nu sitter jag i skolan. Kom hit kl 8 och har väl i princip inte gjort någonting sen dess! Ska snart ha biologi! Sen ska jag hem och plugga som bara den. Kommer antagligen inte kunna träna idag men det bestämmer jag sen. Det är inte likt mig att hoppa över träningar för plugg men just nu är det mycket jag det är slutspurten, så nu tänker jag faktiskt lägga manken till!


Män som hatar kvinnor

Hej. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och har precis kollat på Grey's. I Borlänge handlade jag mer än tänkt, som vanligt. Det blev en tröja från H&M, bok (Låt den rätte komma in), smink från Make up store, sminkborste, strumpbyxor och skinnhandskar från Åhléns. Jag är iaf riktigt nöjd med alla mina köp :)
    Jag skulle ju även sytt upp balklänningen idag men hon sa att det räckte att jag kom i början/mitten på maj! Eftersom det är en hyrklänning kan jag inte sy den som jag vill ha den så här långt innan balen. Så skojakten kan fortsätta utan panik. Men har ju ett par i nödfall iaf!

Män som hatar kvinnor. En av de bästa filmerna jag sett! Den var ruggigt bra. Den hade allt! Svenska filmer brukar sällan falla mig i smaken men den här satt mitt i prick. Vilka skådespelare! Den får definitivt en 10/10 av mig och jag rekomenderar den starkt!

Godnatt pusshej


Borlänge

Nu har jag precis ätit en supergod lunch och pluggat klart för idag. Ska göra mig iordning och åka och hämta Andreas. Så åker vi till Borlänge och shoppar lite innan bion.

Frisören

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från frisören. Det finns nog inget annat ställe än hos frisören man kan känna sig så ful! När man sitter där ofixad i håret med hättan som sitter som en babymössa slickad runt huvudet och klotansiktet framhävs till tusen. Tur att det är bara är två som får ta del av den hemska synen! Jag blev i alla fall jättebra i håret! Det blev precis som jag ville ha det.

Ja vad gör jag hemma? Jag har egentligen lektion nu. Men jag kännde att jag orkar inte! För det första blev det försenat på frisören, så jag hade ändå kommit försent. Sen har jag så mycket att göra så det är typ cirkus i mitt huvud. Så nu ska jag sätta mig och plugga som bara den, sen blir det en tripp till Borlänge med Andreas!
Pusshej

Natti

Ibland kan det vara roligt att träna. Att skratta sig genom träningen är ett utmärkt sätt att göra det 100 gånger drygare än vad det är! Selina och jag sjönk till typ 10 år under träningspasset :) Som uppvärmning fick jag för mig att jag skulle testa hur lång tid det tog för mig att springa 2km. Det tog 9,5 minut vilket jag inte är jättestolt över. Så nu blir det hårdträning på 2kilometerssträckor så jag kommer under mitt mål på 8 minuter. För att komma in på polishögskolan ska man springa under 10 minuter så jag klarade det ju idag men inte så bra som jag vill. Fick mycket bra råd av Roger på gymmet om hur jag ska träna så det ska nog gå tillslut.

Idag bokade jag och Andreas biljetter till "Män som hatar kvinnor" i Borlänge kl 17,45. Det ska bli mysigt att gå på bio med älsklingen :) Jag ska även sy upp min balklänning!

Nu är det godnatt. Ska till frisören imorgon kl 8,00 och färga håret!
Pusshej

(För dig som undrade så använder jag mig av redigeringsprogrammet Picasa 3.)

Tisdag

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Har precis ätit äggröra och A-fil med russin och hallonsylt! Ska börja plugga nu så jag hinner någon vart innan träningen kl 18.

Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud nu! I skolväg har jag inom loppet av två veckor:
- Biologiprov
- Ekologiprov (+ liten redovisning)
- Redovisning religion
- Uppsats religion
- Projektarbetet
- Psykologilogg
- Fixa praktikplats!

Övrigt måste jag:
- Fixa fika till fredag (Andreas föräldrar kommer och grattar mig)
- Handla grejer + laga mat till lördag (födelsedagsmiddag med tjejerna)
- Fixa fika till söndag (pappa, farmor och farfar kommer och grattar mig)
- Sy upp balklänningen

Ja det är en hel del..

Imorgon ska jag iaf färga håret hos frisören! Ska bli skönt att få bort utväxten och få känna sig fräsch!

Godnatt

Jag ville bara säga godnatt. Jag har varit så sjukt trött idag, hela dagen. Så det ska bli helt underbart att lägga sig och sova. Borde lagt mig tidigare men det går inte att missa CSI!

Imorgon är det som vanligt en lång och seg tisdag! Får hoppas att den blir som förra tisdagen, bara lång. Vilket inte är så sannorligt.

Pusshej o godnatt

Måndag

Hej! Hoppas helgen varit bra! Första dagen i skolan avklarad efter helgen, det är skönt. Fast har setat sen klockan tre och skrivit på biologifrågor som inte alls är roliga. Inte lätta heller! Men nu tappade jag motivationen totalt så jag la ner. Fast jag bara gjort hälften..

Jag ringde nyss och beställde en färgtid på Huvudjärgarna på onsdag. Jag ska lägga i lite mer blonda slingor. Just nu har jag utväxt ner till öronen känns det som!

Nu ska jag iväg och träna sen handla lite mat och göra kycklingsallad!


Kalas

Hej! Nu har vi precis kommit hem och gjorde oss snabbt iordning för sängen. Det var knappt så jag höll mig vaken bakom ratten på väg hem, det var superdåligt väglag, kolsvart och en sovande Andreas brevid mig. Då är det inte lätt! 

Vi spelade ju match idag mot Gustafs, vi förlorade med 6-0 (1-0).. Det var väl inte helt oväntat att vi skulle förlora, men första halvlek var vi riktigt bra! Jag spelade ungefär 25 minuter i första och det gick ganska bra. Däremot gjorde foten ont. Väldigt ont. Så kunde inte spela något i andra halvlek.

Efter matchen bjöds det på kalas av mig, Åsa och Linnéa. Vi bjöd på tacos och paj med vaniljsås eller glass till efterrätt! Det var inte fel. Det är alltid lika trevligt att umgås med familj och släkt! Ljudnivån är på max men det gör inget :) Efter presentöppningen (jag fick pengar, presentkort på Make Up Store och en klocka) så bröt det ut krig! Småungarna och morfar började kasta bollar från småttingarnas bollhav på varandra och tillslut var det världens krig! :)
    Jo just ja! Kommer ni ihåg när jag skrev i veckan att jag var så förbannad över klockan som var slut när jag skulle köpa den på kupolen? Det var Andreas den busen som hade varit in o köpt den när han skulle gå på toa! Och där gick jag och svor över den som hade varit och köpt klockan! Haha! Tack älskling, du är bäst!

Nu ska jag sova! En ny vecka imorgon. Och den ska bli 100 ggr bättre än den här veckan, för den har varit hemsk (förutom idag)! Jag ska skärpa mig med allt och jag hoppas allt skärper sig mot mig!




Godnatt, pusshej!

Godmorgon söndag

Hej! Då var det söndag igen då! Helgerna går så fort att man inte hinner tänka! Fast veckorna går lika fort de så det är bara bra :) Desto närmare den 5:e juni! (skor troligtvis fixade till balen!!!!!)

Igår blev det mys med familjen hela dagen, jag och mamma åkte och handlade tacos till kalaset imorgon som vi sedan tillagade (i 2h!). Sen stekte jag pannkakor till alla, det tog 1,5h :) Så det blev en hel del pannkakor! Sen mös vi till melodifestivalen, men den som alla andra program då svenska folket ska rösta var skandal!

Idag ska mitt lag spela match, jag kan tyvärr inte vara med, ska sitta på bänken men tror inte jag kommer kunna spela överhuvud taget :/ Om mamma och Pål fick bestämma skulle jag inte ens vara med på bänken!! Det är inte så kul om man säger så!

Nu ska jag äta frukost och snart åka på samling (om 2h). Sen är det bara hem och börja förbereda kalas :)

Ett perfekt kort att visa Jonathan i lite senare år :) Här sitter han i klänning och leker i ett dockskåp samtidigt som han sitter och sjunger med till filmen "Mamma mia" :)!

Vi fikade på mina banankladdkakor :)


Vi mös i soffan till melodifestivalen med en stor godisskål! (Linnéa bestämde sig för att se sur ut!)

Lördag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit underbart. Sov ända till nio! Det var så skönt att vakna av sig själv och känna att man inte behöver göra något på hela dagen! Fast jag ska snart ta bilen till Säter och umgås med min kära familj! Så ska jag sova över där, Andreas har lagfst ikväll så det är lika bra :) Imorgon är det kalas för mig, min moster Åsa och mig lillasyster Linnéa! Ingen av oss fyller den här veckan men det var den enda dagen som passade :)

Nu har vi precis städat hela lägenheten så det är fint när man kommer på söndag! Ha en bra lördag! Pusshej

China town

Kvällen bjöd på mat på China med Andreas, Selina, Magnus, Jocke och Mats! Jag åt lövbiff med stekt potatis. supergott! Vi gick sen vidare hem till Selina o Magnus och kollade på utröstningen av Let's dance (skandal) och spelade lite tv-spel. Nu är det läggdags, ska bli så skönt att sova ut imorgon!! Godnatt pusshej

Banankladdkaka

Nu har jag precis varit duktig och huslig  och bakat lite, det blev banankladdkaka. Mums! De blev jättebra! Tänkte vispa lite grädda och mumsa i mig några för jag har supertråkigt! Andreas är på träning och jag sitter och degar i soffan. När han kommer hem ska vi gå och handla lite god mat (och en stor godispåse) och se på Let's dance :)

Fredag!

Hej på er! Nu sitter jag i skolan alldeles ensam och stirrar upp i taket. De andra har geografi och jag har precis skrivit klart min psykologihemtenta och skickat in den! Puhh! Jag skulle kunna göra något annat än att bara sitta och stirra upp i taket som till exempel gå ner på stan och uträtta lite ärenden som måste göras men sånt orkar vi inte med.

Jag håller fortfarande på att tänka ihjäl mig på de där skorna jag hittade igår! Jag vet inte hur jag ska göra.. Ska jag vänta tills vårskor kommer ut i butikerna måste jag vänta ett bra tag till och då är det försent att sy upp klänningen. Så det skulle vara om jag tog ett par av mina klacksor hemma och åker och syr upp klänningen sen måste jag köpa ett par skor med samma klackhöjd...

Godnatt!

Nu tänkte jag hoppa i säng! Att det är fredag imorgon känns jäkligt skönt! Två lektioner sen går jag hem på helg. Ska sova i Säter på lördag och det ska bli så skönt! Sen på söndag är det match! Men jag kan inte vara med :/ Fast ska börja på bänken och kanske inte spela lite. För foten då. Men ska bli kul i alla fall :)

Godnatt! Pusshej

Have2have

Gah! Jag har hittat ett par perfekta skor till balen i just guld! De är till bra pris (390kr) och frakten är billig (29kr), men. De har 9,5 cm klack! Det kommer ju aldrig gå! Jag mätte alla mina andra klackskor och de högsta är på 8,5cm! Så hur sjutton ska jag kunna gå i ett par som är 9,5 på balen när hundratals ska kolla på mig?! Men de är ju så perfekta, min stil och helt perfekta till min klänning och väska! Sådär enkla som jag vill ha dem. Men jag undrar jag.....


Gäddhuvud!

Intressant dag i skolan.. Massakera ett gäddhuvud är inget man gör varje dag. I alla fall inte en gädda på 9,5kg och ett huvud på 3,5dm långt! Jag fick i alla fall äran att leka kirurg och skära bort ben, kött och annat som är vägen för att komma in till hjärnan. Men jag stack hål på fingret på en tand (skitvass) så jag och Johanna började massakera ögat istället! Jag kanske ska sopa polisyrket under mattan och satsa på läkare istället!

Nu ska jag åka och hämta Andreas på jobbet! Pusshej

Godmorgon

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott. Det kan jag säga att jag inte har. Jag tror att jag börjar bli galen. Snart kan jag inte räkna mina madrömmar om flygkraschar på fingrarna längre! Min dröm inatt var helt galen! Det var om flygkraschar, terrorister, pirater och chokladbilar.. Ni hör ju hur det låter.. Precis när jag vaknade kallsvettig och skulle söka tröst hos Andreas var han på väg upp.. Typiskt!

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha musik, vi ska arbeta med något arbete som handlar om att tillföra musik till en grupp. Det är ganska kul! Slutar lite efter två idag, det är skönt, ska sen hem och skriva klart mitt psykologiarbete sen iväg och träna.

Idag fyller Johanna D år!  :)

Kärlek!

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja".

Här kommer videon till denna historia:


En dag på kupolen

Hej!
Nu har jag precis tvättat av mig sminket och satt på mig en superskön pyjamas! Ska alldeles strax sätta mig framför tvn och kolla på bästa Grey's! 

Jag och Andreas åkte till Borlänge idag för att handla lite. Det var meningen att jag skulle köpa skor till balen men inte fn hittade jag några! Inte sådana som jag vill ha iaf! Vill helst ha ett par guldiga.. men det fanns förstås inte. Så ska kolla lite på internet om jag hittar några, något förslag på bra sidor? Jag fick iaf med mig en tröja, foundation, sminkpenna, present till Linnéa och Åsa och en väska till balen! Jag skulle även köpa en klocka, men vet ni vad!? Att jag har haft en dålig vecka är ingen nyhet, men det börjar faktiskt bli droppen snart. Jag var in på guldfynd, hittade en superfin klocka som var till ett mycket bra pris. Jag testade den. Den satt helt okej! Jag tänkte att jag skulle fundera lite för jag han inte fundera klart i affären för experditen stressade mig. Så jag tänkte att jag kommer tillbaka om en liten stund, vilket jag gjorde. Och klockan var såld! Damn!

Tröjan är från MQ, 149 kr och foundationen från H&M för 139 (REA).

Resor

Idag i matsalen satt vi och pratade om resor. Jag blev såå sugen! Jag kom ju iof hem från Thailand för 1,5 månad sen men ändå! Jag vill åka innan balen och bli brun och fin och få känna sig fräsch! När jag tittar ut i det sjukt dystra och tråkiga vädret kan jag inte låta bli att kolla på resor.. Men jag hittar inga bra. Alla är ju så dyra! Ge mig en bra resa och låt mig åka!


Onsdag

Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan och sitter och äter en apelsin! Jag har sjukt goda apelsiner hemma! Har köpt dem på Willys!! Var en ganska onödig skoldag, hade gärna legat kvar i sängen några timmar till när klockan ringde. Vädret ute gör ju en inte dirket pigg!

Jag tänkte tipsa om en jättebra nattkräm för ansiktet som jag har, den är verkligen super! När man vaknar på morgonen känns huden jättelen och fräsch! Den är speciellt bra för känslig och ömtålig hud!

Hemma

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Men den blev faktiskt bara lång, inte seg. Vi labbade hela dagen vilket var ganska kul! Nu är jag expert på vattenanalyser!

Nu sitter jag och proppar i mig Bollnäsfil vanilj och subs! Mumms, skulle kunna äta hur mycket som helst. Men tyvärr så går inte det nu eftersom jag ska träna om ett tag.. Nu är det socialpsykologi som gäller, inte allt för kul. Men det måste göras. Ikväll är det House! Så ska nog äta upp resten av min goda glass och mysa till det :)

Godmorgon!

Imorse hade jag tur. Klockan hade av någon anledning inte ringt men Andreas ringde bara tio minuter efter den skulle ringt och väckte mig :) Så nu sitter jag i skolan och ska snart börja. Det är en lång och seg dag idag. Alla tisdagar är långa och sega. Men det är väl i princip bara 12 tisdagar kvar ( - alla som går bort för lov, praktik osv)! Så det är bara att hålla i!

Ha en bra dag! Pusshej


Glass och CSI

Precis när jag publicerat mitt förra inlägg och hade fått skriva av mig lite irritation så ringde telefonen. Jag svarar som vanligt "Hej det är Johanna". I andra änden får jag barskt höra "Finns någon vuxen hemma". Jag blev alldeles paff. Jag kläckte ur mig "Jag är den som bor här!". Hon börjar asgarva och försöker be om ursäkt och presentera sig, men det var lite svårt att höra mellan skrattattackerna. Det var droppen på min hemska dag. Inte råga på allt som gått åt pipsvängen idag så ska jag få bekräftelse att jag låter som en snorunge i telefon!! Nej fy för den här dagen.
    Nu har jag iaf varit och handlat glass och ska kolla å CSI NY. Perfekt avslutning på en dålig dag.

Inte en så bra dag

Hej! Hoppas er dag har varit bättre än min. Jag har varit på dåligt humör hela dagen och allt har skitit sig! Var nyss på träning, och visst jag kunde vara med på allt men hur kul är det när foten gör skitont i vissa rörelser och jag är för rädd för att gå på någon eftersom foten inte läkt ordentligt än. Jäkla fot!!

Älsklingen hade lagat mat nu när jag kom hem, så jag ska få i mig lite mat och lägga mig i soffan och kolla på tv! Skulle behöva plugga men just nu känns det som den tiden kommer vara meningslös! Pusshej 

Snark..

Första dagen efter lovet är aldrig rolig. Men måste det bli överdrivet? Vi fick sitta på en föreläsning om evolutionen i nästan fyra timmar och lyssna, bara lyssna! Jag är inte den som brukar vara arrogant och strunta i den som pratar men idag så tror jag det vände åt ett annat håll. Först hade jag myror i baken och pillade på allt! Sen somnade myrorna och lika gjorde jag!

Nu har jag precis lagat mig lite lunch och ska snart ta för mig lite plugg! Sen blir det träning :) Pusshej

Ost & kex till en bra film

Nu har vi precis myst till The heartbreak kid med ost & kex och vindruvor! Filmen är ju bara så roligt :) Men lite knepigt slut! Det var supergott med ost & kex, det var ett tag sen. Idag är sista dagen på lovet vilket känns lite surt, så ska nog hoppa i säng i hyfsad tid så jag orkar upp med tuppen imorgon. 


Lite bilder från igår:


Söndag

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit väldigt bra! Gårdagen blev lyckad :) Det var förvånadsvärt lite folk ute men vi hade kul i alla fall! Lagfesten var skitkul, har inte skrattat så mycket på länge! (Bilder kommer senare).

Idag har jag och Andreas bara tagit det lugnt. Sov till tio faktiskt, så det blev sovmorgon, och det var superskönt! Såg klart på Vasaloppet när vi vaknade, fy sjutton vad de åker! Han som vann, vann på 4 timmar och 10 minuter har jag för mig. Åka 9 mil på så kort tid! Det är bra gjort :)

Nu har vi precis kommit hem efter en storhandling. När man inte har så mycket att göra så kan man alltid handla! Det var väl egentligen meningen att vi bara skulle handla mat till kvällen men vi landade på 600 kronor i kassan :)


RSS 2.0